Kan tahlili bir sonuc çıkıyor mesela 1000 de 1 gibi. Bu sonuca göre çocuğun engelli olması 1000 de 1 olasılık gibi düşünülüyor. Birde 12. Haftada bebeğin ense kalınlığına bakılıyor Buda çok önemliymiş. Gerçekten şartlarınız zormuş bu konuda. Biz 2-3 haftada bi görüyoruz o bile yetmiyor :)
inannn çok zor hamileliği yaşayan biri olarak gözlerim yaşardı be bacım rabbim sana sabır versin bolbol ayetel kürsünü okuMerhaba arkadaşlar çok üzgün bir haldeyim, yorumlarınızı pek okuyamadım kısaca Ne olduğunu anlatıyım.
Hastaneden çıktıktan sonra başka doktorlara da gittim.. En iy yüksek doktorlara muayene oldum. En son dün kendi doktoruma gittim bebeğimi görmek için idrar torbası falandan bahsettim ya, bebeğimin üst tarafı normal kıpır kıpır ama alt tarafı maalesef iç organları hepsi dışarda hiç bir bir biriy e bağdaşmıyor. Ayakları oynamıyor. Bu yüzden yaşama şansı vermiyorlarmış doktorlar.
Karnı organları toplaya yetersiz kalmış.. Her 4 çocuktan birinde olabiliyormuş. Yarın sabah 7'de hamileliğim sonlandırılacak
Çok zor günler geçirdim, mevlam hakkımda böyle hayırlı kılmış içimi ferah tutuyorum. Üzüntümün tarifi yok
ÖNCELİKLE GÜZEL DUALARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN AMİNN BACIM....Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin, bir anne başka bişey istemez. Doktorlar % 1 şansı var deseler arkadasında durmaya gücüm var.. Ayakları ayrık organlar dışarda.
Şükür Allah'a bir yavrum var. En azından ilerde yine sağlıklı sıhhatli evladım olacağına inanıyorum.
Doktorlar bebeğin yapısal olarak böyle, ilahi adalet böyle tecelli etmiş.
Rabb'imden hayırlısını istedim hep nasip böyleymiş.
Rabbim size hayırlı doğumlar nasip etsin.. Hoşçakalın..
BACIM NEDEN YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYON Kİ ORASINI ANLAMADIM... zaten klasik koldan alınann bir tüp kanla olmuyormu o testt vede 3lü teste göre daha iyi sonuç verebiliyormuşmuşş.... ama duygusal açıdan olumsuzluk olursa bende yıkılırımmm zaten iyi değilim
Kızlarrr...
Bir sonraki doktor randevum 12+4 te. Doktorum geldiğinde 2 li testinide yaparız dedi. Ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.
Sizler 2 li test konusunda ne düşünüyorsunuz ??
amaninnnn bacım bizimde 2 yıl yurt dışı görevimiz var hep yurt dışında doğur derdi eşim bennn inanılmaz karşıydım neyseki süpriz hamile kalabildim inşallah sende türkiyeye gelince gönlünce bir doktor bulursun bacım... hangi ülkedesin bilemmemm ama yurt dışı zor be bacımmmkizlar 2li test nedemek ya
benim ilk hamileligim ve yurtdisindayim
bu test hakkinda hic bi bilgim yok beni bilgilendirir misiniz?
insallah onumuzdeki ay turkiyeye donuyorum
vallaha turkiyedeki doktorlara helal olsun
burda 12. haftana gelene kadar doktorun seni aramasini bekliyosun
kanaman olmadikca kimse ilgilenmiyo bisey olmaz diye
ben buyuzden daha bebisimide goremedim
acile bile almiyorlar kanamam yok diye, doktorun seni arayana kadar bekle diyolar
bacımmm senin iyi 1 haftaymış geri gözükme zamanı benim 2 haftaaa geriden geliyorr bakalım sözde 8ci haftada olması gereken bebek aslında 6 haftalık gözükyor veee bayram sonrası bakalım o muhteşem kalp atışını duyabilecekmiyizz....merhaba güzel anne adayları bende 2.bebeğimi bekliyorum sat 27 temmuz ama ultrasyonda 3 ağustos olarak çıkıyor...3 ağustosa göre doğumum 10 mayısta ev hanımıyım beni de eklerseniz sevinirim
sağolasın bacımmm sizinde güzel telaşenizzzz varmış ne güzellll... oğluşunun doğum gününü kutlarım bende allah analı babalı hayırlı ömür versin oğluşunaaaHepinizin kurban bayramı mübarek olsun kızlar
Bayram nedeniyle fazla giremiyorum,
birde oğlumun doğum günü telaşı sardı yuvamızı,
hediyelerimizi aldık süslemeleride,
kaldı geriye kıyafeti ve menümüz
ben ilk bebeğimi 6+5 te duymuştum...bu gebeliğimde 6+3 te gitmiştim duymamıştım sonra 8. haftada tekrar gittim kalp atımı vardı....6+0 erken bence kalp atımı için dr 2 hafta geriden gelmesini normal kabul ediyorlarBACIM NEDEN YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYON Kİ ORASINI ANLAMADIM... zaten klasik koldan alınann bir tüp kanla olmuyormu o testt vede 3lü teste göre daha iyi sonuç verebiliyormuşmuşş.... ama duygusal açıdan olumsuzluk olursa bende yıkılırımmm zaten iyi değilim
amaninnnn bacım bizimde 2 yıl yurt dışı görevimiz var hep yurt dışında doğur derdi eşim bennn inanılmaz karşıydım neyseki süpriz hamile kalabildim inşallah sende türkiyeye gelince gönlünce bir doktor bulursun bacım... hangi ülkedesin bilemmemm ama yurt dışı zor be bacımmmevet dışardan bakıncaa çok iyi yanları olsadaaa zor zorrr çok zor be bacım seni çok iyi anlıyorum
bacımmm senin iyi 1 haftaymış geri gözükme zamanı benim 2 haftaaa geriden geliyorr bakalım sözde 8ci haftada olması gereken bebek aslında 6 haftalık gözükyor veee bayram sonrası bakalım o muhteşem kalp atışını duyabilecekmiyizz....
6.hafta normalmi duyulurmu sizce????
sağolasın bacımmm sizinde güzel telaşenizzzz varmış ne güzellll... oğluşunun doğum gününü kutlarım bende allah analı babalı hayırlı ömür versin oğluşunaaa
amaninnnn bacım bizimde 2 yıl yurt dışı görevimiz var hep yurt dışında doğur derdi eşim bennn inanılmaz karşıydım neyseki süpriz hamile kalabildim inşallah sende türkiyeye gelince gönlünce bir doktor bulursun bacım... hangi ülkedesin bilemmemm ama yurt dışı zor be bacımmmevet dışardan bakıncaa çok iyi yanları olsadaaa zor zorrr çok zor be bacım seni çok iyi anlıyorum
aynen oyleingilteredeyim ben
vallaha turkiyeye donmeyi dort gozle bekliyorum
insallah gonlume gorede bi doktor bulabilirim
bes yildir burdayim artik temelli donuyorum insallah
gercekten icinde yasamayan bilemez
cokca sevgiler sana ve guzel bebisine
Hoşgeldin canım aramıza. İlk sayfamızdaki listemizi incelersen muh. doğ. tarihi haziranda olan annelerimizde var aramızda. Dediğin gibi mayıs annesi olma olasılığın çok yüksek. Listeye ekliyorum senide. Pazartesi güncelleyeceğim listeyi.
Hoşgeldin canım aramıza. Amin dualarınada. Allah bebeğini sağlıkla eline almayı nasip etsin.
hoşgeldin canım. Allah yardımcın olsun. Tekrar hamilemisin? Eğer öyleyse iki bebek oldukça zor olucak ama ilk bebeğin için ise büyük birşans diye düşünüyorum.
Önemli olan testi yaptırmak değil bence testin sonucunda nasıl bir karar vereceğimiz. Eğer bebekte sağlık problemleri olacak derler ve almak isterlerse kararımız (eşinizle birlikte) ne olacak? Böyle bir durumda bebeğinizden kolaylıkla vazgeçecekmiyiz yada doğuracakmıyız? Hamilelik sürecimizi ve psikolojimizi bu durum nasıl etkileyecek? Yaptırmayıp kadere mi bırakıcaz?
Benim ilk gebeliğimde 2'li testi yaptırdım testin sonuçlarında ne yapacağımızı bilmiyorduk. Dr.muz riskli dedi amniyosentez istedi, eşimle orda konuştuk ve bebebeği istediğimizi amniyosentez yaptırmama kararı aldık. Başka bir doktora sorduk sonucun riskli değil normal dediler. sonra 3'lü test normal çıktı. Ama test sonucunu beklemek resmen işkenceydi. Bugün hamileyim daha bilinçliyim. Testi yaptırabilirim olası bir olumsuzlukta stres yapmam Allah'tan gelen kabulum, kendimi o bebek için hazırlamaya çalışırım.
Birde amniyosentez bile yapılsa yanılma payının olduğunu unutmayın. İnternette böyle olayları rahatlıkla bulup okuyabilirsiniz. Bazen rant kapısı olarak test sonuçları kullanılabiliyor. Karar sizin.
hımmm haftaya dek sözde 7 haftalık olucakk sat 21 ağustos ama yumurtlama 4 eylül bebek 4 eylüle göre gelmekteee ve 6+5 bugun haftaya cuma gidem bari ozamannn sağol bacımben ilk bebeğimi 6+5 te duymuştum...bu gebeliğimde 6+3 te gitmiştim duymamıştım sonra 8. haftada tekrar gittim kalp atımı vardı....6+0 erken bence kalp atımı için dr 2 hafta geriden gelmesini normal kabul ediyorlar
hımmm şimdidennn hoşgelesin bacımmm....amaninnnn bacım bizimde 2 yıl yurt dışı görevimiz var hep yurt dışında doğur derdi eşim bennn inanılmaz karşıydım neyseki süpriz hamile kalabildim inşallah sende türkiyeye gelince gönlünce bir doktor bulursun bacım... hangi ülkedesin bilemmemm ama yurt dışı zor be bacımmmevet dışardan bakıncaa çok iyi yanları olsadaaa zor zorrr çok zor be bacım seni çok iyi anlıyorum
aynen oyleingilteredeyim ben
vallaha turkiyeye donmeyi dort gozle bekliyorum
insallah gonlume gorede bi doktor bulabilirim
bes yildir burdayim artik temelli donuyorum insallah
gercekten icinde yasamayan bilemez
cokca sevgiler sana ve guzel bebisine
ingltere ahhh ahh
arkdşmda ordaaa gelir gelmez aralıkda bebiş yapcakalr inşlh olursa
bendee eşimin işi olsadaa almadım izinnn kesin yaşama için ertelettim ya bakalım sözde bebek doğdukdan sonra kullanmak onu büyütmek adına daha mantıklı amaa oda zorr o ellerdee uff ufff...
yazın belçikadaydıkda zor vallaaa o kadar türk mahallesi olmasına rağmen ne yediğimi anladım ne içtiğimi allahım çabuk kavuşturaaa ben türk hava yollarına biner binmezzz gelen yemekleee bir ziyafet çektimkii hiç unutamıyommm... aslında herşey vardı ama o pig kokusuuu alışamayana zorrrneyse amannnn
sağol bacımmmmm seninde mübarek ola...arkadaslar hepimizun bayrami mubarek olsun.en son kontrolumde kese etrafinda kanama gordu doktor.ve drun esimi butun uyari ve yasaklamasina ragmen bayramda yola ciktik.ist.dan gap turuna araba ile.doktorumla bir olup esimi ikna edemedik.kotu yolculuk dinlenememe hazir yemek..beni mahvetti.suandada cok ciddi ve 3 saattir gecmeyen sancim var..allah sonumu hayir etsin.kanama hala olmadi umarim olmazsizler nadilsiniz.et yedinizmi.cok onemliymis.doktorum bu bayrami sadece et yiyerek gecirmemi istedi.sagliklar herkese
bu arada ben,m doktor beslenme adına bişey demedi sancının hepsi kanama olucak diye bir kaide yok be bacımmm bendede bel sırt ve karın ağrısı var sanki regl olucak gibi amaaa 4 haftadır yeryer bunu çeksemde kanama yok şükürrr olmaz inşallah
hımmm haftaya dek sözde 7 haftalık olucakk sat 21 ağustos ama yumurtlama 4 eylül bebek 4 eylüle göre gelmekteee ve 6+5 bugun haftaya cuma gidem bari ozamannn sağol bacım
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhımmm şimdidennn hoşgelesin bacımmm....
ingltere ahhh ahh
arkdşmda ordaaa gelir gelmez aralıkda bebiş yapcakalr inşlh olursa
bendee eşimin işi olsadaa almadım izinnn kesin yaşama için ertelettim ya bakalım sözde bebek doğdukdan sonra kullanmak onu büyütmek adına daha mantıklı amaa oda zorr o ellerdee uff ufff...
yazın belçikadaydıkda zor vallaaa o kadar türk mahallesi olmasına rağmen ne yediğimi anladım ne içtiğimi allahım çabuk kavuşturaaa ben türk hava yollarına biner binmezzz gelen yemekleee bir ziyafet çektimkii hiç unutamıyommm... aslında herşey vardı ama o pig kokusuuu alışamayana zorrrneyse amannnn
sağol bacımmmmm seninde mübarek ola...
bu arada ben,m doktor beslenme adına bişey demedi sancının hepsi kanama olucak diye bir kaide yok be bacımmm bendede bel sırt ve karın ağrısı var sanki regl olucak gibi amaaa 4 haftadır yeryer bunu çeksemde kanama yok şükürrr olmaz inşallah
arkadaslar hepimizun bayrami mubarek olsun.en son kontrolumde kese etrafinda kanama gordu doktor.ve drun esimi butun uyari ve yasaklamasina ragmen bayramda yola ciktik.ist.dan gap turuna araba ile.doktorumla bir olup esimi ikna edemedik.kotu yolculuk dinlenememe hazir yemek..beni mahvetti.suandada cok ciddi ve 3 saattir gecmeyen sancim var..allah sonumu hayir etsin.kanama hala olmadi umarim olmazsizler nadilsiniz.et yedinizmi.cok onemliymis.doktorum bu bayrami sadece et yiyerek gecirmemi istedi.sagliklar herkese
BACILARIMM ; Antiradyasyon Hamile Atleti Medikal - E-hamile.com
LİNKİNDE YER ALAN TÜBİTAKTAN onaylı radyasyona karşı bebişi koruyan hamile atleti mevcut fiyatıda 36,90tl aranızda hiç alan kullanann oldumu....
ben sürekli laptopla tv(plazma)
elektrikl i alatlerle sürekli haşr neşir bir toplumuzzz ki ankarada adım attığım her yer radyasyon alışveriş merkezlerne giremez oldum vs... alacammm bundan siz ne dersiniz???
sizce çok mu abartıyommmm
hattaaaa hamileliği geçipde bebişleri olanlar için bu ürünün bebekler için olanıda var başlık şeklindeee.... onuda bebişli bacılarıma duyurulur...Antiradyasyon Bebek apkas Medikal - E-hamile.com
buda 35 tl
ödüllüymüşşş
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Canım bende tam adet günümde kahve rengi kanamam oldu. Ben adet oldum zannettim. ...şu an 9 haftalığım çok azaldı ama hala çok yorulursam yürürsem az az geliyor... Doktorum düşük tehlikesi bol bol dinlenmen gerekiyor dedi progestan vermedi..zaten bebeğinde problem varsa sen ne yaparsan yap istersen yataktan hiç kalkma yine düşer dedi..ama sağlıklı bi bebekse yoluna devam eder dedi...düşmesi gerekiyorsa bunu ilaçla tutmanın bi anlamı yok dedi...Rabbim hepimize sağlıklı vatana millete ailesine hayırlı evlatlar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?