rica ederim cnm,ama okuduğum siteye güveniyortesi,yinede tabiki doktordan duymak daha iyi[
o da dr sonuçtakabızlık problemi olustu gebelikle beraber bende.bugün gecen sene sahlep içtiğimde bağırsaklarımın cok çalıştığını anımsadım müsilaj bir etki yapıyordu bende.tabi evde kendiniz yapacağınız doğal saf sahlepten bahsediyorum.benzer problemi olanlara yararlı olur.
erkek erken belli olurmuş zaten.kalp atış hızında kız bebek ile erkek bebek arasında fark olduğunu okumuştum bir yerde.140 tan fazla atıyorsa kız deniyordu.
erkek erken belli olurmuş zaten.kalp atış hızında kız bebek ile erkek bebek arasında fark olduğunu okumuştum bir yerde.140 tan fazla atıyorsa kız deniyordu.
rica ederim cnm,ama okuduğum siteye güveniyortesi,yinede tabiki doktordan duymak daha iyi[
o da dr sonuçtakabızlık problemi olustu gebelikle beraber bende.bugün gecen sene sahlep içtiğimde bağırsaklarımın cok çalıştığını anımsadım müsilaj bir etki yapıyordu bende.tabi evde kendiniz yapacağınız doğal saf sahlepten bahsediyorum.benzer problemi olanlara yararlı olur.
insan kendi doktorundan duyunca daha bir rahatlıyor,doktor oldugunu biliyorum onunda
ney yüzkırktan fazla atarsa kız mış canım ben anlamadım
Yine midem felaket kusmamak icin kendimi zor tutuyorum. Var mi bu isin bir caresi...
teşekkür ederim canım. iyi olmana çok sevindim inşallah öyle devam eder. bende iyiyim çok şükür şimdi benim midemle sorunum var. onun haricinde iyiyim çok şükür. ben çok merak ediyorum cinsiyetini. ama haylaz göstermiyor. yoksa doktor tahmin edecek.
insan kendi doktorundan duyunca daha bir rahatlıyor,doktor oldugunu biliyorum onunda
aynen canım yaa ama benim kontrolüme daha 2 hafta.adamı da sahlep içim mi diye arayamıyorum haliylesen ne obur şeysin dicek
kalp atım sayısı canım 140 tan fazla ise kız olabileceğini okumuştum.
aynen canım yaa ama benim kontrolüme daha 2 hafta.adamı da sahlep içim mi diye arayamıyorum haliylesen ne obur şeysin dicek
ya arıycaksın yada boğazını tutcan o zaman yapcak bişey yok
yaa ilk defa duydum. tuhaf. ama doktorlar kalbinin kaç attığını söylüyor mu ki. ben hiç duymadım.
:)) amin cnm inş sağlıklı sorunsuz bir şekilde geçiririz hamileligimizi,bende cinsiyet merakı tavan yaptı,2 3 hafta dayanabilsem bi o zamana ögrenirim sanıyorum 15 16 haftalık oluyo o zaman
benim ki söylemişti sor istersen
benim ki söylemişti sor istersen
bazen 12 ve13. hafdada tahmin ediyorlar. erkek olursa 11 de bile belli oluyor benim kuzenimin 11 de belli oldu. evet bakalım bende çok merak ediyorum. benim ayın 6 sına randevum var inşallah o zaman gösterir benim haylaz.
hımm evet sorayım bakalım bir dahaki gittiğimde. eeee senin ki ney o zaman
evet cnm tahmin ediliyor ama kesin olarak 16. haftada belli oluyormuş,bikaç tanıdıgıma erkek demişler sonra kız demişler,öğrenince kesin olarak öğrenmek istiyorum ben,olabilirler beni tatmin etmiyor
evet cnm tahmin ediliyor ama kesin olarak 16. haftada belli oluyormuş,bikaç tanıdıgıma erkek demişler sonra kız demişler,öğrenince kesin olarak öğrenmek istiyorum ben,olabilirler beni tatmin etmiyor
8.haftada gittiğimde 140 civarı demişti budrumda erkek herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?