2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Bundan sonra öyle yaparız. Uyarınız için Teşekkürler.

Gunaydin kizlarrr.. surekli midesi bulanip istifra eden arkadaslara sesleniyorum nasil dayaniyosunuz? iki sabahtir icin disima cikiyor kasıklarima sancilar saplandi ogurmekten. 2. Aydan sonra basladi sanirim bulantilarim
5. Haftadan beri böyleyim 1 ayı gecti mideni bulandiran herseyden uzak durmaya çalış..yapacak bisi yok canım maalesef bu durumu duzeltemiyorsun..
Dış macunu beni de mahvediyo ben Sıgnal whitenow denedim o biraz iyi geldi diger hepsinde oguruyorum resmen..

Arkadaslar Midenizi bulandırmayacak seyler bulmaya çalışın..kizartilmis ekmek yiyin ve asla cok fazla yemeyin az az ve sık yiyin tabi yiyebilirseniz..acı-baharatli- sarımsak ve soganli-seylerden uzak durun.. Bunlar benim deneyerek bulduğum bazı çareler ama kesin bi çözümü yok eger kısacaksan peynir ekmek ye yine kusuyosun..

kızlarr dün gece çok kötü bişey oldu karnım çok ağrıyordu bide belim uyuyamadım gece 3 te uyudum sonra kabus gördümm bi baktım baş ucumda simsiyahh kocaman böcekler yürüyor gözümü açıyorum yine görüyorumm sonra yataktan bağırarak bi uyanmışım ağlamaya başladım eşimde uyandı kalkıp böcek arıyorum uyku sersemliğiyle ağladımmm ama çok korktum sonra çok fena karnım ağrıdı kanamam olacakmış gibi sanırım korktuğumdan oldu lavoboya gittim hafif kanamam gelmişti oturdum nasıl ağlıyorumm hastaneye gittik özele gittiğim için doktorumu çağırttık kontrol altında tutuldum serum falan verdiler az önce eve geldik şimdilik iyiyim ama korkuyorum kızlarr ya neden kabuss görüyorum benn(

Canım bence bebeğini kaybetme korkusundan dolayı kabus görüyorsun. Hayır olsun diyelim. Bende dün gece kabus gördüm kadının biri geliyor senin içinde kötü bişey var çıkarmamız lazım diyor sonra karnıma öyle bir bastırıyor ki bastırma bebeğim var diyorum ağlıyorum ama bastırmaya devam ediyo neyseki uyandım sonra. Ay çok kötüydü.

Bügünde eşimle temizlik yaptık sağolsun yardım etti süpürdü evi bide mutfağın tezgahını sildi bende evi sildim toz aldım banyoları yıkadım oh içim rahatladı.

aslında kaybetme korkumu biraz yenmiştim canım ilk başlarda çok vardı ama herşey yolunda diye eskisi gibi korkmuyordum doktorum dikkat et dedi eşimede kesinlikle evde yalnız kalmasın özellikle geceleri dedi salı günüde uçakla yolculuk yapacağız ailemin yanına gidiyoruz doktorum binebilirsin dedi ama korkuyorum. evi geçen eşim temizledi ben yapmicam zaten bayramda yokuz bir hafta tatiliz

Ay İnan benim ki okadarını zor yaptı yalvar yakar yani.hepsini sen yap desemhayatta yapmazdı herhalde :)

Agriyla uyumussun ya ondan kabus görmüşsübdür bende hep garip rüyalar görüyorum hamile olalı sanırım hormonlar da bozuyo bizi:)

Melisanur çok geçmiş olsun canım. Kafana takma bu kadar baska seylere odaklanmaya calis. Nekadar cok dusunursen okadar çok kabus görürsün. Rahat ol biraz.

Ay İnan benim ki okadarını zor yaptı yalvar yakar yani.hepsini sen yap desemhayatta yapmazdı herhalde :)

saolsun benmki yapıyor yaa mide bulantılarımdan dolayı kendine de yemek yapmıyo ev kokmasın diye bende simit ve labne peynir yiyeblyorum o da benmle birlikte yiyo dışardan da söyletmiyorum yine kokuyo bazen çıkıp dışarda yiyip öyle geliyor ben bu gidişle zaten normal yemek yiyebilceğimi hiçç sanmıyorum

Agriyla uyumussun ya ondan kabus görmüşsübdür bende hep garip rüyalar görüyorum hamile olalı sanırım hormonlar da bozuyo bizi:)

ara sıra bel ve kasık ağrım oluyor ama dün gece çok fazlaydı sanırım hormonlardan canım yaa kabuslar görüyoruz neyseki bayramda ailemn yanındayız kalabalık olcaz belki iyi gelir

Melisanur çok geçmiş olsun canım. Kafana takma bu kadar baska seylere odaklanmaya calis. Nekadar cok dusunursen okadar çok kabus görürsün. Rahat ol biraz.

teşekkür ederim meelkim ağrılar fazla olunca haliyle biraz kafaya takıp uyuyorsun sonrada sonuç kabus oluyor ama gerçekten gece çok korktum allahım kimseye yaşatmasın heleki hamilelere çok zor canım sizlerde dikkat edin kızlarr

kızlar.. gıremıyorum yazamıyorum...arada okumaya calısıyorum...
hakıkaten kızımdakı gıbı..aynı gun basladı..aynı sıddetle...
bısey yıyemıyo..yıyebıldıgımı cıkarıyorum...
yıne mutfak sıkı sıkı kapalı.. yıne koltukta sereserpe ben!
1 gr degısıklık olmadı aynı kızımdakı gıbı..
ve doguma kadar nonstop((
nasıp...

Allah yardımcın olsun canım zor bi durum hakkında neyse hayrılı Allah onu nasip etsin sana hepimiz imtihan dünyasındayız farklı zorluklardan geçiyoruz inş bi çözümü vardır ve bu sıkkıntıdan bebeğini kaybetmeden kurtulursun inş dularımız seninle

AYNI DURUM BENDE DE VARDI KIZLAR 3 GÜN HASTANEDE YATTIM ÇOK KÖTÜYDÜM SERUM TADAVİSİ GÖRDÜM YENİ TABURCU OLDUM ŞİMDİ ÇOK İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMDE ÇOK SAĞLIKLI AMA BENİM VUCUDUMDA NE KADAR VİTAMİN MİNERAL VARSA HEPSİ BEBEĞE GİTMİŞ VE BENİ ÇOK HALSİZ BIRAKMIŞ SÜREKLİ BAYGIN HALDEYDİM HİÇ BİŞİY YİYEMİYOR SU BİLE İÇSEM ÇIKARIYORDUM İÇTİĞİM FOLİK ASİTİ BİLE GERİ KUSUYODUM BU 10 GÜN BOYUNCA DEVAM ETTİ VE EN SONUNDA FENALAŞARAK AMBULANSLA EŞİM HASTANEYE KALDIRDI KAN VE İDRAR TAHLİLLERİİNİN ARDINDAN DURUM ANLAŞILDI BEBEĞİMDE HİÇ BİŞİY YOK GAYET SAĞLIKLI AMA BEN BESLENEMEDİĞİM İÇİN BÜTÜN DEĞERLERİM DÜŞMÜŞ O YÜZDEN 3 GÜN HASTANEDE YATIŞ YAPILDI SERUMLA BESLENİP YEMEK YİYEBİLDİM SONRA DOKTORUM BİTKİSEL OLAN BULANTI İLACI YAZDI ONU LULLANIYORUM premesis DİYE BULANTI İLACI GÜNDE 1 TANE TOK KARNINA İÇİYORUM VE ARTIK KUSMUYORUM İSTEDİĞİM HERŞEYİ YİYEBİLİYORUM YEMEK YEMEK MEĞER NE KADAR GÜZEL BİRŞEYMİŞ KEŞKEE DAHA ÖNCE KULLANSAYDIM BU İLACI BUNLARI YAŞAMAK ZORUNDA KALMAZDIM AMA HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR BU İLAÇ BİTKİSEL DEDİ ASLA BEBEĞE ZARARI YOK AKSATMADAN İÇ DEDİ ELEVİTTE İÇİYORUM KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORUM ARTIK O SIKINTILI GÜNLERİM GERİDE KALDI BU ARADA BİZ 10 HAFTALIK OLDUK TEYZELERİİ HASTANEDEN TABURCU OLALI Bİ HAFTA OLUYO DAHA YENİ YAZABİLDİM SİZLERE HERKESE MUTLU SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİMM :))

arkadaslar bende de sabahlari yogun olmak uzere mide bulantisi var
ama ben her yemek oncesi uc siyah zeytin ve biraz ekmek yiyerek bulantilarimi gecirmeyi simdilik basardim
umarim sizlerde de yardimci olur
sevgiler.....

selam arkadaşlar temizlikten vakit bulup anca yazabiliyorum

Heryeri sildik süpürdük çok şükür gelenimiz gidenimiz olmıyacak ama olsun adet yerini bulsun dedik

Bu arada inanılmaz sol kasık ağrısı cekiyorum özellikle akşama doğru cok şkür bi sorun yok kanama gibi ama canımı acıtıyor son zamanlarda sağlıksız beslenmeye basladm buda cabası:44:

hamilelikte bu tür kabuslar çok oluyor.
gece abdestli yatıp 7 kez ayetel kürsi oku canım. sağına soluna önüne arkana üstüne üfle en sonunu içine çek. Rabbim karnındakini sana bağışlasın.

allah kimsenin başına vermesin canım. canı verende o alanda rabbim. çok zor bir karar. ama bana sorarsan bekle canım. yengeme downlu olacak dediler 1/100 ihtimal 2 tane yiğenide downluydu o yüzden onlar kesin gözüyle baktılar. ama çocuk doğdu 5 yaşında topaç gibi hiç bir şey yok. daha 12 haftada neden biliyorlar anlamıyorum ya... allahım sana güç kuvvet versin canım.
bu forumda bir arkadaş kansere yakalandı hamileyken. belki bilen bilir. kız kemoterapi aldı bir sürü ilaçlar radyosyon vsvsvs doktorlar aldır dedi evladını. kocasıyla ayrılık noktasına geldiler sakat çocuk istemem dedi adam. ama kadın ne yapıp etti aldırmadı.
kanseride yendi rabbim ona sağlıklı evlat da verdi. allahım çok büyük duanı eksik etme. bizlerde edelim senin için. allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin cnm.

Kıyamam ben sana dikkat et kendine canım :.

KızlR annem yetişti valla Hızır gibi :) tüm dolap içlerindeki örtülerini yıkadık kuruttuk ütüledik elde yıkanacak boncuk işi parçalarım vardı onlar da halloldu mutfak dolaplarımı boşalttık attık yıkandı sildik :)) yarın devam silip süpürmek toz olmak kolay da bu dolap içleri çok vakit alıyo yahu ... Halılarımı da vericem yıkamaya :) kadın da gelcek kapı pencere silcek yine bi dip temel temizlenir ohhh kışa misss miss giricem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…