- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 35
öğrensek de alışverişe başlasak daha hiç birşey almadım cok hevesleniyorum
Galiba sormadan söylemiyorlar
zaten alışverişe başlayanlar olmuş,zor tutuyorum kendimi zaten onlarıda okuyunca dürtüyorlar beniama cinsiyeti ögrenmeden bişey almak yok cinsiyeti ögrenince bikaç bişey alırım hevesim az geçsin diye ondan sonrada geçermi çoğalırmı Allah bilir artık
Ankaradan olan var mi,hangi hastane ve doktor tercihiniz?
Kizlar benim midem 6 aylik hamile gibi, cok da kabizlik var. benzer durumu yasayanlar var mi? Neler yapiyorsunuz?
Bir de burun kurulugu ve burun kanamasi oluyor arada. Acaba buhar makinesi gibi bir sey alsak faydasi olur mu?
Hepinize hayirli aksamlar
kızlar sizi bir konuda uyarmak istiyorum. dün hangi akla hizmetse hamburger yedim b...r k..g markasından ve tabi ki zehirlendim. dün karın ağrısı çok kötüydü hafif ishalle atlattım sandım bugun perişan oldum kafamı kaldırsam dünya dönüyor 2 defa çıkarınca rahatladım. baş dönmem de saatler ilerledikçe geçti geçmese hastaneye gidicektim serum versinler diye. tabi tuzlu ayran haşlanmış patates falan yedim biraz. şu an iyiyim çok şükür. aman nolursunuz fast food yemeyin. kimbilir hangi şartlarda saklandı ve piştiyse o hamburgertek ben değil eşimde rahatsızlanmış ishal olmuş. ben gebelik süresince çok güvendiğim 1-2 restaurant dışında dışardan bir şeyi ağzıma sokmayı düşünmüyorum artık o da olur da yemeğe gitmemiz gerekirse. kuru ekmek yerim dışardan yemem
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın arkadaşım,çok haklısın yememek lazım ama arada bir kaçamak oluyor işte
kızlar sizi bir konuda uyarmak istiyorum. dün hangi akla hizmetse hamburger yedim b...r k..g markasından ve tabi ki zehirlendim. dün karın ağrısı çok kötüydü hafif ishalle atlattım sandım bugun perişan oldum kafamı kaldırsam dünya dönüyor 2 defa çıkarınca rahatladım. baş dönmem de saatler ilerledikçe geçti geçmese hastaneye gidicektim serum versinler diye. tabi tuzlu ayran haşlanmış patates falan yedim biraz. şu an iyiyim çok şükür. aman nolursunuz fast food yemeyin. kimbilir hangi şartlarda saklandı ve piştiyse o hamburgertek ben değil eşimde rahatsızlanmış ishal olmuş. ben gebelik süresince çok güvendiğim 1-2 restaurant dışında dışardan bir şeyi ağzıma sokmayı düşünmüyorum artık o da olur da yemeğe gitmemiz gerekirse. kuru ekmek yerim dışardan yemem
geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine
mrb cnm üsteki imzayı nerden yaptın kaç günlük olduğunu gösteren
hiç güleceğim yoktu güldürdün beni teşekkür ederim:)
Bende dün akşam TV de tavla takımı vardı oyun oynuyorlardı, yanındaki açık renk taşları cips zannettim, eşime diyomki bana patates cipsi:))))
ama gitmesine izin vermedim, her gördüğümü bir an istiyom sonra geçiyo isteğim.
devam ederse patlicammmmmm
Çok geçmiş olsun gökçecim dualarımız seninle rabbim tekrar nasip eder inş.kalp atışı için gittiğimiz doktorda her iki yöndende kalp atışı duyulmadı ve bir başka ultrason makinesiyle radyoloji doktorna yönlendirdi kadın doğumcu ordada acilden bakılınca daha teferruatlı vel hasıl kalp atışı falan yok 7 ve hatta 9 olması gerekn haftamız 5+4 olarak sonlanmış bulunmaktaa....şimdi bir başka üniversite hastanesine veya doğum hastanelerine yönlendirdi bu özel doktor ölü bebek kürtajı yapamıyoz dedi riskli duruyonuz vs..dedi bugun annnemde ilk uçakla geliyor ve yarın inşlh bir başka hastane arayışı doktoru ile bu durumumu hallledecekler bana dua edin .... bebek mebek hayal oldu bunada şükürler olsun... inşallah bu operasyon işlemi hayırlı sonuçlanır.... dualarınıza ciddden ruhen ve bedenenn çok ihtiyacım var. hayırlı günler diliyorum bacılarım...
benim bu cumartrsi cnm az kaldi.
benim gebeligin sikintili oldugu icin sik cagiriyor dr.
kanamam vardi ignelerle durdu sukur. progestan iciyrm ama.
bir de pihtilasma var. surekli igne yapiyrm. onun icin risklisin dedi. ne zaman derse gidiyrm iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?