Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Canı gönülden hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
Bebeğim melek oldu, tanısı şöyle " body stalk syndrome" şimdi bir Türkçe yazı buldum
Prognoz ve tedavi: Fetusun ölümüyle sonuçlanan bir malformasyondur. Fetusun yaşama şansı yoktur. Bu nedenle tanı konduğunda gebeliğin sonlandırılması önerilmelidir. Terminasyon öncesinde genetik danışma yapılmalıdır. Eğer akranianın sebebi amniotik band ise sonraki gebelikte tekrarlama riski yoktur. Ancak sebep amniotik band değilse sonraki gebeliklerde görülebilme risk %3 olarak bildirilmiştir.
İnşallah şu band bende yoktur, eminim yok içim ferah çünkü çaresi maalesef yokmuş..
Sadece bu tanıyı paylaşmak istedim, sizden ricam araştırma yapmayın.. Buraya kadarmış hakkınızı helal edin..
Ilerleyen aylarda tekrar deneyeceğim hele bi atlatayım şu durumu, inanıyorum diğer sefere güzel şeyler olacak..
Düşük yapan arkadaşlara sesleniyorum beterin beteri varmış lütfen üzülmeyin.. Hakkınızı helal edin.
ikili test üçlü test konusunda yazılanları okumadım ama ben ilk gebeliğimde yaşadım. testleri yaptırmadığım için çocuğum erken doğdu. yaptırsaydım damarlarına bakılırdı çocuğun beslenmediği belli olurdu ve çaresi bulunurdu. lütfen testleri ihmal etmeyin.
Ayni şeyi bende düşünüyorum. Hatta doktorumlada paylaştım. Çünkü Oglumda testler amniosentezler derken kabus gibi bir hamilelik gecirdim.Sonuc masallah sapasaglam bebegim ama berbat gecen bir hamilelik oldu.Doktorumda bu karar senin bende onayliyorum dedi.bu arada 2li 3lü 4 lü her neyse hiçbirini yaptırmıcam
olası bi durumda sırf risk yüksek diye aldırmam
görümceme ya sakat ya özürlü dediler hamileliğini ziyan ettiler
çocuğu 2 yaşına geldi ne sakat ne özürlü
olsa da başımla beraber rabbim ne layık gördüyse emanettir sonuçta
günaydın kızlar ben bugün işe başladım.tatil sonrası zorrrrr offf nasıl geçecek bugün artık bilmiyorum.
günaydın herkese
galiba bana nazar değdi hiç bulanmayan midem bugün cokfena hayırlısı olsun inşallah
günaydın,benimde midem çoktandır bulanmıyodu,bu sabah kötü oldumarada bi yokluyo sanırım,bunada şükür annem bana hamileyken 9 ay boyunca bulantısı olmuş
ayy Allah korusun 9 ay hiç çekilmez valla iyi annene cekmemişsin yoksa zor bir hamilelik geçirirdin
bende öyle düşünüyorum. inşallah hiçbir problem olmazBende 2li veya 3 lu test yapmicam kızlar zaten benimkiler ikiz doktorum ikizde hiç net sonuc vermez dedi.. Zaten bebislerime kıyamam ne olursa olsun hamileliği zehir etmenin de lüzumu yok diye düşünüyorum..
Merhaba güzel anne adayları
Mide ağrısı ve yanması yaşayan var mı içinizde? Dünden itibaren başladı bu bende, ayva yemekten mi olur acaba ama ayvayı önceki günlerde de yiyordum, bişi anlamadım bu işten :44:
2,5 haftalık dr arası salı günü bitiyor inşallah, salı sabahı randevumuz var merak içindeyim.
Sol tarafıma yatmaktan sol kolum ağrıyor kızlar sanki kalbim de ağrıo gibi ben sola yatmayı hiç sevmem ama böyle yatmayı öneriyorlar nası olcak böyle ...
Merhaba güzel anne adayları
Mide ağrısı ve yanması yaşayan var mı içinizde? Dünden itibaren başladı bu bende, ayva yemekten mi olur acaba ama ayvayı önceki günlerde de yiyordum, bişi anlamadım bu işten :44:
2,5 haftalık dr arası salı günü bitiyor inşallah, salı sabahı randevumuz var merak içindeyim.
Hadi bakalım hayırlı olsun benim artık azalmaya başladı cok mutluyum cok zor günler geçirdim 1,5 aydır..ama iki gundur kollarımın ağrısiyla uyanıyorum yani sıkıntıların biti bitiyor biri başlıyor :) ama mide bulantisi cok fenaydı dönmek istemiyorum geriye:)Merhaba güzel anne adayları
Illa sola yatmayın güzelim evet öneriliyor ama illa oyle yatacaksınız diye bisi yok zaten daha bebeğiniz küçücük her halukarda kan dolaşımı rahat su anda biraz büyüyünce kan dolaşımı rahat olsun diye sola yatın diyolar:) zaten o zaman bile kimse yatamiyo hepSol tarafıma yatmaktan sol kolum ağrıyor kızlar sanki kalbim de ağrıo gibi ben sola yatmayı hiç sevmem ama böyle yatmayı öneriyorlar nası olcak böyle ...
bende de dün gece bi ağrı ama neresi ağrıyo sancı anlayamadım çok canım yandı gerçekten sağıma dönüyorum soluma dönüyorum düz yatıyorum geçmedi öyle uyudum baya korktum ama acaba bebişim iyimi diye şimdi daha iyiyim ama
Ne kadar doğru bir düşünce. .yazdıklarınızı okuyunca kendimi daha iyi hissettim.. Allah gönlünce versin her istediğini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?