Saol canım şimdi çocuğunuz yok kıymetini bilin valla çocukla temizlik çok zor ikizle düşünemiyorum:)) Ama veren Allah kolaylığınıda verir inşallah sana canım
Selamlar herkese ,bu aksam itibariyle kanamam ve sancım başladı yarın kürtaja alacaklar ,artık burada olmayacağım
Cok üzgün degılım hayırlısı buymuş bır an önce sağlığıma kavuşmak tek dılegımk:) dualarınızı gönderın bana :)
Hayırlı doğumlar dılıyorummm herkese:)))
Listeden silersin solanın beni sevgilerimle:)
nasıl unutmusum yasadıklarımı ya..
An be an hatırlatıyor ıkıncısı..sagolsun.
kızım da -sankı- daha mı ugrasıyor benımle ne?!
herkes bıraksın benı..yatayım hatta hep uyuyayım gecsın su gunler..
Sanırım bana "hamılelıgımın tadını cıkarıyorum" nasıp olmayacak...
sanslısınız hanımlar..
Yarın bayram ve ben evımı gectım anneme bıle yardım edemıyorum...
ıkramlıklar baklavalar.. off bı haberım hepsınden.
En sevmedıgım ınsan tıpı!!!
ve ben her hamılelıgımde boyleyım..boyle olacagım.
ben de midem bulandıkça yiyorum her yarım saatte bir
gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah. Maşallah ilk sayfadaki listemiz için yeni kolon açma zamanı gelmiş.
Aynen ben 4 kilo aldım. Aynen millet kokudan midesi bulanır.benim açken bulanıyor. Bulandıkça atıştırıyorum atıştırdıkça midem yanıyor midem yandıkça yine yiyorum. Sanki vücudumla bir savaş içerisindeyim. Üstelik benim kilomda yüksekti zaten. Neyse Allah yardımcımız olsun. Bebişler sağlıklı olsunda.
üzülmeyin kızlar doğumdan birkaç ay sonra diyet topiği açarız hep birlikte zayıflarız
Canım geçmiş olsun Allah istediğin zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahSelamlar herkese ,bu aksam itibariyle kanamam ve sancım başladı yarın kürtaja alacaklar ,artık burada olmayacağım
Cok üzgün degılım hayırlısı buymuş bır an önce sağlığıma kavuşmak tek dılegımk:) dualarınızı gönderın bana :)
nasıl unutmusum yasadıklarımı ya..
sanslısınız hanımlar..
AYNI DURUM BENDE DE VARDI KIZLAR 3 GÜN HASTANEDE YATTIM ÇOK KÖTÜYDÜM SERUM TADAVİSİ GÖRDÜM YENİ TABURCU OLDUM ŞİMDİ ÇOK İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMDE ÇOK SAĞLIKLI AMA BENİM VUCUDUMDA NE KADAR VİTAMİN MİNERAL VARSA HEPSİ BEBEĞE GİTMİŞ VE BENİ ÇOK HALSİZ BIRAKMIŞ SÜREKLİ BAYGIN HALDEYDİM HİÇ BİŞİY YİYEMİYOR SU BİLE İÇSEM ÇIKARIYORDUM İÇTİĞİM FOLİK ASİTİ BİLE GERİ KUSUYODUM BU 10 GÜN BOYUNCA DEVAM ETTİ VE EN SONUNDA FENALAŞARAK AMBULANSLA EŞİM HASTANEYE KALDIRDI KAN VE İDRAR TAHLİLLERİİNİN ARDINDAN DURUM ANLAŞILDI BEBEĞİMDE HİÇ BİŞİY YOK GAYET SAĞLIKLI AMA BEN BESLENEMEDİĞİM İÇİN BÜTÜN DEĞERLERİM DÜŞMÜŞ O YÜZDEN 3 GÜN HASTANEDE YATIŞ YAPILDI SERUMLA BESLENİP YEMEK YİYEBİLDİM SONRA DOKTORUM BİTKİSEL OLAN BULANTI İLACI YAZDI ONU LULLANIYORUM premesis DİYE BULANTI İLACI GÜNDE 1 TANE TOK KARNINA İÇİYORUM VE ARTIK KUSMUYORUM İSTEDİĞİM HERŞEYİ YİYEBİLİYORUM YEMEK YEMEK MEĞER NE KADAR GÜZEL BİRŞEYMİŞ KEŞKEE DAHA ÖNCE KULLANSAYDIM BU İLACI BUNLARI YAŞAMAK ZORUNDA KALMAZDIM AMA HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR BU İLAÇ BİTKİSEL DEDİ ASLA BEBEĞE ZARARI YOK AKSATMADAN İÇ DEDİ ELEVİTTE İÇİYORUM KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORUM ARTIK O SIKINTILI GÜNLERİM GERİDE KALDI BU ARADA BİZ 10 HAFTALIK OLDUK TEYZELERİİ HASTANEDEN TABURCU OLALI Bİ HAFTA OLUYO DAHA YENİ YAZABİLDİM SİZLERE HERKESE MUTLU SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİMM :))
Selamlar herkese ,bu aksam itibariyle kanamam ve sancım başladı yarın kürtaja alacaklar ,artık burada olmayacağım
Güzel Allah'ım nasip ederse bende mayıs annesi olacağım inşallah. Ama düşük riski var kanamam oldu çok şükür kesildi artık yok ama bu kezde nerede olduğunu kavrayamadığım ağrılar başladı bulunduğum yerde doktor yok, yol yasak ne yapacağımı bilemiyorum. Rabbim bağışlar inşallah onu bize.
anne olmak ne değişik bişeymiş:)
Kızlaaar salam sosis yemiyoruz kuru et yiyebilir miyiz bilgisi olan var mı?
Güzel Allah'ım nasip ederse bende mayıs annesi olacağım inşallah. Ama düşük riski var kanamam oldu çok şükür kesildi artık yok ama bu kezde nerede olduğunu kavrayamadığım ağrılar başladı bulunduğum yerde doktor yok, yol yasak ne yapacağımı bilemiyorum. Rabbim bağışlar inşallah onu bize.
:)) güzel günler de kirlensin hatta temiz kalsın evin maşallah ... Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesinah kızlar ahh dün annecim ve babacım sabahın sekizinde kapımı çaldılar ,bi açtım yanlarında temizlikçi bayan hadi kolay gelsin deyip gittiler,kadın duvarlar yerler camlar perdeler resmen kırkladı evi,bende mutfağımı temizledim ohhh sonrada oturup bir güzel ağladım,ikicihanda da ödeyemem anacığımın ve babacığımın hakkını, of dediğim anda yanımdalar,dünya durdukça siz durun,kolum kanadımsınız canlarımmmmm
kayınvalidemiiiii ben almayımmm,,uzakk olsunnn bilmem anlatabildimmiii
hepinze sevgiler sağlıklı mutlu bebişli bayramlarrrr
Boşver canım takma evini ikramları vs bizim zaten yaşımız küçük kim gelecek bize :)) bak kendi rahatına benim de annem gelmese kadın bayramdan sonra gelecekti onun yaptığı ile kalacaktım dolap içlerini kendim yapamazdım ... Şuan önemli olan bebişlerimiz :)nasıl unutmusum yasadıklarımı ya..
sanslısınız hanımlar..
Ben evi üstten bile supurmuyorum kendim benimde canım kardeşim gelip yaptı temizliğimi ütümü ama bayrama temizlik falan yapamam ne temizlikci kadına kalkıp bakacak Halim var nede bayramda kimseyi görecek Halim maalesef bu Bayram benim boyle gececek..olsun bebeklerim sag salim olsun da Bayram yatarak geçsin mühim degil..
bizde gidemedikkkk bacım neysee herşey sağlıklı olsun vardır bir hikmetttatlım sen bilirsin ama ben de gitmiyorum eşim ankaralı onu tek başına gönderiyorum annemlere bırakıcak beni o kendi ailesini ziyaret edip gelicek ama benim avantajım annemle aynı şehirde olmak düşük tehlikesi ve bulantılardan dolayı gitmiyorum dr u dinle derim ailende hoş karşılar diye düşünüyorum.. :/
aynennn bacım hayırlısıı bakalımmmalesef biz de aynı durumdayız canım uçağa izin vermez diye arabayla gideriz dedik feribot biletlerimizi bile aldık bizimkiler de yandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?