merhaba,
bende de wc ye gittikten sonra hafif sarı yeşilimsi bir akıntı geliyor ama az olduğu için DR a sormadım.
alışverişten konuşuluyor, ben Allah nasip ederse son aylarda herşeyini almayı düşünüyorum. zaten koyacak yerimde yok.
beşik falan zaten alamam yerim yok koymaya. anca şu küçücük (bit kaç aylık olcak şekilde küçük beşikler) beşiklerden alrım diyom.
6 ayına kadar belki onda yatar.
alışverişi, cinsiyeti ismini hiç düşünmüyom, yeterk, bebeğim sağlıklı olsun Allah ona uzun ömürler versin sağlık sıhhat versin benimle kalsın diye dua ediyorum.
alışveriş son zamana kalırsa hepsini bir yerden alacağım için belki bana pahallıya gelir ama yapcak bişey yok.
belki de kendimi iyi hissedersem şu havuzlu han(Eminönü) a giderim diyom. orda herşey varmış. fiyatı da uygunmuş.
Merhaba sizinle ayni kiloda başlamışiz boyunuz kac?
Kilo takibimizi yapalım belki faydası olur ikimize de:)))
Hayırlı dogumlar:)
Merhaba Sevgili Anne Adayları,
Tecrübelerime dayanrak şöyle bir ricada bulunsam ne dersiniz ?
Fotoğraflarınızın silinmediğini biliyorsunuzdur ve benim gibi nazara da inanan biri iseniz bu tür özel fotoğraflarınızı ALBÜM'de paylaşsanız, hatta orada ki albümü özel yapsanız arkadaşınız olmayanlar görmese yani sadece arkadaş listenizde olan dostlarınız görse, fotoğraflarınıza ait orada (eğer silmez iseniz) kalıcı bir anı defteri gibi olsa veya ola ki rahatsız oldunuz istediğiniz zaman silseniz.
Bu konuda sadece albümünüzün linkini verseniz nasıl olur ?
Sende haklısın canım valla ne diyimbenimde aklımdan geçmişti nazar değmesin diye maşallah dedim hemen hatta..
Bu arada üye olmayanlar fotoğrafları görmüyor bu bilgiyi de vereyim ama ne gerek var değil mi ?
Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.
Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş, belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.
Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim niye diye hiç sormadım zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.
Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....
Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona
Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...
Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.
Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben
Yaaaa ciddi misin ben de kız istiom aslında bişiler almakta acele etmeyim o zaman, zaten doktorda kesin demedi ama öyle görünüo dedi bakalım hayırlısı :))
Erkek hissediodum canım hala daha öyle hissettiğim söylenebilir, görenler de erkek gibi diyordu cildim gerildi, parladı, ne bileyim acayip tatlı aşeriorum gidip lokum görüorum rüyamda mesela ne bileyim bakkaldan pişmaniye alıorum o derecede :) herkes ye tatlıyı doğur atlıyı diodu öyle olacak sanırsam :))
kızlar sağlık ocağı bana da 20.haftada aşı için gel dedi oğlumda böle bişi yoktu yeni yeni şeyler çıkıyor yaa
Kızlar sizde de sivilcelenme oldu mu? Heryerimde abuk sabuk sivilceler çıktı cildim çıldırdı resmen .
Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.
Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş, belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.
Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim niye diye hiç sormadım zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.
Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....
Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona
Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...
Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.
Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben
canm ben listeye baktımda bilgilerimde yanlışlık var galibayaşım 24 kuşadasında yaşıyorum mesleğim öğretmenlik fakat çalışmıyorum şuan için ev hanımı :) son adet tarihm 8 ağustos beklenen doğum tarihim 16 mayıs canım şimdiden teşekkür ettim
Gunaydin kizlarrr.. surekli midesi bulanip istifra eden arkadaslara sesleniyorum nasil dayaniyosunuz?iki sabahtir icin disima cikiyor kasıklarima sancilar saplandi ogurmekten. 2. Aydan sonra basladi sanirim bulantilarim
Ay canım bende 11 haftalığım. Dün ilk kez çıkardım öğürmekten karnıma kramplar girdi gözlerimde yaşlar falan çok kötüydü. Üstelik midemi bulandıran şeyde çok saçma. Diş macunu. Aç karna dişimi fırçalarken oldu herşey. Umarım bu bir başlangıç değildir. İlk ve son olur.
Asilemcim tesekkur ederim umarim gecer tez zamanda:) bu yataga bitisik besigi bende gordum cok hosuma gitmisti fakat bi yakinim tavsiye etmedi vazgectim bende. Uykunu acamaz direk alir emzirirsen belki emzirme esnasinda uyuyakalirsin tehlikeli olabilir dedi. Ayri besik olursa en azindan yataktan kalkarsin uykun acilir. Bana mantıklı geldi. Allah korusun emzirirken boğulan bebek çok duydum.
Amin aminçok Sağol Allah razı olsun canım hepsini okudum nette de okudum, ama bu sorunun tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum.. Ben inanmıyorum elbet bir çaresi vardır illa ölecek diyorlar da bişey demiyorlar. P.tesi hepsini öğreneceğiz, inşallah sonunda kazanan ben olurm, onlarda yanılmış olurlar.. Belki p,tesi anca girerim takatim yok İnan o zaman neler olduğunu yazarım..
Lütfen dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?