cuma Doktora gittim hersey cok iyi yanliz tahmini dogum tarihim daha oncekinde sata uymuyordu bu hafta satla ayni gidiyor. Solanin canim ya dogum tarihini 29 undan 24 une alabilirmisin. Herkesin bayrami kutlu olsun.
Bugun bende doktor kontrolune gittim, dogum tarigi 29 mayistan 30 mayis a degisti. Acaba bebgin gelisimi zayif bu yuzden mi diye endiselenmeden edemedim(
Ayva yiyince cocuk guzel olur derler benim bildigim..Kızlarla ayvamı yedim gamzeli olsun bebişlerimiz bişey yapmamız gerekir miydi sadece yedim :)
Allah sabır versin canım üzülme elinden geleni yapmışsın..Merhaba arkadaşlar çok üzgün bir haldeyim, yorumlarınızı pek okuyamadım kısaca Ne olduğunu anlatıyım.
Hastaneden çıktıktan sonra başka doktorlara da gittim.. En iy yüksek doktorlara muayene oldum. En son dün kendi doktoruma gittim bebeğimi görmek için idrar torbası falandan bahsettim ya, bebeğimin üst tarafı normal kıpır kıpır ama alt tarafı maalesef iç organları hepsi dışarda hiç bir bir biriy e bağdaşmıyor. Ayakları oynamıyor. Bu yüzden yaşama şansı vermiyorlarmış doktorlar.
Karnı organları toplaya yetersiz kalmış.. Her 4 çocuktan birinde olabiliyormuş. Yarın sabah 7'de hamileliğim sonlandırılacak
Çok zor günler geçirdim, mevlam hakkımda böyle hayırlı kılmış içimi ferah tutuyorum. Üzüntümün tarifi yok
canım deterjanı bir leğene dök balkonda bir kaç gün havalandır kokusu biraz hafifler
Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin, bir anne başka bişey istemez. Doktorlar % 1 şansı var deseler arkadasında durmaya gücüm var.. Ayakları ayrık organlar dışarda.
Şükür Allah'a bir yavrum var. En azından ilerde yine sağlıklı sıhhatli evladım olacağına inanıyorum.
Doktorlar bebeğin yapısal olarak böyle, ilahi adalet böyle tecelli etmiş.
Rabb'imden hayırlısını istedim hep nasip böyleymiş.
Rabbim size hayırlı doğumlar nasip etsin.. Hoşçakalın..
canim vallaha iyi fikir
hala daha yikiyamamistir camasirlari
yarin bi deniyim hemen
cok fena haldeyim
bir yandandan acayip yorgun hissediyorum kendimi
onada varmidir bi care
hic enerjim yok resmen
:))) ona çarem yok cnm malesef...deterjan birkaç gün havalansın cnm dikkat et nem almasın :))
Kızlarla ayvamı yedim gamzeli olsun bebişlerimiz bişey yapmamız gerekir miydi sadece yedim :)
Merhaba arkadaşlar çok üzgün bir haldeyim, yorumlarınızı pek okuyamadım kısaca Ne olduğunu anlatıyım.
Hastaneden çıktıktan sonra başka doktorlara da gittim.. En iy yüksek doktorlara muayene oldum. En son dün kendi doktoruma gittim bebeğimi görmek için idrar torbası falandan bahsettim ya, bebeğimin üst tarafı normal kıpır kıpır ama alt tarafı maalesef iç organları hepsi dışarda hiç bir bir biriy e bağdaşmıyor. Ayakları oynamıyor. Bu yüzden yaşama şansı vermiyorlarmış doktorlar.
Karnı organları toplaya yetersiz kalmış.. Her 4 çocuktan birinde olabiliyormuş. Yarın sabah 7'de hamileliğim sonlandırılacak
Çok zor günler geçirdim, mevlam hakkımda böyle hayırlı kılmış içimi ferah tutuyorum. Üzüntümün tarifi yok
anne olmak ne değişik bişeymiş:)
cuma Doktora gittim hersey cok iyi yanliz tahmini dogum tarihim daha oncekinde sata uymuyordu bu hafta satla ayni gidiyor. Solanin canim ya dogum tarihini 29 undan 24 une alabilirmisin. Herkesin bayrami kutlu olsun.
Bu bayramda içinizde olup büyüyen bebeişleriniz bir dahaki bayramda inşallah kucağınızda olucak işte ozaman bayram tam bayram olucak, bide bebişlere ilk bayramlıklar alınmaya başladımı tamamdır :)),
Sevdiklerinizle birlikte Sağlıklı Neşe dolu bir bayram dileriz prensimle birlikte, çok tatlı yemekten kaçın :))
Sevgiler,
ANNESİNİN PRENSİ
Canim dun kahve bir akıntı basladi cok onemsemedim kasigimda gaz sancisi gibi bir baski popoma vuruyordu sonra kan rengi acik renk olinca 1 saat olmadan direk acile gittim mediopol enöbetçi dr bebek olmus kese bozulmus dedi beni radyoloji uzmanina gönderdi oda baktı 11 haftalik olması gereken fetus 7. Haftada gözüküyor buyumr durmus kalp atışı ni oda bulamadi ben saskin, kizim aglamakli, babamiz durgun eve donduk gece 11 de
Sabah gel alalim dedi nobetci dr perihan hm.
Eve doner donmez bende bir sanci basladi 4 saat durmadi gece 2 de uyandirdim bizimkileri hadi dedim ama kivraniyirum halida, zor yetiştik acile genesabah 2 bu arada...
Normal dogum olarak saat 5,5 kadar sanci cektirilerekk dusurdukten sonra benim zorumla kizmamla bayiltip kalani temizlediler
Aslında sevinmistim basta çünkü kirt ilaci icmistim hamileliğimi bilmeden coo tehlikeliydi belkide oyüzden buyume durdu.
Ilk basta rahatlama hissettim sevindim basindan sonlandigi icin ama o acilar beni yorgun dusurdu ve daha bir gun olmadan aklıma geldikçe Ağlıyorum kizimdan ve kocamdan gizli gizli
NEYSE cok uzun sürdü yazdim :)kimsenin moralini bozmayayim daha fazla
HERKESEEEE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUM TEKRAR:)
Kızlarla ayvamı yedim gamzeli olsun bebişlerimiz bişey yapmamız gerekir miydi sadece yedim :)
Merhaba arkadaşlar çok üzgün bir haldeyim, yorumlarınızı pek okuyamadım kısaca Ne olduğunu anlatıyım.
Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin, bir anne başka bişey istemez. Doktorlar % 1 şansı var deseler arkadasında durmaya gücüm var.. Ayakları ayrık organlar dışarda.
Şükür Allah'a bir yavrum var. En azından ilerde yine sağlıklı sıhhatli evladım olacağına inanıyorum.
Doktorlar bebeğin yapısal olarak böyle, ilahi adalet böyle tecelli etmiş.
Rabb'imden hayırlısını istedim hep nasip böyleymiş.
Rabbim size hayırlı doğumlar nasip etsin.. Hoşçakalın..
merhaba ben leke gördün kızlar kahve rengi ve iki kere kasıklarımdada hafif ağrım var benimle aynı durumu yaşayan varmı neyapmalayım
afiyet olsun canım.senin ıhlamurlu tarifin ile hemen iyileştim öyle hızlı etkisini gösterdi ki. ilk gün gece saat 3 te öksürükten uyuyamayıp kalkıp yaptım içince rahat uyudum. ve hep içerken seni hatırladım. allah razı olsun dedim
Çok geçmiş olsun benim de nezle üç gün sürdü geçti o dediğim karışım çayla :) gerçekten güzel bir karışımmış .... Boğaz için söylediğim garagara da yardımcı olmuştur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?