Kızlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz? Benim doktorum kalp atışını duyduktan 1 ay sonraya randevu verdi ben gitsem erkenden bakmaz usgle
Hayırlısı olsun canım :) ay çok güzel yaa öğrenmek süper .. Peki içine ne doğuyodu erkek olduğunu hissediyor muydun ?
Teşekkür ederim :) azcık belli gibiydi zaten deli gibi tatlı yiyodum bi de cildim çok güzelleşti her gören erkek mi diyodu :)
Kızlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz? Benim doktorum kalp atışını duyduktan 1 ay sonraya randevu verdi ben gitsem erkenden bakmaz usgle
Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü
Benimde drum aynı kese kalp atışı ve 1 ay sonra randevu dedi ama sanki daha sık gidenler var gibi geldi bana canımNilam ben 2 defa gittim,ilkinde keseyi görmek için ,2.sinde kalp atışlarını duymak için.
1 kasımda yani 12.haftamda çağırdı ikili test için gidicem..
İnsanın canı her dakka görmek istiyor valla eve usg alasım var:)aynen canım benimkide öyle söyledi o yüzden 3 hafta daha beklicem
ay sedosss ,çok sevindim canım.ben ilk hamileliğimde ekşi bişey yemezdim,tatlı yerdim .çok isterdim oğlum olsun ne bilim bekarken de erkek geçerdi gönlümden..sağlıkla gelsin minik erkeğin :))) erkek çocuklarıda büyümüş te küçülmüş adam gibi oluyorlar,ben oğlumun her hallerini özlüyorum..tekrar çok sevindim..çok merak ediyorum bende..
banada herkes kız diyor,fallarında kız çıkıyormuş(ben inanmam da) rüyalarına kız çıkıyormuş..cildimde yüzeysel kırmızıklıklar var sivilceler var ama isilik gibi..benimde içimden geçen bişey yok daha..
kızlar inanın giyimime dikkat ettim.soğuk bir şey içmedim. saçlarımı kuruttum. ama hasta oldum boğazım şişti yutkunmakta zorlanıyorum burnum akıyo, üşüyorum sabahtan beri nane limon içiyorum. başka ne iyi gelir ki
kızlar inanın giyimime dikkat ettim.soğuk bir şey içmedim. saçlarımı kuruttum. ama hasta oldum boğazım şişti yutkunmakta zorlanıyorum burnum akıyo, üşüyorum sabahtan beri nane limon içiyorum. başka ne iyi gelir ki
Ben nezle oldum hiç bi yerim acımo da burnum akıo ... Zencefil çubuk tarçın karanfil elma kabuğu çok az ıhlamur limon bunları kaynat bi taşım kaynağına kapa iki üç dakika demlensin içine bal koy iç ... Geçmiş olsun boğaza baya iyi gelio eşimin de boğazı ağrıodu baya iyi geldi bi de bir bardak suya yarım çay kaşığı yemek sodası yarım çay kaşığı tuz koy tuZu bir kaşık da koyabilirsin onunla boğazına garagara yap çok memnun kalacaksın geçmiş olsun ...
geçmiş olsun,ben 2 haftadır öyleyim,çok dikkat etmeme rağmen geçiremedim,faydalı ne varsa içiyorum ama nafile,bugünde sesim gitti ,bayrama hasta giricem sanırım.akşama zencefil-bal karıştırcam bende çok sıkıldım..
merhaba kızlar...
Bende dün gittim dr.a 10+1 günlükmüş gayet iyi yerleşmesi de iyi dedi,bayramdan sonra 2 li tarama için gidicem.Bu 3. gidişim oldu ve nihayet karnımdan görebildi bebeği,daha öncekilerde vajinal utrasonla görülmüştü gayet iyiymiş bebişim :) sizlerde durumlar nasıl ??
Canım nane felsefen ve maydonizdan uzak dur biraz rahim kasilmalarini tetikler bunlar.. Ihlamur limon falan iç..birisi elmayı limonu kabuklariyla dograyıp kaynatıp iciyorum iyi geliyo demişti..
canım harikasın ya çok teşekkür ederim. gogle de bulamamıştım , hemen yapmaya kalkıyorum, gargaraya da sevindim. inşallah cabuk geçer.
Hayırlı olsun canım ben de 2 li test için bayramdan sonra gidicem daha erken dedi,benim 3. gidişim oldu ama akıntı sorunum vardı o yüzden bu ara fazla gittim seninle hemen hemen aynı günlerimiz ben bugün cinsiyeti bile öğrendim sayılır darısı başına :)
geçmiş olsun canım uzun sürmüş, sen yemeyi pek sevmiyorsun beslenmene dikkat et . inşallah bayrama kadar geçer, oğluşunda var.ben yukarıda minenin verdiği tarifi deniyeceğim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?