2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydın arkadaşlar,öncelikle bebeğini kaybeden arkadaşlar Allah sabır versin,inş en kısa zamanda tekrar sağlıkla hamiş kalırsınız,her şerde vardır bir hayır...yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz aramıza

Ben canım senin durumunu çok anlayamadım. Normalde ultrasondada görülmesi lazım. Şöyleki kızıma hamileyken ultrasonda kızımın kalbine giden damarlarından birinde kan akış hızının düşük olduğunu söyledi doktor. Çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi. Neyse o kısmı anlatmayayım. Demek istediğim normal ultrasonda bile bunu ölçebiliyorlarsa senin durumunuda tespit etmeleri gerekiyordu diye düşünüyorum.

hoşgeldin canım aramıza ne güzel yabancı değilsin bize takip etmişsin. Sağlıkla hamilelikler dilerim sana. İnşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz hep birlikte.

Canım bende daha hamile kalmadan önce mantar vardı.doktorların verdiği bütün ilaç ve filitillere rağmen geçmemişti.Ama denizin çok faydasını gördüm..Hamile kaldıktan sonra tekrar başladı.doktorum ilk 3 ay ilaç veremem ama sirkeli yada karbonatlı su ile yıka dedi..sürekli temiz ve kuru tut..beni çok ferahlattı en azından ilerlemesi durdu...sanada şifa olur inşallah...

Kızlar yarın sabah il dışına çıkıyorum denetime gideceğim, yaklaşık 1 hafta olmayacağım. Telefondan takip etmeye çalışırım ama listeyi güncelleyemicem. Listedeki güncellemeler için özelden mesaj atarsanız sevinirim.

Bu arada yarın için gideceğim yerdeki bir doktordan randevu aldım. İçim çok huzursuz bayramı zor geçirdim. Baştan beri hamilelikle ilgili çok sıkıntım olmadı. Hamilelik öncesi çok bel ağrısı ve göğüslerde gerginlik yaşadım. Hamile olduğumu öğrenincede çok az bulantı şikayetim ve kokulara hassasiyet oldu. Her ikiside 2 hafta kadar sürdü ama rahatsız edecek boyutta değil. 2 hafta öncesine kadarda çok yorulduğum zaman sağ kasıkta batma. Şimdi yemek düşününce canım yemek istemiyor önüme konulunca maşallah yiyorum. Kızımda ise 6 ay neredeyse bulantı kusma ve kokuda hassasiyet yaşamıştım. Şimdi karşılaştırınca bunda hiç hamile gibi değilim biliyorum her hamilelik aynı olmaz ama işte düşünmeden edemiyorum. Ne olur dua edin banada yarın sağlıklı bir şekilde göreyim bebeğimi. Olumsuz birşey olursa çok sıkıntılı olucak benim için oralarda.

Solanin insallah kuruntudan ibarettir.
İyi yolculuklar ayrica
bende senin gibi ilkindeki gibi olmayinca hep tereddute dusuyorum.
Hissetmeye baslayana kadar acabalar devam edecek sanirim.
Degistirip pazartesiye aldim bende randevuyu merak ediyorum elde degil.
İlk donemi cabucak atlatiriz insallah

Okudum canım. İnş ona Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin.

hoşgeldin canım aramıza ne güzel yabancı değilsin bize takip etmişsin. Sağlıkla hamilelikler dilerim sana. İnşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz hep birlikte.

çok teşekkür ederim hoşbuldum. inşallah. rabbim herkeze sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah

okudum canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin. inşallah vesilesi oluruz da hamile kalır arkadaşın.

günaydın arkadaşlar nasılsınız. ya bu arada bebeğini kaybeden hanfendi rabbim size sabır versin. inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

O
Hoşgeldin canım:) doğumlarımız aynı gün tabii zamanında gelirlerse:)

Solanin aklına kötü şeyler getirme bence. Ben hamileliğimin başından itibaren hiçbir belirti yaşamadım. O yüzden her doktora gittiğimde korkuyordum. En son doktor güldü artık halime olsa bi dert olmasa bi dert diye merak etme iyidir Bebişin:)

Ayni şeyleri yaşadım o haftada hatta konu bile acmistim.Goguslerim neden gergin degil diye.Doktora gittim.Doktor çok güldü. Bu kadar kendinizi dinlemeyin dedi.Ne yaparsak yapalim yasiyacagimiz seyin önüne gecemeyiz.Allah'a emanet yavrularimiz.Kendini fazla dinleme canim.

hoşbuldum canım evet aynı zamana denk geliyor en son ne zaman gittin konturole

benim göğüslerim çok hassaslaştı ve acıyor...kızım yanlışlıkla dokunsa bile resmen çığlık atıyorum...nezle olmuşum onunda etkisi olaabilir tabi..ikili teste 14. haftada gideceğim belki cinsiyetini da öğrenirim...aranızda küçük haftalarda öğrenen var mı???ben kızım 12 haftalıkken gitmiştim dr erkek demişti...gerçekten pipi gibi bişi göstermişti.16.haftamda kız old öğrendim...ama insan sabredemiyor çok merak ediyor ben şahsen öyleyim:26:

Solanin ;
Hiç canını sıkma zaten üçüncü ayın içindeyken bütün bu şikayetler belirtiler azalacağı yazıyor ... Benim de bulantım yok artık sadece göğüslerimde hassasiyet var o kadar başka bir belirti yok ... Hatta hamilelik öncesi gibiyim desem yalan olmaz ... Ama problem olsa vücudumuz bir yerden tepki verir burda üzücü olay yaşayan arkadaşlarda şiddetli kasık ağrısı kanama oldu ... Rabbim kimseye yaşatmasın içini ferah tut

seninle aramızda iki hafta var ama ne güzel senin bulantıların bitmiş canım. benim hala devam ediyor.

seninle aramızda iki hafta var ama ne güzel senin bulantıların bitmiş canım. benim hala devam ediyor.

Belki bir hafta vardır benim sat 8 Ağustos şimdi döllenmeyle arasında bir hafta var ama bidaki gelidiğinde sat la uygun gidebilir dedi doktor :) Annem hiç bulantı yaşamamış iki hamileliğinde mesala bizim kuzenin eşi var her gün hastanede serum alıyor herkesin bünyesi farklı ... Bebişler sağlıklı olsun da gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…