2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba kızlar,
dün kontrolümüz ve testimiz vardı, her şey yolunda çok şükür.testin de sadece bir risk değerlendirmesi olduğunu söyledi doktorum, yaptırdık bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir.
bizimki de bir hafta önden gidiyormuş, mide bulantılarım biter diye umarken artmaya başladı.
inşallah geçer de tadını çıkarmaya başlarız hamileliğin.
hepimize hayırlı cumalar.

Benim hap progestan iğne proluton. Bende öyle halsizim hep yatasım var. Doktor yatacaksın hep dediğinde nasıl yatarım diye düşünüyordum ama bu ilaçlarla yatılıyomuş.

benim proluton bitti cnm.
diger igne kan sulandirici. pihtilasma yuzunden.

herkese hayırlı cumalar,
kızlar yanlış olduğunu bile bile kendinize hakim olamayıp yapmaya devam ettiğiniz şeyler var mı?
ben günde iki kupa çay içmeye devam ediyorum mesela,
yüz üstü yatmadan uykuya dalamıyorum, yılların alışkanlığı kolay olmuyor vazgeçmek
iki gün önce yolda çiğköftecinin önünden geçerken çok feci canım istedi 500 metre kadar yürüdüm 'hayır hayır' diyerek, dayanamadım geri dönüp aldım ve normalde asla yiyemeyeceğim kadar o içinde ne katkı olduğu bellli olmayan acaip karışımdan yedim, olsa, bi o kadar daha yiyebilirdim
dün de iş çıkışı evde yemek yapamayacak kadar bulantım vardı dışarda yemek yemek için bi hayli dolandık, gördüğüm herşey beni daha da kötü yaptı sonra burger kingi gördüm ve hiç olmadığı kadar iştahla yedim ve inanılmaz mutlu oldum, bulantı falan hiçbirşey kalmadı.
bildim bileli zaten az su içerim hala yeterince içtiğimi düşünmüyorum
ama neyseki 5. haftada sigarayı bırakabildim
itiraf com vardı bi aralar hala var mı acaba

dediklerinin hepsini sigara harici yaptım, maalesef çalıştığım yede yemekhane yok o yüzden hep dışardan yemek zorundayız.

Kızlar dünden beri gözlerimin üstüne vuran bir baş ağrım var, adetim yaklaştığı zaman olurdu bu tarz ağrı genelde. Ve biraz önce koyu kahve lekenlenme gördüm az bişi ama korkuttu, 3 gün önceki dr kontrolümde herşey yolundaydı noluyor anlamadım :44:

istersen bir doktorunu ara sor canım, belki gelmen gerekebilir der. İnşallah bir şey yoktur, adet dönemlerinde az da olsa lekelenme görmek normal diyorlardı ama..

selam kızlar nasılsınız
uzun süredir giremedim, malum tatlı heycanımız var,
salı günü oğluşumun doğumgününü kutluyoruz nasipse,
onun telaşı sardı
bu telaşta karnımdakini unutuyorum bazen
pazartesi doktor randevumuz var, inşallah hayırlı haberler alırız bizde

istersen bir doktorunu ara sor canım, belki gelmen gerekebilir der. İnşallah bir şey yoktur, adet dönemlerinde az da olsa lekelenme görmek normal diyorlardı ama..

Şimdi görüştüm drumla, dün çok yorulduysan olabilir ciddi bişi olduğunu sanmıyorum ama gelirsen bakarız dedi.

Eşimde korkma bişi yoktur inş filan diyor, canım sıkıldı ya.. Yarın 10. hafta dolacak inşallah... Mübarek Cuma günü kötü bişi olmaması için dua ediyorum..

çatlak için ürün kullanmaya başlayan var mı?
benim cildim yağlı olmasına rağmen, karnımda , göğüslerimde ve eğilince belim ve sırtımda gerilme hissediyorum, şu ana kadar sadece yarım kilo aldım fakat çatlak oluşmasından endişeleniyorum. bazı yağların kıllanma yaptığı yazılmış, zaten hamilelik başlangıcından beri kıllanma artmış gibi geliyor bana o yüzden yağları kullanma konusunda tedirginim. bir kaç arkadaşımdan body shop ta satılan kakaolu vücut balsamı için tavsiye aldım, bu ürün hakkında duyumu ya da tecrübesi olan var mı?

Kakao yada acı badem yagı kullanabilirsin .. Ben acı badem yagı kullanıyorum henüz kilo almadım hatta verdim ama karnım kiloma gore dümdüz degil tabi:) her banyodan sonra sürüyorum Şimdilik iyi gibi.. Acı badem yagı killanma yapmaz tatlı badem yagı yapar bilgin olsun ama hamilelikte büyüme hormonu arttığı için tüylerimizin çabuk büyümesi ve biraz da artması normalmiş ..
Bu arada bilmediğiniz marka yağ almayın cunku inceltilmis oluyo pek bi ise yaramaz arifoglununkileri tavsiye ederim saf cunku..

16:40 dada bizim randevumuz var kizlar. Benim ikinci çocuğum olmasina ragmen kalbim yerinden cikicak sanki .Ellerim bile titeiyor heyecandan ne olucak benim bu halim.Cok isterdim sakin sakin randevumu beklemeyi. ..Bize dua edin bu cuma saati olurmu kizlar belki cinsiyeti bile kesin olarak söyler :) Sağlıklı olsunlar inşallah gerisi boş tabi :)

Mesela bugün eşim işe yeni gitti ve geç gelecek yani 11 de gelecek evde durmamı pek istemedi annemi aradı annemde teyzemlere gidiyromuş babamla illaki oraya götüreyim bu güzel havaları bidaha bulamazsın dedi ama ben evde kalmak dediğin gibi bu korkuyu yenmek istedim bi nevi birazda yapmam gereken işlerim var mecbur yani onları yapayım dedim oğlanı yatırdım uyursa dışarıda hava çok güzel ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor bu topikte bu halde olan bi tek ben varım galiba

merhaba kızlar dün çok kötü bir olay yaşadık.alışveriş merkezinden çıkarken tam arabaya binmiştik eşim yukarda bir poşet unuttuğumu farketti ben oğlumla arabada beklerken hızlıca alayım dedi.sonra tam otomatik kapıdan içeri girecekken kapının açılmaması yüzünden cam kapının içinden geçti.yüzü gözü parçalandı.bir yandan arabada oğlum bir yandan eşim ne yapacağımı şaırdım eşimi öyle kanlar içinde bırakıp önce oğlumu eve anneme bıraktım sonra dönüp eşimi aldım ve hastaneye götürdüm.neyseki burnunda kırık filan olmamış ama yüzünde ciddi çizikler oldu dikiş atılan yerleri var.allah korudu resmen.dün bu koşuşturmada karnım acayip ağrıdı bugün halada ağrıyor bebeğime bişey olacak diye ödüm koptu.alışveriş merkezleri türlü tehlikelerle dolu yürüyen merdivenler bozuk asansörler kapılar dikkat etmek lazım çok fazla.

6 kasımda doktor randevum var ama içim hiç rahat değil daha öncemi gitsem doktora acaba.şimdi eşime desem kızar bana abartıyorum diye ama evhamdanda kurtulamıyorum ne yazıkki

zaten ben aslında halime şükretmeliyim ki ailesi uzakta olan arkadaslar var benim annem sağolsun o olmasa belkide ciddi ciddi yemiştim kafayı atlatmak istiyorum inş başarırım ayetel kürsüyü ,nas ,felak diğer sureler hep okurum inşş atlatıcam ALLAH ın izniyle

Cok cok gecmis olsun canım ya allah korumuş gözüne falan bisi olsaydı allah şifa versin.. Sende evham yapma bisicik yoktur bebisinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…