2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hımm anladım canım. tabi öyle herkezin farklı bünyesi var. benim annem de 4 doğum yaptı hiçbirimizde bulantı yaşamamış. allah ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. mecbur bebişlerimiz için katlanacağız. ilk mi senin de. benim de sat 25 temmuz.

Canim benimde şimdi gergin ama o haftalarda çok gergin değildi .Fazla evham yapmisdim.Biraz sakin olmak lazim. Bu arada 12.haftada doktor erkeğe benzetti ama kordonda olabilir dedi.Benim 6 yaşında bir oglum var onu 11. haftda erkek olduğunu ogrenmisdik.Belki kizdir bu sefer ama erkeğe benzetti .Bakalim beklicez demek once erkek sonra kiz dedi size bekliyelim görelim

Aramızda doğru iki hafta var o zaman :) benimde ilk bebişim 25 Ekim'de kontrolümüz var ... Ay çok merak ediyorum heycan dorukta :) ben rüyamda kızım olduğunu gördün eşimde görmüş kızımız olacak diye :) 13. Ve 14. Haftalarda cinsiyet belli olurmuş sanırım

Son düzenleme:
Nasıl gidiyo? Benim bulantılar biraz hafifledi cok sükür artık bütün gun yatmıyorum akşamları artıyo biraz..bazen çıkarıyorum

12. Haftanın dolmasına 1 hafta kaldı ins tamamen geçer cok zor günlerdi..2 aydır dışarı çıkmadım sürekli yattım ayağa kalkanadim kimseyi görmedim Bayram kayınvalidemin evinde gecti hiç gezemedim et yiyemedim ama bebislerim için deger tabisi..:)

simdi biraz iyi hissediyorum kendimi ilk defa bi yemek yapıyım dedim ama kokular hala aynı berbatlikta geliyor..

bide bu günlerde kollarım heryerim sızlıyo agrıyo uyuyamıyorum yada uykudan uyandırıyor beni..bilmiyorum benim gibi olan var mı?

haftaya kontrolumuz var ins doktora da sorarım bide bakalım bebetolar buyumuslermi

Bende okudum canım...

Saolun kızlar. Bebeklerimden ikisini doktor kontrolüne gittiğimde kaybettiğimi öğrenmiştim. Öncesinde kanama ağrı vb. yaşamamıştım. Aksine kendimi çok iyi hissediyordum. 12. haftayı geçinceye kadar bana huzur yok. Birde evden uzakta olacağımı bilmek stres yaptı iyice. Keşke denetimi kabul etmeseydim ama kabul ettiğimde hamile olduğumu bilmiyordum. Neyse canınızı sıkmak istemiyorum. Ne olur dualarınızda bizede yer verin olur mu?

selam :) arada girip bişeler yazamadım, bebişin kalp sesini duymaya gittiğimde sadece kalbinin atışını görebilmiştim iki hafta sonra tekrar çağırdığında duyduk kalbini :) başını ve kol bacak yerlerinin gösterdi.Allaha şükür herşey yolunda Bulantılar biraz var oda geçer inşallah.Herkese mutlu bir gün diliyorum

Bende okudum, hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah tanıdığınızın...

Stres yapmamaya çalışın bebeğinizde etkilenmesin inşallah hiçbir zorluk ve sorun yaşamadan kolayca atlatırsınız denetim günlerini..

Kızlar bende çok merak ediyorum cinsiyetini, bizimde ilk bebeğimiz olacak inşallah. hamileyken rüyasında kız erkek şeklinde gören çok olmuş ama ben hiç hatırlamıyorum öyle bi rüya gördüğümü :44: gerçi adı üstünde bu rüya onunla amel olunmaz derler ama.. bi ablama rüyasında oğlun olucak demişler hamileyken, kızı oldu sonra..

Kızlar ultrason kağıdında kese arkasında yada etrafında kan alanı nasıl görünür? Beyaz renkli yada siyahlı beyazlı alacalı görünen yerler mi acaba :44:

Hiç canını sıkıp miniğinede sıkıntı yapma.Hatta bana da :) Benim ilk hamileliğim, 9. haftada sadece halsizlik oldu göğüslerimde ara ara acı oluyor bunlar dışında hiçbirşey yaşamadım,bazen tedirgin oluyorum,azcık bağırsaklarım hareketlense ilk an da ona bile seviniyorum ağrı gibi oluyor diye gerçekten coğu zaman sıkılmıyor değilim ama takip ediyorum burdan kızlar sağolsun bu dönemi kolaylaştırıyorlar paylaşımlarıyla..

Son paylaşımını sonradan okudum,korkular biraz daha farklı tabii.İnşallah hayırlı haberler duyarsın.

Son düzenleme:
Kizlarr hepinizin bebekleri hayirli olsun bende mayis annesi adayiyim 24 mayis hesaplara gore valla benim hic biseyim yok 9 haftalik olduk bugun sadece goguslerde biraz hassaslik var o kadar insallahda hep bole devam eder)

Slm canim onerilerin icin tesekkurler ben migdemi cok bos birakiyorum malesef migdem hic kabul etmiyo tokum gibi hissediyorum surekli zaten ins. Yakin zamanda biter bu sikintim
Okudum Allah ins. Saglikli bi evlat nasip eder

Kizlarr hepinizin bebekleri hayirli olsun bende mayis annesi adayiyim 24 mayis hesaplara gore valla benim hic biseyim yok 9 haftalik olduk bugun sadece goguslerde biraz hassaslik var o kadar insallahda hep bole devam eder)

maşallah en cok 7, 8, 9 haftalarda olurmuş bulantı,şimdiye kadar olmadıysa olmaz herhalde

11. hafta bugün bitecek hala midem bulanıyor, dün ikisi sabah aç karnına biri akşam tok karnına olmak üzere 3 kez çıkardım.en ufak kokudan bö diyorum. ben de 6 haftama kadar bulantı yoktu annemde de olmamış bende de olmuyo diye diye kendime nazar değdim.ağzımda hep kötü bir tat.en ufak acıkmada baş dönmesi mide bulantısı, karnım baya toksa yine mide bulanttısı özellikle soğan sarımsak yersem çok fena.bu hafta hep evdeydim evde mi iyice hasta oldum herhalde yarın iş başı gitmeyi istemiyordum ama sanırım çalışmak iyi gelecek

hadi yaaa.. doğan hastanesi serdar beye gidiyordum cnm. İstanbul Küçükçekmece. her şey normal normall hep bu şekilde devam etti. hiç bir şey demedi. tansiyon normal 9-5, her şey normal gidiyordu. ama senin dediğini bir çok kişi söyledi bende şaşırdım valla.
tavsiye üzerine iyi bir doktor diye gittim. ama kürtajımdan sonrada rahim yapışıklığı oldu onun yüzünden. o yüzden adını sanını açık açık yazıyorum. bu forumdan araştırmıştım hatta herkes tavsiye etti diye gitmiştim. demekki bilemedi.
peki bir şey sorcam kardiyaloğa yönlendirdikten sonra tedavisi oldu mu? senin durumun neydi?
sende clexan kullanıyorsun değil mi? 60 mg olanını kullanıyorum ben. gene aynı durumu yaşamaktan korkuyorum.

ay beni anlatmışsınnn aynı ben.
hiç çıkarmazsam günde 3-4 kez. aç kalmıyacağım çok tok olmayacağım çok garip bir şey yaa. bende yarın iş başı yapıcam uzunca bir süre evdeydim ama evde bana iyi gelmedi.off bitsin biran önce yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…