2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ama normal canım kilo vermen bende verdim 2 kilo 9+5 im bulantilarla yine iyiyiz bence 3 aydan sonra kızmalı doktorun

Bu arada hamile pantolonu alan arkadaslar kaç haftaliksiniz? Ben hala ayniyim karnım çıkmadı pek.merak ettim de?

Son düzenleme:

8 haftalığım ben iki tane kotum var biri ablamdan gerçi onun hamişliğinden boy ve kilo aynı olunca işe yarıyor:) kasık kısmımda yani göbeğimin altında bayağı büyüme var benim. normal pantolon sıkıştırıyor bide düşük belli olunca mahvolmuştum şimdi inanılmaz rahatım belide kapalı olduğundan zıbındanda kurtuldum:)

Benim oluyor,bugünde fırlamış 2-3 tane yine ama isilik tarzında ve yüzeysel..kaşınıyor dokunamıyorumda acıyor...Çirkinleştim ağlayasım geliyor valla (((((((
Neyse geçici olur inşallah tek sorunumuz sivilce olsun. Bogazlarim dayanilmicak hale geldu 2 de Kbbb de randevu aldum 2 dede kadin dogumcuma gorunucem inşallah herşey yolundadir.Heyecan basti beni dua edin kizlar bana :) Zaman_siz çok üzüldüm ama arkadaslara katiliyorum biraz daha arastirin sen elinden geleni yao gerisini Allah'a birak.Allah yardimcin olsun.

8. GEBELİK HAFTASI (7+0, 7+6. GÜNLER)
BU HAFTA SİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER
............ Bu haftada rahiminiz artık bir portakal büyüklüğüne erişmiş durumda. Yandaki resimde rahim ile çevre organlarınız arasındaki komşuluğu görüyorsunuz. Rahiminiz gördüğünüz gibi mesanenin üzerine yatmış durumda ve bu nedenle sık idrar çıkma şikayeti yaşamaya devam ediyorsunuz. İlerleyen haftalarda rahim büyüdükçe mesanenin üzerinden kalkacak, ancak üçüncü trimesterden sonra büyümesiyle yerçekimi yönünde tekrar mesaneniz üzerine "yatacaktır".
Gebelik hormonlarınızın etkisiyle bu haftalarda çeşitli cilt problemleri yaşayabilirsiniz. Bazı anne adayları ergenlik dönemindeki sivilcelerinin geri döndüğünü görüp şaşırabilir. Gebelikte cildin yağ salgısı arttığından cildiniz sivilce oluşumuna elverişli hale gelmiştir. Endişelenmeyin. Bu cilt değişiklikleri sıklıkla birinci trimesterden sonra kaybolur. Çok ender durumlarda ise bu değişiklikler tüm gebelik boyunca devam edebilir.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim sabır versin ve hakkında hayırlısı olsun inşallah yanılıyorlardır bende başka doktora git derim

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin şifasını versin inş. Başka doktora göründün mü? Hemen kararını verme istersen farklı bir hastaneye de gidin ne olur ne olmaz. Araştırdınız mı hiç bu şekilde doğup sağlıklı yaşan bebekler olabilir belki. Tekrar çok geçmiş olsun. (

ben de midem bulandıkça yiyorum her yarım saatte bir

Kızlar benimde arkadaşlarım henüz hamile olduğumu bilmiyolar. Dahada güzelleştiğimi söylüyolar. Sivilcem pek olmadı. Aksine cildim daha pürüzsüz bir hal almaya başladı. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış derler. Erkek bebiş geliyo diye geçiriyorum içimden.

Arkadaşlar merhaba, hamilelikte egzersizler nasıl oluyor bilen var mı? Zaten kişiliğim daha fazla almak istemiyorum. (

Kızlar araştırıyorum hemen aldırmayacam bana sakatlığını geçtim kesin gözüyle ölür diyorlar elbette biri yaşamıştır aynı durumu ((

O kadar zor ki, Rabbim kimseye vermesin.. Ağlamaktan helal oldum. Allah değilya bana doktorlar mevlam deniyor beni (

Canım bende araştırıyorum bu kesin kanıt bulamadım, sadece bildiğim bebeğin bedenine göre idrar torbası çok büyük bu sorunla ölür diyorlar.. P.tesi tercüman gelecek en ince detayına kadar öğrenecem.. Bekleyeceğim Rabbim yüzüme baksın ( ağrıya ağlıya içim dışıma çıktı.

Bide bu haftay kadar hep sıkıntı vardı allahım ne olur eli ayağı düzgün yavrumu ban bağışla diye dualar ediyordum ( hep hazırlıklı ol diyodum kendi kendime

Ne telefon ne internet hastanede hiç bi çekmiyor, araştırıyam hani bir kişi bile olsa böyle bi sorun yaşayan vardır

Illa diyorum doktorum demesiyle 3 gün içinde ölecek değil ya şimdi elimden geldiği kadarıyla araştırma yapıyorum..

Ya benim cildimde tek degisim kuruması bütün cikdim daha kuru su an..gizle görülür bi sivilce yok..bakalım sonuc ne olacak..

Sakın ol canım eger böbrek büyümesi ise bu sorunu yaşayan bi arkadasım var tam olarak bilmiyorum ama su an 5. Ayında ve problemimiz kalmadı dedi bana..bebeğinin olup olmeyecegini aldirdigin takdirde hiç bilemeyeceksin.. Cunku aldirdigin bebek zaten ölüyo demi..bence sabret en azından sen kıymamış olursun..ölürse allah aldı napıyım dersin ölmezse de Allah'ın sana verdigi bi mucize olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…