2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
rabbim yardımcın olsun arkadaşım ne denir ne düşünülür bu nasıl ikilemdir. sınavların en büyüğünü veriyorsun şu an . hakkıyla çıkarsın inşallah. duana da denecek söz yok

üzülmeyin kızlar doğumdan birkaç ay sonra diyet topiği açarız hep birlikte zayıflarız

canm benm gerçekten çok üzgünümm kelimeler tükendi...bu sayfaya hep girdiğimde dua ediyorum kimseden olumsuz bişey gelmemiş olsun diye ama hayat sınavlarımızdan ibaret canım...allah yardımcın olsun inşaallahh bir mucize olur diyorum herşey allahtan canım..

Bence biraz zamana bırak ne acelesi var daha 12 hafta dolmamış bile ölecek diyolarmis ama ya ölmezse? Benim kuzenimin bebegi için de kafasında yumruk kadar tümör var ölür dediler ölmedi cocuk 10 yasına geldi hiç bir saglık problemi yok.. Biraz zaman ver kendine belkide hepsi geçer.. Baska bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim..cok zor bir durum allah kolaylık versin canım..

Çok zor bir durum canım çok üzüldüm gerçekten.allah yardımcın olsun. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın.

Aynen ben 4 kilo aldım. Aynen millet kokudan midesi bulanır.benim açken bulanıyor. Bulandıkça atıştırıyorum atıştırdıkça midem yanıyor midem yandıkça yine yiyorum. Sanki vücudumla bir savaş içerisindeyim. Üstelik benim kilomda yüksekti zaten. Neyse Allah yardımcımız olsun. Bebişler sağlıklı olsunda.

Canım öncelikle hayırlı olsun inş sağlıkla alırsın bebişini, ben mart 2013 annesiyim, kilo ve sporla ilgili sana bir kaç önerim var, şuan hamilesin ve insan ne görse yemek istiyor ama unutma tatlı,fast food, yağlı yemekler bebeğinin yararına değil sadece annelere boş kilo yapar canın çektiğinde tabı ye ama tadımlık beyaz ekmek yerın tam buğday ekmeği tuketebılırsın ınan bebeğe çok faydalı ara öğünlerinde meyve yoğurt ve biraz fındık ceviz yıyebılır yada sutlu tatlılardan devam edebılırsın ama unutma emzirirken çok buyuk kılolar verıyorsun sen şuan sadece aşırı yememeğe çalış o kilolar kayboluyor sonra :), bacaklarında ağrı oöması normal kalsıyum tuket yoğurt sut peynır ıhmal etme bırde bacaklarını rahatlatıcak hareketler var netten bak onlarda baya yardımcı olacaktır,

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

İyi geceler herkese bugun daha fazla dayanamadım ve hamile pantalonu aldım cunku kendı pantolanlarım sıkmaya basladı nasıl rahat anlatamam normalde bile giyerim gibi gelio sevgili annemde hamıle tshırtı almıs baby is coming yazıo bide bebek resmi var nası heycanlandım anlatamam bıraz bol geldı ama olsun gıyerım hepsını

Kızlar size şok edici bi haberim var doktordan geliorum tosunum büyük ihtimal erkekmiş :) ama kesin değil dedi ama bana da erkek gibi geliyor deli gibi tatlı yiyorum çünkü

gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah. Maşallah ilk sayfadaki listemiz için yeni kolon açma zamanı gelmiş.

Hoşgeldin canım aramıza.

herkeze hayırlı akşamlar iyisiniz inşaAllah 2 gün önce kardeşim doktora gitti lekelenmesi olduğu için ...doktor herşey normal demiş Allah ın izniyle bulantısı için bir şurup vermiş ... birde sende mantar var diye fitille krem vermiş ... isimlerini bilmiyorum kardeşimde bende mantar yok kaşntı yok herangi bir belirtde yok diyor hiç anlam verememiş şimdi bana soruyo abla kulanıyımmı diye ... bende dedim ben 3 aylık hamileyken (bende gerçektende mantar vardı) ve doktorum yapcak bişey yok sana krem veremem dedi zararlı olduğu için bende kendi imkanlarmla hallettm çok şükür gerçi benimki 9 yıl önceydi ...ozaman dan bu zamana değişmiştir muhakkah ama bilemedik işte bende tekrar doktor kontrolüne kadar bekle ozaman tekrar sor olmazsa kullanırsın dedim

selam kızlar, azıcık iş yapsam belim kopuyor sanki, sizlerde böylemisiniz.
bulantılarım akşamları olmuyor artık çok mutluyum. ama evde yemek pimiyor hala dışarıdan söylüyoruz.
akşamları yapsam koysam ne ben ne de eşim yer ertesi gün pis bir huyumuz var işde....

zamansız çok geçmiş olsun, yüce rabbim hakkında ne hayırlı ise onu versin inşallah.
beşka bir hastaneye gitsen bu sorundan bahsetmesen ne derler acaba.

Kızlar sizde de sivilcelenme oldu mu? Heryerimde abuk sabuk sivilceler çıktı cildim çıldırdı resmen .

Aynen ergenlikte bu kadar sivilce çıkarmadım millet hamile kalınca cildin düzelir diyordu şaşkınım şuan

benimde yüzümde sivilceler çıkıyo kızlar. yeni bi nemlendirici almıştım ona yordum iyi gelmedi sivilce yaptı diye ama bilmiyorum geçer inşallah

canım benim sen yurt dışındasın değil mi? ah gurbette ne zor bir durum. naçizane tavsiyem bir kaç doktora daha git ama durumunu söylemeden ultrasona gir doktor bir şey demezse durumunu anlat ona göre tekrar baksın. çünkü böyle bir durum varmış siz ne diyorsunuz deyince belki de risk almamak için evet öyle diyorlardır. işte bir umut Allah yardımcın olsun hayırlısını nasip etsin.

Böyle bir ihtimalde var, diyorum Rabbim seni deniyor belki hiç problemi yok. Hastane ortamı sabah akşam tekrar muayene olmak ne yapacağımı şaşırdım bir yandan ağlıyorum devamlı (( elim ayağım kırıldı sanki (( kocaman hastane doktorlar profesör, çok şanslısınız dedi ya geç öğrenseydik falan dediler bunun şansımı olur

P.tesi konuşacaz salı çarşamba alacaklar öyle dediler Bayram günü bide (( sonra diyorum niye bu kadar çabuk vazgeçiyorum

Allahım dan bir mucize bekliyorum, verende o alanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…