:) aynen halama çekmişim ben,halamın hamileliklerinde hiç bulantı olmuyo,bende 2 hafta bile sürmedi geçti hemenbide merak ettiğim bir konu var,erkek bebeklerde bulantı az,kız bebeklerde çok olurmuş,böyle birşey duyan yada bilen varmı acaba:26:
Seni merak ettim silaxx. Herşeyin iyi gittiğini yazdığın iletiyi gördüm sevindim. Tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
canım dün bebeğimi kaybettim, çok üzgünüm(( bayamın ilk gününde kanamam başladı 3. günü kalbi durmuş dediler, kürtaj oldum bu sabah (( beni silin artık listeden kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınıyor bilgisi olan var mı?
Geçmiş olsun canım. Allah en yakın zamanda sana sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canım bende tam adet günümde kahve rengi kanamam oldu. Ben adet oldum zannettim. ...şu an 9 haftalığım çok azaldı ama hala çok yorulursam yürürsem az az geliyor... Doktorum düşük tehlikesi bol bol dinlenmen gerekiyor dedi progestan vermedi..zaten bebeğinde problem varsa sen ne yaparsan yap istersen yataktan hiç kalkma yine düşer dedi..ama sağlıklı bi bebekse yoluna devam eder dedi...düşmesi gerekiyorsa bunu ilaçla tutmanın bi anlamı yok dedi...Rabbim hepimize sağlıklı vatana millete ailesine hayırlı evlatlar versin...
:) aynen halama çekmişim ben,halamın hamileliklerinde hiç bulantı olmuyo,bende 2 hafta bile sürmedi geçti hemenbide merak ettiğim bir konu var,erkek bebeklerde bulantı az,kız bebeklerde çok olurmuş,böyle birşey duyan yada bilen varmı acaba:26:
pazartesi bende çok zorlanacağım ufff uffff...neyseee
şimdibir takım bilgiler dahilinde okuduğum ve duyduklarımla annelerin tam buğday ekmeği ile beslenmeleri ve
protein karbonhidrat vitamin gerektiği kadar almaalrı içinnnn iyi yemeleri gerektiğini biliyoz zaten...
dün okuduğum bir yazıda kusufasulye gibi kuru baklagilerin çok gerekli olduğunu muhakkak yenmesi gerektiğini edindim bende bugune kurufasulye pilav yoğurt mönüsü ayarladım... fasulye gaz yaapr diyeee tercih etmeyeceğim bir yemekken çok çok yararı olduğunu idrak edince yememiz gerektiğini sizlerede belirtmek istedim....
bu aradaa şu günler geçsede cuma olsda artık duyacazmı (inşallah)
kalp atışlarımızı duysakkkk diye doktora gitsekkkk ahh zaman ahhhh
kızlar doktor seçimlerinizi yaptınızmı acaba,ben hala karar veremedim,avrupa yakasında haliç hospıtal var aslında orayı düşünüyoruz ama,annem anadolu yakasında,kayınvalidemde doğum zamanı yanımızda olmayabilir,kafam çok karışık,son haftalarda tek kalmak istemiyorumsanırım anadolu yakasından bakıcaz doktor,önerileriniz varmı acaba :26:
canım dün bebeğimi kaybettim, çok üzgünüm(( bayamın ilk gününde kanamam başladı 3. günü kalbi durmuş dediler, kürtaj oldum bu sabah (( beni silin artık listeden kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınıyor bilgisi olan var mı?
Arkadaslar mrblar bu benim ikinci hamileligim ilk hamileligimde yasamadigim kadar bulanti yasiyorum ve inanilmaz halsizim benimle ayni durumu yasayan var mi yemek neredeyse hic yiyemiyorum bu durum icin bi oneriniz var mi umarim sadece ilk uc ay surer bu durum yoksa isim cok zor evde ilgilenmem gereken 26 aylikta bi kizim var cunku
Biraz geç kaldım ama HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. RABBİM SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA ERİŞTİRSİN İNŞALLAH.
Hoşgeldin aramıza.
canım 19 mays gözüküyordu listede , 24 üne alıyorum.
Enise merhaba, sat kaçtı canım senin. sürekli paylaşımdasın ama listede ismin yok merak ettim?
Rabbim bir daha yaşatmasın, zor atlatmışsın. Allah yavruna ömür versin canım.
Kızımda yedikten sonra yüzümün gamze olacak kısmına iki parmağımla bastımamı söylemişlerdi. Birini çok bastırmışım galibatek tarafta gamzesi var çünkü.
Gerçekten çok üzüldüm. Güzel haberler vermeni beklemiştim canım. Doktorların şans vermemesi daha iyi olmuş çünkü eğer şans verselerdi ve aldırsaydın hep keşkelerin olacaktı. Allah'ım tez zamanda sağlığına kavuştursun.
Canım çok geçmiş olsun hiç birşey yapmadan dinlen. Sabah ta doktorunu ara hemen. Progestron başlatabilir yada dinlenmeni tavsiye edebilir.
Bizim tüp bebek oldugu için kan testleriniz tedavi oncesi yapılmıştı bi daha bisi istemedi..
Selam KIZLAR bende iyiyim çok şükür bayramı atlattık Çarşamba randevum var artık 11+5 olduk inş sağlıklı haberlerini alırız bebişlerimizin. Nasıl korkuyorum sürekli anlatamam. Birde ben böyle hasta gibiyim. Bütün vücudum ağrıyor. Geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönüyorum. Otururkende yatarkende rahat değilim hiç. Neden olurki bu.
Selam KIZLAR bende iyiyim çok şükür bayramı atlattık Çarşamba randevum var artık 11+5 olduk inş sağlıklı haberlerini alırız bebişlerimizin. Nasıl korkuyorum sürekli anlatamam. Birde ben böyle hasta gibiyim. Bütün vücudum ağrıyor. Geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönüyorum. Otururkende yatarkende rahat değilim hiç. Neden olurki bu.
Canım bende aynı sorunları yaşıyorum bide buna ilave olarak psikolojim bozuldu evde yalnız kalamıyorum korkuyorum panik atak gibi bişey başladı herbişeye ağlıyorum ,huzursuzluk filan hatsafhada bugün psikatriyi aradım ama gidecekmiyim bilmiyorum 5 yıldır yalnız olduğum evde şimdi yalnız kalamıyorum eşim evdeyse iyiyim o işe gideceğim zaman ağlama krizine giriyorum inş geçici bi durumdur benim gibi olan varmı aranızda?
Canım bende aynı sorunları yaşıyorum bide buna ilave olarak psikolojim bozuldu evde yalnız kalamıyorum korkuyorum panik atak gibi bişey başladı herbişeye ağlıyorum ,huzursuzluk filan hatsafhada bugün psikatriyi aradım ama gidecekmiyim bilmiyorum 5 yıldır yalnız olduğum evde şimdi yalnız kalamıyorum eşim evdeyse iyiyim o işe gideceğim zaman ağlama krizine giriyorum inş geçici bi durumdur benim gibi olan varmı aranızda?
Merhaba kizlar,
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Benim bi tanidigimin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41 hamilenin herbiri birer ayetel kursu okursa olurmus. Rica etsem bir ayetel kursu okuyup beni bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?