Son bir kaç gündür bulantı ilaçlarıda fayda etmez oldu ne yesem kusuyorum yemesem miydem bulanıyor bi yandan açım diğer taraftan boğazım acıyor bişeyde yiyemiyorum artık dr da bişey demiyor serum veriyolar bıraz ıyıyım bıkaç saat sonra perişanım hiç geçmeyecek gibi ne yapacağımı şaşırdım sinirlerimde bozuldu bu gün artık isyanlardayım..
kızlar solaninden bilgi alan varmı?
Gözün Aydın canım :) gripte geçti bebiş de sağlıklı ohh değmeyin keyfine :) çok sevindim benim için de dua edin cuma gidicem şimdiden heycan yaptım... Bi de Ben her şeye alınır oldum hemen ağlayıveriyorum var mıdır benim gibi :))
Arkadaşlar merhaba
ben her gece karın ağrısıyla uyanıyorum benim gibi yaşayan varmı? nedeni ne olabilir acaba?
Yine midem felaket kusmamak icin kendimi zor tutuyorum. Var mi bu isin bir caresi...
bana doktor değer söylemedi ama ense kalınlığın normal, özel sağlık sigortan da yok boşuna test için para verme dedi :)) gittiğim hastanede muayene ve testler çok yüksek ben sırf doktor için gidiyorum. o yüzden sağolsun gereksiz gördüğü hiçbirşeyi yaptırmıyor bana.
canım belki biliyorsundur ben burda kardeşim adına yazıyorum ... 2hafta önce doktor onada mantar var sende diyerek fitil ve krem vermiş oda senin gibi terettüt yaşadı nitekim kullanmadıişin tuhafıda kardeşimde mantar belirtisi dahi yoktu onunda rahatlığıyla kullanmadı yardımcı olurmu bilemiyorum ama bende oğluma hamileyken 3 aylık tım (9 yıl önce) mantar şikayetim vardı ve ileri derecede dayanamadım eczaneye gittim oda kesinlikle krem yada benzeri birşey kullanamazsın dedi :2: neler çektiğimi ben bilirim :2: kendi imkanlarımla halletmeye çalıştım :26: sana önerebileceğim her zaman kendini olabildiğince kuru tut ( mantar nemli ortamı sever) ve evdeyken içine çamaşır giyme kesinlikle faydasını görürsün çok geçmiş olsun
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese,
nasılsınız bugün,
size bir sorum olacak.somurtkan hamilelerin erkek mi bebeği olurmuş inanışlara göre ?
ben güleryüzlülüğümle tasfir edilen biri oldum hep.hamillkekten beri somurtuyormuşum :)
bu arada yüzüm bembeyaz esmerim aslında.aynada bakınca acıyorum kendime yüzm o kadar solgun ki.
yarın kontrolumuz var bakalım sorucam bunları.
bugün kontrolü olanları heyecanla bekliyorum.
iyi tatiller herkese şimdiden
günaydın arkadaşlar,
"solanin" ve "prenscim" ne durumdalar acaba?
nerede okuduğumu tam hatırlamıyorum ama. eskiden cinsiyet şöyle tahmin edilirmiş: sağ gözü sol gözünden daha parlak ve sağ göğsü sol göğsünden daha gergin olan annelerin oğlu olurmuş tabi tam tersi de kız:) aynaya bakıyorum ama anlayamıyorum ki bide oldum olası benim sağ göğsüm daha büyüktür20. yüzyıla kadar cinsiyet böyle tahmin edilirmiş bi bakın bakalım
Canım valla biliyorsun, 10. haftada bir kesilir gibi olmuştu. 3 gün sonra tüm şiddetiyle geri döndü ama sizin moralinizi bozmayayım diye yazmadım buraya. Şimdi 13 haftadayım, pazartesi günü kesildi. Bu sefer farklı gibi cunku uyku halim de ortadan kalktı, halsizlik yok. Hatta acaip bir enerji geldi. Akşam erkenden gelmiyor uykum. Bir de iştahım açıldı, gördüğüm herşeyden canım istiyor :) böyle giderse mahvolurum valla.. zaten kiloluyum :))
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese,
nasılsınız bugün,
size bir sorum olacak.somurtkan hamilelerin erkek mi bebeği olurmuş inanışlara göre ?
ben güleryüzlülüğümle tasfir edilen biri oldum hep.hamillkekten beri somurtuyormuşum :)
bu arada yüzüm bembeyaz esmerim aslında.aynada bakınca acıyorum kendime yüzm o kadar solgun ki.
yarın kontrolumuz var bakalım sorucam bunları.
bugün kontrolü olanları heyecanla bekliyorum.
iyi tatiller herkese şimdiden
kızlar arkadşımın bebeğinin 40 ı çıktı bana gezmeye gelecekler ... 40 sepeti yaptım nasıl olmuş ? umarım resmi ekleyebilmişimdir
Ankaradan olan var mi,hangi hastane ve doktor tercihiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?