bir çaresi var mı acaba ne yapmak lazım soda içtiim su içtim kar etmedi en son artık 4 bardak çay içtim ayyyy aklım hep yeyip içmekte
Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü
dün dr a gittik biizm sata göre 7ci haftayı bulması gereken bebiş 5 haftalık gözükmekte olduğunu söyledi...
ve temmuz gibi ailemin yanına bayrama gitmek için aldığımız biletlermiz doktorun gitmeyin yorumuyla yanmış bulunmaktadır....
uçakla ve 1 saat dememize rağmen uçak daha tehlikeli basınç olayından dolayı dedi dr...
bu şekilde bir durum yaşayanınız varmı...
şimdi ne yapalım biz gidelimmi
gidersek bişey olursa ne yaparızzz
ne zormuş tam anlamıyla anne baba olmak:26:
kızlar ben acaip mandalina yiyorum yani bir kilo koysunlar yerim günde 5/6 adet yiyorum zararı olurmu acaba ama midemi cok rahatlatıyor
kızlar durup duruken burnunuza sanki yanınızda yapılan bir yemeğin kokusu geliyormu?
Sabahın bi körü balık kokuyordu buram buram,çok severim balık zaten,bazen çok güzel bi his oluyor aşermek :)
Hormonlarımız çok hızlı değişim gösterdiği için oluyormuş.
Ben dün Sağlık Ocağına kayıt yaptırdım.Kasım 6 da tetanoz aşısı için çağırdılar.Bilgisi olan var mı kızlar?
Buarada zararlı olabilecek çok şey var tabii ki özellikle bu bayramda.Ama can çekincede farklı bi hal alıyor yememek :)
Sadece fazlasına kaçmadan 1-2 lokmayla herşeyin halledilebileceğine inanıyorum.
hayırrr gözükmedi 2 hafta sonra bayram dönüşündeki haftadan sonra gel dedii o zaman kalbini dinleyecez dediKalp atışını gördünüz mü peki ? Dikkat et kendine doktorunu dinle
hmmm üzüldüm bacımm anladımmmmCanım geçen yıl aynı olayı yaşadım ben de.öncelikle geçmiş olsun.benim de bebeğim 7 haftalık olması gerekirken 5 te kalmış.bana da doktorum bayramda bi yere gitmesen iyi olur dedi,ben gittim ve sonuç hüsran oldu.lütfen sen de kendine dikkat et ve gitme bi yere.
Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü
dün dr a gittik biizm sata göre 7ci haftayı bulması gereken bebiş 5 haftalık gözükmekte olduğunu söyledi...
ve temmuz gibi ailemin yanına bayrama gitmek için aldığımız biletlermiz doktorun gitmeyin yorumuyla yanmış bulunmaktadır....
uçakla ve 1 saat dememize rağmen uçak daha tehlikeli basınç olayından dolayı dedi dr...
bu şekilde bir durum yaşayanınız varmı...
şimdi ne yapalım biz gidelimmi
gidersek bişey olursa ne yaparızzz
ne zormuş tam anlamıyla anne baba olmak:26:
Kızlar meraba.. Baska torpiklerde gezdim ama buraya uğraşmamıştım benimde tahmini dogum tarihim 12 Mayıs ins..biz iki tane olduğumuz için Mayıs'ı görebilecek miyiz bilmiyorum ama benim umudum vaktiyle dogum yapmak:) su an 9+4 haftaligiz cok sükür sorun yok sadece aserme bulantı kusma koku hassasiyeti yasıyorum evde yatıyorum geçmesini bekliyorum :)
doğrudur canım duydum bende onu, diyanetin fetvası var bu konuda, kadınlar saçlarını erkeğe benzemek için kestirmemeli kulak memesi hizasındab yukarıda olmamalı diye, hamileyken kesilmez e de hurafe diyor.
çok sevindim hayırlı olsun benimde bebeklerim ikiz mayısı göreblirmiyiz bilmiyorum ama inşallah erken gelip beni üzmezler
valla bende kestircem bugün eğer kestirmezsem rapunzel gibi olurum saçlarım baya uzun kış geldi kurutması cok zor en iyisi kestiriyim.Ömrünü veren Allah herşey ondan batıla pek inanmam ben
bu arada herkese hayırlı cumalar anneler dualarda birbirimizi unutmayalım
Mandalina bende çok yiyorum limon da yiyorum :) Sadece asidik oldugu için gece geç saatlerde yenmemesi gerektiğini biliyorum,gazın oluyorsa.
kızlar durup duruken burnunuza sanki yanınızda yapılan bir yemeğin kokusu geliyormu?
Sabahın bi körü balık kokuyordu buram buram,çok severim balık zaten,bazen çok güzel bi his oluyor aşermek :)
Hormonlarımız çok hızlı değişim gösterdiği için oluyormuş.
Ben dün Sağlık Ocağına kayıt yaptırdım.Kasım 6 da tetanoz aşısı için çağırdılar.Bilgisi olan var mı kızlar?
Buarada zararlı olabilecek çok şey var tabii ki özellikle bu bayramda.Ama can çekincede farklı bi hal alıyor yememek :)
Sadece fazlasına kaçmadan 1-2 lokmayla herşeyin halledilebileceğine inanıyorum.
sağlık ocağna ilk kan testi için gittiğimde tüm bilgilerimi almışlardı vs.... kilomdan tutunda yaş eş ilişki durumumuz kaç yıllık gebelik yaşayıp yaşamadğmız vs herşeyy sordular ama labortvrları tadilattaydı diye özele gitmek zorunda kalmıştı ve o zaman hemşire telefon numaramı almıştı biz sizi her şekilde arayıp bilgilernizi alıp kayda geçmemiz gerekiyor diye belirtmişti nerdeyse 1 ay olcakkk şimdi 5.haftadayız hala ne arayan ne sorannnn ...tabiki herkes banaa sağlık ocakalrındakiler senin peşinden koşucak bu süreçte arar bilgi veriri desede ankaranın göbeğinde fosssssssssssssss çıktı şimdi ben ne yapam kendi kendime gidip azarlasammı hani arıyacaktınız desemmm bu sefer kılıfına uydurular biz 3 aylık olsun istedik diye dakikada yalanı söyler hemşireler....
doktorda bizim için çok önemli bu veriler desedeee ne bir bilgi ne bir haber.....
evet somon balığı dışındaki balıkları yememek gerek.. ve çok önemli bir bilgi diğer daha derin su balıklarındaki bulunan fazla civa hamilelikde çok zararlı....Canım ilk 3 ay bebeğin için çok önemli tabı senın ıcınde, beslenmene dikkat 1 gun ara ile et tavuk ve somon balığı tuket, aman somon balığı dıyorum cunku dıp balığı yemek yani somon dışında civa zehırlenmesı yuzunden çok tehlıkelı fındık cevız tuket gunluk sutunu ıc ve lutfen dınlen bu çok çok önemli bende uçakla seyahat yaptım ama hamıleliğimin 3. Ayında, lutfen dınlen ve sağlıklı beslenmeyi ihmal etme şimdiden hayırlı bayramlar canım
sağol bacım bekliyoz ararlar herhaldekgökce 6 kasım değil özür dilerim 6 aralık :)
aşı 17 haftalıkken yapılıyormuş bilgilendirirler sanırım senide
Saol canım benim normal 12ye 8 çıkıo tansiyonum genelde bazen nabız da 80 -100 civarı zaten bişey olduğunda bişey söler dimi ayrıca kendimi iyi hissediyorum :)) ay resmen paranoyak oldum ...
Teşekkür ederim ins hepimiz alırız kucaklarımıza..hoşgeldiniz aramıza. Sağlıkla sıhhatle elinize alırsınız inşallah bebeklerinizi.
Kaçıncı hadtadasin canım?Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü
Hayırlısı olsun canım ne guzel ikiz annesi olucaz ben her sabah onların hayaliyle uyanıyorum..siz kaç haftaliksiniz bu arada?çok sevindim hayırlı olsun benimde bebeklerim ikiz mayısı göreblirmiyiz bilmiyorum ama inşallah erken gelip beni üzmezler
bu arada herkese hayırlı cumalar anneler dualarda birbirimizi unutmayalım
Korkutmak istemem ama bazı şeylerin doğru olduğuna inanıyorum.Bi ablam hamileyken kulağını deldirmiş ve oğlu şuan büyük önden görünmüyor ama kulağının arka tarafında tam kulak deldirilen yerde delik var :))
Teşekkür ederim ins hepimiz alırız kucaklarımıza..
Kaçıncı hadtadasin canım?
Hayırlısı olsun canım ne guzel ikiz annesi olucaz ben her sabah onların hayaliyle uyanıyorum..siz kaç haftaliksiniz bu arada?
Not: 2014 ikiz anneleri diye bi topik var biliyomusun bilmiyorum cok faydalanıyorum ben cunku bizden daha buyuk ve tecrübeli hamile arkadaslar da var orda..ikiz ve cogul gebelikler başlığının içerisinde..
hanimlar merhaba ben araniza ve bu guzel siteye yeni katiliyorum
ayrica mayis annesi olmaya adayim ve bu ilk dogumum olacak
cok cok heyecanliyim hamileligimin 8 inci haftasi 6. gunundeyim
Allah kismet ederse 16 mayis da bebegime kavusacagim.
bu ilk tecrubemde sizlerle sohbet etmek ve buguzel zamanimizi birlikte dayanisma icerisnde gecirmek istiyorum
ilk olarak sizlere bi sorum var
ben suan yurtdisindayim ve hala daha doktora gorunemedim
haber verdim doktora ama beni randevu icin daha aramadilar
cok sukur bi sikayetim yok ama bende sizler gibi bebegimi gormeyi ve kalp sesini duymayi sabirsizlikla bekliyorum
birde ilk gittigimde sadece folik asit onermislerdi 400 micro gr onu kullaniyorum
onun disinda duzgun beslenmeye calisiyorum ve az az spor yapiyorum
baska onerileriniz varmi bana
insallah biran once bebegimi gorur ve sizlerle guzel haberlerimi paylasirim
sevgiler...
neyyy:) annemde hakkımı helal etmem kestirme sakın dedi az önce telefonda :)iki arada kaldım ama dün akşam banyo yaptığım için şuan boğazlarım ağrıyor okadar da kuruttum bakımıda cok zor
:)) Eskiler saç kestirmenin bebeğin ömrünü kısalttığına inanırlar,böyle duyardım.Sanırım o yüzden anne ısrarcı :) saçlarının havada alabileceği ince birşeyle sar başını kuruttuğunda bile gece üşüyor kafa,sinüzütüm olduğu için bende çok dikkat ediyorum.Bizim minik planlı olduğu için sacımı,dişimi önceden ayarladım :) dişler içinde gebelikte 4-5-6 ay da öneriyorlar bakım tedavi,doktorum ben bi sakınca görmüyorum demişti sormadan daha kontrolümüzde,ama işte içimiz rahat etsin diye halletmiştik :)
Allah yardımcın olsun mevsim olarak da zorlayacak biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?