günaydın,erken başlamışsın işepazartesi başlasaymışsın keşke
günaydın herkese
galiba bana nazar değdi hiç bulanmayan midem bugün cokfena hayırlısı olsun inşallah
canım dün bebeğimi kaybettim, çok üzgünüm(( bayamın ilk gününde kanamam başladı 3. günü kalbi durmuş dediler, kürtaj oldum bu sabah (( beni silin artık listeden kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınıyor bilgisi olan var mı?
Merhaba kizlar,
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Benim bi tanidigimin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41 hamilenin herbiri birer ayetel kursu okursa olurmus. Rica etsem bir ayetel kursu okuyup beni bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler
öncelikle çok geçmiş olsun. Seni üzmek istemem tekrar ama ben anlayamadım canım bebeğin erken doğma sebebini. Sende kan sulandırıcı iğne kullanıyordun değil mi? Ben de kullanıyorum. Ben bebek kaybıplarımdan sonra yapılan genetik testle öğrendim pıhtılaşma bozukluğumun olduğunu. Önceki bebeklerim 2'li teste kadar maalesef yaşamadıkları için yaptıramamıştırm. 2'li ve 3'lü testte evet kan akışlarına vb bakılıyor, ama beslenemeyen bebeğin gelişimi geridir. Doktorun rutinde ultrasonla değişimi kontrol etmesi gerekmezmiydi.
canım dün bebeğimi kaybettim, çok üzgünüm(( bayamın ilk gününde kanamam başladı 3. günü kalbi durmuş dediler, kürtaj oldum bu sabah (( beni silin artık listeden kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınıyor bilgisi olan var mı?
Merhaba kizlar,
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Benim bi tanidigimin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41 hamilenin herbiri birer ayetel kursu okursa olurmus. Rica etsem bir ayetel kursu okuyup beni bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler
Merhaba kizlar,
saol canım inşallah okuyordum bebeğini kaybedenleri ama kendin yaşayınca başka oluyormuşAllah sabır versin inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin birdahakine
bakalım canım bende 3 ay sonrası için tekrar deneyebilirim diye düşünüyorumAllah sabırlar versin canım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inş, 4,5 ay sonra kalabilirsin diyorlar ama bünyede bağlı olabilir tabi
saol canım teşekkür ederimCok gecmis olsun canim(((( Allah sifa versin dikkat et kendine
inşallah tatlım saol kendimi çok fazla hamileliğe adapte etmişim boşluğa düştüm birden bir sürüde hamilelik almıştımahh canım çok üzüldüm seni takip ediyordum hep.inşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalırsın.
kürtajdan snra adet düzenine bakacaksın eğer eskisi gibiyse bir sorun yoksa 1 adet dönemi geçmesi yeterli cnm.
eğer adet olmazsan yada çok az olursan rahim yapışıklığına dikkat o sorun oluyor. bende öyle olmuştu.
saol canım inşallah okuyordum bebeğini kaybedenleri ama kendin yaşayınca başka oluyormuş
bakalım canım bende 3 ay sonrası için tekrar deneyebilirim diye düşünüyorum
saol canım teşekkür ederim
inşallah tatlım saol kendimi çok fazla hamileliğe adapte etmişim boşluğa düştüm birden bir sürüde hamilelik almıştım
2-3 ay bekliycem tatlım doktora danışırım yine bakalımumarım olmaz
rabbim sabır versin cnm...inşallah istediğin anda yeniden hamile kalırsın .bebeğini kucağına alırsın inşallah.
okudum canımMerhaba kizlar,
Doppler ayrı bi şey canım ayrıntılı ultrason yani.. Zaten gelişim geriliği olan bi bebekte doktorun ayrıntılı ultrasona sokmaliydi hemen seni..bizim yaptırmak istemediğimiz ikili testten kastettiğimiz kandan bakılan kısım..cnm ultrasonda hep 2 hafta geri gidiyordu. muhtemelen geç döllenme dediler. ama ben geç döllenme olmadığını adım gibi biliyordum çünkü ilişki adet sonrası olmuştu. takip eden doktorum her zaman zayıf bir bebek vs diyordu. sonunda başka bir doktora gittiğimde dopplere girip girmediğimi sordu doktorumda gerek olmadığını söylediği için hiç bir teste girmemiştim. eğer oraya girseymişim orda kan akış hızları vs hepsi görünüyormuş. ve o zaman müdehale edilebiliyormuş.
bu çocukta gittiğim doktorda clexanı 12 haftaya kadar kesin kullanacağımı 12.haftadan sonra ikili test yapacağını orda duruma göre devam ediceğimi yada bırakıcağımı söyledi.
şimdi bu ikili test sadece kan almaksa downlu olup olmadığına bakılıyorsa neden bu doktor bana öyle dedi? acaba ayrıca mı bir test yapacak bilemiyorum.
geçmşi okuyamıyorum ancak benim bir sorunum var. ve çok canımı sıkıyor. genital mantar oldum. ilaçlar ilk üç ay tehlikeli ama ilaç kullanmazsam mantar ilerleyip fetüse tırmanablir allahım bi yol göster diye dua ediyorum. bi krem verdi dr.um korka korka sürdüm napıcamı bilemiyorum. allahım hastalık vermesin benimle ilgili olan şeye katlanıyorum mesela bel ve sırt ağrısından çok müzdaribim dün gece 2 saat uyudum uyumadım ağrı kesici almadan duruyorum ancak bu tedavi edilse bi türlü edilmese bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?