2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

cok tessekkur ederim arkadasim bilgilendirmen icin
hic sorma yaa icim icimi yiyo resmen bebegimi goremedim diye
insallah kasim basi turkiyeye bi doniyim hemen doktor bulucam
sizler cok sanslisiniz
gercekten saglik konusunda turkiye cok ileride

sana ve bebisine mutlu, saglikli gunler diliyorum
insallah bende benimkini gorunce guzel haberini paylasirim sizlerle
sevgiler..

inannn çok zor hamileliği yaşayan biri olarak gözlerim yaşardı be bacım rabbim sana sabır versin bolbol ayetel kürsünü oku ALLAH ŞİFA VERSİN BACIMAA

ÖNCELİKLE GÜZEL DUALARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN AMİNN BACIM....
İNŞALLAH RABBİM SANA SABIR VE YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI BİR EVLAT DAHA VERSİNNN İNŞALLAHH

Kızlarrr...

Bir sonraki doktor randevum 12+4 te. Doktorum geldiğinde 2 li testinide yaparız dedi. Ama ben yaptırmayı düşünmüyorum.

Sizler 2 li test konusunda ne düşünüyorsunuz ??

BACIM NEDEN YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYON Kİ ORASINI ANLAMADIM... zaten klasik koldan alınann bir tüp kanla olmuyormu o testt vede 3lü teste göre daha iyi sonuç verebiliyormuşmuşş.... ama duygusal açıdan olumsuzluk olursa bende yıkılırımmm zaten iyi değilim

amaninnnn bacım bizimde 2 yıl yurt dışı görevimiz var hep yurt dışında doğur derdi eşim bennn inanılmaz karşıydım neyseki süpriz hamile kalabildim inşallah sende türkiyeye gelince gönlünce bir doktor bulursun bacım... hangi ülkedesin bilemmemm ama yurt dışı zor be bacımmm evet dışardan bakıncaa çok iyi yanları olsadaaa zor zorrr çok zor be bacım seni çok iyi anlıyorum

merhaba güzel anne adayları bende 2.bebeğimi bekliyorum sat 27 temmuz ama ultrasyonda 3 ağustos olarak çıkıyor...3 ağustosa göre doğumum 10 mayısta ev hanımıyım beni de eklerseniz sevinirim
bacımmm senin iyi 1 haftaymış geri gözükme zamanı benim 2 haftaaa geriden geliyorr bakalım sözde 8ci haftada olması gereken bebek aslında 6 haftalık gözükyor veee bayram sonrası bakalım o muhteşem kalp atışını duyabilecekmiyizz....
6.hafta normalmi duyulurmu sizce????

sağolasın bacımmm sizinde güzel telaşenizzzz varmış ne güzellll... oğluşunun doğum gününü kutlarım bende allah analı babalı hayırlı ömür versin oğluşunaaa

ben ilk bebeğimi 6+5 te duymuştum...bu gebeliğimde 6+3 te gitmiştim duymamıştım sonra 8. haftada tekrar gittim kalp atımı vardı....6+0 erken bence kalp atımı için dr 2 hafta geriden gelmesini normal kabul ediyorlar

arkadaslar hepimizun bayrami mubarek olsun.en son kontrolumde kese etrafinda kanama gordu doktor.ve drun esimi butun uyari ve yasaklamasina ragmen bayramda yola ciktik.ist.dan gap turuna araba ile.doktorumla bir olup esimi ikna edemedik.kotu yolculuk dinlenememe hazir yemek..beni mahvetti.suandada cok ciddi ve 3 saattir gecmeyen sancim var..allah sonumu hayir etsin.kanama hala olmadi umarim olmaz sizler nadilsiniz.et yedinizmi.cok onemliymis.doktorum bu bayrami sadece et yiyerek gecirmemi istedi.sagliklar herkese

Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşAllah.

Ben testi yaptırmak istemiyorum. Özellikle internete okuduklarımdan sonra bu kararı aldım. Sonuçlarım sağlklı çıkması kesin sağlıklı olacağı anlamına gelmez. Sonuçların kötü çıkması da kesin hasta olacağı anlamına gelmez yazıyor. Rabbim korusun oldu ki sonuç kötü çıktı. Nasıl kıyabilirim ki ona. Hep aklımda bir soru işareti kalmaz mı ya dedikleri gibi değilse, ya sağlıklı doğarsa, ya sağlıklı olan bebeğime kıyıyorsam diye düşünürüm hep. Aldırmadım ve gerçekten sağlıklı doğdu diyelim. Bu defada 9 ay boyunca doktorun söylediği sağlksız sözünü düşünüp kendimi yok yere yıpratmış olmazmıyım. Ben bunları yaşamak istemiyorum.

Kaldı ki eğer bu benim imtihanım olacaksa bir şekilde yaşarım. Bebeğimin sağlıklı doğupta sonra başka bir hastalıkla boğuşmayacağının garantisi varmı. Ben bu konuda biraz kaderciyim sanırım. O yüzden sadece kontrollerime gidip beklemek istiyorum.

hımmm haftaya dek sözde 7 haftalık olucakk sat 21 ağustos ama yumurtlama 4 eylül bebek 4 eylüle göre gelmekteee ve 6+5 bugun haftaya cuma gidem bari ozamannn sağol bacım

BACILARIMM ; Antiradyasyon Hamile Atleti Medikal - E-hamile.com

LİNKİNDE YER ALAN TÜBİTAKTAN onaylı radyasyona karşı bebişi koruyan hamile atleti mevcut fiyatıda 36,90tl aranızda hiç alan kullanann oldumu....
ben sürekli laptopla tv(plazma)
elektrikl i alatlerle sürekli haşr neşir bir toplumuzzz ki ankarada adım attığım her yer radyasyon alışveriş merkezlerne giremez oldum vs... alacammm bundan siz ne dersiniz???
sizce çok mu abartıyommmm

hattaaaa hamileliği geçipde bebişleri olanlar için bu ürünün bebekler için olanıda var başlık şeklindeee.... onuda bebişli bacılarıma duyurulur...Antiradyasyon Bebek apkas Medikal - E-hamile.com
buda 35 tl
ödüllüymüşşş

bana da az bir kanama olmuş demişti..hatta dış gebelik bile olabilir demişti..benimde kasık ağrım çok ama 2 yaşında kızım var o yoruyor beni...geçen ultrasyona gittim maşallah bebeğim iyi...et bir kere yedim midem ağrıdığı için başka yemedim...çok şükür bunun dışında bir sorunum yok

ingltere ahhh ahh
arkdşmda ordaaa gelir gelmez aralıkda bebiş yapcakalr inşlh olursa
bendee eşimin işi olsadaa almadım izinnn kesin yaşama için ertelettim ya bakalım sözde bebek doğdukdan sonra kullanmak onu büyütmek adına daha mantıklı amaa oda zorr o ellerdee uff ufff...
yazın belçikadaydıkda zor vallaaa o kadar türk mahallesi olmasına rağmen ne yediğimi anladım ne içtiğimi allahım çabuk kavuşturaaa ben türk hava yollarına biner binmezzz gelen yemekleee bir ziyafet çektimkii hiç unutamıyommm... aslında herşey vardı ama o pig kokusuuu alışamayana zorrr neyse amannnn

canim aynen ya o pis kokuya dayanamiyorum ben
yillardir bikmistim ama insallah bitecek:)
insallah senin icinde hakkinda hayirlisi olur
zorluklari gercekten cok ama insallah Allahim sana gidersen yardim etsin
guzel gunler bebisinle

vallaha ben cok begendim
bi elde surekli ipad bi yandan bilgisayar
tam bana gore
donunce alabilirim

Bende 2li veya 3 lu test yapmicam kızlar zaten benimkiler ikiz doktorum ikizde hiç net sonuc vermez dedi.. Zaten bebislerime kıyamam ne olursa olsun hamileliği zehir etmenin de lüzumu yok diye düşünüyorum..

bence yedilerinize biraz dikkat edin birçok yiyecek adet söktürücü görevi görüyor maydonoz gibi adaçayı gibi biraz araştırıp yersek daha iyi olur..

Doktorum bilgilendirme esnasında düşük tehlikelerinde progestan veriyoruz kesin bir etkisi yok bir nevi deneniyor dedi açıkça..Zaten tehlikemiz olmadı çok şükür ama çok duyduğum için dikkatimi çekmişti.Düşen her bebeğinde sadece sağlıklı bir gelişimi olmadığı için bu şekilde sonlandığını biliyorum.İlk haftalarda kötü birşey duyarsam bile kesinlikle direk aldırmayı düşünmemem hakkında uyarıldım hep,tabi ki bazı arkadaşların sorunları farklıydı.

İKİLİ TEST hakkında da kesin sonuç olmadığını biliyorum.Kesin sonuç bile olsa hiç bir müdahale yapılamıyor iyi anlamda.Elimizde kalacak olan tek şey hamilelik boyunca bol stres olur.Ben yaptırmayı düşünmüyorum.Rabbimden duamla istedim çok şükür aratmadı,nasipse kucağımada alırsam her ne olursa olsun,Rabbim ben ona bakabileceğim için onu bana emanet etmeyi layık görmüştür.:114:

Son düzenleme:
bende bu ikili ve üçlü test ile çok şey duydum kesin sonuç vermediğini ve hiçbir çözümünün olmadığı konusunda, sizin bu konuda bi bilginiz varmı kızlar

Merhabalar,
ben 9. hafta icindeyim ve kasiklarda agrilar basladi, rahim buyudugundendir diye dusunuyorum ama tedirginlik var tabiki. Doktorum genelde pek bir sey aciklamiyor en son kontrolde hersey normal dedi o kadar. Gereksiz bilgi vermeyen doktorlardan.
Sizin agrilariniz yada sancilariniz var mi? 9. hafta en onemli haftalardan biri, embriyodan fetus a gecme donemi acaba agrilar bundan oturumu?

kızlar günaydın
herkese iyi bayramlar
kızlar ben de 15 gün önce kahverengi lekelenme sonra pembe akıntı başladı,15 gündür yatıyorum ve progestan kullanıyorum
bir haftadır lekelenme yok derken sabah tuvalette yine geldi
progestanı fitil olarak almıştık,ondan olabilir mi,yoksa düşük belirtisi mi,doğudayız,ve dr yok,yarın gelecekmiş
bir de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor,vajinamda ince ince sızı var
benim gibi olan var mı kızlar aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…