2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım 2 hafta öncesine kadar bende aynı durumdaydım 2 haftadır kusmam sadece sabahları ama mide bulantım ve mide ekşimem beni hiç rahat bırakmıyor tüm gün devam ediyor ,halsizlik ,yorgunluk ,sinirlilik,korku,endişede ekleniyor üstüne biraz sabredeceğiz hiç bişey yapılmıyor çekiyoruz mecbur.

Oooo sen beni görsen kimi görsem,kiminle konussam salya sümük ağlıyorum hatta oğlum var 4 yaşında o ağladığı zaman çağa ağlama diyorum susmayınca bende ağlamaya başlıyorumhormonlardan dolayı tabiki ben hep kalıcı sanıyorum ama aslında geçici bi durum sadece bi kaç aya kadar geçermi yoksa doğuma kadarmı geçer onu merak ediyroum.

Arkadaşlar merhaba

ben her gece karın ağrısıyla uyanıyorum benim gibi yaşayan varmı? nedeni ne olabilir acaba?

Bende aynen öyleydim bayramda doktora gittim muayene ettiler tahlil falan yaptılar hiç birşey çıkmadı. En son neden ağrıyor o zaman diye sorduğumda içinde birşey gelişiyor tabi ki ağrı olur dedi. Bayramdan sonra kendi doktoruma gittim oda iyice muayene etti birşey bulamadı. Gerçi oda pek tatmin edici bir cevap vermedi burda doktor imkanı çok kısıtlı olduğundan herşey muallakta kalıyor maalesef ama ben alıştım artık 2 hafta oldu. Hala sancılarım var.

kızlar arkadşımın bebeğinin 40 ı çıktı bana gezmeye gelecekler ... 40 sepeti yaptım nasıl olmuş ? umarım resmi ekleyebilmişimdir

Eklentiler

• $yumurta sepeti.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 53
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese,
nasılsınız bugün,

size bir sorum olacak.somurtkan hamilelerin erkek mi bebeği olurmuş inanışlara göre ?
ben güleryüzlülüğümle tasfir edilen biri oldum hep.hamillkekten beri somurtuyormuşum :)

bu arada yüzüm bembeyaz esmerim aslında.aynada bakınca acıyorum kendime yüzm o kadar solgun ki.
yarın kontrolumuz var bakalım sorucam bunları.

bugün kontrolü olanları heyecanla bekliyorum.
iyi tatiller herkese şimdiden

canım cevabın için çok mersii,insan endişeleniyor işte,negüzel çok iyiymiş doktıorun Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

teşekkür ederim cnm cevap için

bende geçtiğimiz günlerde ne zaman üzücü bir olay görsem duysam salya sümük oluyordum eşim benle dalga geçiyordu:)
ama bu aralar iyiyim.

nerede okuduğumu tam hatırlamıyorum ama. eskiden cinsiyet şöyle tahmin edilirmiş: sağ gözü sol gözünden daha parlak ve sağ göğsü sol göğsünden daha gergin olan annelerin oğlu olurmuş tabi tam tersi de kız:) aynaya bakıyorum ama anlayamıyorum ki bide oldum olası benim sağ göğsüm daha büyüktür 20. yüzyıla kadar cinsiyet böyle tahmin edilirmiş bi bakın bakalım

hiç duymamıştım böyle bir rivayeti:26: ben güleryüzlüyüm kızım oldu şimdi somurtayım ozaman oğlan olsun

:) resmen bulmaca gibi .... beni görenlerin büyük çoğunluğu kızın olacak diyo ama nasip ...

Ayyy ne güzel darısı bizlerin başına bende 13 ncü haftadayım ama son gaz devam ediyor herşeyden tiksiniyorum maşallah sana.

erkek mi kız mı bilmiyorum ama bende de somurtganlık yüzümde bir solgunluk baş gösteriyor. her anı dakikayı sayıyorum bir an önce eve gidip uzanmak istiyorum hep....

benim yumurta sepetimi beğenen olmadı mı arkadaşıma yaptım güzel olmadıysa değiştreyim

kızlar ben birde yemek yapmaktan tiksiniyorum. aslında 4 gündür mide bulantılarım da geçti sayılır artık çıkarmıyorum.
ama yemek yapmayı hiç istemiyorum resmen tiksiniyorum. kaynanamla altlı üstlü oturuyoz eskiden akşam işten eve gider yemek yapardım asla orda yemezdim.
şimdi sabah kalkınca bile burnuma yemek kokuları geliyor tiksiniyorum ve artık kaynanamda yiyoz yemeği.
sizler ne yapıyorsunuz?

Ankaradan olan var mi,hangi hastane ve doktor tercihiniz?

Canım ben ankaradayım ilk oğlumu çağ hastanesinde doğum yapmıştım şimdi veni vidi hastanesi var ona gidiyorum ama heran drumu ve hastanemi değiştirebilirim sen nereye gidiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…