2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Hayırlısı olsun canım :) ay çok güzel yaa öğrenmek süper .. Peki içine ne doğuyodu erkek olduğunu hissediyor muydun ?

Erkek hissediodum canım hala daha öyle hissettiğim söylenebilir, görenler de erkek gibi diyordu cildim gerildi, parladı, ne bileyim acayip tatlı aşeriorum gidip lokum görüorum rüyamda mesela ne bileyim bakkaldan pişmaniye alıorum o derecede :) herkes ye tatlıyı doğur atlıyı diodu öyle olacak sanırsam :))

Teşekkür ederim :) azcık belli gibiydi zaten deli gibi tatlı yiyodum bi de cildim çok güzelleşti her gören erkek mi diyodu :)

ay sedosss ,çok sevindim canım.ben ilk hamileliğimde ekşi bişey yemezdim,tatlı yerdim .çok isterdim oğlum olsun ne bilim bekarken de erkek geçerdi gönlümden..sağlıkla gelsin minik erkeğin :))) erkek çocuklarıda büyümüş te küçülmüş adam gibi oluyorlar,ben oğlumun her hallerini özlüyorum..tekrar çok sevindim..çok merak ediyorum bende..

banada herkes kız diyor,fallarında kız çıkıyormuş(ben inanmam da) rüyalarına kız çıkıyormuş..cildimde yüzeysel kırmızıklıklar var sivilceler var ama isilik gibi..benimde içimden geçen bişey yok daha..

Son düzenleme:
Kızlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz? Benim doktorum kalp atışını duyduktan 1 ay sonraya randevu verdi ben gitsem erkenden bakmaz usgle

Nilam ben 2 defa gittim,ilkinde keseyi görmek için ,2.sinde kalp atışlarını duymak için.
1 kasımda yani 12.haftamda çağırdı ikili test için gidicem..

Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü

Ay maşallah ne cabukk. ben en az 1, 1,5 ay bekleriz sanmıştım.hangi ultrasonla baktı vajinal mı.

Nilam ben 2 defa gittim,ilkinde keseyi görmek için ,2.sinde kalp atışlarını duymak için.
1 kasımda yani 12.haftamda çağırdı ikili test için gidicem..
Benimde drum aynı kese kalp atışı ve 1 ay sonra randevu dedi ama sanki daha sık gidenler var gibi geldi bana canım
aynen canım benimkide öyle söyledi o yüzden 3 hafta daha beklicem
İnsanın canı her dakka görmek istiyor valla eve usg alasım var:)

Çok teşekkür ederim canım benim Allah hayırlısını nasip etsin ama gerçekten bu rüyalar falan hep çıkıyor inanmak lazım :) Benim hiç bebişim olmadığından erkek olsa da kız olsa da sevinecektim açıkçası o yüzden mutluyum sadece insan çok merak edio isim bile bakamıyordum rahat :) Darısı başınıza arkadaşım hemencecik öğrenin inşallah sizler de

kızlar inanın giyimime dikkat ettim.soğuk bir şey içmedim. saçlarımı kuruttum. ama hasta oldum boğazım şişti yutkunmakta zorlanıyorum burnum akıyo, üşüyorum sabahtan beri nane limon içiyorum. başka ne iyi gelir ki

Ben nezle oldum hiç bi yerim acımo da burnum akıo ... Zencefil çubuk tarçın karanfil elma kabuğu çok az ıhlamur limon bunları kaynat bi taşım kaynağına kapa iki üç dakika demlensin içine bal koy iç ... Geçmiş olsun boğaza baya iyi gelio eşimin de boğazı ağrıodu baya iyi geldi bi de bir bardak suya yarım çay kaşığı yemek sodası yarım çay kaşığı tuz koy tuZu bir kaşık da koyabilirsin onunla boğazına garagara yap çok memnun kalacaksın geçmiş olsun ...

Son düzenleme:

geçmiş olsun,ben 2 haftadır öyleyim,çok dikkat etmeme rağmen geçiremedim,faydalı ne varsa içiyorum ama nafile,bugünde sesim gitti ,bayrama hasta giricem sanırım.akşama zencefil-bal karıştırcam bende çok sıkıldım..

merhaba kızlar...

Bende dün gittim dr.a 10+1 günlükmüş gayet iyi yerleşmesi de iyi dedi,bayramdan sonra 2 li tarama için gidicem.Bu 3. gidişim oldu ve nihayet karnımdan görebildi bebeği,daha öncekilerde vajinal utrasonla görülmüştü gayet iyiymiş bebişim :) sizlerde durumlar nasıl ??

Canım nane felsefen ve maydonizdan uzak dur biraz rahim kasilmalarini tetikler bunlar.. Ihlamur limon falan iç..birisi elmayı limonu kabuklariyla dograyıp kaynatıp iciyorum iyi geliyo demişti..

Son düzenleme:

canım harikasın ya çok teşekkür ederim. gogle de bulamamıştım , hemen yapmaya kalkıyorum, gargaraya da sevindim. inşallah cabuk geçer.

Kızlar hasta olan arkadaşlar var sanırım geçmiş olsun bende de geçen günlerde olmuştu boğaz ağrısı akıntı falan günde 3 sefer sulandırılmış pekmez içtim ve greyfurt yedim mucize gibi geldi, ilk gün kafamı kaldıramıyordum 3. gün ayakta ve işteydim tavsiye ederim :)

geçmiş olsun canım uzun sürmüş, sen yemeyi pek sevmiyorsun beslenmene dikkat et . inşallah bayrama kadar geçer, oğluşunda var.ben yukarıda minenin verdiği tarifi deniyeceğim şimdi

Hayırlı olsun canım ben de 2 li test için bayramdan sonra gidicem daha erken dedi,benim 3. gidişim oldu ama akıntı sorunum vardı o yüzden bu ara fazla gittim seninle hemen hemen aynı günlerimiz ben bugün cinsiyeti bile öğrendim sayılır darısı başına :)

Canım nane felsefen ve maydonizdan uzak dur biraz rahim kasilmalarini tetikler bunlar.. Ihlamur limon falan iç..birisi elmayı limonu kabuklariyla dograyıp kaynatıp iciyorum iyi geliyo demişti..

canım fesleğen ve maydanozu duydum da naneyi duymamıştım.nanenin de zararlı olabilmesine üzüldüm.sağolun gidip yapıcam. şimdi evde yalnızım ah bi de pişiren olsa. neyse ben kalkayım ıhlamurlu tarçınlı limonlu limonlu içecek yapmaya

canım harikasın ya çok teşekkür ederim. gogle de bulamamıştım , hemen yapmaya kalkıyorum, gargaraya da sevindim. inşallah cabuk geçer.

Garagarayı gün de üç kez yaparsın , çayı ben bi kere içiyorum (2 kere de içilebilir sabah akşam şeklinde herşeyin fazlası zarar ya ondan korkuyorum ) yatmadan önce sonra yarım limon yiyip yatıyorum sabah kahvaltıdan sonrada bir limon yedim ... Baya toparladım ... Elma mandalin yemeye özen götse bol su iç :)) bu arada boğaz iltihaplı iken süt içmeyin diye duymuştum orda bakteri topluyormuş ... Pekmezi de kahvaltında eksik etme o bizim enerji kaynağımız :))

Son düzenleme:

ayyy canım ozaman erkek bu kadar erken gösterdiğine göre öyle mi ?? :) kız erkek tabiki sağlıklı olsunlar da önemi yok ama benim gönlümden kız geçiyor rabbim hayırlısını versin 1 tane oğlum var inş buda kız olur
Bayram dönüşü hemen gel dedi ama randevu almaya çalışıyorum bende pzt gitcem kısmetse bende de tahlil istemişti dün gittiğimde götürdüm sonuçları iltihap varmış idrar yollarımda antibiyotik verdi onun haricinde bi sıkıntı yok...
Senin 2li tarama yı ne kadar yapıyorlarmış canım öğrendin mi ???

geçmiş olsun canım uzun sürmüş, sen yemeyi pek sevmiyorsun beslenmene dikkat et . inşallah bayrama kadar geçer, oğluşunda var.ben yukarıda minenin verdiği tarifi deniyeceğim şimdi

sağol canım..inşallah geçer çok sıkıldım valla..yemeyi seviyorumda boğazım pek yoktur..az yerim hep..

İnşallah hepimiz iyileşiriz bayrama rahat rahat gezeriz...:))

Kendinize çok iyi bakın arkadaşlar..Bayrama kadar yazamassam herkese iyi bayramlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…