2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

günaydın,erken başlamışsın işe pazartesi başlasaymışsın keşke

evet sorma özel sektör anlamıyorki halden ne yazıkki

günaydın herkese

galiba bana nazar değdi hiç bulanmayan midem bugün cokfena hayırlısı olsun inşallah

benimde baştan beri hiç bulanmıyordu ama bayram zehir oldu resmen et kokusu beni mahvetti bugün çok daha iyiyim inşallah yaşadığımız geçici olsun.

ahh canım çok üzüldüm seni takip ediyordum hep.inşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalırsın.

Okudum canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

cnm ultrasonda hep 2 hafta geri gidiyordu. muhtemelen geç döllenme dediler. ama ben geç döllenme olmadığını adım gibi biliyordum çünkü ilişki adet sonrası olmuştu. takip eden doktorum her zaman zayıf bir bebek vs diyordu. sonunda başka bir doktora gittiğimde dopplere girip girmediğimi sordu doktorumda gerek olmadığını söylediği için hiç bir teste girmemiştim. eğer oraya girseymişim orda kan akış hızları vs hepsi görünüyormuş. ve o zaman müdehale edilebiliyormuş.
bu çocukta gittiğim doktorda clexanı 12 haftaya kadar kesin kullanacağımı 12.haftadan sonra ikili test yapacağını orda duruma göre devam ediceğimi yada bırakıcağımı söyledi.
şimdi bu ikili test sadece kan almaksa downlu olup olmadığına bakılıyorsa neden bu doktor bana öyle dedi? acaba ayrıca mı bir test yapacak bilemiyorum.

kürtajdan snra adet düzenine bakacaksın eğer eskisi gibiyse bir sorun yoksa 1 adet dönemi geçmesi yeterli cnm.
eğer adet olmazsan yada çok az olursan rahim yapışıklığına dikkat o sorun oluyor. bende öyle olmuştu.

canım ben okudum. inşallah allah kabul eder ve hayırlısı ile bir evlat gönderir.

Canım ben de okudum ...

Allah sabır versin inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin birdahakine
saol canım inşallah okuyordum bebeğini kaybedenleri ama kendin yaşayınca başka oluyormuş

Allah sabırlar versin canım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inş, 4,5 ay sonra kalabilirsin diyorlar ama bünyede bağlı olabilir tabi
bakalım canım bende 3 ay sonrası için tekrar deneyebilirim diye düşünüyorum

Cok gecmis olsun canim (((( Allah sifa versin dikkat et kendine
saol canım teşekkür ederim

ahh canım çok üzüldüm seni takip ediyordum hep.inşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalırsın.
inşallah tatlım saol kendimi çok fazla hamileliğe adapte etmişim boşluğa düştüm birden bir sürüde hamilelik almıştım

2-3 ay bekliycem tatlım doktora danışırım yine bakalım umarım olmaz

rabbim sabır versin cnm...inşallah istediğin anda yeniden hamile kalırsın .bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Kizlar telden girmek zorunda kaldim takip zor oluyor kusura bakmayin ne olur
Bulantim bitti diye sevinirken geri geldi
kasiklarim da agri cok oluyor merak ettim pazartesiye aldim randevuyu
her gebelik farkli oluyor biliyorum ama bisey hissetmeyince insan tedirgin oluyor

iyi akşamlar arkadaşlar. ben yeniyim burada. daha önce takip ediyordum ama üye değildim. bende mayıs annelerinden olacağım inşallah. 13 haftalık hamileyim. en son 4 mayıs doğum. çok heyecanlıyım. ilk bebeşim olacak nasipse. rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaslar
herkesin gonlundekine kavusmasini dilerim
ben de 2013 mayis annesiyim gerci oglus nisanda geldi
saglikla kavusun bebislerinize
bu topici gormek duygulandirdi beni

geçmşi okuyamıyorum ancak benim bir sorunum var. ve çok canımı sıkıyor. genital mantar oldum. ilaçlar ilk üç ay tehlikeli ama ilaç kullanmazsam mantar ilerleyip fetüse tırmanablir allahım bi yol göster diye dua ediyorum. bi krem verdi dr.um korka korka sürdüm napıcamı bilemiyorum. allahım hastalık vermesin benimle ilgili olan şeye katlanıyorum mesela bel ve sırt ağrısından çok müzdaribim dün gece 2 saat uyudum uyumadım ağrı kesici almadan duruyorum ancak bu tedavi edilse bi türlü edilmese bi türlü.

yaaa bende cok duygulandım Ewery'cım :)))

Bende mayıs 2013 annesıyım.. 24 mayısta dunyalar guzelı bir kızım dunyaya geldı..
bu forumun cok faydasını gordum .. en cokta burada tanıdıgım kardes gıbı gordugum 40 arkadasım oldugu ıcın kendımı şanslı hıssdeıyorum..
gecen yıl bu donemlerde cınsıyet belırleme heyecanımız vardı .. en keyıflı aylarımızdan bırıydıii.. cınsıyet tahmınlerımız ayrı bir gırgırdı :))

Rabbim bebeklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş..

okudum canım

Doppler ayrı bi şey canım ayrıntılı ultrason yani.. Zaten gelişim geriliği olan bi bebekte doktorun ayrıntılı ultrasona sokmaliydi hemen seni..bizim yaptırmak istemediğimiz ikili testten kastettiğimiz kandan bakılan kısım..

Ben Malezya dayim ve enfeksiyon icin himalay nin ilaclarini oneriyorlar, bu ilac bitkisel. Doktoruna bir sor istersen, tam ismi aklima gelmedi ama Himalaya urunleri icinde. Birde enfeksiyona, kusburnu iyi gelir derler. Ben kusburnunu kurutulmus olarak alip, dovup kaynatilmis suda bekletip iciyordum.

Günaydınlar herkese dün nerdeyse hiç evde durmadım duramıyorum hala eşimi işe yolladım kaldım yine tek başıma aslında oğlum yanımda ama yalnızım hala gözlerim hala dolu dolu kafayı oynatmadan geçer inş bu dönem ama sanırım salı dayanamayıp psikatriye gideceğim tek başıma aşamıyorum bu durumu akşam eşim erken gelecek yarında izinli yanımda ama akşam olurmu acaba?

((( çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Kürtajdan sonra 3 ay korunun diyorlar genelde. Silaxx ilk kaybın mı bu? Ben ilk iki hamileliğimi senin gibi kaybederek yaşadım. Kızıma hamile kalmadan önce doktor aspirin ve folikasiti düzenli kullan dedi hamile kalıncaya kadar. Tavsiyem adet olduktan sonra tekrar doktora gidip kontrol ol. Ben kürtajdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür kızımı elime aldım. İnşallah sendetez zamanda hamile kalır sağlıkla eline alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…