Kızlarr biz kontrolümüzden geldik. Çok şükür herşey yolunda. Ellerimiz kollarımız belli olmaya başlamış. Geçen sefer arada 4 günlük bir fark vardı dah büyük çıkmıştı bebişim. Bu defa sat la aynı çıktı. 8+4 Olmuşuz. 1 Ay sonra tekrar gidicez. Şuana kadar hiç kilo almadığım hatta 2 kilo verdiğim için kızdı doktorum. Bir sonraki gelişine kilo al da gel dedi.Bizden haberler bunlar. Çok şükür bu bayram çifte bayram yaşayacağız.
Benim oluyor,bugünde fırlamış 2-3 tane yine ama isilik tarzında ve yüzeysel..kaşınıyor dokunamıyorumda acıyor...Çirkinleştim ağlayasım geliyor valla(((((((
Ama normal canım kilo vermen bende verdim 2 kilo 9+5 im bulantilarla yine iyiyiz bence 3 aydan sonra kızmalı doktorun
Bu arada hamile pantolonu alan arkadaslar kaç haftaliksiniz? Ben hala ayniyim karnım çıkmadı pek.merak ettim de?
Neyse geçici olur inşallah tek sorunumuz sivilce olsun. Bogazlarim dayanilmicak hale geldu 2 de Kbbb de randevu aldum 2 dede kadin dogumcuma gorunucem inşallah herşey yolundadir.Heyecan basti beni dua edin kizlar bana :) Zaman_siz çok üzüldüm ama arkadaslara katiliyorum biraz daha arastirin sen elinden geleni yao gerisini Allah'a birak.Allah yardimcin olsun.Benim oluyor,bugünde fırlamış 2-3 tane yine ama isilik tarzında ve yüzeysel..kaşınıyor dokunamıyorumda acıyor...Çirkinleştim ağlayasım geliyor valla(((((((
kız bebekler annelerinden güzellik alırlarmış:)
Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.
Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş, belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.
Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim niye diye hiç sormadım zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.
Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....
Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona
Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...
Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.
Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben
Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.
Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş, belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.
Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim niye diye hiç sormadım zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.
Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....
Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona
Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...
Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.
Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben
Ayyy yapma allah aşkına 1 kilo muuuuuu çok iyi valla ben 2,5 kilo aldım kafayı tırlatıcam ama doktora bugün sordum her bünyede ayrı olur bi de organları gelişirken al olmadı sonrasında kilo takibi yaparız dedi, o öyle diyince biraz gönlüm rahatladı bi de ben midem bulandıkça yemek yiyorum çok komik bazı arkadaşlar yemeden kesiliomuş ben de tam ters etki yarattıYaaa ama kilo işine cidden ben de çok üzülüom mutsuzum yani
kız bebekler annelerinden güzellik alırlarmış:)
Ve bu durumda bi arkadasım da var 5 aylık hamile su an bobrekteki büyüme durdu cok sükür ins saglıklı bebegi olacak..eger sorunun buysa doktorunu hiç anlamış degilim canım..bazı doktorlar niye panik yapıyolar anlamıyorum..
çok üzüldüm durumuna, araştırdın mı canım bu durumu yaşayıp sağlıklı bebek sahibi olan var mı? Allah'ım yar ve yardımcı olsun. Çok zor bir karar. İnşallah bu kötü senaryoların tersi çıkar ve sağlıklı bir bebek sahibi olursun canım.
Ya benim cildimde tek degisim kuruması bütün cikdim daha kuru su an..gizle görülür bi sivilce yok..bakalım sonuc ne olacak..Kızlar benimde arkadaşlarım henüz hamile olduğumu bilmiyolar. Dahada güzelleştiğimi söylüyolar. Sivilcem pek olmadı. Aksine cildim daha pürüzsüz bir hal almaya başladı. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış derler. Erkek bebiş geliyo diye geçiriyorum içimden.
Kızlar araştırıyorum hemen aldırmayacambana sakatlığını geçtim kesin gözüyle ölür diyorlar elbette biri yaşamıştır aynı durumu ((
O kadar zor ki, Rabbim kimseye vermesin.. Ağlamaktan helal oldum. Allah değilya bana doktorlar mevlam deniyor beni(
Sakın ol canım eger böbrek büyümesi ise bu sorunu yaşayan bi arkadasım var tam olarak bilmiyorum ama su an 5. Ayında ve problemimiz kalmadı dedi bana..bebeğinin olup olmeyecegini aldirdigin takdirde hiç bilemeyeceksin.. Cunku aldirdigin bebek zaten ölüyo demi..bence sabret en azından sen kıymamış olursun..ölürse allah aldı napıyım dersin ölmezse de Allah'ın sana verdigi bi mucize olur..Canım bende araştırıyorum bu kesin kanıt bulamadım, sadece bildiğim bebeğin bedenine göre idrar torbası çok büyük bu sorunla ölür diyorlar.. P.tesi tercüman gelecek en ince detayına kadar öğrenecem.. Bekleyeceğim Rabbim yüzüme baksın( ağrıya ağlıya içim dışıma çıktı.
Bide bu haftay kadar hep sıkıntı vardı allahım ne olur eli ayağı düzgün yavrumu ban bağışla diye dualar ediyordum( hep hazırlıklı ol diyodum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?