Kizlar ben tarifi kacirdim galiba cok fena gribim tekrar yazarmisiniz.
Solanin evet canim 19 idi ben mesajda 29 diye yanlis yazmisim.
merhaba ben leke gördün kızlar kahve rengi ve iki kere kasıklarımdada hafif ağrım var benimle aynı durumu yaşayan varmı neyapmalayım
Canım bende tam adet günümde kahve rengi kanamam oldu. Ben adet oldum zannettim. ...şu an 9 haftalığım çok azaldı ama hala çok yorulursam yürürsem az az geliyor... Doktorum düşük tehlikesi bol bol dinlenmen gerekiyor dedi progestan vermedi..zaten bebeğinde problem varsa sen ne yaparsan yap istersen yataktan hiç kalkma yine düşer dedi..ama sağlıklı bi bebekse yoluna devam eder dedi...düşmesi gerekiyorsa bunu ilaçla tutmanın bi anlamı yok dedi...Rabbim hepimize sağlıklı vatana millete ailesine hayırlı evlatlar versin...
Kızlarrr...
Bir sonraki doktor randevum 12+4 te. Doktorum geldiğinde 2 li testinide yaparız dedi. Ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.
Sizler 2 li test konusunda ne düşünüyorsunuz ??
kizlar 2li test nedemek ya
benim ilk hamileligim ve yurtdisindayim
bu test hakkinda hic bi bilgim yok beni bilgilendirir misiniz?
insallah onumuzdeki ay turkiyeye donuyorum
vallaha turkiyedeki doktorlara helal olsun
burda 12. haftana gelene kadar doktorun seni aramasini bekliyosun
kanaman olmadikca kimse ilgilenmiyo bisey olmaz diye
ben buyuzden daha bebisimide goremedim
acile bile almiyorlar kanamam yok diye, doktorun seni arayana kadar bekle diyolar
Kizlar mrb aslinda ben haziran annesiyim ( 3 haziran gorunuyor tarih) ama icimden bi ses mayista dogacagini soyluyor mayisin son haftasi yani
Burada guzel paylasimlar oluyor yasim 25 ve 26 aylik bi kizim var bu hamileligim daha kotu ve yorucu geciyor bulantim cok malesef ve de kizim hic dinlenmeme izin vermiyor
Gecmisi firsat buldugum zaman ara ara okurum hepinize hayirli ve kolay dogumlar dilerim simdiden
Merhaba kızlar bende yeni katılabildim buraya öncelikle düşük yaşayanlar çok çok geçmiş olsun inanınki en az sizler kadar üzüldüm bende 10 haftalık hamileyim ilk haftalar kahverengi lekelenmelerim çok oldu doktorum progestan verdi Allah'a çok şükür şuAn yok Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı bir şekilde yawrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
slm .dowrn sendromu bebegı olan annelerle tanısmak ıstıyorum .11 aylık down sendromu bebegım var
Kızlarrr...
Bir sonraki doktor randevum 12+4 te. Doktorum geldiğinde 2 li testinide yaparız dedi. Ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.
Sizler 2 li test konusunda ne düşünüyorsunuz ??
Hoşgeldin canım aramıza. İlk sayfamızdaki listemizi incelersen muh. doğ. tarihi haziranda olan annelerimizde var aramızda. Dediğin gibi mayıs annesi olma olasılığın çok yüksek. Listeye ekliyorum senide. Pazartesi güncelleyeceğim listeyi.
Hoşgeldin canım aramıza. Amin dualarınada. Allah bebeğini sağlıkla eline almayı nasip etsin.
hoşgeldin canım. Allah yardımcın olsun. Tekrar hamilemisin? Eğer öyleyse iki bebek oldukça zor olucak ama ilk bebeğin için ise büyük birşans diye düşünüyorum.
Önemli olan testi yaptırmak değil bence testin sonucunda nasıl bir karar vereceğimiz. Eğer bebekte sağlık problemleri olacak derler ve almak isterlerse kararımız (eşinizle birlikte) ne olacak? Böyle bir durumda bebeğinizden kolaylıkla vazgeçecekmiyiz yada doğuracakmıyız? Hamilelik sürecimizi ve psikolojimizi bu durum nasıl etkileyecek? Yaptırmayıp kadere mi bırakıcaz?
Benim ilk gebeliğimde 2'li testi yaptırdım testin sonuçlarında ne yapacağımızı bilmiyorduk. Dr.muz riskli dedi amniyosentez istedi, eşimle orda konuştuk ve bebebeği istediğimizi amniyosentez yaptırmama kararı aldık. Başka bir doktora sorduk sonucun riskli değil normal dediler. sonra 3'lü test normal çıktı. Ama test sonucunu beklemek resmen işkenceydi. Bugün hamileyim daha bilinçliyim. Testi yaptırabilirim olası bir olumsuzlukta stres yapmam Allah'tan gelen kabulum, kendimi o bebek için hazırlamaya çalışırım.
Birde amniyosentez bile yapılsa yanılma payının olduğunu unutmayın. İnternette böyle olayları rahatlıkla bulup okuyabilirsiniz. Bazen rant kapısı olarak test sonuçları kullanılabiliyor. Karar sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?