Hadi hayırlı olsun inşallahh :) erkek bebek daha erken gösterir kendini diyorlar doğru bence kuzenimin 2 oğlu var ikiside 12. Haftada belli oldu benim kızım 16. Haftada görüldü. Bende oğlum olsun istiyorum eli ayağı düzgün sağlıklı olsun önce sonrada oğlan olsun inşallaaaah:) Benimde randevum 25 ekimde bakalım belli olur belki..
Hayırlı olsun canım maşallah:)
ayy ne güzel hayırlı olsun.benimde oğlum 11 haftalıkken görünmüştü.erkek çabuk belli ediyor genelde.
Hadi hayırlı olsun inşallahh :) erkek bebek daha erken gösterir kendini diyorlar doğru bence kuzenimin 2 oğlu var ikiside 12. Haftada belli oldu benim kızım 16. Haftada görüldü. Bende oğlum olsun istiyorum eli ayağı düzgün sağlıklı olsun önce sonrada oğlan olsun inşallaaaah:) Benimde randevum 25 ekimde bakalım belli olur belki..
Hayırlı olsun canım maşallah:)
kızlar mrb bgn dr a gittim , çok şükür kalp atışını duyduk 16 kasım a ikili test için randevu verdi, yaptırıp yaptırmamakta emin değilim
bu arada sat a göre 8+1 olmam lazımdı ama ultrasonda 7+1 çıktık çok geri değil dedi, bebeğim de 10 mm :)
dün dr a gittik biizm sata göre 7ci haftayı bulması gereken bebiş 5 haftalık gözükmekte olduğunu söyledi...
ve temmuz gibi ailemin yanına bayrama gitmek için aldığımız biletlermiz doktorun gitmeyin yorumuyla yanmış bulunmaktadır....
uçakla ve 1 saat dememize rağmen uçak daha tehlikeli basınç olayından dolayı dedi dr...
bu şekilde bir durum yaşayanınız varmı...
şimdi ne yapalım biz gidelimmi
gidersek bişey olursa ne yaparızzz
ne zormuş tam anlamıyla anne baba olmak:26:
Beeeen!! :))25 Ekim de randevum var kızlar :)) ay çok heyecanlıyım aynı gün randevusu olan var mı
Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım ben de kız olsun istiodum ama oğlana da üzülmedim hepsi tatlış birer balkabağı çünkü hemen isim araştırmaya başladım bu arada çok komik
oh ne güzel ben doktorumu değiştiriyorum zaten bidahaki kontrolüme bana hiçbirşey anlatmadı sanki muayene olsunda hemen cıksın gibisinden davranıyor üzüldüm acıkcası hani doktorların işlerine cok karışılmamasını istediklerini bildiğim için hep ondan bekledim yapmamam gerekenleri sordum sadece kalp atışları varmı dediğimde bile canlılar demiştineyse deneyim oldu benim içinde
25 Ekim de randevum var kızlar :)) ay çok heyecanlıyım aynı gün randevusu olan var mı
Ya ben artık gitmek istiyorum bi de doktor değiştireceğim biraz acele edeceğim yani düşün bugün aradım 15 gün sonraya zor randevu aldım gideceğim doktora tavsiye üzerine gidiyorum bi de miniğimii merak ettim :)) Geç de olsa bayramlaşsın anneciğiyle ...ben kasıma kadar gitmeyi düşünmüyorum.. iyice büyüsün kuzum sonra kaç mm olmuş büyümüşmü takılıyorum:)
Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım ben de kız olsun istiodum ama oğlana da üzülmedim hepsi tatlış birer balkabağı çünkü hemen isim araştırmaya başladım bu arada çok komik
Beeeen!! :))
Amin canım bende hep erkek isimlerine bakıyorum psikolojık olarak:)
sedoss bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsiniz, çok heyecanlı, ayy darısı bizlerin başına....
kızlar siz ne dersiniz, kafam karıştı benim çokk !!
dün sağlık ocağına kayıt oldum, kan aldılar.
ve bugün sonuçlara göre karaciğer enzimleri biraz yüksek çıkmış.
bayramdan sonra tekrar kan ver dedi aile hekime.
ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. kendi doktorum var ve kan tahlillerim devamlı kontrol
altında pıhtılaşmadan dolayı.
sağlık ocağındaki kontroller ile kendi doktorumun kontrolleri
arasında şimdilik böyle bir fark çıktı, sizlerde de böyle durumlar çıkıyormu?
Aaaa ne güzel 25 inde görceZ miniklerimizi bayramdan sonra çok özledim yahu :))
Nabız ve tansiyon kaçı geçerse yüksek oluyor merak ettim ...
Saol canım benim normal 12ye 8 çıkıo tansiyonum genelde bazen nabız da 80 -100 civarı zaten bişey olduğunda bişey söler dimi ayrıca kendimi iyi hissediyorum :)) ay resmen paranoyak oldum ...
Sıhhatler olsun canım ... Bizim burda bi inanç var bayanlar hamilelik süresince saç kestirmio ... Annem hamileyken bilmeden kestirmiş kardeşimde ama ... Ben kestirmiyeceğim
Allah daim etsin canım.
kızlar benimde saçlarım uzun ama kısacık kestirmek istemiyorum sadece biraz kısaltmak istiyorum. hamileyken kesilmez diye bende duydum ama biraz kısaltmamda sorun olacağını düşünmüyorum. bir de benim saçlarım röfle ve dip boyası zamanım geldi. saçlarımda çok beyaz var. boya işini nasıl yapacağım ??? :18:
aynı his bende de var melekim19.
çok aç hissediyorum kendimi yemeğe başlayınca ama biraz yedikten sonra çok yemişim gibi hissediyorum. ama yediklerimden tatmin olmuyorum. hayırlısı.
Günaydın hanimlar bana pek aydin değil malesef sinuzitlerim azdıYarin kontrolum var ense kalinligina bakilicakmis bize dya edin hersey yolundadir insallah .Bu arada sinüzit problemi olan varmi benim gibi?
kızlar dün kendime doğumda ve doğumdan sonra da giyebileceğim 1 takım pijama aldım, çok severim beyaz ve fistolu şeyleri :) bebek için bir şey yaptırtmıyorlar bana, odayı da düzenletmiyor annemler bende dedim gider kendime alırım
Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü
yüksek tansiyon 13 ten yukarısı risk olmaya başlıyo başında 13 çıkarsa sonlarda benim gibi 20 yi görme olasılığı var
yüksek nabızda ben 200 nabızla acillik oluyordum
160 a kadar dayanabiliyordum
ama Allah ın takdiri komaya girmeden doğum yaptım çok şükür..
gayet normal değerlerin şekerine baktırırsın bişeylerden şüpheleniyosan canım
bu batıl inanç diye düşünüyorum inanç tabi ennihayetinde
saçımı da kestirmiştim boya da yaptırmıştım
ilk 3 aydan sonra orta 3 ay da herşey serbest canım
çok böyle amonyak içermedikçe bişey olmaz açma boyama yaptırma tabi kimyasal sonuçta
heyyy psikolojinizi de düşünün.güzel gebelik için bakım şart !!
kontro)
sedoss bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsiniz, çok heyecanlı, ayy darısı bizlerin başına....
kızlar siz ne dersiniz, kafam karıştı benim çokk !!
dün sağlık ocağına kayıt oldum, kan aldılar.
ve bugün sonuçlara göre karaciğer enzimleri biraz yüksek çıkmış.
bayramdan sonra tekrar kan ver dedi aile hekime.
ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. kendi doktorum var ve kan tahlillerim devamlı kontrol
altında pıhtılaşmadan dolayı.
sağlık ocağındaki kontroller ile kendi doktorumun kontrolleri
arasında şimdilik böyle bir fark çıktı, sizlerde de böyle durumlar çıkıyormu?
yüksek tansiyon 13 ten yukarısı risk olmaya başlıyo başında 13 çıkarsa sonlarda benim gibi 20 yi görme olasılığı var
yüksek nabızda ben 200 nabızla acillik oluyordum
160 a kadar dayanabiliyordum
ama Allah ın takdiri komaya girmeden doğum yaptım çok şükür..
gayet normal değerlerin şekerine baktırırsın bişeylerden şüpheleniyosan canım
bu batıl inanç diye düşünüyorum inanç tabi ennihayetinde
saçımı da kestirmiştim boya da yaptırmıştım
ilk 3 aydan sonra orta 3 ay da herşey serbest canım
çok böyle amonyak içermedikçe bişey olmaz açma boyama yaptırma tabi kimyasal sonuçta
heyyy psikolojinizi de düşünün.güzel gebelik için bakım şart !!
kontrol için hayırlı olsun canım
sinüzit için bi çare gebe değilken de yok zaten o yüzden üzme kendini
minoset dışında bişey içme
alternatif yöntemler var tabi papatya kaynatıp kokluyolar ya da okaliptüs yağı kaynatıyolar falan bi araştır yanlış bişey söylemek istemem
kıs daha dur bismillah
18. haftadan önce inanmam artık.erkek dedi ilkinde 18. hafta kız oldu
hiç pembe bişey alamadım hep mor sarı yeşil..
ne çıkarsa bahtıma dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?