2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canlarrr...

Bayramınız Bayram Olsun, Musmutlu Bir Bayram geçirin inşAllah. Rabbim bir sonraki bayrama Evlatlarımız kucağımızda erişmeyi nasip etsin inşAllah.

Canlarrr...

Bayramınız Bayram Olsun, Musmutlu Bir Bayram geçirin inşAllah. Rabbim bir sonraki bayrama Evlatlarımız kucağımızda erişmeyi nasip etsin inşAllah.

Amiiiin.. Aynı duayı yapa yapa geliyodum torpiklerde.. Hepimizin bayramı mubarek olsun vede kucaklarımız seneye bayrama bebikle dolsun ins:)

Allah rahmet eylesin canım haklısın yanında olmak isterdin Allah ailene sabır versin
günaydın karındaşlarım:) hepinize mutlu huzurlu bayramlar diliyorumm...
İyi bayramlaaaaaar:)
Amiiiin.. Aynı duayı yapa yapa geliyodum torpiklerde.. Hepimizin bayramı mubarek olsun vede kucaklarımız seneye bayrama bebikle dolsun ins:)

Seninde bayramın mübarek olsun arkadaşımmm

canım gerçekten üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşl. dediğin gibi hamiileliği bilmeden ilaç içmişsin belki onun etkisinden böyle oldu dilerimki tekrardan sağlıkla hamile kalıp bebişini kucağına alırsın bolbol dinlen üzülme canım tekrardan geçmiş olsun..

Umarım normal gebelik ağrılarıdır öyle olduğunu düşünüp içimi ferah tutmaya çalışıyorum bende. Evet sıkıcı ama değer bende hiç bir iş yapmıyorum :)

KIZLAR bayramınız mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun akıllı sağlıklı eli yüzü düzgün ve hayırlı evlatlarımız olsun. Bekleyipte olmayanlarda Allahım tez zamanda sağlıklı evlatlar versin. Yavrularımız bereketiyle gelsin inşallah.. Mutlu bayramlar..

Herşeyde vardır bir hayır elbet cnm ALlah seni en yakın zamanda tekrar sevindirir sağlıklı bir evlat verir inş.

sizlerede iyi bayramlar arkadaşlar.

bugün hamile kıyafetlerimi indirdim, pantolonlarım inanılmaz rahat, eşofmanın bile beli sıkarken onlar çok iyi oldu...

herkesin bayramı mübarek olsun. önümüzdeki bayramı bebeklerimizle birlikte kutlayalım inşallah Allahın izniyle.

canım deterjanı bir leğene dök balkonda bir kaç gün havalandır kokusu biraz hafifler

güzel mayıs anneleri iyi bayramlar sağlıkla sıhatle geçirmenizi diliyorum birdaha ki bayramda bebişlerimizle daha mutlu bi bayram geçirmek duasıyla

bende hamile kıyafeti aldım bayramda gebe giyimi diye sadece hamilelere satıyo biraz boldu ama hem çok yakıştı hemde baya rahattı

Hamile kıyafeti alan arkadaslarım kaç haftaliksiniz acaba? Benim hala karnım yok da merak ettim 10+2 oldum ben bugun..ikiziz bu arada..gerçi aseriyorum cok 2 kilo verdim belki de bundan dolayı olabilir mı?

off kabuslar başladımı ( sonuna doğru şiddeti artarak devam ediyo kabuslar
alışmaya başlasak iyi olacak (

iyi olmana sevindim canım rabbim bi daha yaşatmasın inşallah

Saol canım şimdi çocuğunuz yok kıymetini bilin valla çocukla temizlik çok zor ikizle düşünemiyorum:)) Ama veren Allah kolaylığınıda verir inşallah sana canım

hemde ne zor benim kız da sanki daha mı nazlı oldu bu aralar bana mı öyle geliyor anlamadım

hakkında hayırlısı olsun canım.
rabbim gönlüne göre hayırlı gebelikler nasip etsin inş

geçen sefer de yaşamamıştım şimdide yaşayamayacağım belli benimde
yaşasın hamileyim,gebelik çok güzel çok rahat diyeceğimiz günler de olur belki :))

bende söylemedim riskli dönem bitmeden de söylemek istemiyorum
Allah korusun ancak umdurmak çok etkiliyor çocuğu
göbişler öne çıkana kadar yolumuz var

( rabbim hayırlı zamanda hayırlı gebelik nasip etsin inşallah

arka arkaya dusuk haberleri aliyoruz, cok uzuluyorum, uzulmeyin diyemiyorum, uzulmemek elde degil sanirim. Umarim bir an once tekrar hamile kalirsiniz ve saglikli bir hamilelik yasarsiniz. Cok uzuldum gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…