2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
selam kızlar iştahlar açılmış bakıyorumda. benimde iştahım çok açık ama zaten açıktı. cnım herşeyi istiyor..arada karnımda gerginlik şişkinlik böyle batmalar oluyor.birde koyu akıntım olmaya başladı.umarım enfeksiyon falan değildir.ama idrar yaparken yanmam falan yok.

sakın moralini bozma ve kimseyi dinleme bacım.. sen ne istiyosasan onu yaparsın.. doktorunu dinle bakalım o ne diyo.. doktorunla konuştuktan sonra ikna olmadıysan ve sezeryan olmak istiyosan kimse engelleyemez doktorun bile.. en güzel zamanların daha doğuma çok var.. hamileliğinin tadını çıkar..

bende karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum. hatta yediğim içtiğim şey patates kızartması diyebilirim o yüzen 2 kilo almışım hemen (

Canım kusura bakma da çok gereksizmiş o teyze tamm normal doğumun artıları vardır falan filan da anne olmak sadece doğurmak mı acaba asıl anneliği sadece doğurmadan ibaret sanan o teyzenin anneliği sorgulanmalı bence te allahım yaaaa

herkese selam :)
kızlar ikili test için gittim doktorum ense kalınlığı 1,6 dedi,gayet iyi kan vermene gerek yok zaten % 70 ense kalınlığı belirliyor sonucu dedi,ama bazı arkadaşların daha düşük çıkmış ,bende endişelendim şimdi acaba benimki normalmi:26:

bana doktor değer söylemedi ama ense kalınlığın normal, özel sağlık sigortan da yok boşuna test için para verme dedi :)) gittiğim hastanede muayene ve testler çok yüksek ben sırf doktor için gidiyorum. o yüzden sağolsun gereksiz gördüğü hiçbirşeyi yaptırmıyor bana.

Canim bende hem akinti hemde idrarda yanma var....
O halde fazla gec kalmadan gitmeliyim degil mi :18:
Hamilelikte hersey oldukca ozen istiyor sanki

Canim oyle doktorlar gercekten oldukca nadir bulunur...
Hangi ildesin hangi hastane merak ettim acikcasi...

evet canım o zamanlar çalışıyordum serum tedavisiyle ayaktaydım bu kadar uzun sürmemişti.

o depresif haller hepimizde oluyr sanirim cnm. uzulme. gecici bir donem.
ama o teyzenin de cahilligine aldirmam sen kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yaparsin .

Doğum tarihlerimiz aynı :) senin bir sonraki ultrason ne zaman? Benim 8 kasım

aaa cidden ayniymis
benim bu cumartrsi cnm az kaldi.
benim gebeligin sikintili oldugu icin sik cagiriyor dr.
kanamam vardi ignelerle durdu sukur. progestan iciyrm ama.
bir de pihtilasma var. surekli igne yapiyrm. onun icin risklisin dedi. ne zaman derse gidiyrm iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…