2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

erkek erken belli olurmuş zaten.kalp atış hızında kız bebek ile erkek bebek arasında fark olduğunu okumuştum bir yerde.140 tan fazla atıyorsa kız deniyordu.

evet erkek bebekler belli oluyor erkenden,puf ya bana daha görünmüyor diyorlar 12+6 olduk,beni gören kız diyor ama bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil,benimki sadece merak

:)) amin cnm inş sağlıklı sorunsuz bir şekilde geçiririz hamileligimizi,bende cinsiyet merakı tavan yaptı,2 3 hafta dayanabilsem bi o zamana ögrenirim sanıyorum 15 16 haftalık oluyo o zaman

:)) amin cnm inş sağlıklı sorunsuz bir şekilde geçiririz hamileligimizi,bende cinsiyet merakı tavan yaptı,2 3 hafta dayanabilsem bi o zamana ögrenirim sanıyorum 15 16 haftalık oluyo o zaman

bazen 12 ve13. hafdada tahmin ediyorlar. erkek olursa 11 de bile belli oluyor benim kuzenimin 11 de belli oldu. evet bakalım bende çok merak ediyorum. benim ayın 6 sına randevum var inşallah o zaman gösterir benim haylaz.

bazen 12 ve13. hafdada tahmin ediyorlar. erkek olursa 11 de bile belli oluyor benim kuzenimin 11 de belli oldu. evet bakalım bende çok merak ediyorum. benim ayın 6 sına randevum var inşallah o zaman gösterir benim haylaz.

evet cnm tahmin ediliyor ama kesin olarak 16. haftada belli oluyormuş,bikaç tanıdıgıma erkek demişler sonra kız demişler,öğrenince kesin olarak öğrenmek istiyorum ben,olabilirler beni tatmin etmiyor

evet cnm tahmin ediliyor ama kesin olarak 16. haftada belli oluyormuş,bikaç tanıdıgıma erkek demişler sonra kız demişler,öğrenince kesin olarak öğrenmek istiyorum ben,olabilirler beni tatmin etmiyor

öğrensek de alışverişe başlasak daha hiç birşey almadım cok hevesleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…