Benim hap progestan iğne proluton. Bende öyle halsizim hep yatasım var. Doktor yatacaksın hep dediğinde nasıl yatarım diye düşünüyordum ama bu ilaçlarla yatılıyomuş.
kızlar arkadşımın bebeğinin 40 ı çıktı bana gezmeye gelecekler ... 40 sepeti yaptım nasıl olmuş ? umarım resmi ekleyebilmişimdir
Canım ya sepetine bayıldım, biz de böyle adetler yok ama harika olmuş bizim yavrucak da doğarsa yaparım inşallah
Kızlar dünden beri gözlerimin üstüne vuran bir baş ağrım var, adetim yaklaştığı zaman olurdu bu tarz ağrı genelde. Ve biraz önce koyu kahve lekenlenme gördüm az bişi ama korkuttu, 3 gün önceki dr kontrolümde herşey yolundaydı noluyor anlamadım:44:
istersen bir doktorunu ara sor canım, belki gelmen gerekebilir der. İnşallah bir şey yoktur, adet dönemlerinde az da olsa lekelenme görmek normal diyorlardı ama..
çatlak için ürün kullanmaya başlayan var mı?
benim cildim yağlı olmasına rağmen, karnımda , göğüslerimde ve eğilince belim ve sırtımda gerilme hissediyorum, şu ana kadar sadece yarım kilo aldım fakat çatlak oluşmasından endişeleniyorum. bazı yağların kıllanma yaptığı yazılmış, zaten hamilelik başlangıcından beri kıllanma artmış gibi geliyor bana o yüzden yağları kullanma konusunda tedirginim. bir kaç arkadaşımdan body shop ta satılan kakaolu vücut balsamı için tavsiye aldım, bu ürün hakkında duyumu ya da tecrübesi olan var mı?
Canım sana nacizane tavsiyem, kısa sürelerle başlayıp süreyi uzatarak evde tek kalmaya çalışman..maalesef bu tür korkuların üstüne gitmeden kalıcı bir çözümü olmuyor. Evden annene gittiğin zaman o günü kurtarıyorsun ama uzun vadede korkun artarak devam ediyor. 1-2 saat ile başlayıp daha sonra uzatarak evde kalma egzersizleri seni uzun vadede cok rahatlatacak :)
ewet bencede korkunu yenmelisin. olduki annen bir yere gitti gidecek bir yerin yok ne yapcan o zaman.
bir defa şöyle bişey okumuştum hamile kadınlara musallat olurlarmış. sen korktukça böyle şeyler olsada olmasada korkuların dahada artar. bende bazan korkarım ama hemen bir ayetel kürsü okurum ve çok rahatlarım. Çok şükür artık Allah'tan başka hiçbişeyden korkmuyorum.
merhaba kızlar dün çok kötü bir olay yaşadık.alışveriş merkezinden çıkarken tam arabaya binmiştik eşim yukarda bir poşet unuttuğumu farketti ben oğlumla arabada beklerken hızlıca alayım dedi.sonra tam otomatik kapıdan içeri girecekken kapının açılmaması yüzünden cam kapının içinden geçti.yüzü gözü parçalandı.bir yandan arabada oğlum bir yandan eşim ne yapacağımı şaırdım eşimi öyle kanlar içinde bırakıp önce oğlumu eve anneme bıraktım sonra dönüp eşimi aldım ve hastaneye götürdüm.neyseki burnunda kırık filan olmamış ama yüzünde ciddi çizikler oldu dikiş atılan yerleri var.allah korudu resmen.dün bu koşuşturmada karnım acayip ağrıdı bugün halada ağrıyor bebeğime bişey olacak diye ödüm koptu.alışveriş merkezleri türlü tehlikelerle dolu yürüyen merdivenler bozuk asansörler kapılar dikkat etmek lazım çok fazla.
6 kasımda doktor randevum var ama içim hiç rahat değil daha öncemi gitsem doktora acaba.şimdi eşime desem kızar bana abartıyorum diye ama evhamdanda kurtulamıyorum ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?