Selamlar herkese ,bu aksam itibariyle kanamam ve sancım başladı yarın kürtaja alacaklar ,artık burada olmayacağım
Cok üzgün degılım hayırlısı buymuş bır an önce sağlığıma kavuşmak tek dılegımk:) dualarınızı gönderın bana :)
Hayırlı doğumlar dılıyorummm herkese:)))
Listeden silersin solanın beni sevgilerimle:)
hoşgeldin canım aramıza. İnşallah canım sağlıkla alırsın eline yavrunu.
kanamadan sonra dr.a gittin mi canim?
eger gittiysen sana igne yada ilac vermeliydi.
eger henuz gitme sansin yoksa risme atmamak icin gunde 3 sefer 100luk progestan tablet alabilirsin. ayni riski ben de atlattim. sabah aksam 5 gun progestan ignesi oldum. sonra da hapa basladim.
Hoşbulduk canım çok teşekkür ederim güzel duan içinde ayrıca :)
Gittim canım gittim iki gün hastanede yattım kanama durana kadar yatacaksın dedi doktor ama hiç birşey yapmadı yatarak geçmesini bekleyecektim. Başka bir doktora gitmek için çıkış yaptım hastaneden serum ve progestan verdiler hastanede. Progestanıda yazdı günde üç kez. Sadece tuvalet ihtiyacı için kalkmama rağmen geçmedi. Daha sonra bulunduğumuz ilçeye 20 dk. mesafede başka bir ilçeye doktor geldi. Çok şükür beni çok motive etti, içimde biraz ümit varsa onun sayesindedir. İğne verdi. İğne olduğum ertesi gün kanama kesildi ve tekrar yaşamadım çok şükür. Şimdi haftada bir iğne oluyorum ama ağrılar başladı işte beni korkutan o şuan inşallah geçer. Doktorda yok bayram tatilinde ne yapcamı bilemez haldeyim
Selam KIZLAR herkes temizliğini yapmış maşallah bende dün yaptım ama dip köşe değil.bizede kimse gelmez ama olsun. Az önce oturdum bi tane bütün limonu tuz eke eke yemişim inanırmısınız birde limon bitince üzüldüm. Gidip tekrar alasım var.
Canım geçmiş olsun Allah istediğin zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
Allah yardımcın olsun ama yardım edememek senin suçun değil canım
sabaha kaldarda su içersiniz artık ayy ne acaip bişey bu hamilelik değil mi
Bu bayramda içinizde olup büyüyen bebeişleriniz bir dahaki bayramda inşallah kucağınızda olucak işte ozaman bayram tam bayram olucak, bide bebişlere ilk bayramlıklar alınmaya başladımı tamamdır :)),
Sevdiklerinizle birlikte Sağlıklı Neşe dolu bir bayram dileriz prensimle birlikte, çok tatlı yemekten kaçın :))
Sevgiler,
ANNESİNİN PRENSİ
canım çok geçmiş olsunnn dilerim tekrardan hamile kalırsın sağlıklı birşekilde kanaman yani çok mu fazla iğne ilaç etki etmedimi canımm gerçekten üzgünüm....
sabaha kaldarda su içersiniz artık ayy ne acaip bişey bu hamilelik değil mi
Hayatımda ilk defa kocaman bardak turşu suyu içtim:) benimki kız galiba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?