2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım kaçıncı haftandaydın sen bi de hangi doktor söyledi ay çok heyecanlı hayırlısı olur inşallah hakkında

Canım 11. haftanın içindeyim çok net görünmüyor ama çıkıntısı var erkek gibi dedi :) zaten daha evvel de söylemiştim ya 12-13. haftada falan anlaşılıomuş ama doktorlar fazla ayrıntıya ve riske girmek istemiyor benimki girdi valla Denizlideyim ben doktorum Hatice Gürsoy :)

evet canım kuşadasında yaşıyorum ve seviyorum burayı küçük bir yer denize yakın huzurlu bir yer. milli park güzeldir denizide şahane oranın bide adamız küçük ama gezilecek yerleri çok:)) pazarlarımız doğaldır çünkü köylü teyzeler hep doğal ürünler getiriyor köy ürünleri:) seneye gelirseniz beklerizz küçük ama şirin adamıza:))

zaten 11. hafta gibi belli oluyormuş canım bence de büyük ihtimal erkektir doktorun doğru söylemiştir hayırlısı olsun topiğimizin ilk cinsiyeti belli oldu

kızlar benim doktorum 16-17. haftalarda belli olur cinsiyeti dedi, sanırım öncesinde bir şey söylemek istemiyor. öğrenenlere hayırlı olsun, çok heyecan verici:)
aslında ben ne kadar geç öğrensem o kadar iyi, yoksa alışverişe başlayacağım:)

Teşekkür ederim.Minik size süpriz yapmış :)) bol bol oksijen al,son son güneştende yararlan derim,çıkamıyorsanda balkonu bol ziyaret et :)

Son düzenleme:

ayy çok sevindim yaa Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin büyüsüünnn kocaman adam olsun

9+4 bugun canım benimde bi tanesi 3 gun geride ama doktorum mühim degil dedi..benimde ilk ama bakarım ins diye ümid ediyorum..

Sıhhatler olsun canım ... Bizim burda bi inanç var bayanlar hamilelik süresince saç kestirmio ... Annem hamileyken bilmeden kestirmiş kardeşimde ama ... Ben kestirmiyeceğim

Aynen canım bizim Burdada var annem sakın kestirme diyor. Neden dedim ömrü kısalırmış falan. Batıl inanç ama eşeğimi sağlam kazığa bağlayımda :) ne olacak 7 ay kaldı :)

ayy çok sevindim yaa Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin büyüsüünnn kocaman adam olsun

amiiinnnn canım benim allah hepimizin balkabaklarına uzun ömürler versin inşallah akıllı uslu sağlıklı güzel çocuklar olsunlar :)

9+4 bugun canım benimde bi tanesi 3 gun geride ama doktorum mühim degil dedi..benimde ilk ama bakarım ins diye ümid ediyorum..

istanbuldamısın hangi doktora gidiyorsun canım benim doktorum bunun nedenini bile açıklamadı sanki tıp okudum cok sinirlendim kendim araştırarak buldum bunu.bakılır tabi ya Allahım güç kuvvet ve sabrını ona göre verir sağ salim gelsinlerde

Yok canım ıspartadayım doktorum bi Prof cok bilgili bi doktor.. aile dostumuz kendisi o yüzden abi kardeş iliskisi var aramızda..cok şey merak etmem ben aradığım sayılıdir.ama tekaslandigim hersey için normal dedi bu güne kadar sadece içte bi kanama bölgesi görmüştü 6. Haftada o zaman dinlen hep yat dedi nitekim atlattık bi sorun olmadan .. Beni rahatlatan stres yapmayan güvendiğim bi doktorum olması gercekten guzel..

Gun farkı veya hafta farkı olabilirmiş bebeklerde hatta doguma kadar devam edip birisi hafta olarak küçük doğabilir bile ama bu bir sorun teşkil etmez dedi..

kızlarrr yaa ben size buarada rüyamı anlatmayı unuttum hamilelik rüyalarım başladı :))) allahım hayırlara vesile etsinn rüyamda gördüm karnım birazcık büyümüş ve doktorum beni hastaneye çağırıyor gidiyorum beni doğum katına çıkartıyorlr işte hemşireler doğuma hazırlıyor sonra ben ne oluyor diyorum ben daha 28 haftalık hamileyim daha günüm çok var diyorum sonra o doğum katında kadınlar hep var doğuma biri giriyo biri çıkıyo sonra diyorum benm doğum yapacağım hastane burası deildi burası hiç hijyenik deil doğum yapanlar hep bir odada diyorum ve deli gibi eşimi arıyorum hastanede gel beni çıkart diye sabah bi uyandım karnıma ve etrafa baktım deli gibi ::)))

oh ne güzel ben doktorumu değiştiriyorum zaten bidahaki kontrolüme bana hiçbirşey anlatmadı sanki muayene olsunda hemen cıksın gibisinden davranıyor üzüldüm acıkcası hani doktorların işlerine cok karışılmamasını istediklerini bildiğim için hep ondan bekledim yapmamam gerekenleri sordum sadece kalp atışları varmı dediğimde bile canlılar demişti neyse deneyim oldu benim içinde

Ya ben çok yiyorummm ya 4 kilo aldım harekette etmiyorum spor falan. 3 ay bitince spor salonuna gideceğim yüzme ve yürüyüş için. Ama işte doktorum kızacak bana. 9 ayda 13 kilodan fazla almaman gerek dedi. Ben zaten kiloluyum. Uff iki haftada birazcık zayıflasam mı boğazımı tutup doktora gidene kadar :18: bide canım ne istiyor biliyor musunuz KIZLAR yeşil erik 150 gr internette 15 lira 150 gr yetmez ki bana. Birde korkuyorum bi kere yersem ya hep canım isterse diye bastırmayaalışıyorum bu isteğimi içimde.

Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü
Hadi hayırlı olsun inşallahh :) erkek bebek daha erken gösterir kendini diyorlar doğru bence kuzenimin 2 oğlu var ikiside 12. Haftada belli oldu benim kızım 16. Haftada görüldü. Bende oğlum olsun istiyorum eli ayağı düzgün sağlıklı olsun önce sonrada oğlan olsun inşallaaaah:) Benimde randevum 25 ekimde bakalım belli olur belki..

Hayırlı olsun canım maşallah:)

ne zamandır giremiyorum ufaklık rahat vermiyo şimdiden :) ben de şu sıkıntı var. yemek yiyorum yerken bişe yok bulantı felan (tabi canımın istediği olursa) daha bitiremeden gidip çıkarıyorum. valla aç kaldım kızlar. doktora tahlil vermeye gittiğimde bişeler ye biraz dedi bu arada kasım başlarında 2li tarama yaptırcakmışım bilgisi olan var mı?

Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü

ayy ne güzel hayırlı olsun.benimde oğlum 11 haftalıkken görünmüştü.erkek çabuk belli ediyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…