2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlarr herkeseee selammmm biraz sayfalara gözattımm evler temizlenmişş bayram havasına girilmişşş benimde bugün eşim sağolsun evi süpürüp sildi etrafı toparladı bende toz aldım. büyük temizliğimi ben 2 ay önce yapmıştımm gerek görmedimm ev temisss diyee zaten evde yokuzz ayy çok heyecanlıyım allahım nasip ederse yarınnn gece ailemin yanında olacağızzz eski günlerdeki gibi kalabalık bi bayram geçireceğizzz en son kanamam olmuştu yazmıştım şuan iyiym kanamam geçti ama mide bulantılarım tam hız devamm:18::18: bugün kiloma baktım 2 kilo vermişimmm ama annemden kaçış yokk kesin bana habire yedirtmeye çalışcak ve toparlanacağımm belki annem yapınca yiyebilirim yemekk bizden bukadar teyzoşları sizzler nasılsınızz bakalımm. buarada hepinizin bayramını şimdidennn kutluyorumm kızlarr

canım çok geçmiş olsunnn dilerim tekrardan hamile kalırsın sağlıklı birşekilde kanaman yani çok mu fazla iğne ilaç etki etmedimi canımm gerçekten üzgünüm....

Selam KIZLAR herkes temizliğini yapmış maşallah bende dün yaptım ama dip köşe değil.bizede kimse gelmez ama olsun. Az önce oturdum bi tane bütün limonu tuz eke eke yemişim inanırmısınız birde limon bitince üzüldüm. Gidip tekrar alasım var.

Son düzenleme:
cuma Doktora gittim hersey cok iyi yanliz tahmini dogum tarihim daha oncekinde sata uymuyordu bu hafta satla ayni gidiyor. Solanin canim ya dogum tarihini 29 undan 24 une alabilirmisin. Herkesin bayrami kutlu olsun.

hoşgeldin canım aramıza. İnşallah canım sağlıkla alırsın eline yavrunu.

Hoşbulduk canım çok teşekkür ederim güzel duan içinde ayrıca :)

Gittim canım gittim iki gün hastanede yattım kanama durana kadar yatacaksın dedi doktor ama hiç birşey yapmadı yatarak geçmesini bekleyecektim. Başka bir doktora gitmek için çıkış yaptım hastaneden serum ve progestan verdiler hastanede. Progestanıda yazdı günde üç kez. Sadece tuvalet ihtiyacı için kalkmama rağmen geçmedi. Daha sonra bulunduğumuz ilçeye 20 dk. mesafede başka bir ilçeye doktor geldi. Çok şükür beni çok motive etti, içimde biraz ümit varsa onun sayesindedir. İğne verdi. İğne olduğum ertesi gün kanama kesildi ve tekrar yaşamadım çok şükür. Şimdi haftada bir iğne oluyorum ama ağrılar başladı işte beni korkutan o şuan inşallah geçer. Doktorda yok bayram tatilinde ne yapcamı bilemez haldeyim

arkadaslar oncelikle hepinize iyi bayramlar simdiden...

camasir deterjani kokusu yuzunden iki haftadir camasirlar dag gibi oldu
nezaman burnuma kokusu gelse acayip bi bulanti oluyor
oturdugum sehirde surekli yagmur oldugu icin evin icinde kurutmak zorundayim
ne yazikki ben sizler gibi miss bisekilde giremeyecem bayrama

Şimdiden hayırlı bayramlar kızlar..
Rabbim sevdiklerinizle nice bayramlar nasip etsin,bir daha ki bayrama miniklerle sağlıklı olmayı nasip etsin inşallah cümlemize..
Kaybedenlere acil şifalar,iyi haberler bekleyenler dualarımdasınız..
Bayram dönüşü üzücü haber duymamak dileğiyle..

sevindim cnm. benim de ignelerden sonra kesildi sukur. yarin 10. haftaya giris yapiyrm ve benimde belimde ve kuyruk sokumumda baya agri var. bence bunlar normal gebelik agrilari cnm. hic korkma. bana da cok gezinme dedi dr. disari cikmam yasak. evde de iyi olunca yemek yapiyrm sadece. baya sikici ama yapacak birsey yok. icini rahatlat. bebegin saglikliysa hic korkma. benim dr.um artik leke de olsa bizim ic onemli degil dedi bebegi gorunce cnm.

herkesin bu zor döenmleri bir an önce geçer inşallah. benimde midem havalı iki gündür bulantı gibi değilde havalı işte. bugün kalp atışlarını gördük çok şükür ama üstten göremedik çok korktum vaginal görebildik. oğluşumda yanımdaydı bilmiyo hamiş olduumu dr bak kurtçuk burda dedi oğlum (adı çağan) anne kurtmu var karnındaaa dedi şaşırdı bende o şekli kurtcuğa benzetti kurt yok tabiki dedim ..
kanaması olan arkadaşım sende yat bari bayram boyunca allah kolaylığını versin. benimde çok fazla ağrım oluyor ama dua etmekten başka çare yok. olmuyormuş gibi davranıyorum ne yapayım

ekşi yiyorsunuz haa neydi kız işareti idi dimi. benim ne istediğim belli dğil yemekte ekşi yedim şimdi canım biskrem istiyor
b

Canım geçmiş olsun Allah istediğin zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah

Allah yardımcın olsun ama yardım edememek senin suçun değil canım

evet elbet oyle ama abımı yenı kaybettık ya, bu bayram hem cok yogun olcak hem annem genc degıl..
Bu donem daha cok yanında olabılmek vardı.. oyle ıste.

Bılıyorum bır kere basıma geldı; bulantılar kusmalar hayattan kopmalar.. ama sonunda muthıs bırseye sahıp oluyorsun...
Bu defa bunu bılıyorum:))

Bu bayramda içinizde olup büyüyen bebeişleriniz bir dahaki bayramda inşallah kucağınızda olucak işte ozaman bayram tam bayram olucak, bide bebişlere ilk bayramlıklar alınmaya başladımı tamamdır :)),

Sevdiklerinizle birlikte Sağlıklı Neşe dolu bir bayram dileriz prensimle birlikte, çok tatlı yemekten kaçın :))

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

sabaha kaldarda su içersiniz artık ayy ne acaip bişey bu hamilelik değil mi

valla bu yüzden tuvalete uyuya uyuya gidiyorum bazen her saat başı mesai

teşekkürler sizede iyi bayramlar

canım çok geçmiş olsunnn dilerim tekrardan hamile kalırsın sağlıklı birşekilde kanaman yani çok mu fazla iğne ilaç etki etmedimi canımm gerçekten üzgünüm....

Canim dun kahve bir akıntı basladi cok onemsemedim kasigimda gaz sancisi gibi bir baski popoma vuruyordu sonra kan rengi acik renk olinca 1 saat olmadan direk acile gittim mediopol e nöbetçi dr bebek olmus kese bozulmus dedi beni radyoloji uzmanina gönderdi oda baktı 11 haftalik olması gereken fetus 7. Haftada gözüküyor buyumr durmus kalp atışı ni oda bulamadi ben saskin, kizim aglamakli, babamiz durgun eve donduk gece 11 de
Sabah gel alalim dedi nobetci dr perihan hm.
Eve doner donmez bende bir sanci basladi 4 saat durmadi gece 2 de uyandirdim bizimkileri hadi dedim ama kivraniyirum halida, zor yetiştik acile gene sabah 2 bu arada...
Normal dogum olarak saat 5,5 kadar sanci cektirilerekk dusurdukten sonra benim zorumla kizmamla bayiltip kalani temizlediler
Aslında sevinmistim basta çünkü kirt ilaci icmistim hamileliğimi bilmeden coo tehlikeliydi belkide oyüzden buyume durdu.
Ilk basta rahatlama hissettim sevindim basindan sonlandigi icin ama o acilar beni yorgun dusurdu ve daha bir gun olmadan aklıma geldikçe Ağlıyorum kizimdan ve kocamdan gizli gizli

NEYSE cok uzun sürdü yazdim :)kimsenin moralini bozmayayim daha fazla
HERKESEEEE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUM TEKRAR:)

Hayatımda ilk defa kocaman bardak turşu suyu içtim:) benimki kız galiba:))

Allahım hayırlısını versin, ben 38 hafta boyunca bir dönem turşu bir dönem tatlı bir dönemse karşık yedim :) ne oldu biz prenses diye beklerken bir prens geldi, yani bu işin pek tatlı yada tuzlu ile alakası yok bence, hayırlı doğumlar olsun

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

öyle canım elbette yok olsaydı eğer benimkinin ikiz olması gerekirdi. aynı anda herşeyden isteyebiliyorum .

yasanunyasonu nicki doğru yazbildim mi bilmem. kötü bir tecrübe yaşamışsınız. ağlanır elbette ağlanmaz mı. şimdi bunu okuyunca eşime katıldım oğlumuza söylemeyelim henüz diyor bende söylemek istiyorum ama galiba söylememk daha doğru olacak. oğlum çok hassas bir çocuk ve bir kardeşinin olmasını çok istiyor. allah yüreğinizi seerinletsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…