Canlarrr...
Bayramınız Bayram Olsun, Musmutlu Bir Bayram geçirin inşAllah. Rabbim bir sonraki bayrama Evlatlarımız kucağımızda erişmeyi nasip etsin inşAllah.
Allah rahmet eylesin canım haklısın yanında olmak isterdin Allah ailene sabır versinevet elbet oyle ama abımı yenı kaybettık ya, bu bayram hem cok yogun olcak hem annem genc degıl..
Bu donem daha cok yanında olabılmek vardı.. oyle ıste.
Bılıyorum bır kere basıma geldı; bulantılar kusmalar hayattan kopmalar.. ama sonunda muthıs bırseye sahıp oluyorsun...
Bu defa bunu bılıyorum:))
İyi bayramlaaaaaar:)günaydın karındaşlarım:) hepinize mutlu huzurlu bayramlar diliyorumm...
Amiiiin.. Aynı duayı yapa yapa geliyodum torpiklerde.. Hepimizin bayramı mubarek olsun vede kucaklarımız seneye bayrama bebikle dolsun ins:)
Canlarrr...
Bayramınız Bayram Olsun, Musmutlu Bir Bayram geçirin inşAllah. Rabbim bir sonraki bayrama Evlatlarımız kucağımızda erişmeyi nasip etsin inşAllah.
Canim dun kahve bir akıntı basladi cok onemsemedim kasigimda gaz sancisi gibi bir baski popoma vuruyordu sonra kan rengi acik renk olinca 1 saat olmadan direk acile gittim mediopol enöbetçi dr bebek olmus kese bozulmus dedi beni radyoloji uzmanina gönderdi oda baktı 11 haftalik olması gereken fetus 7. Haftada gözüküyor buyumr durmus kalp atışı ni oda bulamadi ben saskin, kizim aglamakli, babamiz durgun eve donduk gece 11 de
Sabah gel alalim dedi nobetci dr perihan hm.
Eve doner donmez bende bir sanci basladi 4 saat durmadi gece 2 de uyandirdim bizimkileri hadi dedim ama kivraniyirum halida, zor yetiştik acile genesabah 2 bu arada...
Normal dogum olarak saat 5,5 kadar sanci cektirilerekk dusurdukten sonra benim zorumla kizmamla bayiltip kalani temizlediler
Aslında sevinmistim basta çünkü kirt ilaci icmistim hamileliğimi bilmeden coo tehlikeliydi belkide oyüzden buyume durdu.
Ilk basta rahatlama hissettim sevindim basindan sonlandigi icin ama o acilar beni yorgun dusurdu ve daha bir gun olmadan aklıma geldikçe Ağlıyorum kizimdan ve kocamdan gizli gizli
NEYSE cok uzun sürdü yazdim :)kimsenin moralini bozmayayim daha fazla
HERKESEEEE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUM TEKRAR:)
sevindim cnm. benim de ignelerden sonra kesildi sukur. yarin 10. haftaya giris yapiyrm ve benimde belimde ve kuyruk sokumumda baya agri var. bence bunlar normal gebelik agrilari cnm. hic korkma. bana da cok gezinme dedi dr. disari cikmam yasak. evde de iyi olunca yemek yapiyrm sadece. baya sikici ama yapacak birsey yok. icini rahatlat. bebegin saglikliysa hic korkma. benim dr.um artik leke de olsa bizim ic onemli degil dedi bebegi gorunce cnm.
Hayatımda ilk defa kocaman bardak turşu suyu içtim:) benimki kız galiba:))
Canim dun kahve bir akıntı basladi cok onemsemedim kasigimda gaz sancisi gibi bir baski popoma vuruyordu sonra kan rengi acik renk olinca 1 saat olmadan direk acile gittim mediopol enöbetçi dr bebek olmus kese bozulmus dedi beni radyoloji uzmanina gönderdi oda baktı 11 haftalik olması gereken fetus 7. Haftada gözüküyor buyumr durmus kalp atışı ni oda bulamadi ben saskin, kizim aglamakli, babamiz durgun eve donduk gece 11 de
Eve doner donmez bende bir sanci basladi 4 saat durmadi gece 2 de uyandirdim bizimkileri hadi dedim ama kivraniyirum halida, zor yetiştik acile genesabah 2 bu arada...
Normal dogum olarak saat 5,5 kadar sanci cektirilerekk dusurdukten sonra benim zorumla kizmamla bayiltip kalani temizlediler
Aslında sevinmistim basta çünkü kirt ilaci icmistim hamileliğimi bilmeden coo tehlikeliydi belkide oyüzden buyume durdu.
Ilk basta rahatlama hissettim sevindim basindan sonlandigi icin ama o acilar beni yorgun dusurdu ve daha bir gun olmadan aklıma geldikçe Ağlıyorum kizimdan ve kocamdan gizli gizli
arkadaslar oncelikle hepinize iyi bayramlar simdiden...
camasir deterjani kokusu yuzunden iki haftadir camasirlar dag gibi oldu
nezaman burnuma kokusu gelse acayip bi bulanti oluyor
oturdugum sehirde surekli yagmur oldugu icin evin icinde kurutmak zorundayim
ne yazikki ben sizler gibi miss bisekilde giremeyecem bayrama
kızlarr dün gece çok kötü bişey oldu karnım çok ağrıyordu bide belim uyuyamadım gece 3 te uyudum sonra kabus gördümm bi baktım baş ucumda simsiyahh kocaman böcekler yürüyor gözümü açıyorum yine görüyorumm sonra yataktan bağırarak bi uyanmışım ağlamaya başladım eşimde uyandı kalkıp böcek arıyorum uyku sersemliğiyle ağladımmmama çok korktum sonra çok fena karnım ağrıdı kanamam olacakmış gibi sanırım korktuğumdan oldu lavoboya gittim hafif kanamam gelmişti oturdum nasıl ağlıyorumm hastaneye gittik özele gittiğim için doktorumu çağırttık kontrol altında tutuldum serum falan verdiler az önce eve geldik şimdilik iyiyim ama korkuyorum kızlarr ya neden kabuss görüyorum benn (
AYNI DURUM BENDE DE VARDI KIZLAR 3 GÜN HASTANEDE YATTIM ÇOK KÖTÜYDÜM SERUM TADAVİSİ GÖRDÜM YENİ TABURCU OLDUM ŞİMDİ ÇOK İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMDE ÇOK SAĞLIKLI AMA BENİM VUCUDUMDA NE KADAR VİTAMİN MİNERAL VARSA HEPSİ BEBEĞE GİTMİŞ VE BENİ ÇOK HALSİZ BIRAKMIŞ SÜREKLİ BAYGIN HALDEYDİM HİÇ BİŞİY YİYEMİYOR SU BİLE İÇSEM ÇIKARIYORDUM İÇTİĞİM FOLİK ASİTİ BİLE GERİ KUSUYODUM BU 10 GÜN BOYUNCA DEVAM ETTİ VE EN SONUNDA FENALAŞARAK AMBULANSLA EŞİM HASTANEYE KALDIRDI KAN VE İDRAR TAHLİLLERİİNİN ARDINDAN DURUM ANLAŞILDI BEBEĞİMDE HİÇ BİŞİY YOK GAYET SAĞLIKLI AMA BEN BESLENEMEDİĞİM İÇİN BÜTÜN DEĞERLERİM DÜŞMÜŞ O YÜZDEN 3 GÜN HASTANEDE YATIŞ YAPILDI SERUMLA BESLENİP YEMEK YİYEBİLDİM SONRA DOKTORUM BİTKİSEL OLAN BULANTI İLACI YAZDI ONU LULLANIYORUM premesis DİYE BULANTI İLACI GÜNDE 1 TANE TOK KARNINA İÇİYORUM VE ARTIK KUSMUYORUM İSTEDİĞİM HERŞEYİ YİYEBİLİYORUM YEMEK YEMEK MEĞER NE KADAR GÜZEL BİRŞEYMİŞ KEŞKEE DAHA ÖNCE KULLANSAYDIM BU İLACI BUNLARI YAŞAMAK ZORUNDA KALMAZDIM AMA HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR BU İLAÇ BİTKİSEL DEDİ ASLA BEBEĞE ZARARI YOK AKSATMADAN İÇ DEDİ ELEVİTTE İÇİYORUM KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORUM ARTIK O SIKINTILI GÜNLERİM GERİDE KALDI BU ARADA BİZ 10 HAFTALIK OLDUK TEYZELERİİ HASTANEDEN TABURCU OLALI Bİ HAFTA OLUYO DAHA YENİ YAZABİLDİM SİZLERE HERKESE MUTLU SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİMM :))
Saol canım şimdi çocuğunuz yok kıymetini bilin valla çocukla temizlik çok zor ikizle düşünemiyorum:)) Ama veren Allah kolaylığınıda verir inşallah sana canım
Selamlar herkese ,bu aksam itibariyle kanamam ve sancım başladı yarın kürtaja alacaklar ,artık burada olmayacağım
Cok üzgün degılım hayırlısı buymuş bır an önce sağlığıma kavuşmak tek dılegımk:) dualarınızı gönderın bana :)
Hayırlı doğumlar dılıyorummm herkese:)))
Listeden silersin solanın beni sevgilerimle:)
nasıl unutmusum yasadıklarımı ya..
An be an hatırlatıyor ıkıncısı..sagolsun.
kızım da -sankı- daha mı ugrasıyor benımle ne?!
herkes bıraksın benı..yatayım hatta hep uyuyayım gecsın su gunler..
Sanırım bana "hamılelıgımın tadını cıkarıyorum" nasıp olmayacak...
sanslısınız hanımlar..
Yarın bayram ve ben evımı gectım anneme bıle yardım edemıyorum...
ıkramlıklar baklavalar.. off bı haberım hepsınden.
En sevmedıgım ınsan tıpı!!!
ve ben her hamılelıgımde boyleyım..boyle olacagım.
bebeğini kaybeden arkadaşım ne büyük olgunlukla karşılamışsınız tebrik ederim sizi. rabbim kısa zamanda yani istediğiniz zamanda hayaırlı bir bebek nasip etsin size ve tüm dileyenlere
ben bugün kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah. oğlum hamile olduğumu henüz bilmiyor. onu da götüreceğim. bakalım anlayacak mı. onunda bilmesini çok istiyorum ama kaybedersek oğlum çok üzülür o yüzden söyleyemiyorum
ben bayram temizliği falan yapmadım 1 hafta önce kadın geldi onun yaptığıyla duruyor üstten süpürmeler hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?