doktor seçiminden bahseden arkadaşım benim dr um da bayan kimse yanlış anlamasın ama ben öz.le erkek dr u daha ilgili buluyorum.
diğer çocuğunuz kaç yaşında acaba benimki 4.5 yaşında bende diğerinde yaptırmadım bunda da bilemiyorum yaptırmalı mı yaptırmamalı mı
evet evet ancak bazen farklı sebeplerle bayan dr tercih edilebiliniyor ya yanlış bir anlamaya sebep olmamak için öyle bir giriş yaptım. elbette kişiden kişiye değişir ama benim genel kanım hangi branş olursa olsun erkek dr dan yanayım. dediğim gibi çok çok iyi bayan dr larda var ancak bulmak lazım. insanda emin olamıyor değil mi iyi deyip kestirip atılınca acaba kalıyor insanda iyi mi gerçekten diye
ayyy insallah bende senin gibi bebegimin kalp sesini duyarim biran once
insallah onumuzdeki hafta doktor arar artik yoksa hastaneyi basacam meraktan
bulundugum yerde ozel doktorda yokki hic
insallah herseyi yolundadir bebisimin dua edin bana olur mu
hepimize saglikli, huzurlu hamilelik donemleri olsun insallah
cokca sevgiler....
ayrica aranizda olmak super biseymis
etrafimda hamileligimi kocamdan baska paylasacagim kimsecikler yok
kendimi yalniz hissetmiyorum artik
Kızlar sizde de sivilcelenme oldu mu? Heryerimde abuk sabuk sivilceler çıktı cildim çıldırdı resmen .
inşallah bebişin sağlıklıdır ve kalp atışlarını duyarsın bizide haberdar et canım..hepimiz bu sayfada birbirimize moral oluyoruz seneye bu zamanlar bebişler kucaklarda haberleşiriz artıkk
çok kötüymüş gerçekten iyi valla sen içerdeyken bide adam girsin içeri olacak iş değil
benimde bi program indirdim 8+1 diyo ama yani 7 haftayı doldurdu +1 gün aldı demek istiyor :)) hayırlı olsun benmde bugun 7+1
dün dr a gittik biizm sata göre 7ci haftayı bulması gereken bebiş 5 haftalık gözükmekte olduğunu söyledi...
ve temmuz gibi ailemin yanına bayrama gitmek için aldığımız biletlermiz doktorun gitmeyin yorumuyla yanmış bulunmaktadır....
uçakla ve 1 saat dememize rağmen uçak daha tehlikeli basınç olayından dolayı dedi dr...
bu şekilde bir durum yaşayanınız varmı...
şimdi ne yapalım biz gidelimmi
gidersek bişey olursa ne yaparızzz
ne zormuş tam anlamıyla anne baba olmak:26:
Ya ben çok yiyorummmya 4 kilo aldım harekette etmiyorum spor falan. 3 ay bitince spor salonuna gideceğim yüzme ve yürüyüş için. Ama işte doktorum kızacak bana. 9 ayda 13 kilodan fazla almaman gerek dedi. Ben zaten kiloluyum. Uff iki haftada birazcık zayıflasam mı boğazımı tutup doktora gidene kadar :18: bide canım ne istiyor biliyor musunuz KIZLAR yeşil erik 150 gr internette 15 lira 150 gr yetmez ki bana. Birde korkuyorum bi kere yersem ya hep canım isterse diye bastırmayaalışıyorum bu isteğimi içimde.
evett şimdik baya yakın olduk:)) bende çevre yolunda tansaş var oraya yakın oturuyorum. yazları adaya geliyorsun galiba
Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.
Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş, belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.
Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim niye diye hiç sormadım zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.
Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....
Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona
Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...
Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.
Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?