2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
cuma Doktora gittim hersey cok iyi yanliz tahmini dogum tarihim daha oncekinde sata uymuyordu bu hafta satla ayni gidiyor. Solanin canim ya dogum tarihini 29 undan 24 une alabilirmisin. Herkesin bayrami kutlu olsun.

Bugun bende doktor kontrolune gittim, dogum tarigi 29 mayistan 30 mayis a degisti. Acaba bebgin gelisimi zayif bu yuzden mi diye endiselenmeden edemedim(

Bugun bende doktor kontrolune gittim, dogum tarigi 29 mayistan 30 mayis a degisti. Acaba bebgin gelisimi zayif bu yuzden mi diye endiselenmeden edemedim(

1 gun fark çıktı diye mı endişelendin? Sacmalama taze annecik :) benim bebeklerin arasında 4 gun fark var bi tanesi 4 gun geriden geliyo ve doktorum hiç bi sakıncası uok dedi..belki bu seni rahatlatır..

bacılarım illlkez bir bayramm çabuk geçsede doktorlar işlerne dönsede doktora gitsekde artık kalp atışını duysak diyerek geçiriyorum içimden allah hepiizin yavrusunu anasına babasına bağışlasınn... tekrar iyi bayramlar bacılarım:)

Kızlarla ayvamı yedim gamzeli olsun bebişlerimiz bişey yapmamız gerekir miydi sadece yedim :)

Merhaba arkadaşlar çok üzgün bir haldeyim, yorumlarınızı pek okuyamadım kısaca Ne olduğunu anlatıyım.

Hastaneden çıktıktan sonra başka doktorlara da gittim.. En iy yüksek doktorlara muayene oldum. En son dün kendi doktoruma gittim bebeğimi görmek için idrar torbası falandan bahsettim ya, bebeğimin üst tarafı normal kıpır kıpır ama alt tarafı maalesef iç organları hepsi dışarda hiç bir bir biriy e bağdaşmıyor. Ayakları oynamıyor. Bu yüzden yaşama şansı vermiyorlarmış doktorlar.

Karnı organları toplaya yetersiz kalmış.. Her 4 çocuktan birinde olabiliyormuş. Yarın sabah 7'de hamileliğim sonlandırılacak

Çok zor günler geçirdim, mevlam hakkımda böyle hayırlı kılmış içimi ferah tutuyorum. Üzüntümün tarifi yok

Kızlarla ayvamı yedim gamzeli olsun bebişlerimiz bişey yapmamız gerekir miydi sadece yedim :)
Ayva yiyince cocuk guzel olur derler benim bildigim..
Allah sabır versin canım üzülme elinden geleni yapmışsın..

Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin, bir anne başka bişey istemez. Doktorlar % 1 şansı var deseler arkadasında durmaya gücüm var.. Ayakları ayrık organlar dışarda.

Şükür Allah'a bir yavrum var. En azından ilerde yine sağlıklı sıhhatli evladım olacağına inanıyorum.
Doktorlar bebeğin yapısal olarak böyle, ilahi adalet böyle tecelli etmiş.

Rabb'imden hayırlısını istedim hep nasip böyleymiş.

Rabbim size hayırlı doğumlar nasip etsin.. Hoşçakalın..

canım deterjanı bir leğene dök balkonda bir kaç gün havalandır kokusu biraz hafifler

canim vallaha iyi fikir
hala daha yikiyamamistir camasirlari
yarin bi deniyim hemen
cok fena haldeyim

bir yandandan acayip yorgun hissediyorum kendimi
onada varmidir bi care
hic enerjim yok resmen

herkese hyırlı bayramlar diliyorum.

zmansız inşallah sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsın hiç beklemeden ve aratmadan sağlıklı gebelik geçirirsin cnm.

arkadasim cok gecmis olsun gercekten cok uzucu bi durum
Allahim hep gonlune gore versin ve tum uzuntulerini sana en kisa zamanda unuttursun insallah
biliyorum karsidan soylemesi kolay diyeceksin ama
belkide bunda gorunmeyen bir hayir vardir kalbini ferah tut
benim dualarimda olacaksin...

canim vallaha iyi fikir
hala daha yikiyamamistir camasirlari
yarin bi deniyim hemen
cok fena haldeyim

bir yandandan acayip yorgun hissediyorum kendimi
onada varmidir bi care
hic enerjim yok resmen

:))) ona çarem yok cnm malesef...deterjan birkaç gün havalansın cnm dikkat et nem almasın :))

:))) ona çarem yok cnm malesef...deterjan birkaç gün havalansın cnm dikkat et nem almasın :))

enazindan bi sorunum cozulecek insallah sayende :))

onun disinda gene bi kanepeden digerine olmadi bu sefer yataga diyerek gececek gunlerim ozaman:))))
karpuz misali:)))

afiyet olsun canım.senin ıhlamurlu tarifin ile hemen iyileştim öyle hızlı etkisini gösterdi ki. ilk gün gece saat 3 te öksürükten uyuyamayıp kalkıp yaptım içince rahat uyudum. ve hep içerken seni hatırladım. allah razı olsun dedim

kaç gündür senden haber bekliyordum. her şeyde vardır bir hayır. lütfen üzme kendini.bir çok arkadaşla birlikte dualarımız seninleydi.yarın için geçmiş olsun.kendine çok iyi bak

merhaba ben leke gördün kızlar kahve rengi ve iki kere kasıklarımdada hafif ağrım var benimle aynı durumu yaşayan varmı neyapmalayım

Biraz geç kaldım ama HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. RABBİM SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA ERİŞTİRSİN İNŞALLAH.

anne olmak ne değişik bişeymiş:)

Hoşgeldin aramıza.

cuma Doktora gittim hersey cok iyi yanliz tahmini dogum tarihim daha oncekinde sata uymuyordu bu hafta satla ayni gidiyor. Solanin canim ya dogum tarihini 29 undan 24 une alabilirmisin. Herkesin bayrami kutlu olsun.

canım 19 mays gözüküyordu listede , 24 üne alıyorum.

Enise merhaba, sat kaçtı canım senin. sürekli paylaşımdasın ama listede ismin yok merak ettim?

Rabbim bir daha yaşatmasın, zor atlatmışsın. Allah yavruna ömür versin canım.

Kızımda yedikten sonra yüzümün gamze olacak kısmına iki parmağımla bastımamı söylemişlerdi. Birini çok bastırmışım galiba tek tarafta gamzesi var çünkü.

Gerçekten çok üzüldüm. Güzel haberler vermeni beklemiştim canım. Doktorların şans vermemesi daha iyi olmuş çünkü eğer şans verselerdi ve aldırsaydın hep keşkelerin olacaktı. Allah'ım tez zamanda sağlığına kavuştursun.

merhaba ben leke gördün kızlar kahve rengi ve iki kere kasıklarımdada hafif ağrım var benimle aynı durumu yaşayan varmı neyapmalayım

Canım çok geçmiş olsun hiç birşey yapmadan dinlen. Sabah ta doktorunu ara hemen. Progestron başlatabilir yada dinlenmeni tavsiye edebilir.

Kizlar mrb aslinda ben haziran annesiyim ( 3 haziran gorunuyor tarih) ama icimden bi ses mayista dogacagini soyluyor mayisin son haftasi yani
Burada guzel paylasimlar oluyor yasim 25 ve 26 aylik bi kizim var bu hamileligim daha kotu ve yorucu geciyor bulantim cok malesef ve de kizim hic dinlenmeme izin vermiyor
Gecmisi firsat buldugum zaman ara ara okurum hepinize hayirli ve kolay dogumlar dilerim simdiden

Çok geçmiş olsun benim de nezle üç gün sürdü geçti o dediğim karışım çayla :) gerçekten güzel bir karışımmış .... Boğaz için söylediğim garagara da yardımcı olmuştur ...

Kizlar ben tarifi kacirdim galiba cok fena gribim tekrar yazarmisiniz.

Solanin evet canim 19 idi ben mesajda 29 diye yanlis yazmisim.

Merhaba kızlar bende yeni katılabildim buraya öncelikle düşük yaşayanlar çok çok geçmiş olsun inanınki en az sizler kadar üzüldüm bende 10 haftalık hamileyim ilk haftalar kahverengi lekelenmelerim çok oldu doktorum progestan verdi Allah'a çok şükür şuAn yok Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bir şekilde yawrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…