2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar ben tarifi kacirdim galiba cok fena gribim tekrar yazarmisiniz.

Solanin evet canim 19 idi ben mesajda 29 diye yanlis yazmisim.

Zencefil(1 parça) çubuk tarçın (yarım çubuk)karanfil (4 tane )ıhlamur limon (1 tutam) limon dilimi kabuğuyla (2 yuvarlak dilim ) 1 yeşil elmanın kabuğu bunları suya koyup Ocak'ta sadece 1 taşım kaynat kaynayınca altını kapat 2-3 dakka demlensin sonra kupana bal koy üstüne de demlenen çayını iç afiyet olsun ... Günde bir iki limonu da dilim dilim ye çok geçmiş olsun ...

merhaba ben leke gördün kızlar kahve rengi ve iki kere kasıklarımdada hafif ağrım var benimle aynı durumu yaşayan varmı neyapmalayım

Canım bende tam adet günümde kahve rengi kanamam oldu. Ben adet oldum zannettim. ...şu an 9 haftalığım çok azaldı ama hala çok yorulursam yürürsem az az geliyor... Doktorum düşük tehlikesi bol bol dinlenmen gerekiyor dedi progestan vermedi..zaten bebeğinde problem varsa sen ne yaparsan yap istersen yataktan hiç kalkma yine düşer dedi..ama sağlıklı bi bebekse yoluna devam eder dedi...düşmesi gerekiyorsa bunu ilaçla tutmanın bi anlamı yok dedi...Rabbim hepimize sağlıklı vatana millete ailesine hayırlı evlatlar versin...

Sen bilirsin ama yakınlarımdan lekelenme yaşayıp progestan kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getiren bir çok tanıdığım var doktor kendi haline Bırakmış ne kadar doğru ? Bence başka bir doktora da görün geçmiş olsun

kızlar anca gelebildim hepinize merhaba, ve iyi bayramlar

Daha yazılanları okuyamadım. umarım herkes iyidir.

14 ekimde kontrole gittik pıtı pıtı atıyordu kalbi gayet iyiydi, rutin kan ve idrar testi yapıldı onlar da iyi çıktı :) çok şükür etrafında kanama felan da yoktu.

sevgili bacılar benim bulantım çok güzel azalmıştı çok memnundum taakiii bayram ziyaretlerine başlayana kadar..
girdiğim her ev et kokuyo utanıyorumda milletin evinde öğürmeye :) ama yapıcak bişey yok artık.. her girdiğim evde kolonya şişesini alıyorum elime biraz iyi geliyo gibi kalkana kadar kokluyorum
bu sene kurban bayramı çok zorlu geçiyo benimm için.. Allah kolaylık versin hepimize..

Selam kizlar sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar dilerim.
Biz iyiyiz bebisle cok sukur. Okadar yoruluyorumki kayinvalidemler bende hergun misafir geliyo hiz cikiyoruz. Yukseklere mi uzanmiyorum agirmi kaldirmiyorum neler neler. . Bu gunlerde bisey olmazsa bidahada bisey olmaz bu bebise:)) kizlar ben haftasonu 300 km lik yola cikiyorum suanki tedirginligim o. Bisey olmaz dimi? Diceksinizki sen bukadar sey yapiyosun bisey olmuyoda yola cikincami olcak:) heran tedirgin anne:)

Kızlar yaa nerdeyse 3 haftadır gribim atlatamadım bir türlü denemediğim yapmadığım şey kalmadı. Şu an çok fena kuru öksürük var uyutmuyor geceleri. Sizce hamilelikte grip aşısı yapılırmı internetten biraz araştırdım sakıncası yok diyor. Yaptırmayı düşünen varmı. Ben okul öncesi öğretmeniyim öğrencilerim 3 yaş ve sürekli onlardan bana benden onlara bulaşıyo hastalık (

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben 2013 Şubat annesiyim. Öncelikle hepinize kolay sağlıklı doğumlar diliyorum.

Oğlumun arabasını ve ana kucağını satıyoruz artık büyüdüğümüz için

Ana kucağını doğumdan itibaren kullandık, arabayı da 5 aylık olduğundan bu yana kullanıyoruz, ama hep havlu kılıf ile kullandığımdan herhangi bir sorun yok. İlana aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Kadınlar kulubu üyelerine indirim yapabilirim tabi ki :)
burcu.sent@gmail.com

Concord Neo Bebek Arabası + Maxi Cosi Ana Kucağı Oto Koltuğu - Concord Neo Bebek Arabası sahibinden.com'da - 140147351

Zaman_sız...
ah cok cok gecmıs olsun..
Cok uzuldum.. Rabbım evladına (avlatlarına) uzun saglıklı omur versın.
Tekrar saglıklı bı gebelık yasarsın ınsaellah.

Hanımlarrr
Hepınızın bayramı mubarek olsun..

Kızlarrr...

Bir sonraki doktor randevum 12+4 te. Doktorum geldiğinde 2 li testinide yaparız dedi. Ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.

Sizler 2 li test konusunda ne düşünüyorsunuz ??

Kızlarrr...

Bir sonraki doktor randevum 12+4 te. Doktorum geldiğinde 2 li testinide yaparız dedi. Ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.

Benimde 12+2 de randevum 2 li test yaptıracağım. Sonradan yaptırsaydım demek istemiyorum.

kizlar 2li test nedemek ya
benim ilk hamileligim ve yurtdisindayim
bu test hakkinda hic bi bilgim yok beni bilgilendirir misiniz?
insallah onumuzdeki ay turkiyeye donuyorum
vallaha turkiyedeki doktorlara helal olsun
burda 12. haftana gelene kadar doktorun seni aramasini bekliyosun
kanaman olmadikca kimse ilgilenmiyo bisey olmaz diye
ben buyuzden daha bebisimide goremedim
acile bile almiyorlar kanamam yok diye, doktorun seni arayana kadar bekle diyolar

Kan tahlili bir sonuc çıkıyor mesela 1000 de 1 gibi. Bu sonuca göre çocuğun engelli olması 1000 de 1 olasılık gibi düşünülüyor. Birde 12. Haftada bebeğin ense kalınlığına bakılıyor Buda çok önemliymiş. Gerçekten şartlarınız zormuş bu konuda. Biz 2-3 haftada bi görüyoruz o bile yetmiyor :)

merhaba güzel anne adayları bende 2.bebeğimi bekliyorum sat 27 temmuz ama ultrasyonda 3 ağustos olarak çıkıyor...3 ağustosa göre doğumum 10 mayısta ev hanımıyım beni de eklerseniz sevinirim

Hoşgeldin canım aramıza. İlk sayfamızdaki listemizi incelersen muh. doğ. tarihi haziranda olan annelerimizde var aramızda. Dediğin gibi mayıs annesi olma olasılığın çok yüksek. Listeye ekliyorum senide. Pazartesi güncelleyeceğim listeyi.

Hoşgeldin canım aramıza. Amin dualarınada. Allah bebeğini sağlıkla eline almayı nasip etsin.

slm .dowrn sendromu bebegı olan annelerle tanısmak ıstıyorum .11 aylık down sendromu bebegım var

hoşgeldin canım. Allah yardımcın olsun. Tekrar hamilemisin? Eğer öyleyse iki bebek oldukça zor olucak ama ilk bebeğin için ise büyük birşans diye düşünüyorum.

Kızlarrr...

Önemli olan testi yaptırmak değil bence testin sonucunda nasıl bir karar vereceğimiz. Eğer bebekte sağlık problemleri olacak derler ve almak isterlerse kararımız (eşinizle birlikte) ne olacak? Böyle bir durumda bebeğinizden kolaylıkla vazgeçecekmiyiz yada doğuracakmıyız? Hamilelik sürecimizi ve psikolojimizi bu durum nasıl etkileyecek? Yaptırmayıp kadere mi bırakıcaz?
Benim ilk gebeliğimde 2'li testi yaptırdım testin sonuçlarında ne yapacağımızı bilmiyorduk. Dr.muz riskli dedi amniyosentez istedi, eşimle orda konuştuk ve bebebeği istediğimizi amniyosentez yaptırmama kararı aldık. Başka bir doktora sorduk sonucun riskli değil normal dediler. sonra 3'lü test normal çıktı. Ama test sonucunu beklemek resmen işkenceydi. Bugün hamileyim daha bilinçliyim. Testi yaptırabilirim olası bir olumsuzlukta stres yapmam Allah'tan gelen kabulum, kendimi o bebek için hazırlamaya çalışırım.
Birde amniyosentez bile yapılsa yanılma payının olduğunu unutmayın. İnternette böyle olayları rahatlıkla bulup okuyabilirsiniz. Bazen rant kapısı olarak test sonuçları kullanılabiliyor. Karar sizin.

Tabiki böyle bi durumda birçok doktora gidersin araştırırsın. Ben 2 li testi yaptıracağım.o ihtimali düşünmek bile istemiyorum çünkü ne yapacağımı bilmiyorum.oyüzden Allahım beni böyle birşey ile imtihan etmesin. Kimseyi etmesin tabiki. Rabbim yardımcımız olsun.

herkese iyi bayramlar arkadaşlar .. bir kaç gündür giremiyodum bebişlerini kaybedenler olmuş çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah.
bayram yogunlugundanmıdır bilmem benimde 2 gündür kasıklarım ağrıyo çok korkuyorum her tuvalete gittigimde korkuyla gidiyorum

Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun kızlar

Bayram nedeniyle fazla giremiyorum,
birde oğlumun doğum günü telaşı sardı yuvamızı,
hediyelerimizi aldık süslemeleride,
kaldı geriye kıyafeti ve menümüz

Merhaba arkadaşlar
Ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyordu. Son dönemde sorun yoktu.ama bu sabah kalkınca yoğun bir şekilde kahve kırmızı karışık kanamam oldu.tamam dedim bebek gitti . Nöbetçi doktora gittim.karından baktı.kalp atışını gördük.hareketlere bile başlamış dedi.progrstanı 3 e çıkarıp beklemeye devam edicek dedi.hala az az da olsa devam ediyor.öyle bir duygu ve korkuki anlatamam.Rabbim kimseye yaşatmasın.doktor bişey demedi ama ultrasona bakınca bir haftada geri gördüm haftasını.pazartesi kendi doktoruma gideceğim.dua edin lütfen
Bebeğini kaybedenler olmuş,Rabbim sabır ve dayanma gücü versin,ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…