neyyy:) annemde hakkımı helal etmem kestirme sakın dedi az önce telefonda :)iki arada kaldım ama dün akşam banyo yaptığım için şuan boğazlarım ağrıyor okadar da kuruttum bakımıda cok zor
:)) Eskiler saç kestirmenin bebeğin ömrünü kısalttığına inanırlar,böyle duyardım.Sanırım o yüzden anne ısrarcı :) saçlarının havada alabileceği ince birşeyle sar başını kuruttuğunda bile gece üşüyor kafa,sinüzütüm olduğu için bende çok dikkat ediyorum.Bizim minik planlı olduğu için sacımı,dişimi önceden ayarladım :) dişler içinde gebelikte 4-5-6 ay da öneriyorlar bakım tedavi,doktorum ben bi sakınca görmüyorum demişti sormadan daha kontrolümüzde,ama işte içimiz rahat etsin diye halletmiştik :)
Allah yardımcın olsun mevsim olarak da zorlayacak biraz.
benimde planlı hamilelikti hatta 20lik dişim çekilecekti tatil dönüşü ama Allahın hikmeti ben beklemediğim anda hamile kaldım.Ama adına sevindim ne güzel olmuş aynen ya inşallah iyi geçiririm zate eve hapsettim kendimi
canım kaçıncı haftandaydın sen bi de hangi doktor söyledi ay çok heyecanlı hayırlısı olur inşallah hakkında
Günaydın....
Kilolar konuşulmuş,sebzeler meyveler konuşulmuş...Sağlığımız yerinde olsun hepimizin diyerek güne başlıyorum bende..
Bu sıra kim bir yiyecek ismi söylerse onu canım istiyor o an ,sonra geçiyor..Yiyemiyorum zaten..
Kilo alamayanlardan biride benim..167 boy 52 kilo ,halen almadım bazen çok yersem ibre sağa doğru kayıyor ama yine düzeliyor.Çok hareketliyim birde,işte oturuyorum sadece...Eve gidince maraton başlıyor...
Dr.umuzun dediğine göre bugün 8.haftamız bitiyor..Zaman ne kadar çabuk geçiyor..anlamıyorum ...
Evde yaptığımız domates zararlı mıki? hiç araştırmadım ama içine koruyucu olarak aspirin v.s. bişeyler koyanlar var bence onlar zararlıdır..Sıcakken koyulunca vakumlanıyor hem ,tutmayan zaten hemen bozuluyor..Bende 10 kilo daha almıştım,yarın yapıcam onları..Kışın rahat ederiz.Ben salça sevmiyorum çok domates kullanıyorum...
Melisanurum kuşadasındamısınız,ne güzel ya çok şanslısınız...Bu yaz ordaydık çok beğendik oraları,millipark çok güzeldi..
Gelirken kışlık yiyecek için alışveriş yapmıştım çok doğaldı..Bu sene kısmet olurmu bilmem ama gelmek istiyoruz yine..
Boğazımın ağrısı dışında bir şikayetim yok şükür,herşey yolunda..
Canım 11. haftanın içindeyim çok net görünmüyor ama çıkıntısı var erkek gibi dedi :) zaten daha evvel de söylemiştim ya 12-13. haftada falan anlaşılıomuş ama doktorlar fazla ayrıntıya ve riske girmek istemiyor benimki girdi valla Denizlideyim ben doktorum Hatice Gürsoy :)
zaten 11. hafta gibi belli oluyormuş canım bence de büyük ihtimal erkektir doktorun doğru söylemiştir hayırlısı olsun topiğimizin ilk cinsiyeti belli oldu
benimde planlı hamilelikti hatta 20lik dişim çekilecekti tatil dönüşü ama Allahın hikmeti ben beklemediğim anda hamile kaldım.Ama adına sevindim ne güzel olmuş aynen ya inşallah iyi geçiririm zate eve hapsettim kendimi
Canım 11. haftanın içindeyim çok net görünmüyor ama çıkıntısı var erkek gibi dedi :) zaten daha evvel de söylemiştim ya 12-13. haftada falan anlaşılıomuş ama doktorlar fazla ayrıntıya ve riske girmek istemiyor benimki girdi valla Denizlideyim ben doktorum Hatice Gürsoy :)
neyyy:) annemde hakkımı helal etmem kestirme sakın dedi az önce telefonda :)iki arada kaldım ama dün akşam banyo yaptığım için şuan boğazlarım ağrıyor okadar da kuruttum bakımıda cok zor
cok teşekkür ederim ben suan 8 haftalığım ama biri 5 gün geriden geliyor çift yumurta ikizleri cok şok oldum duyunca beklemiyordum ilk zamanlar cok karısık duygular içerisindeydim ilk hamilelik nasıl bakarım diye ama suan heycanla gelmelerini bekliyorum.evet biliyorum o topiği orayada uğruyorumsenin ikizlerin kaçıncı haftadalar canım
Sıhhatler olsun canım ... Bizim burda bi inanç var bayanlar hamilelik süresince saç kestirmio ... Annem hamileyken bilmeden kestirmiş kardeşimde ama ... Ben kestirmiyeceğim
ayy çok sevindim yaa Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin büyüsüünnn kocaman adam olsun
9+4 bugun canım benimde bi tanesi 3 gun geride ama doktorum mühim degil dedi..benimde ilk ama bakarım ins diye ümid ediyorum..
istanbuldamısın hangi doktora gidiyorsun canım benim doktorum bunun nedenini bile açıklamadı sanki tıp okudum cok sinirlendim kendim araştırarak buldum bunu.bakılır tabi ya Allahım güç kuvvet ve sabrını ona göre verir sağ salim gelsinlerde
Yok canım ıspartadayım doktorum bi Prof cok bilgili bi doktor.. aile dostumuz kendisi o yüzden abi kardeş iliskisi var aramızda..cok şey merak etmem ben aradığım sayılıdir.ama tekaslandigim hersey için normal dedi bu güne kadar sadece içte bi kanama bölgesi görmüştü 6. Haftada o zaman dinlen hep yat dedi nitekim atlattık bi sorun olmadan .. Beni rahatlatan stres yapmayan güvendiğim bi doktorum olması gercekten guzel..
Gun farkı veya hafta farkı olabilirmiş bebeklerde hatta doguma kadar devam edip birisi hafta olarak küçük doğabilir bile ama bu bir sorun teşkil etmez dedi..
Hadi hayırlı olsun inşallahh :) erkek bebek daha erken gösterir kendini diyorlar doğru bence kuzenimin 2 oğlu var ikiside 12. Haftada belli oldu benim kızım 16. Haftada görüldü. Bende oğlum olsun istiyorum eli ayağı düzgün sağlıklı olsun önce sonrada oğlan olsun inşallaaaah:) Benimde randevum 25 ekimde bakalım belli olur belki..Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü
kızlar mrb bgn dr a gittim , çok şükür kalp atışını duyduk 16 kasım a ikili test için randevu verdi, yaptırıp yaptırmamakta emin değilim
bu arada sat a göre 8+1 olmam lazımdı ama ultrasonda 7+1 çıktık çok geri değil dedi, bebeğim de 10 mm :)
Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?