2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

internette okumuştum bende :)

Erkek bebeği olacak bayanlarda görülen belirtiler:

- Hamileliğin ilk dönemlerinde pek bir sorun ve hastalıkla karşılaşmazsınız.

-Süt ve süt ürünlerine özellikle peynir,yoğurt gibi yiyecekleri aş erersiniz. Bu yiyecekleri çokça tüketirsiniz.

-Ekşi ve tuzlu yiyecekler özellikle et tüketme isteğiniz daha fazla olur.

-İdrarda renk koyulaşması görülür.

-Karnınızın ön ve üst kısmında bebek bulunur. Bu bölge daha fazla belirginleşir.

-Bebeğin kalp atış hızı erkek bebklerde 140 tan azdır.

-Erkek bebek hamileliklerinde ayak bölgesi daha fazla üşür. Souğa daha fazla duyarlıdır.

-Erkek bebek hamileliklerinde anne adayı daha fazla çekici ve güzel olur.

-Vücuttaki özellikle bacaklardaki tüyler daha çabuk uzamaktadır.

-İlk dönemlerde mide bulantısı gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Kız bebeği olacak bayanlarda görülen belirtiler:

- Hamileliğin ilk dönemleri kız bebeklerde daha sıkıntılıdır. Hastalıklarla karşılaşırsınız.

-Mide bulantısı gibi sorunlar kız bebek hamileliklerinde daha fazla görülür.

-Saçlarda kırmızı renkli lekeler oluşur.

-Bu dönemde tatlı yiyecekler ve meyve istediğ daha fazla olur. Bu gibi yiyeceklere aş erersiniz.

-Kız bebeğe hamile olan bayanlar güzelliğini kızına verdikleri için bu dönemde biraz daha çirkin görülürler. ( Ne yazıkki !)

-İdar bu dönemde epeyce koyulaşır.

- Bebeğin kalp atış hızı 140 civarında seyreder.

-Karın yerine basen ve popo bölgesinde kilo artışı olur. Çünkü kız bebekler karnınızın aşağı bölgesine yerleşir.

-Sol göğüs biraz daha büyük olur.

Tabii herkesin hamileliği farklı,hormonlar farklı unutmamak gerek :) Kuzenim ilk oğlunda ekmek doğrayıp yoğurt yermiş, 2. oğlunda tepsi tepsi baklava yemiş :)) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizin.

Arkadaslar mrblar bu benim ikinci hamileligim ilk hamileligimde yasamadigim kadar bulanti yasiyorum ve inanilmaz halsizim benimle ayni durumu yasayan var mi yemek neredeyse hic yiyemiyorum bu durum icin bi oneriniz var mi umarim sadece ilk uc ay surer bu durum yoksa isim cok zor evde ilgilenmem gereken 26 aylikta bi kizim var cunku

Seni merak ettim silaxx. Herşeyin iyi gittiğini yazdığın iletiyi gördüm sevindim. Tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

canım dün bebeğimi kaybettim, çok üzgünüm (( bayamın ilk gününde kanamam başladı 3. günü kalbi durmuş dediler, kürtaj oldum bu sabah (( beni silin artık listeden kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınıyor bilgisi olan var mı?

Geçmiş olsun canım. Allah en yakın zamanda sana sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Selam KIZLAR bende iyiyim çok şükür bayramı atlattık Çarşamba randevum var artık 11+5 olduk inş sağlıklı haberlerini alırız bebişlerimizin. Nasıl korkuyorum sürekli anlatamam. Birde ben böyle hasta gibiyim. Bütün vücudum ağrıyor. Geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli sağa sola dönüyorum. Otururkende yatarkende rahat değilim hiç. Neden olurki bu.

eşekkür ederim canım benim 2 yaşında oğlum var ona hamileykende leke görümüştüm bu sefer biraz fazla oldu diye endişelendim pazartesiye randevu aldım bakalım bişey çıkmaz inşallah

okadar cok ortaya atılan düşünce varki bu konuda:)

içerisine bi tutam kimyon gaz problemi olmıyacaktır özellikle yeşil mercimek

Canım ben haliç hospitala gittim ama doktordan hiç memnun kalmadım hastane cok basına buyruk gibi geldi.

Allah sabır versin inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin birdahakine

Selam tatlim, benim ilk hamileligim 9. hafta icindeyim. Benimde son 1 haftadir bulantilarim artti ve gunduz buraksan 5 saat uyuyacagim, elim ise gitmiyor yorgunum surekli. Okudugum kadari ile 12. haftada bu sikayetlerin gecmesi gerekmekte ama herkesin hamileligi bir olmuyor. Kucuk cocuk ile cok daha zor olsa bu donem.
Ben migde bulantisi icin zencefil aldim, kucuk kucuk dograyip kaynar suda bekletip iciyorum, bazen birazda limon koyuyorum icine. sabahlarida kalkmadan 2-3 tane yagsiz kraker yiyorum. Ama devamli tekrarliyor tabi, birde doktorum migdeni bos tutma az az birseyler ye hep diyor.

Güzel Anne ben mart 2013 annesiyim tecrübelerimi sizlere aktarmak için paylaşımlarda bulunuyorum bloğumada beklerim ANNESİNİN PRENSİ

Canım aynen iki gundur kollarımın ağrısiyla uyanıyorum resmen her tarafım sızlıyo.esim diyo ki bebekler kalsiyum çekiyorlar senden o yüzden diyo:) pek süt yogurt yiyemedim bulantidan..bu hafta bulantilarimin şiddeti azaldı biraz cok sükür ama halsizlik devam..10+5 im bende..

Canım bende aynı sorunları yaşıyorum bide buna ilave olarak psikolojim bozuldu evde yalnız kalamıyorum korkuyorum panik atak gibi bişey başladı herbişeye ağlıyorum ,huzursuzluk filan hatsafhada bugün psikatriyi aradım ama gidecekmiyim bilmiyorum 5 yıldır yalnız olduğum evde şimdi yalnız kalamıyorum eşim evdeyse iyiyim o işe gideceğim zaman ağlama krizine giriyorum inş geçici bi durumdur benim gibi olan varmı aranızda?

Allah sabırlar versin canım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inş, 4,5 ay sonra kalabilirsin diyorlar ama bünyede bağlı olabilir tabi

seni çok iyi anlıyorum canım.. bende az çok seninle aynı durumdayım.. korkuyorum.. akşamları geç vakite duşa giremiyorum eşim evde olsada olmasada.. gündüzleri tv hep açık evde ses olsun die.. umarım geçici bir durumdur.. bide bende uyku problemi başladı.. geceleri sürekli uykum bölünüyo dönüp duruyorum çok sinir bozucu hiç derin uykuya dalamıyorum.. sürekli irkiliyorum..

Merhaba kizlar,
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Benim bi tanidigimin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41 hamilenin herbiri birer ayetel kursu okursa olurmus. Rica etsem bir ayetel kursu okuyup beni bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler

selam kızlar, geceleri garip rüyalarla uyanıyorum korkutuyorlar, derin uykuya dalamıyorum süreklü uyanıyorum sonra çok zor uyuyorum.
bugün kusmaktan bir hal oldum, oğlumda o kadar eziyetli bir çocuk ki çok yıprandım, evde babanesi babası olduğu halde tuvaletini bile bana yaptırıyor 4,5 yaşında.

kızlar özel hastanelere %200 fark ücreti zammı gelmiş. uygulayan hastaneler varmı bilginiz varmı

geçmiş olsun canım, hamilelikte bu durumlar çok oluyor allah şifa versin. ama gelip geçici bir durum merak etme.
kendine mutlaka meşguliyet bul. ve bol bol hasbinalla ve nimel çek. ayetel kürsiyide dilinden düşürme.

okudum canım....

Cok gecmis olsun canim (((( Allah sifa versin dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…