ben söylemedim ama söylesemde yapacaklarını sanmıyorum özel sektör sonuçta, bide şirkette 3 hamile var
uygun bir ortam olduğunda söylemeyi düşünüyorum
kızlar ben cinsiyetini çok merak ediyorum,ikili testte sordum,daha erken dedi doktor bişey sölemedi12+5 şimdi,1 hafta öndeyiz,özeldeki doktoruma gitsem görürmüyüm acaba
Arkadaşlar merhaba,
Birşey soracağım.
İkili testinizi nerede yaptırdınız? Devlet hastanesinde yaptıran var mı? Sonuçları hemen veriyorlar mı?
10 gün sonra sonuçlar çıkıyor. Ben özelde yaptırdım. Ama normali bu. Heryerden böyle. Ense kalınlığınada doktor usg den bakıyor zaten.
Ilk basta onlar da bi sasiriyo canım anlayamiyolar noldugunu:) yazık onlara da:) ama anlat biraz ben anlatıyorum bak ben cok hassasim bana dokunma falan filan diye..:)beni de ağlatan eşim zaten :) televizyondaki şeylere ağlamak sorun değil kalbin kırılmıyo sonuçta. ama hamile olduğunu bile bile üstüne gele gele seni ağlatan kocan olunca ve sen de kendini tutamayıp ağlayınca o da sana ne var ki bunda ağlıcak diye tepki verince bu çok sinir bozucu bir durum oluyo karşısında çok aciz gözüküyosun. ama hatasını anlamış benimki 2 defa ağlattı sonra farketti ki çok hassasım şu an daha dikkatli. inşallah böyle devam eder :)
bugün doktora gittim, dün tuhaf bi korku vardı, ultrasonda doktora ilk sorduğum soru bebeğimin kalbi atıyor mu oldu. Tabi ki atıyor. dedi. ben 11+3 dedim evet ultrasonda da öyle görünüyor dedi,boyu 47 mm(baştan popoya) .2 li test için kan tahlili verdim kalabalık olmasına rağmen devletteki doktor uzun uzun anlattı nasıl olduğunu.ultrason+ kan ( 3 tane test) +anne yaşı bu 3 ü ile down sendromuna bakılıyormuş.ultrason kağıdında NT değeri var o 3 mm ten büyük olursa riskmiş. benim 1,2 mm çıkmış iyiymiş. sonuç 10 gün sonra
bi de dedim ki cinsiyeti belli mi dedim daha küçük ama erkeğe benziyo belli olmaz dedi. benim de gönlümden erkek geçiyo.işte böyle mutluyum.inşallah hepimiz sorunsuz bebklerimizi kucağımıza alırız. amin. Allah bizi nazarlardan korusun
bana söyledi ama kafadan attı gibi geldi :)
Kızlar bişey sorucam.
Hamilelik takviminde 9+1 olunca 10. Hafta diye yazmaya başlıyor.
Biz 9+1 yada 9+2 iken 9.haftadamı yoksa 10. haftadamı oluyoruz
10 gün sonra sonuçlar çıkıyor. Ben özelde yaptırdım. Ama normali bu. Heryerden böyle. Ense kalınlığınada doktor usg den bakıyor zaten.
ense kalınlığına bakarken karından mı vajinadan mı bakıyorlar? :44:bazılarına vajinadan bakmışlar.
ense kalınlığına bakarken karından mı vajinadan mı bakıyorlar? :44:bazılarına vajinadan bakmışlar.
selam kızlar bimde ve a 101 de bebek battaniyeleri var bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?