Günaydın arkadaşlar,yatarken yazmak zor oluyor
Dün kontrolümüz vardı,kesede kanama görmedi dr.
Ama yine de tedbir amaçlı bir hafta yatış
Verdi.bebek çok iyi,2.90 cm.olmuş,ellerini
Oynatıyordu.
Dualarınız için teşekkür ederim.
Solanin geçmiş olsun canım,seni anlıyorum
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın
Kendinize dikkat edin,[table="width: 500"]
[tr]
[td]görüşürüz [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar ben dr değiştirmiştim, özel bi hastanede randevuları 1 aya kadar dolu çok tanınan tavsiye edilen tutulan iyi bir dr a geçiş yaptım, ve yaklaşımından rahatlatıcılığından diyaloğundan memnunum şimdilik çok şükür.
Bugün kendisinde 2. randevum vardı. Güzel geçti çok şükür. Sonraki kontrol için 1 ay sonrasına gelmemi istedi. 16.haftanın içinde olacağım o zaman yani inşallah. Orada aklıma gelmedi eve geldiğimde 2li testi hatırladım, demek ki yapmayacak bunu dr. bişi demediğine göre :44:gerçi bende okuduklarımdan sonra yaptırmak konusunda kararsız kalmıştım yaptırmamak yönü ağır basan bi kararsızlıktı bu. Dr.uma da güveniyorum Allahın izniyle, demek ki yapılmasa da oluyormuş diye düşündüm.
ben 3 gündür çok hastayım grip oldum...şimdi daha çok başım ,kulakları,dişlerim çok ağrıyor ıhlamur içiyorum düzelemedim...kendinize çok dikkat edin çok zor
canım bence bi sor, çünkü önemli bir test bu, doktorlar neden yaptırmıyor anlamıyorum.
yaptıran neden yaptırıyor o zaman doktordan doktora bu değişiklikleride anlamış değilim.
Günaydın arkadaşlar,yatarken yazmak zor oluyor
Dün kontrolümüz vardı,kesede kanama görmedi dr.
Ama yine de tedbir amaçlı bir hafta yatış
Verdi.bebek çok iyi,2.90 cm.olmuş,ellerini
Oynatıyordu.
Dualarınız için teşekkür ederim.
Solanin geçmiş olsun canım,seni anlıyorum
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatsın
Kendinize dikkat edin,[table="width: 500"]
[tr]
[td]görüşürüz [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
ben 3 gündür çok hastayım grip oldum...şimdi daha çok başım ,kulakları,dişlerim çok ağrıyor ıhlamur içiyorum düzelemedim...kendinize çok dikkat edin çok zor
Canım okuduğum kadarıyla yaptırmayan anne adayları da çok, o yüzden dert etmedim. Dr.um o kadar rahatlatıcı ki ben 6 haftalıkken gittiğimde henüz bebeği görmemiştik, endişelendim ben tabi, dr ise yumuşak bi ses tonuyla sakince daha çok küçük ondan görünmüyor bi sorun yok yani dedi 2,5 hafta sonra çağırdı ve o zaman gördük bebeği de kalp atışını da. Bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
Bir de zamanın geçmesi için hobi tarzı güzel şeylerle meşgul olmak istiyorum ben..Bu sene çalışmaya başlayacaktım bebek gelince biraz daha erteledim ve bu arada kpssye hazırlanayım dedim. Şimdi çalışmadığım için zamanlarım kendime ait yani, güzel şeylerle doldurabilirsem hem nasıl geçtiğini anlamam hemde hoşça vakit geçirmiş olurum..
Canım ikili test karından ultrason ile bakılıyor ve kan değerlerine bakılıyor, vajinal ultrasonla değil, aylık kontrolden ultrasondan farklı değil, sadece daha detaylı inceleniyor, korkacak bişey yok, 28 aylık bir kız annesiyim
Bende yeni hasta oldum....
Gercekten cok zor kizlar kendinize cok dikkat edin :2:
Kızlar ben dr değiştirmiştim, özel bi hastanede randevuları 1 aya kadar dolu çok tanınan tavsiye edilen tutulan iyi bir dr a geçiş yaptım, ve yaklaşımından rahatlatıcılığından diyaloğundan memnunum şimdilik çok şükür.
Bugün kendisinde 2. randevum vardı. Güzel geçti çok şükür. Sonraki kontrol için 1 ay sonrasına gelmemi istedi. 16.haftanın içinde olacağım o zaman yani inşallah. Orada aklıma gelmedi eve geldiğimde 2li testi hatırladım, demek ki yapmayacak bunu dr. bişi demediğine göre :44:gerçi bende okuduklarımdan sonra yaptırmak konusunda kararsız kalmıştım yaptırmamak yönü ağır basan bi kararsızlıktı bu. Dr.uma da güveniyorum Allahın izniyle, demek ki yapılmasa da oluyormuş diye düşündüm.
cnm. gecmis olsun. o tipleri Allaha havale et. sen hic canini bir de onlar icin sikma.
benim ikinci kurtajimda kv sorun kizinin rahminde. cocuk tutmuyr. oglumda suc yok dedi.
desin. o onun kendi cahilligini gosterdi. seviyesizligini.
bu insanlar bitmez etrafimizda.
sen dinlen.ayagini ve belini sicak tut.
ayakta ilik suyla yikan lutfen.
ilaclarini da aksatma. kesinlimle antibiyotik aliyor alman lazim.
agrilarin cok normal.
allah yardimcin olsun.
ya kızlar benden hormon testi istediler 230 tl ya pahalı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?