AYNI DURUM BENDE DE VARDI KIZLAR 3 GÜN HASTANEDE YATTIM ÇOK KÖTÜYDÜM SERUM TADAVİSİ GÖRDÜM YENİ TABURCU OLDUM ŞİMDİ ÇOK İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMDE ÇOK SAĞLIKLI AMA BENİM VUCUDUMDA NE KADAR VİTAMİN MİNERAL VARSA HEPSİ BEBEĞE GİTMİŞ VE BENİ ÇOK HALSİZ BIRAKMIŞ SÜREKLİ BAYGIN HALDEYDİM HİÇ BİŞİY YİYEMİYOR SU BİLE İÇSEM ÇIKARIYORDUM İÇTİĞİM FOLİK ASİTİ BİLE GERİ KUSUYODUM BU 10 GÜN BOYUNCA DEVAM ETTİ VE EN SONUNDA FENALAŞARAK AMBULANSLA EŞİM HASTANEYE KALDIRDI KAN VE İDRAR TAHLİLLERİİNİN ARDINDAN DURUM ANLAŞILDI BEBEĞİMDE HİÇ BİŞİY YOK GAYET SAĞLIKLI AMA BEN BESLENEMEDİĞİM İÇİN BÜTÜN DEĞERLERİM DÜŞMÜŞ O YÜZDEN 3 GÜN HASTANEDE YATIŞ YAPILDI SERUMLA BESLENİP YEMEK YİYEBİLDİM SONRA DOKTORUM BİTKİSEL OLAN BULANTI İLACI YAZDI ONU LULLANIYORUM premesis DİYE BULANTI İLACI GÜNDE 1 TANE TOK KARNINA İÇİYORUM VE ARTIK KUSMUYORUM İSTEDİĞİM HERŞEYİ YİYEBİLİYORUM YEMEK YEMEK MEĞER NE KADAR GÜZEL BİRŞEYMİŞ KEŞKEE DAHA ÖNCE KULLANSAYDIM BU İLACI BUNLARI YAŞAMAK ZORUNDA KALMAZDIM AMA HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR BU İLAÇ BİTKİSEL DEDİ ASLA BEBEĞE ZARARI YOK AKSATMADAN İÇ DEDİ ELEVİTTE İÇİYORUM KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORUM ARTIK O SIKINTILI GÜNLERİM GERİDE KALDI BU ARADA BİZ 10 HAFTALIK OLDUK TEYZELERİİ HASTANEDEN TABURCU OLALI Bİ HAFTA OLUYO DAHA YENİ YAZABİLDİM SİZLERE HERKESE MUTLU SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİMM :))
selam arkadaşlar temizlikten vakit bulup anca yazabiliyorum
Heryeri sildik süpürdük çok şükür gelenimiz gidenimiz olmıyacak ama olsun adet yerini bulsun dedik
Bu arada inanılmaz sol kasık ağrısı cekiyorum özellikle akşama doğru cok şkür bi sorun yok kanama gibi ama canımı acıtıyor son zamanlarda sağlıksız beslenmeye basladm buda cabası:44:
KızlR annem yetişti valla Hızır gibi :) tüm dolap içlerindeki örtülerini yıkadık kuruttuk ütüledik elde yıkanacak boncuk işi parçalarım vardı onlar da halloldu mutfak dolaplarımı boşalttık attık yıkandı sildik :)) yarın devam silip süpürmek toz olmak kolay da bu dolap içleri çok vakit alıyo yahu ... Halılarımı da vericem yıkamaya :) kadın da gelcek kapı pencere silcek yine bi dip temel temizlenir ohhh kışa misss miss giricem :))
çok geçmiş olsun bulantı baya zor kusmak daha da zordur heralde, bende yoktu bu aralar çok oluyo dayanamıyorum diyorum kafamı döndürüp kusasım var
kolay gelsin canım insanın evi temiz olunca içide temizliyo rahatlıyo sanki
ah iyiki annelerimiz var Allah başımız dan eksik etmesin benimde annem idadıma yetişti bi keni evi bi beni Allah razı olsun onlardan
valla sorma perdelerimi felan yıkadım daha bitmedi ama olsun yavaş yavaş eşim cok yardımcı sağolsun annelerinizin kıymetini iyi bilin benimki bana uzaken cokta bayramlarda koyuyo gecen yıl kurban bayramında ilk defa yalnızdım bu yılda öyle ilkgüner sessiz sessiz ağlamaklı geçer:)
Sağolduklarını bilmek de güzel benim de annem kardeşim üniversitede okuyor onun başında duruyor bayramlarda tatillerde aynı şehirde oluyoruz bazen ağlıyorum keşke yanımda olsa diye ... Kayınvalidem ne kadar iyi de olsa annem olamaz onunla paylaşımlarım daha farklı nazımı da annem çeker :)) biz de anne olucaz annemin kıymetini daha iyi anlıyorum
ben evlilik nedeniyle ayrıldım ama doğum için gideceğim :) cok şükür iyiki varlar Allah başımızdan eksik etmesin bu arada ne güzel kayınvalidenle anlaşıyorsun sanırım
hamilelikte bu tür kabuslar çok oluyor.
gece abdestli yatıp 7 kez ayetel kürsi oku canım. sağına soluna önüne arkana üstüne üfle en sonunu içine çek. Rabbim karnındakini sana bağışlasın.
aynı fikirde olmak isterdim aslında bizimde bi sorunumuz yok evleneli 1 yılı geçti naptıysam olmadı cok soğuklar :) hiçbirzaman kabullenmediler ama yüzüme karşı asla bişey demezler sadece 20 günde bir felan görüşürüz:)
Aslında uzak olmak = sorunsuz olmak ... Sonuçta yeri gelio eşinle annemle kardeşine alınıyorsun sık görüşünce de yalnış anlaşılmalar olabiliryor sorun olabiliyor ... Eşin 20 günde bir görüşmenizi problem etmiyorsa bak hayatına ben de mesala hafta sonları görüşmeyi sevmiyorum hafta sonumuz bize kalsın eşimle bişeyler yapmayı daha çok seviyorum ...:) bebişinde olucak hayatın ona odaklanacak pardon ikizlerin olacaktı değil mi ? Ama ikizlerinde yardımcı olmaları gerekir eşin en azından bunu istesin senin dilinden değil ama kendi düşüncesi gibi :)) senin çocuklarında onların da torunları büyünce seveceklerse sana yardım da etsinler hem gurbet memlekettesin ....
aa evet o konuda kesinlikle haklısın yok sağolsun eşim görüyor ben razıyım ondan hiç birşey demez aramak zorunda bile değilsin der hatta işin kötüsü bizim aramızda birşeyde yok hediyelerle felan giderim okadar da iyi davranırım yok yine yaranamam evet zaten yıllık izinlerimizde cok geziyoruz onlarda pek kalmıyoruz o yüzden birazda:) evet ikizciklerime kendi annem yardımcı olacak canım zaten hamile olduğumda bile 1 kere aradılar başka yok :) aman boşverelim huzurumuz yrinde cok şükür
Aynen öle boşver gelene hoş geldim gidene uğurlar ola :)) ben artık beni üzen şey oldu mu ya ortamdan uzaklaşıyorum ya da insandan :)) huzuurum yerindeyken milletin bozmasına izin veremem bebişimi üzemezler :) ay 25 Ekim de bebişimi görmeye gitcez inşallah heyecanlıyım
Kızlar iyi akşamlarr..
Hepimiz temizleniyoruz:)) Bende dün temizlik vardı kadın geldi tertemiz oldu evim çok şükür bayramdan sonrada dolap içlerini yapıcam şimdi gözüme zor geldi bayrama hepimiz temiz girelim bebişlerimizle:))
oh mis gibi tertemiz oturman dileğiyle....
Gecmis olsun canım üzüldüm ya ama hayırlısı olsun tabi ins en kısa zamanda saglıgına kavuşup yeniden hamile kalırsın..allah kolaylık versin yarın için..Selamlar herkese ,bu aksam itibariyle kanamam ve sancım başladı yarın kürtaja alacaklar ,artık burada olmayacağım
Cok üzgün degılım hayırlısı buymuş bır an önce sağlığıma kavuşmak tek dılegımk:) dualarınızı gönderın bana :)
Hayırlı doğumlar dılıyorummm herkese:)))
Listeden silersin solanın beni sevgilerimle:)
Selamlar herkese ,bu aksam itibariyle kanamam ve sancım başladı yarın kürtaja alacaklar ,artık burada olmayacağım
Cok üzgün degılım hayırlısı buymuş bır an önce sağlığıma kavuşmak tek dılegımk:) dualarınızı gönderın bana :)
Hayırlı doğumlar dılıyorummm herkese:)))
Listeden silersin solanın beni sevgilerimle:)
Aynen öle boşver gelene hoş geldim gidene uğurlar ola :)) ben artık beni üzen şey oldu mu ya ortamdan uzaklaşıyorum ya da insandan :)) huzuurum yerindeyken milletin bozmasına izin veremem bebişimi üzemezler :) ay 25 Ekim de bebişimi görmeye gitcez inşallah heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?