Ayyy yapma allah aşkına 1 kilo muuuuuu çok iyi valla ben 2,5 kilo aldım kafayı tırlatıcam ama doktora bugün sordum her bünyede ayrı olur bi de organları gelişirken al olmadı sonrasında kilo takibi yaparız dedi, o öyle diyince biraz gönlüm rahatladı bi de ben midem bulandıkça yemek yiyorum çok komik bazı arkadaşlar yemeden kesiliomuş ben de tam ters etki yarattıYaaa ama kilo işine cidden ben de çok üzülüom mutsuzum yani
Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.
Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş, belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.
Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim niye diye hiç sormadım zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.
Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....
Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona
Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...
Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.
Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben
Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.
Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş, belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.
Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim niye diye hiç sormadım zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.
Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....
Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona
Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...
Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.
Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben
:))) ben de cok yiyorum utanıyorum kendimden:))) en son salı günü dr daydım dr:bebek 2 gr. sen 3 kg almışsın dedi
Ayyy yapma allah aşkına 1 kilo muuuuuu çok iyi valla ben 2,5 kilo aldım kafayı tırlatıcam ama doktora bugün sordum her bünyede ayrı olur bi de organları gelişirken al olmadı sonrasında kilo takibi yaparız dedi, o öyle diyince biraz gönlüm rahatladı bi de ben midem bulandıkça yemek yiyorum çok komik bazı arkadaşlar yemeden kesiliomuş ben de tam ters etki yarattıYaaa ama kilo işine cidden ben de çok üzülüom mutsuzum yani
Günaydın kızlar :) biz kurban bayramından sonra taramaya giricez.. Benim bulantılar bgn itibariyle farkettim ki azalmış :) bir de ben zaten kilolu bi insanım şimdi de sanırım gittikçe şişiyorum 1 hft önce dr a gittiğimde 1 kilo almıştım almak istemiyorum önerebileceğiniz bişi var mı?bir de hani spor yapmamışsınızdır da snr spor yaparsınız hamlıktan ertesi gün bacaklarınız kırılır ağrır ya işte öyle bi ağrı var bacaklarımda bu tip bişiy yaşayan var mı? çok sordum çok konuştum hepimize sağlıklı bol gülücüklü hayırlı cumalar :)
Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü
hanimlar merhaba ben araniza ve bu guzel siteye yeni katiliyorum
ayrica mayis annesi olmaya adayim ve bu ilk dogumum olacak
cok cok heyecanliyim hamileligimin 8 inci haftasi 6. gunundeyim
Allah kismet ederse 16 mayis da bebegime kavusacagim.
bu ilk tecrubemde sizlerle sohbet etmek ve buguzel zamanimizi birlikte dayanisma icerisnde gecirmek istiyorum
ilk olarak sizlere bi sorum var
ben suan yurtdisindayim ve hala daha doktora gorunemedim
haber verdim doktora ama beni randevu icin daha aramadilar
cok sukur bi sikayetim yok ama bende sizler gibi bebegimi gormeyi ve kalp sesini duymayi sabirsizlikla bekliyorum
birde ilk gittigimde sadece folik asit onermislerdi 400 micro gr onu kullaniyorum
onun disinda duzgun beslenmeye calisiyorum ve az az spor yapiyorum
baska onerileriniz varmi bana
insallah biran once bebegimi gorur ve sizlerle guzel haberlerimi paylasirim
sevgiler...
selam kızlar doktordan geliyorum miniğimi gördüm tekrar. çok şükür herşey yolunda ama vajinal mantar ve bulantıyla uğraşıyorum bulantım öyle böyle değil hersey heryer kokuyo gibi artık cıkarmaktan suratımda kırmızı kırmızı lekeler oldu emedur verdi doktor geçmezse serum dedi bide mantar için sebamed intim jel verdi daha önce kullanan oldumu acaba ?
Kızlar sizde de sivilcelenme oldu mu? Heryerimde abuk sabuk sivilceler çıktı cildim çıldırdı resmen .
Aynen ergenlikte bu kadar sivilce çıkarmadım millet hamile kalınca cildin düzelir diyordu şaşkınım şuan
Bence biraz zamana bırak ne acelesi var daha 12 hafta dolmamış bile ölecek diyolarmis ama ya ölmezse? Benim kuzenimin bebegi için de kafasında yumruk kadar tümör var ölür dediler ölmedi cocuk 10 yasına geldi hiç bir saglık problemi yok.. Biraz zaman ver kendine belkide hepsi geçer.. Baska bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim..cok zor bir durum allah kolaylık versin canım..
Böyle bir ihtimalde var, diyorum Rabbim seni deniyor belki hiç problemi yok. Hastane ortamı sabah akşam tekrar muayene olmak ne yapacağımı şaşırdımbir yandan ağlıyorum devamlı (( elim ayağım kırıldı sanki (( kocaman hastane doktorlar profesör, çok şanslısınız dedi ya geç öğrenseydik falan dediler bunun şansımı olur
P.tesi konuşacaz salı çarşamba alacaklar öyle dedilerBayram günü bide (( sonra diyorum niye bu kadar çabuk vazgeçiyorum
Allahım dan bir mucize bekliyorum, verende o alanda..[/QUOTE
arkadaşım bence pazartesiden önce mutlaka başka bir hastaneye git ve durumundan bahsetme.en azından vicdan azabın olmaz elimden geleni yapmıştım dersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?