Merhaba Sevgili Anne Adayları,
Tecrübelerime dayanrak şöyle bir ricada bulunsam ne dersiniz ?
Fotoğraflarınızın silinmediğini biliyorsunuzdur ve benim gibi nazara da inanan biri iseniz bu tür özel fotoğraflarınızı ALBÜM'de paylaşsanız, hatta orada ki albümü özel yapsanız arkadaşınız olmayanlar görmese yani sadece arkadaş listenizde olan dostlarınız görse, fotoğraflarınıza ait orada (eğer silmez iseniz) kalıcı bir anı defteri gibi olsa veya ola ki rahatsız oldunuz istediğiniz zaman silseniz.
Bu konuda sadece albümünüzün linkini verseniz nasıl olur ?
5. Haftadan beri böyleyim 1 ayı gecti mideni bulandiran herseyden uzak durmaya çalış..yapacak bisi yok canım maalesef bu durumu duzeltemiyorsun..Gunaydin kizlarrr.. surekli midesi bulanip istifra eden arkadaslara sesleniyorum nasil dayaniyosunuz?iki sabahtir icin disima cikiyor kasıklarima sancilar saplandi ogurmekten. 2. Aydan sonra basladi sanirim bulantilarim
Dış macunu beni de mahvediyo ben Sıgnal whitenow denedim o biraz iyi geldi diger hepsinde oguruyorum resmen..
Ay canım bende 11 haftalığım. Dün ilk kez çıkardım öğürmekten karnıma kramplar girdi gözlerimde yaşlar falan çok kötüydü. Üstelik midemi bulandıran şeyde çok saçma. Diş macunu. Aç karna dişimi fırçalarken oldu herşey. Umarım bu bir başlangıç değildir. İlk ve son olur.
kızlarr dün gece çok kötü bişey oldu karnım çok ağrıyordu bide belim uyuyamadım gece 3 te uyudum sonra kabus gördümm bi baktım baş ucumda simsiyahh kocaman böcekler yürüyor gözümü açıyorum yine görüyorumm sonra yataktan bağırarak bi uyanmışım ağlamaya başladım eşimde uyandı kalkıp böcek arıyorum uyku sersemliğiyle ağladımmmama çok korktum sonra çok fena karnım ağrıdı kanamam olacakmış gibi sanırım korktuğumdan oldu lavoboya gittim hafif kanamam gelmişti oturdum nasıl ağlıyorumm hastaneye gittik özele gittiğim için doktorumu çağırttık kontrol altında tutuldum serum falan verdiler az önce eve geldik şimdilik iyiyim ama korkuyorum kızlarr ya neden kabuss görüyorum benn (
Canım bence bebeğini kaybetme korkusundan dolayı kabus görüyorsun. Hayır olsun diyelim. Bende dün gece kabus gördüm kadının biri geliyor senin içinde kötü bişey var çıkarmamız lazım diyor sonra karnıma öyle bir bastırıyor ki bastırma bebeğim var diyorum ağlıyorum ama bastırmaya devam ediyo neyseki uyandım sonra. Ay çok kötüydü.
Bügünde eşimle temizlik yaptık sağolsun yardım etti süpürdü evi bide mutfağın tezgahını sildi bende evi sildim toz aldım banyoları yıkadım oh içim rahatladı.
aslında kaybetme korkumu biraz yenmiştim canım ilk başlarda çok vardı ama herşey yolunda diye eskisi gibi korkmuyordum doktorum dikkat et dedi eşimede kesinlikle evde yalnız kalmasın özellikle geceleri dedi salı günüde uçakla yolculuk yapacağız ailemin yanına gidiyoruz doktorum binebilirsin dedi ama korkuyorum. evi geçen eşim temizledi ben yapmicam zaten bayramda yokuz bir hafta tatiliz
aslında kaybetme korkumu biraz yenmiştim canım ilk başlarda çok vardı ama herşey yolunda diye eskisi gibi korkmuyordum doktorum dikkat et dedi eşimede kesinlikle evde yalnız kalmasın özellikle geceleri dedi salı günüde uçakla yolculuk yapacağız ailemin yanına gidiyoruz doktorum binebilirsin dedi ama korkuyorum. evi geçen eşim temizledi ben yapmicam zaten bayramda yokuz bir hafta tatiliz
Ay İnan benim ki okadarını zor yaptı yalvar yakar yani.hepsini sen yap desemhayatta yapmazdı herhalde :)
Agriyla uyumussun ya ondan kabus görmüşsübdür bende hep garip rüyalar görüyorum hamile olalı sanırım hormonlar da bozuyo bizi:)
Melisanur çok geçmiş olsun canım. Kafana takma bu kadar baska seylere odaklanmaya calis. Nekadar cok dusunursen okadar çok kabus görürsün. Rahat ol biraz.
Herşey yolundaydı salı günü sabah kahvaltısından sonra oğlum anne çişim var dedi wc götürdüm.. Sonra benden birden bire bi şeyler geldi, baktım ayıptır söylemesi bolcana kahverengi akıntı. Hemen acile gittik, doktor baktı ani bir hareketle rahimde tırtıkladım oluşmuş dedi. Bebeğimin kalbini dinledik, bebek çok sağlıklı dedi doktor. Kanamayı durdurmak için hastaneye yatırdılar o sabah iğne yaptılar, 5 tüp kan aldılar kalbime baktılar. Bir gün kalabilirsiniz dediler.
Tek bir gün olsun bebeğim iyi olsunda dedim sonra ertesi sabah tekrar iğne yaptılar detaylıca ultrasyona girdim bebeğim yeni 11. Haftasına giriyordu. Yırtılan bebeğin kesesi, ama bu sorun değilmiş asıl sorun bebeğimin idrar torbası bedenine göre fazla büyümüş, belki 3 gün içinde, belki 9 ay içinde, belki de doğduktan sonra ölecekmiş bunu tesadüf farkettiler bu durum sakat olması ama sakat olması geçtim eninde sonunda ölmesine sebebmiş.
Bana iki seçenek sundular ne diyorsun dediler, seninde hayati tehliken olacak 9 ay içinde belkide bir daha çocugun olmayacak dediler. Ben isyan etmedim niye diye hiç sormadım zaten başından beri içim daralıyor allahım ne olur düşündüklerim gerçek olmasın, nasibimde olacaksa hayırlısı ile evladımı bana nasip et diye hep dua ettim.
Hemen kararını ver dediler, eşime dedim ne belli belki yanlış hesap ettiler belki bişey yok. Hemde nasıl hemen karar vereyim....
Elleri, kolları ayakları kıpır kıpır kalbide Küt Küt atıyor ben nasıl kıyarım ona
Yarın bir daha bakın dedik, sabah tekrar muayene oldum bu sefer başka doktor geldi tabi onlarda üzgün. Doktor tekrar baktı bende gördüm dedi... Tabi ben o sabahtan ertesi sabaha kadar ağladım gözüme uyku girmedi...
Bu sabah anestezi ile alacaklardı, ben ağlarken olmuyor bide prosedür gereği 12. Haftadan önce kürtaj yasak bu şekilde beni baskı altında sanıyorlar eşim tarafından. Onun için Pazartesi tercüman+ psokoloğ görüşecem onlarda hem tedaylı anlatacak hemde psokoloğ kendi kararım olduğunu fark edecek.
Üzgünüm o kadar çok üzgünüm ki isyanım yok haşâ Rabbim bana iki kapı açsın ya sağlıklı olsun yada o güne kadar ölmüş olsun... İçimdeki canı nasıl kıyacağım ben
kızlarr dün gece çok kötü bişey oldu karnım çok ağrıyordu bide belim uyuyamadım gece 3 te uyudum sonra kabus gördümm bi baktım baş ucumda simsiyahh kocaman böcekler yürüyor gözümü açıyorum yine görüyorumm sonra yataktan bağırarak bi uyanmışım ağlamaya başladım eşimde uyandı kalkıp böcek arıyorum uyku sersemliğiyle ağladımmmama çok korktum sonra çok fena karnım ağrıdı kanamam olacakmış gibi sanırım korktuğumdan oldu lavoboya gittim hafif kanamam gelmişti oturdum nasıl ağlıyorumm hastaneye gittik özele gittiğim için doktorumu çağırttık kontrol altında tutuldum serum falan verdiler az önce eve geldik şimdilik iyiyim ama korkuyorum kızlarr ya neden kabuss görüyorum benn (
Böyle bir ihtimalde var, diyorum Rabbim seni deniyor belki hiç problemi yok. Hastane ortamı sabah akşam tekrar muayene olmak ne yapacağımı şaşırdımbir yandan ağlıyorum devamlı (( elim ayağım kırıldı sanki (( kocaman hastane doktorlar profesör, çok şanslısınız dedi ya geç öğrenseydik falan dediler bunun şansımı olur
P.tesi konuşacaz salı çarşamba alacaklar öyle dedilerBayram günü bide (( sonra diyorum niye bu kadar çabuk vazgeçiyorum
Allahım dan bir mucize bekliyorum, verende o alanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?