2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hastalar var benimde eşim ve oğlum hasta inş. çabuk iyleşirler bana da geçmez bencillik mi yapıyorum ki

Eveeettt erkek canım :) allah hayırlısını nasip etsin inşallah gönlüne göre olsun arkadaşım bana da öyle dedi doktor pzt gidicem aldım randevuyu ama hiç ne kadar diye sormadım canım çok mu pahallı acaba sen sordun mu ne kadar tutacak diye ? Geçmiş olsun bol bol su iç arkadaşım en iyi çözüm o oluyor enfeksiyonda

Amin Canım seninde Cümlesininde hepimizin gönlüne göre versin...

Evet sordum ben eğer kendi doktorum ölçüleri alabilirse,ölçüler derken bebeğin ense kalınlığına burun kemiğine falan bakılıp o ölçümlerle kan veriyorsun test ona göre yapılıyor.İşte eğer kendi doktorum bu ölçüleri kendi cihazında tam olarak alabilirse 108 lira oluyormuş,ama yok olmuyorsA Radyoloji bölümünden yaptırıcam orda da 2 doktor varmış biri 148 lira diğeri 188 liraymış neden dedim bu fark ???
Biri hastaneye bağlı Radyoloji doktoru hastanenin bünyesinde (ilk gebeliğimde de o yapmıştı gayet memnun kaldım 3D ultrasondan)diğeri sadece bu tarama ile ilgili doktormuş özel olduğu için 188 liraymış bakınca aralarında fark var mı bence yok sadece diğeri kadın doğumla odaklı olduğu için biraz pahallı öyle işte bakalım bi gideyimde pzt belli olcak ak koyun kara koyun

selam kızlar.. cinsiyet öğrenen olmuş hayırlı olsun.. ama çok erken değil mi yaa erkek bile olsa 13-14 den aşağı göstermiyor.

allah sağlıklı sıhhatlı nasip etsin sonra herkesin gönlünden geçeni versin.

maşallah sana:) yok ben bir sonraki öğüne kadar sadece su içiyorum. dün okadar aç kaldımki kustum diyemicem su çıktı resmen ağzımdan bomboş. sonra hemen yedim bişeyler.. çaresini bende bilmiyorum:)

Vücudunu bu kadar zayıf bırakma zorda olsa bişeyler ye çıkarsanda az buçuk bir yerinden vitamin olur yine, geçen hafta kan tahlili vermek için 3'e kadar aç kalınca o gün hastalandım vücudu düzeltemedim dikkat et kendine

Ayyy Allahım bugün herhalde geçirdiğim en salak gündü. Güya özel doktor seçtim ki benle ilgilensiz bilmediğim şeyleri açıklasın, yardım etsin, nerdeeeeeee paramla rezil oldum kadın benle birlikte 3 hastayı idare etti, beni kürtaj yaptıracak kadınla karıştırdı, ben konuşurken totosunu döndü gitti iğrençti, doktor seçerken dikkat edin kendini tüccar sananlar var.

Off cidden çokmuş yaaaa senden öğrendiğim iyi oldu ben de sallana sallana gidecektim en azından şok olmam duyunca yaaa zaten çok da geçerli değil diyorlar yani olumsuz çıkanlar sonradan olumlu olabiliyormuş vs çok doğru sonuç veren bir test değilmiş tüm doktor arkadaşlarım öyle diyor bakalım, canım senin kilo durumları nasıl gidio kaç kilo aldın göbüş belli olmaya başladı mı

ayyy insallah bende senin gibi bebegimin kalp sesini duyarim biran once
insallah onumuzdeki hafta doktor arar artik yoksa hastaneyi basacam meraktan
bulundugum yerde ozel doktorda yokki hic
insallah herseyi yolundadir bebisimin dua edin bana olur mu
hepimize saglikli, huzurlu hamilelik donemleri olsun insallah
cokca sevgiler....
ayrica aranizda olmak super biseymis
etrafimda hamileligimi kocamdan baska paylasacagim kimsecikler yok
kendimi yalniz hissetmiyorum artik

Sağol canım amin doktor öyle görünüo dedi kesin demedi ama erkek çocusuysa erken de gösterebilir benim ablamda 11 haftalıkken aynı şekilde öğrenmişti. Ondan bildiğim için de özel olarak sordum doktor hanıma cinsiyeti :) bakalım bizim ufaklık bizi şaşırtacak mı cinsiyet konusunda ilerleyen günlerde :)

Ama Yinede ben yaptırma taraftarıyım

Ayy bana hiç kilodan bahsetmeee:18:
Şuana kadar 1 kilo almışım ama ben yüksek kiloda hamile kaldım daha 7 ay var napcam bilmiyorum canım sıkılıoyor çoook:18:

Ama Yinede ben yaptırma taraftarıyım

Ayy bana hiç kilodan bahsetmeee:18:
Şuana kadar 1 kilo almışım ama ben yüksek kiloda hamile kaldım daha 7 ay var napcam bilmiyorum canım sıkılıoyor çoook:18:

Ayyy yapma allah aşkına 1 kilo muuuuuu çok iyi valla ben 2,5 kilo aldım kafayı tırlatıcam ama doktora bugün sordum her bünyede ayrı olur bi de organları gelişirken al olmadı sonrasında kilo takibi yaparız dedi, o öyle diyince biraz gönlüm rahatladı bi de ben midem bulandıkça yemek yiyorum çok komik bazı arkadaşlar yemeden kesiliomuş ben de tam ters etki yarattı Yaaa ama kilo işine cidden ben de çok üzülüom mutsuzum yani

Ama canım 1 kilo diyosunda diyorum ya yüksek zaten benim kilom zaten ilk 3 ay bebişler depodan besleniyor bizim kilonun onlara faydası yok 74 le kaldım 75 im şuandaaa içler acısı durum yanii:18:
bende de ilk zamanlar bulnatı vardı bulandıkça birşeyler yiyordum offf

ben alıntı yapamıyorum o yüzden kime ne yazacağımı da şaşırıyorum. cinsiyetini şimdiden öğrenmek zevklidir herhalde. bende çok merak ediyorum ancak henüz pıt pıtları duymadık p. tesi inşallah.

doktor seçiminden bahseden arkadaşım benim dr um da bayan kimse yanlış anlamasın ama ben öz.le erkek dr u daha ilgili buluyorum.

İyi akşamlar kızlar,
oğlumu yavaştan uyku moduna hazırlamadan göbüş topici açmak istedim
öpüldünüz

slm,banada sağlık ocağındaki hemşire 20. haftada aşı yapıcaz dedi:26:

Bende burada paylaştıktan sonra internetten bilgi için bakındım biraz,20. haftalar fln yazıyor.Bazı yerlerde 5-6. ay yazıyor.28 Ekim'de randevum var doktorumuza soracağım

diğer çocuğunuz kaç yaşında acaba benimki 4.5 yaşında bende diğerinde yaptırmadım bunda da bilemiyorum yaptırmalı mı yaptırmamalı mı

sana kesinlikle katılıyorum ben kaç tane doktor değiştirdim kadın doktorlar çok ilgisiz hiç memnun kalmadım erkek doktorlar daha ilgili ve bilgi sahibiler ben bayan doktorları hiç sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…