2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Aynen göz kapaklarim bile acıyor çok teşekkür ederim canım dün daha şiddetli idi bugün daha hafif

her haftaya özel bi belirtisi var hamileliğin:) önemli olan hepsinin tadını çıkararak yaşamak çünkü bidaha gelmeyecek bu günler.. tabi ki ikinci bebeğe kadar

Aynen göz kapaklarim bile acıyor çok teşekkür ederim canım dün daha şiddetli idi bugün daha hafif

bende geçen haftadan beri baş ağrısı çekiyorum ( başım gözüme vuruyor) ama bugün mide yanmasının ne olduğunu gördüm öyle çok yandı ki ne yapacağımı şaşırdım ama soda iyi geldi baya.

Haklısin çok güzel günler :) minigim anneye burdayım diyor :)) mide problemim normalde de var şimdi hemen yanıyor ama yine de yiyorum bolca :))

Arkadaşlarım ya benm karnım pıt pıt atıyor ara ara böyle kımıl kımıl 2 aylık olduk ne zaman hissederiz bebeklerimizi acabaaaa :)

Son düzenleme:
Başı ağranlar yer açın bende geldim bugün bariz ağrımaya başladı benimde.. uykuya doyamıyorum bir de, sürekli bir uyku haliyle dolaşıyorum...

Valla cnm aynen bende korktum ki biseymi var diye doktor da diyo bana ki dua et ki hep bole gitsin ama artik 9+5olduk bu saatten sonra degismez dedi valla ben mutluyum bole allah mide bulantisi yasayanlara kolaylik versin

Ankaradan olan var mi,hangi hastane ve doktor tercihiniz?

ben varim cnm.
iki dusuk ve bu gebeligimi sayarsak baya dr ve hastane gordum. en guzeli cag hastanesi erol bayraktar. hayatta degistirmem. bu bebegim de buldum onu da.

kızlar iştahlar nasıl,ben bu ara yemek yiyorum yarım saat geçmeden yememiş gibi aç hissediyorum bidaha yiyorum

Off aynen ben valla hamile degilken zorla yerdim esim bile diyo hamilelik yaradi sana diye acayip istahim acildi Allahtan 2 ayda 1 kilo aldim sadece bi de ben sigara da iciyodum birakinca istah tavan yapti tabi :))

Off aynen ben valla hamile degilken zorla yerdim esim bile diyo hamilelik yaradi sana diye acayip istahim acildi Allahtan 2 ayda 1 kilo aldim sadece bi de ben sigara da iciyodum birakinca istah tavan yapti tabi :))

aynen cnm aynen akşama kadar yemek yemesem aklıma yemek yemek gelmezdi:)) zaten zayıfımda kilo alsamda sorun değil

Dünden bu saate kadar baş ağrısı yaşıyorum yataktan çıkamıyorum gözlerimden yaş geliyor artık o derece iştahı olanlarada imreniyorum açıkcası eşim zorlamasa hiçbirşey yemem o kadar iştahsızım

ayy kızlar çok şükür benim bulantılarım bayaa azaldı çok sevinçliyim

alışveriş yapanlar olmuş bende çok hevesleniyorum ama daha erken gibi geliyo bana cinsiyet bile belli değl ya ..

henüz baş ağrım filan yok (nazar değmesin) sadece uykum aldı başını gidiyo.. geceleri uykum çok bölünüyo dönüp duruyorum.. ama gün içinde gözlerim hep kapalı...

pazartesi 2li testimiz ve diş muaynesi var.. hamilelikte dişlerin ne halde olduğunu hepimiz biliyoruz.. o yüzden önlem almakta yarar var..

hayırlısıyla şu bebişleri bi alsak kucağımıza

Ben bunalıma mi giriyorum acaba yaa o kadar isteksizim huzursuzum gerginim anlatamam..
Bi de nasil doğurucam derdi sardi sanki etrafimdakileri..sezeyan düşünüyorum ben dedim gecenlerde..teyzenin biri kalkti dedi "ayy ben onlara ana demiyorum ben catir catir normal dogurdum" madalya mi takdilar acaba ona??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…