ben varim cnm.
iki dusuk ve bu gebeligimi sayarsak baya dr ve hastane gordum. en guzeli cag hastanesi erol bayraktar. hayatta degistirmem. bu bebegim de buldum onu da.
ne yapsak neler alsak.tetanoz aşısı oldunuz mu kızlar..
Ben bunalıma mi giriyorum acaba yaao kadar isteksizim huzursuzum gerginim anlatamam..
Bi de nasil doğurucam derdi sardi sanki etrafimdakileri..sezeyan düşünüyorum ben dedim gecenlerde..teyzenin biri kalkti dedi "ayy ben onlara ana demiyorum ben catir catir normal dogurdum" madalya mi takdilar acaba ona??
o depresif haller hepimizde oluyr sanirim cnm. uzulme. gecici bir donem.
ama o teyzenin de cahilligine aldirmam sen kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yaparsin .
aaa cidden ayniymis
benim bu cumartrsi cnm az kaldi.
benim gebeligin sikintili oldugu icin sik cagiriyor dr.
kanamam vardi ignelerle durdu sukur. progestan iciyrm ama.
bir de pihtilasma var. surekli igne yapiyrm. onun icin risklisin dedi. ne zaman derse gidiyrm iste.
bende alım bir tane battaniye yarın bim e de bakacağım. Bebişimin ilk eşyası oldu ama eve götüremeyeceğim. eşim çok kızıyor. 7. aydan önce alış veriş yasak şimdilik ama ben o yasağı delmeye kararlıyım :)) bu arada kızlar alış veriş yapanlar var mı?
Canim bende hem akinti hemde idrarda yanma var....
O halde fazla gec kalmadan gitmeliyim degil mi :18:
Hamilelikte hersey oldukca ozen istiyor sanki
canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah
karından canım bana öyle baktılar
Ultrasonda gördüğüm gün merak gidiyor sonraki günler geri başlıyor hep görmek istiyorum :))
Ben bunalıma mi giriyorum acaba yaao kadar isteksizim huzursuzum gerginim anlatamam..
Bi de nasil doğurucam derdi sardi sanki etrafimdakileri..sezeyan düşünüyorum ben dedim gecenlerde..teyzenin biri kalkti dedi "ayy ben onlara ana demiyorum ben catir catir normal dogurdum" madalya mi takdilar acaba ona??
merhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim daha önceden olduğum için belirtilerini biliyorum vajinal mantar oldum
doktor fitil ve krem verdi, fitilin zararı olur mu dedim aksine yararı olur geçmesi için kullanmalısın dedi
bu arada bebeği gördüm iyi maşallah
yalnız dün forumda biraz araştırdım ilk trimesterde fitil zararlı yazmış bazı arkadaşlara doktorları önermemiş
bende kararsız kaldım fitili kullanıp kullanmama konusunda
bu durumu yaşayan varmı
selam kızlar!malum kış geliyor gebelikte sahlep tüketimiyle ilgili bilgisi olan var mı?
Hamilelik döneminde en iyi tüketilecek sıvılar içme suyu, taze meyve suları ve süttür. Bunun yanında sıcak içecek olarak yine süt, sıcak çikolata, salep gibi içecekler tercih edilmelidir. Kolalı içecekler, çay, yeşil çay ve kahve kafein içerikleri nedeniyle günlük kullanımı maksimum iki birim (fincan veya bardak) ile sınırlanmalıdır. (cnm bu yazıyı buldum şimdi netten)
slm arkadaşlar iki gündür girmiyordum rahatsızdım biraz. sizler nasılsınız bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı aranızda.
teşekkürler canım aynı yazıyı ben de okudum ama internetteki her bilgi güvenilir olmuyor mesela bazı sitelerde adaçayı içmek faydalıdır yazarken doktorum kesinlikle kullanma dedi.erken zamanda kontrole gidecek varsa beni bilgilendirsin lütfen.benim daha 15 gün var çünkü.
geçmiş olsun,ben kendi adıma iyiyim :) bildigim kadarıyla 1 kişiye tahminde bulunmuşlar erkege benziyo diye kim oldugunu unuttum ama
geçmiş olsun,ben kendi adıma iyiyim :) bildigim kadarıyla 1 kişiye tahminde bulunmuşlar erkege benziyo diye kim oldugunu unuttum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?