2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
doktor seçiminden bahseden arkadaşım benim dr um da bayan kimse yanlış anlamasın ama ben öz.le erkek dr u daha ilgili buluyorum.

Canım benden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama ben kadın doktoru kadın olduğu için seçmedim tavsiye üzerine gittim. Ama kendimi kasapta gibi hissettim devlet hastannesinde bakan da kadın ama o kadar güzel inceleyip bilgi verdiki özeldekiyse kesenin içi gözükmediği halde bebeğin iyi dedi bu kadar olur. yarın başka bir doktora gidicem bu erkek bakalım nasıl

diğer çocuğunuz kaç yaşında acaba benimki 4.5 yaşında bende diğerinde yaptırmadım bunda da bilemiyorum yaptırmalı mı yaptırmamalı mı

3 yaşında bende diğerinde ne duydum,ne yaptırdım görümcem hamile 7,5 aylık o yaptırdı gerçi onunda 2.hamileliği ama onun oğlu 10 yaşında :)....Açıkcası bende düşünüyorum ya kaçış yolu var mı bilmiyorum hemşire yapalım mı falan demedi direk 20 haftalık gel yapıcaz dedi...

evet evet ancak bazen farklı sebeplerle bayan dr tercih edilebiliniyor ya yanlış bir anlamaya sebep olmamak için öyle bir giriş yaptım. elbette kişiden kişiye değişir ama benim genel kanım hangi branş olursa olsun erkek dr dan yanayım. dediğim gibi çok çok iyi bayan dr larda var ancak bulmak lazım. insanda emin olamıyor değil mi iyi deyip kestirip atılınca acaba kalıyor insanda iyi mi gerçekten diye

Canım iyiyi bırak iyinin yanından bile geçmiyordu beni kürtaj yaptıracak kadın sandı ultrasona bakıcam dedi sonra başkası olduğumu anlayınca kalk diyemedi ben o hastayı istiyordum diye sekreterine bağırmaya başladı kesenin içi gözükmediği halde aaa bak bebeğin çok iyi başka bişey sorcakmısın dedi sanki başından atmak istercesine sonra odasına aldı şu gün olur mu dedi sanki ilgileniyormuş gibi tahlil istemiştiniz deyince aaa evet dur bakyıım dedi sonra odaya acayip adam girdi altı kartından para çekti pazaarlık yaptı yanımda tahlillerimi attı gitti ben gitmeye hazırlanırken sinirlenmiş anladı geldi tahlillerinde iyi iyi dedi dişlerim ağrıyo dedim diş doktoruna git dedi hami.... dememe kalmadan totosunu döndü gitti hay ben senin gibi doktorun dedim çıktım tabi içimden bir daha gidermiyim asla
ömrü hayatımda böyle salak bi muayene görmedim

inşallah bebişin sağlıklıdır ve kalp atışlarını duyarsın bizide haberdar et canım..hepimiz bu sayfada birbirimize moral oluyoruz seneye bu zamanlar bebişler kucaklarda haberleşiriz artıkk

bebişler doğunca nasıl değişecek konular gaz çıkaramıyooooo sütüm az mı acabaaaaaaa bugün aşısı varrrr ağlarmıkiiiii ayyy uyumuyo bu çocukk ölüyorum uykusuzluktannnnn diycez. ayyy doğsunlar sağlıcakla büyürler yaa

çok kötüymüş gerçekten iyi valla sen içerdeyken bide adam girsin içeri olacak iş değil

yanında karnını tutan bir kadınla berbaer sevgilisi mi karısı mı anlamadım adam artık (çünkü karı koca tipi yoktu) zaten anladığım kadarıyla oranın müdavimiydi çünkü doktorla da baya iyi şakalaşıyorlaardı. Sanki arada biz fransız kalmış gibi olduk.

ayyyyy ne dedikoducu oldum bennnnnn :))) tabi haksız kazanç olduğu için kızdım sonuçta o parayı biz havadan kazanmıyoruz, takip edemiyceksen ilgilenmiyceksen neden bu işe giriyorsun al paralı müşterleri uzun vadeli olmayan bak bak gitsin üzüldüm yani

benimde bi program indirdim 8+1 diyo ama yani 7 haftayı doldurdu +1 gün aldı demek istiyor :)) hayırlı olsun benmde bugun 7+1

canım normalde 8+1 8. hafta bitip 9. haftadan gün almak demek bak mesala benm altta 9. haftanın içinde yazıo , ama yetişiomuş sata sorun yok dedi

ben düzenli yemek yapabiliyorum evde ama kokusu o kadar ağır geliyor ki ne tadına bakabiliyorum ne de dönüp bakasım geliyor. iki gündür ekmek zeytin yiyorum eşim dışardaki yemek de zararlı diyor her gün de çıkamam zaten

Canım annen ve kayınvaliden yakınlarda mı ? Bir süre öyle idare etsen yemek olayını zaten 1 ay sonra falan normale girersin diye düşünüyorum allah yardımcın olsun

Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.

Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş, belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.

Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim niye diye hiç sormadım zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.

Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....

Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona

Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...

Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.

Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben

malesef biz de aynı durumdayız canım uçağa izin vermez diye arabayla gideriz dedik feribot biletlerimizi bile aldık bizimkiler de yandı.

:))) ben de cok yiyorum utanıyorum kendimden:))) en son salı günü dr daydım dr:bebek 2 gr. sen 3 kg almışsın dedi

Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ne denir bilmiyorum çok zor durumun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…