2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Tekrar geçmiş olsun canım. Amin dualarınada, inşallah bundan sonra üzücü haberler vermeyiz birbirimize.

öncelikle çok geçmiş olsun. Seni üzmek istemem tekrar ama ben anlayamadım canım bebeğin erken doğma sebebini. Sende kan sulandırıcı iğne kullanıyordun değil mi? Ben de kullanıyorum. Ben bebek kaybıplarımdan sonra yapılan genetik testle öğrendim pıhtılaşma bozukluğumun olduğunu. Önceki bebeklerim 2'li teste kadar maalesef yaşamadıkları için yaptıramamıştırm. 2'li ve 3'lü testte evet kan akışlarına vb bakılıyor, ama beslenemeyen bebeğin gelişimi geridir. Doktorun rutinde ultrasonla değişimi kontrol etmesi gerekmezmiydi.

Ayni şeyi bende düşünüyorum. Hatta doktorumlada paylaştım. Çünkü Oglumda testler amniosentezler derken kabus gibi bir hamilelik gecirdim.Sonuc masallah sapasaglam bebegim ama berbat gecen bir hamilelik oldu.Doktorumda bu karar senin bende onayliyorum dedi.

günaydın herkese

galiba bana nazar değdi hiç bulanmayan midem bugün cokfena hayırlısı olsun inşallah

günaydın,benimde midem çoktandır bulanmıyodu,bu sabah kötü oldum arada bi yokluyo sanırım,bunada şükür annem bana hamileyken 9 ay boyunca bulantısı olmuş

ayy Allah korusun 9 ay hiç çekilmez valla iyi annene cekmemişsin yoksa zor bir hamilelik geçirirdin

:) aynen halama çekmişim ben,halamın hamileliklerinde hiç bulantı olmuyo,bende 2 hafta bile sürmedi geçti hemen bide merak ettiğim bir konu var,erkek bebeklerde bulantı az,kız bebeklerde çok olurmuş,böyle birşey duyan yada bilen varmı acaba:26:

pazartesi bende çok zorlanacağım ufff uffff...neyseee

şimdibir takım bilgiler dahilinde okuduğum ve duyduklarımla annelerin tam buğday ekmeği ile beslenmeleri ve
protein karbonhidrat vitamin gerektiği kadar almaalrı içinnnn iyi yemeleri gerektiğini biliyoz zaten...

dün okuduğum bir yazıda kusufasulye gibi kuru baklagilerin çok gerekli olduğunu muhakkak yenmesi gerektiğini edindim bende bugune kurufasulye pilav yoğurt mönüsü ayarladım... fasulye gaz yaapr diyeee tercih etmeyeceğim bir yemekken çok çok yararı olduğunu idrak edince yememiz gerektiğini sizlerede belirtmek istedim....

bu aradaa şu günler geçsede cuma olsda artık duyacazmı (inşallah)
kalp atışlarımızı duysakkkk diye doktora gitsekkkk ahh zaman ahhhh

Merhaba güzel anne adayları

Mide ağrısı ve yanması yaşayan var mı içinizde? Dünden itibaren başladı bu bende, ayva yemekten mi olur acaba ama ayvayı önceki günlerde de yiyordum, bişi anlamadım bu işten :44:

2,5 haftalık dr arası salı günü bitiyor inşallah, salı sabahı randevumuz var merak içindeyim.

kızlar doktor seçimlerinizi yaptınızmı acaba,ben hala karar veremedim,avrupa yakasında haliç hospıtal var aslında orayı düşünüyoruz ama,annem anadolu yakasında,kayınvalidemde doğum zamanı yanımızda olmayabilir,kafam çok karışık,son haftalarda tek kalmak istemiyorum sanırım anadolu yakasından bakıcaz doktor,önerileriniz varmı acaba :26:

bende ağrı yanma falan değilde,karnımın sağ tarafında bazen sancı oluyor hemen geçiyor,birde idrar yolları enfeksiyonu çıktı salı günü gitcem doktora bakalım napcaz

Sol tarafıma yatmaktan sol kolum ağrıyor kızlar sanki kalbim de ağrıo gibi ben sola yatmayı hiç sevmem ama böyle yatmayı öneriyorlar nası olcak böyle ...

Sol tarafıma yatmaktan sol kolum ağrıyor kızlar sanki kalbim de ağrıo gibi ben sola yatmayı hiç sevmem ama böyle yatmayı öneriyorlar nası olcak böyle ...

bende sol tarafıma yatmayı sevmiyorum,hep sola yatmaktan kulağım ağrımaya başladı artık,eşim uykuda bile nöbette sanki,uyku haliyle sağa dönünce çeviriyor beni

bende de dün gece bi ağrı ama neresi ağrıyo sancı anlayamadım çok canım yandı gerçekten sağıma dönüyorum soluma dönüyorum düz yatıyorum geçmedi öyle uyudum baya korktum ama acaba bebişim iyimi diye şimdi daha iyiyim ama

Hadi bakalım hayırlı olsun benim artık azalmaya başladı cok mutluyum cok zor günler geçirdim 1,5 aydır..ama iki gundur kollarımın ağrısiyla uyanıyorum yani sıkıntıların biti bitiyor biri başlıyor :) ama mide bulantisi cok fenaydı dönmek istemiyorum geriye:)
Illa sola yatmayın güzelim evet öneriliyor ama illa oyle yatacaksınız diye bisi yok zaten daha bebeğiniz küçücük her halukarda kan dolaşımı rahat su anda biraz büyüyünce kan dolaşımı rahat olsun diye sola yatın diyolar:) zaten o zaman bile kimse yatamiyo hep kendinizi şimdiden yormayın :)

anlattığın ağrının aynısı geçen hafta bendede oldu,çok korktum,ne tarafa dönsem geçmedi,sonra uyumuş kalmışım,uyandığımda ağrı sancı bişey yoktu

Kızlar hamilelikte greyfurt yemek zararlı mı? Kanı sulandırıyormuş sanırım.böbrek hastalarına flnda önermiyorlarmış.bazı ilaçlarda birlikte alınması tehlikeliymiş. Böyle bişey duyan varmı aranızda.

Ne kadar doğru bir düşünce. .yazdıklarınızı okuyunca kendimi daha iyi hissettim.. Allah gönlünce versin her istediğini inşallah

Amin cümlemizin inşallah..Teşekkürler iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…