2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım ben de kız olsun istiodum ama oğlana da üzülmedim hepsi tatlış birer balkabağı çünkü hemen isim araştırmaya başladım bu arada çok komik

ayy ne güzel hayırlı olsun.benimde oğlum 11 haftalıkken görünmüştü.erkek çabuk belli ediyor genelde.

Teşekkür ederim :) azcık belli gibiydi zaten deli gibi tatlı yiyodum bi de cildim çok güzelleşti her gören erkek mi diyodu :)

hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
selam kızlar doktordan geliyorum miniğimi gördüm tekrar. çok şükür herşey yolunda ama vajinal mantar ve bulantıyla uğraşıyorum bulantım öyle böyle değil hersey heryer kokuyo gibi artık cıkarmaktan suratımda kırmızı kırmızı lekeler oldu emedur verdi doktor geçmezse serum dedi bide mantar için sebamed intim jel verdi daha önce kullanan oldumu acaba ?

benimde bi program indirdim 8+1 diyo ama yani 7 haftayı doldurdu +1 gün aldı demek istiyor :)) hayırlı olsun benmde bugun 7+1

bizim de biri bayram için diğeri yılbaşında yurtdışı 4 saatlik bir uçuş için alınmış biletlerimiz vardı doktorumuza danıştık, çok net bir şekilde hiç bir problem olmayacağını, son 32. haftaya kadar uçağa binebileceğimizi söyledi. fakat sizin doktorunuzun sizde saptadığı özel bir durum varsa bilemiyorum. yeniden danışıp sebebini öğrenin isterseniz.

25 Ekim de randevum var kızlar :)) ay çok heyecanlıyım aynı gün randevusu olan var mı
Beeeen!! :))
Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım ben de kız olsun istiodum ama oğlana da üzülmedim hepsi tatlış birer balkabağı çünkü hemen isim araştırmaya başladım bu arada çok komik

Amin canım bende hep erkek isimlerine bakıyorum psikolojık olarak:)

Bencede memnun degilsen degiştir tabiki önemli olan onun yanında rahat hissetmen cunku bunun bide dogumu var .. Bi arkadas gibi düşünmek lazım iyi bi doktor olabilir ama acaba iyi bi iletişim sahibi mı? Bu önemli..Sunu söylemeliyim ki ben cogu şeyi sormuyorum ama hatta cok bulantım var hiç söylemedim mesela napıyım diye cunku biliyorum normal diyecek..bunun gibi.. Bazı seyleri de kendim öğreniyorum araştırıp.. Ama tabi doktorumun bana verdigi rahatlık tartışılmaz..

sedoss bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsiniz, çok heyecanlı, ayy darısı bizlerin başına....

kızlar siz ne dersiniz, kafam karıştı benim çokk !!

dün sağlık ocağına kayıt oldum, kan aldılar.
ve bugün sonuçlara göre karaciğer enzimleri biraz yüksek çıkmış.
bayramdan sonra tekrar kan ver dedi aile hekime.

ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. kendi doktorum var ve kan tahlillerim devamlı kontrol
altında pıhtılaşmadan dolayı.

sağlık ocağındaki kontroller ile kendi doktorumun kontrolleri
arasında şimdilik böyle bir fark çıktı, sizlerde de böyle durumlar çıkıyormu?

ben kasıma kadar gitmeyi düşünmüyorum.. iyice büyüsün kuzum sonra kaç mm olmuş büyümüşmü takılıyorum:)
Ya ben artık gitmek istiyorum bi de doktor değiştireceğim biraz acele edeceğim yani düşün bugün aradım 15 gün sonraya zor randevu aldım gideceğim doktora tavsiye üzerine gidiyorum bi de miniğimii merak ettim :)) Geç de olsa bayramlaşsın anneciğiyle ...

Hayırlısı olsun canım :) ay çok güzel yaa öğrenmek süper .. Peki içine ne doğuyodu erkek olduğunu hissediyor muydun ?

Kızlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz? Benim doktorum kalp atışını duyduktan 1 ay sonraya randevu verdi ben gitsem erkenden bakmaz usgle

Kendi doktoruna sağlık ocağında çıkan sonucu götür bence o sana yol göstersin ...

Nabız ve tansiyon kaçı geçerse yüksek oluyor merak ettim ...

yüksek tansiyon 13 ten yukarısı risk olmaya başlıyo başında 13 çıkarsa sonlarda benim gibi 20 yi görme olasılığı var
yüksek nabızda ben 200 nabızla acillik oluyordum
160 a kadar dayanabiliyordum
ama Allah ın takdiri komaya girmeden doğum yaptım çok şükür..

Saol canım benim normal 12ye 8 çıkıo tansiyonum genelde bazen nabız da 80 -100 civarı zaten bişey olduğunda bişey söler dimi ayrıca kendimi iyi hissediyorum :)) ay resmen paranoyak oldum ...

gayet normal değerlerin şekerine baktırırsın bişeylerden şüpheleniyosan canım

Sıhhatler olsun canım ... Bizim burda bi inanç var bayanlar hamilelik süresince saç kestirmio ... Annem hamileyken bilmeden kestirmiş kardeşimde ama ... Ben kestirmiyeceğim

bu batıl inanç diye düşünüyorum inanç tabi ennihayetinde
saçımı da kestirmiştim boya da yaptırmıştım

ilk 3 aydan sonra orta 3 ay da herşey serbest canım
çok böyle amonyak içermedikçe bişey olmaz açma boyama yaptırma tabi kimyasal sonuçta
heyyy psikolojinizi de düşünün.güzel gebelik için bakım şart !!

Günaydın hanimlar bana pek aydin değil malesef sinuzitlerim azdı Yarin kontrolum var ense kalinligina bakilicakmis bize dya edin hersey yolundadir insallah .Bu arada sinüzit problemi olan varmi benim gibi?

kontrol için hayırlı olsun canım
sinüzit için bi çare gebe değilken de yok zaten o yüzden üzme kendini
minoset dışında bişey içme
alternatif yöntemler var tabi papatya kaynatıp kokluyolar ya da okaliptüs yağı kaynatıyolar falan bi araştır yanlış bişey söylemek istemem

kıs daha dur bismillah

Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü

18. haftadan önce inanmam artık.erkek dedi ilkinde 18. hafta kız oldu
hiç pembe bişey alamadım hep mor sarı yeşil..
ne çıkarsa bahtıma dedim :))

Saol canım şekerim de normal çıktı bişeyden şüpelenmiyorum kendimi iyi hissediyorum da sorunum burdaki arkadaşların rahatsızlık veya şikayet paylaşımlarından sonra acaba ben de de var mı diye sorguluyorum :)) ilginç oldum ... Halbuki tüm testlerim yapıldı tansiyonum vs ölçüldü bu neyin tasası di mi :)) aman bebişime bişi olmasın derdine düştüm ...

Sağolasın canım darısı başınıza inşallah hemencecik göstersin bebişler cinsiyetleri :)

Yaaaa ciddi misin ben de kız istiom aslında bişiler almakta acele etmeyim o zaman, zaten doktorda kesin demedi ama öyle görünüo dedi bakalım hayırlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…