- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Belki bir hafta vardır benim sat 8 Ağustos şimdi döllenmeyle arasında bir hafta var ama bidaki gelidiğinde sat la uygun gidebilir dedi doktor :) Annem hiç bulantı yaşamamış iki hamileliğinde mesala bizim kuzenin eşi var her gün hastanede serum alıyor herkesin bünyesi farklı ... Bebişler sağlıklı olsun da gerisi mühim değil
Canim benimde şimdi gergin ama o haftalarda çok gergin değildi .Fazla evham yapmisdim.Biraz sakin olmak lazim. Bu arada 12.haftada doktor erkeğe benzetti ama kordonda olabilir dedi.Benim 6 yaşında bir oglum var onu 11. haftda erkek olduğunu ogrenmisdik.Belki kizdir bu sefer ama erkeğe benzetti .Bakalim beklicez demek once erkek sonra kiz dedi size bekliyelim görelimbenim göğüslerim çok hassaslaştı ve acıyor...kızım yanlışlıkla dokunsa bile resmen çığlık atıyorum...nezle olmuşum onunda etkisi olaabilir tabi..ikili teste 14. haftada gideceğiz belki cinsiyetini da öğrenirim...aranızda küçük haftalarda öğrenen var mı???ben kızım 12 haftalıkken gitmiştim dr erkek demişti...gerçekten pipi gibi bişi göstermişti.16.haftamda kız old öğrendim...ama insan sabredemiyor çok merak ediyor ben şahsen öyleyim:26:
hımm anladım canım. tabi öyle herkezin farklı bünyesi var. benim annem de 4 doğum yaptı hiçbirimizde bulantı yaşamamış. allah ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. mecbur bebişlerimiz için katlanacağız. ilk mi senin de. benim de sat 25 temmuz.
Canim benimde şimdi gergin ama o haftalarda çok gergin değildi .Fazla evham yapmisdim.Biraz sakin olmak lazim. Bu arada 12.haftada doktor erkeğe benzetti ama kordonda olabilir dedi.Benim 6 yaşında bir oglum var onu 11. haftda erkek olduğunu ogrenmisdik.Belki kizdir bu sefer ama erkeğe benzetti .Bakalim beklicez demek once erkek sonra kiz dedi size bekliyelim görelim[/QUOTEmuş
Merhaba kizlar,
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Benim bi tanidigimin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41 hamilenin herbiri birer ayetel kursu okursa olurmus. Rica etsem bir ayetel kursu okuyup beni bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler
Solanin aklına kötü şeyler getirme bence. Ben hamileliğimin başından itibaren hiçbir belirti yaşamadım. O yüzden her doktora gittiğimde korkuyordum. En son doktor güldü artık halime olsa bi dert olmasa bi dert diye merak etme iyidir Bebişin:)
Ayni şeyleri yaşadım o haftada hatta konu bile acmistim.Goguslerim neden gergin degil diye.Doktora gittim.Doktor çok güldü. Bu kadar kendinizi dinlemeyin dedi.Ne yaparsak yapalim yasiyacagimiz seyin önüne gecemeyiz.Allah'a emanet yavrularimiz.Kendini fazla dinleme canim.
Solanin ;
Hiç canını sıkma zaten üçüncü ayın içindeyken bütün bu şikayetler belirtiler azalacağı yazıyor ... Benim de bulantım yok artık sadece göğüslerimde hassasiyet var o kadar başka bir belirti yok ... Hatta hamilelik öncesi gibiyim desem yalan olmaz ... Ama problem olsa vücudumuz bir yerden tepki verir burda üzücü olay yaşayan arkadaşlarda şiddetli kasık ağrısı kanama oldu ... Rabbim kimseye yaşatmasın içini ferah tut
Merhaba kizlar,
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Benim bi tanidigimin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bi yerde okumustum 41 hamilenin herbiri birer ayetel kursu okursa olurmus. Rica etsem bir ayetel kursu okuyup beni bilgilendirebilir misiniz? Simdiden cok tesekkurler
Saolun kızlar. Bebeklerimden ikisini doktor kontrolüne gittiğimde kaybettiğimi öğrenmiştim. Öncesinde kanama ağrı vb. yaşamamıştım. Aksine kendimi çok iyi hissediyordum. 12. haftayı geçinceye kadar bana huzur yok. Birde evden uzakta olacağımı bilmek stres yaptı iyice. Keşke denetimi kabul etmeseydim ama kabul ettiğimde hamile olduğumu bilmiyordum. Neyse canınızı sıkmak istemiyorum. Ne olur dualarınızda bizede yer verin olur mu?
Kızlar yarın sabah il dışına çıkıyorum denetime gideceğim, yaklaşık 1 hafta olmayacağım. Telefondan takip etmeye çalışırım ama listeyi güncelleyemicem. Listedeki güncellemeler için özelden mesaj atarsanız sevinirim.
Bu arada yarın için gideceğim yerdeki bir doktordan randevu aldım. İçim çok huzursuz bayramı zor geçirdim. Baştan beri hamilelikle ilgili çok sıkıntım olmadı. Hamilelik öncesi çok bel ağrısı ve göğüslerde gerginlik yaşadım. Hamile olduğumu öğrenincede çok az bulantı şikayetim ve kokulara hassasiyet oldu. Her ikiside 2 hafta kadar sürdü ama rahatsız edecek boyutta değil. 2 hafta öncesine kadarda çok yorulduğum zaman sağ kasıkta batma. Şimdi yemek düşününce canım yemek istemiyor önüme konulunca maşallah yiyorum. Kızımda ise 6 ay neredeyse bulantı kusma ve kokuda hassasiyet yaşamıştım. Şimdi karşılaştırınca bunda hiç hamile gibi değilim biliyorum her hamilelik aynı olmaz ama işte düşünmeden edemiyorum. Ne olur dua edin banada yarın sağlıklı bir şekilde göreyim bebeğimi. Olumsuz birşey olursa çok sıkıntılı olucak benim için oralarda.
Slm canim onerilerin icin tesekkurler ben migdemi cok bos birakiyorum malesef migdem hic kabul etmiyo tokum gibi hissediyorum surekli zaten ins. Yakin zamanda biter bu sikintimSelam tatlim, benim ilk hamileligim 9. hafta icindeyim. Benimde son 1 haftadir bulantilarim artti ve gunduz buraksan 5 saat uyuyacagim, elim ise gitmiyor yorgunum surekli. Okudugum kadari ile 12. haftada bu sikayetlerin gecmesi gerekmekte ama herkesin hamileligi bir olmuyor. Kucuk cocuk ile cok daha zor olsa bu donem.
Ben migde bulantisi icin zencefil aldim, kucuk kucuk dograyip kaynar suda bekletip iciyorum, bazen birazda limon koyuyorum icine. sabahlarida kalkmadan 2-3 tane yagsiz kraker yiyorum. Ama devamli tekrarliyor tabi, birde doktorum migdeni bos tutma az az birseyler ye hep diyor.
Okudum Allah ins. Saglikli bi evlat nasip ederMerhaba kizlar,
Kizlarr hepinizin bebekleri hayirli olsun bende mayis annesi adayiyim 24 mayis hesaplara gore valla benim hic biseyim yok 9 haftalik olduk bugun sadece goguslerde biraz hassaslik var o kadar insallahda hep bole devam eder)
Ben canım senin durumunu çok anlayamadım. Normalde ultrasondada görülmesi lazım. Şöyleki kızıma hamileyken ultrasonda kızımın kalbine giden damarlarından birinde kan akış hızının düşük olduğunu söyledi doktor. Çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi. Neyse o kısmı anlatmayayım. Demek istediğim normal ultrasonda bile bunu ölçebiliyorlarsa senin durumunuda tespit etmeleri gerekiyordu diye düşünüyorum.
11. hafta bugün bitecek hala midem bulanıyor, dün ikisi sabah aç karnına biri akşam tok karnına olmak üzere 3 kez çıkardım.en ufak kokudan bö diyorum. ben de 6 haftama kadar bulantı yoktu annemde de olmamış bende de olmuyo diye diye kendime nazar değdim.ağzımda hep kötü bir tat.en ufak acıkmada baş dönmesi mide bulantısı, karnım baya toksa yine mide bulanttısı özellikle soğan sarımsak yersem çok fena.bu hafta hep evdeydim evde mi iyice hasta oldum herhalde yarın iş başı gitmeyi istemiyordum ama sanırım çalışmak iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?