2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar ben dr değiştirmiştim, özel bi hastanede randevuları 1 aya kadar dolu çok tanınan tavsiye edilen tutulan iyi bir dr a geçiş yaptım, ve yaklaşımından rahatlatıcılığından diyaloğundan memnunum şimdilik çok şükür.

Bugün kendisinde 2. randevum vardı. Güzel geçti çok şükür. Sonraki kontrol için 1 ay sonrasına gelmemi istedi. 16.haftanın içinde olacağım o zaman yani inşallah. Orada aklıma gelmedi eve geldiğimde 2li testi hatırladım, demek ki yapmayacak bunu dr. bişi demediğine göre :44:gerçi bende okuduklarımdan sonra yaptırmak konusunda kararsız kalmıştım yaptırmamak yönü ağır basan bi kararsızlıktı bu. Dr.uma da güveniyorum Allahın izniyle, demek ki yapılmasa da oluyormuş diye düşündüm.

• Gözünüz aydın, kontolden böyle güzel haberlerle dönmek hepimize nasip olur inşallah

canım bence bi sor, çünkü önemli bir test bu, doktorlar neden yaptırmıyor anlamıyorum.
yaptıran neden yaptırıyor o zaman doktordan doktora bu değişiklikleride anlamış değilim.

ben 3 gündür çok hastayım grip oldum...şimdi daha çok başım ,kulakları,dişlerim çok ağrıyor ıhlamur içiyorum düzelemedim...kendinize çok dikkat edin çok zor

merhaba arkadaşlar
yüzünde sivilce çıkan arkadaşlar aynı şey bende de var
üstelik ben hamile oldugumu öğrenmeden önce çıkmaya başlamıştı ben regl olacağım için sivilcelendim sandım
ama hamilelik belirtileri herkes de farklı olabiliyormuş kimi insanda sivilce çıkıyormuş

arkadaşlar bende de geçen haftaya kadar göğsümün ortasında küçük irinli sivilceler çıktı ama geri vurdular. geçer merak etmeyin.

canım bence bi sor, çünkü önemli bir test bu, doktorlar neden yaptırmıyor anlamıyorum.
yaptıran neden yaptırıyor o zaman doktordan doktora bu değişiklikleride anlamış değilim.

Canım okuduğum kadarıyla yaptırmayan anne adayları da çok, o yüzden dert etmedim. Dr.um o kadar rahatlatıcı ki ben 6 haftalıkken gittiğimde henüz bebeği görmemiştik, endişelendim ben tabi, dr ise yumuşak bi ses tonuyla sakince daha çok küçük ondan görünmüyor bi sorun yok yani dedi 2,5 hafta sonra çağırdı ve o zaman gördük bebeği de kalp atışını da. Bir bildiği vardır diye düşünüyorum.

Bir de zamanın geçmesi için hobi tarzı güzel şeylerle meşgul olmak istiyorum ben.. Bu sene çalışmaya başlayacaktım bebek gelince biraz daha erteledim ve bu arada kpssye hazırlanayım dedim. Şimdi çalışmadığım için zamanlarım kendime ait yani, güzel şeylerle doldurabilirsem hem nasıl geçtiğini anlamam hemde hoşça vakit geçirmiş olurum..

2013 mayıs annelerinin topiclerine bakıyorum bir de ben bizim zamanlarımızla aynı oldukları sayfaları buldum, onları da takip ederek bilgi sahibi olmaya çalışıyorum

• hayırlı ahberlerine çok sevindim canım en kısa zamanda bebişinle sağlığına kavuşursunuz inş

ben 3 gündür çok hastayım grip oldum...şimdi daha çok başım ,kulakları,dişlerim çok ağrıyor ıhlamur içiyorum düzelemedim...kendinize çok dikkat edin çok zor

geçmiş olsun gerçekten grip çok kötü benimde boğazlarım ağrıyodu geçti şimdi çok şükür

benimde uyku sarunum çok ya derin güzel bi uyku uyuyamıyorum ateş basıyo bazen askılıları giyiyorum bazen üşüyorum orta yolu bulamadım bi

Ben yurtdisindayim ve 14. haftada doktorum kan testi uzerinde israr ile duruyor, bir kac yeri daha arastirdim, yurtdisinda bu testler zorunlu gibi birsey, herkes oneminden bahsediyor. Zaten kan testi sonunda %97 lik yuzde disinda riskli kisimda isen karindan sivi alarak tekrar ediliyor test ve yanilma payi neredeyse yok. Ayrica ultrason ile ense kalinligindanda anlasiliyor sonuc. Ben testlerin yaptirilmasindan yanayim, eger doktor onemli degil diyor ise uzgunum doktorlarada guvenemiyorum o zaman.

Bende ise baslamayi planliyordum hatta deliler gibi ariyordum ama hamilelik bas gosterince vazgectim. Orgu su aralardaki hobim, cok rahatlatiyor tavsiye ederim.

hangi il canım.nereye gidiyorsun doktora?

bu durumu yaşayan bilir ancak.ben bebeğimi kaybettiğimde başsağlığı verenler oldu.en çok o yaraladı beni.
iyi haberlerine herkes seviniyor yada sevinme numarası yapıyor ama kötü haberini alanların tesellileri çileden çıkarıyor insanı.
sen hiç sıkılma moralini yüksek tut.ben giden bebeğime ağlarken 3 gün sonra vücüdün ürettiği bir enfeksiyon nedeniyle 2.ke kürtaj oldum.bu olaydan sonra kendi canımın derdine düşerek kulaklarımı kapamıştım.allah vermesin kimselere.ama duyarlı olmalrını bekliyoruz.sağlıklar sihhatler dilerim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…