2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bebeğini kaybeden arkadaşım ne büyük olgunlukla karşılamışsınız tebrik ederim sizi. rabbim kısa zamanda yani istediğiniz zamanda hayaırlı bir bebek nasip etsin size ve tüm dileyenlere
ben bugün kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah. oğlum hamile olduğumu henüz bilmiyor. onu da götüreceğim. bakalım anlayacak mı. onunda bilmesini çok istiyorum ama kaybedersek oğlum çok üzülür o yüzden söyleyemiyorum
ben bayram temizliği falan yapmadım 1 hafta önce kadın geldi onun yaptığıyla duruyor üstten süpürmeler hariç

Ben evi üstten bile supurmuyorum kendim benimde canım kardeşim gelip yaptı temizliğimi ütümü ama bayrama temizlik falan yapamam ne temizlikci kadına kalkıp bakacak Halim var nede bayramda kimseyi görecek Halim maalesef bu Bayram benim boyle gececek..olsun bebeklerim sag salim olsun da Bayram yatarak geçsin mühim degil..

Saol canım şimdi çocuğunuz yok kıymetini bilin valla çocukla temizlik çok zor ikizle düşünemiyorum:)) Ama veren Allah kolaylığınıda verir inşallah sana canım

inşallah inşallah yavrularım cok uslu cocuklar olurlar:)

Allahım haırlı hamilelikler nasip etsin inşallah

umarım en kısa zamanda düzelir geçmiş olsun...

ben de midem bulandıkça yiyorum her yarım saatte bir

Aynen yaaaa neden öyle ben artık havuç falan yiyorum kalorisiz diye ama midem boş kaldığı anda bulantı başlıyor mlaesef, şu bulantılar bi bitse çok mutlu olucam

Amin amin canım Allah son hayırlığı versin tek tesellim yakın zamanda bulantılar biter diyorlar belki o zaman benim de ağzım durur bişey yemem :)

Güzel Allah'ım nasip ederse bende mayıs annesi olacağım inşallah. Ama düşük riski var kanamam oldu çok şükür kesildi artık yok ama bu kezde nerede olduğunu kavrayamadığım ağrılar başladı bulunduğum yerde doktor yok, yol yasak ne yapacağımı bilemiyorum. Rabbim bağışlar inşallah onu bize.

Canım geçmiş olsun Allah istediğin zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah

Allah yardımcın olsun ama yardım edememek senin suçun değil canım

Kızlaaar salam sosis yemiyoruz kuru et yiyebilir miyiz bilgisi olan var mı?

Zaman_siz merak ettim canım umarım iyi haberler verirsin.

çok geçmiş olsun.

Canım çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle. Allah sana ve sevdiklerine güzel hayırlı bir ömür versin.

hoşgeldin canım aramıza. İnşallah canım sağlıkla alırsın eline yavrunu.

geçmiş olsun canım. olgun olmana gülümsemene çok sevindim. Allah nice sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin

kanamadan sonra dr.a gittin mi canim?
eger gittiysen sana igne yada ilac vermeliydi.
eger henuz gitme sansin yoksa risme atmamak icin gunde 3 sefer 100luk progestan tablet alabilirsin. ayni riski ben de atlattim. sabah aksam 5 gun progestan ignesi oldum. sonra da hapa basladim.

:)) güzel günler de kirlensin hatta temiz kalsın evin maşallah ... Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
Boşver canım takma evini ikramları vs bizim zaten yaşımız küçük kim gelecek bize :)) bak kendi rahatına benim de annem gelmese kadın bayramdan sonra gelecekti onun yaptığı ile kalacaktım dolap içlerini kendim yapamazdım ... Şuan önemli olan bebişlerimiz :)

Aynen öle bebişler sağlıklı olsun da dünya işi olur bi şekilde :)

bizde gidemedikkkk bacım neysee herşey sağlıklı olsun vardır bir hikmett

malesef biz de aynı durumdayız canım uçağa izin vermez diye arabayla gideriz dedik feribot biletlerimizi bile aldık bizimkiler de yandı.
aynennn bacım hayırlısıı bakalımm

ohh herkes temizlenmiş miss olmuş evler.bugün benimde temizliğim bitti.kadın gelmişti bir yandan annem bir yandanda ben yaptık evin altını üstüne getirdik ama sonuçta harika oldu.çok şükürki annem çok yakın bana allah başımdan eksik etmesin.biraz yoruldum kasıklarımda ağrı başladı akşam üzeri şimdi yemek yaptım dinleniyorum.kızlar dün ilk defa midem bulandı sizi çok iyi anladım dışarı çıkmıştık yemek yemeğe hemde çocuk gezsin diye biraz burnumdan geldi ne yemek yiyebildim nede keyif aldım.parfüm kokuları yemek kokuları mahvetti beni.bu şekilde hergün yaşayan arkadaşlar allah yardımcınız olsun ne zormuş gerçekten.çok şükür bugün iyiyim devam eder diye ödüm patladı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…