2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
benim yumurta sepetimi beğenen olmadı mı arkadaşıma yaptım güzel olmadıysa değiştreyim

canım güzel olmuş eline sağlık. ben senin bebişe hazırladığını düşündüm hatta önyargılı düşüncemle daha cinsiyeti belli değil neden pembe yaptığını düşündüm

canım güzel olmuş eline sağlık. ben senin bebişe hazırladığını düşündüm hatta önyargılı düşüncemle daha cinsiyeti belli değil neden pembe yaptığını düşündüm

yok canım hani bebeklerin 40 ı çıkınca 40 uçurmaya geliyorlar ya ev sahibi de yumurta şeker un vs. koyuyor ya ona artık böyle süsleyip veriolar ben de yaptım inşallah beğenir arkadaşım :)

gel sana da yapayım canım :)) sağlıkla doğsun da bebişlerimiz ben yaparım ... bugün kontrole gidicem heycan dorukta

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım :) , nasıl yaptığını da anlatırsan mesajla da olur, sevinrim :)

Son düzenleme:
Kızlar her sabah işe gelip, bilgisayarımı açtıktan sonra buraya bakmak, moralimi yükseltiyor. Sizleri görmek, sıkıntıları paylaşmak, mutlulukları yazmak hiç yalnız hissetmememi sağlıyor... İyi ki varsınız valla!

Güzel bir gün olsun güzel anneler!

yok canım hani bebeklerin 40 ı çıkınca 40 uçurmaya geliyorlar ya ev sahibi de yumurta şeker un vs. koyuyor ya ona artık böyle süsleyip veriolar ben de yaptım inşallah beğenir arkadaşım :)

hımm, ben bu adeti bilmiyorum bizde yokmu acaba?
bizde de 40 ında bir yere götürürler onlarda hediye verir bunu biliyordum ama yumurta un şeker olayını bilmiyordum:)

Son düzenleme:
Herkesin farklı oluyor tabi haliyle canım... İnşallah en kısa zamanda sıkıntıların biter de, hamileliğin keyfini çıkarmaya başlarsın :)

İnş canım birde benim evde yalnız kalamama gibi bi korku ve endişelerim oluyor evde pek durmamaya çalışıyorum anneme gidiyorum genelde daha öncede yazmıştım eşim evdeyse iyiyim ama onun işe gideceğini düşündüğüm zaman yada giderken ağlama krizine giriyorum bakalım bugün nasıl olucam sırf bunu yenmek için arabamızı satmıştık 2 ay önce 2 gün önce tekrar araba aldık dün yine annemdeydim ama bugün evdeyim işlerim var yapmam gereken ama akşamı nasıl ederim onu hiç bilmiyorum

Günaydın güzel mayıs anneleri hayırlı günler ve hayırlı cumalar olsun hepimize.

gunde 3 tane progestan hap aliyrm cnm.
1 coraspirin
1 folideca
1 tane de 0.4 luk claxena igne yapiyrm. igne doguma kadar da digerleri ne zamana kadat bilmiyrm cnm.

benim de bulantilar basladi. ne guzel yok diye seviniyrdum. bas donmesi ve halsizlik de cabasi. hemen yoruluyrm.hep hasta gibi vucudum.

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım :) , nasıl yaptığını da anlatırsan mesajla da olur, sevinrim :)

canım bak şimdi bu sepet alsında ekmek sepeti 1 milyoncularda satılıyor 5tl ye aldım ... tülün metresi 3 tl eni 3 metre olduğu için 1 metreyi üç arkadaş paylaştık yani tül 1 tl ye denk geldi ... kurdale rulosu 1 tl ... kelebek figürleri tanesi 50 kuruş .. silikon tabancam yoktu sıvı silikon aldım 3 tl ye .... organizasyoncular bu sepeti dünya paraya satıolar ...
tülleri kare kare kestim tüm malzemeleri onlara koyup kurdale ile bağladım . ( yumurta, pirinç,şeker , bozuk para, un,pamuk ,)unu poşete koydum öle kurdeleledim ama... en son kalan tülü alt kısmına sarıp bağladım kelebek yapıştırdım... yani hiç bişeyi yok çok kolay... bi de zıbın alıp koyucam sepete bu akşam gelecekler...

Eklentiler

• $yumurta 2.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 57

bende bebek sepeti olarak alıp yapabilirim canım bende kurdele ( mavi ve pembe ) ve beyaz ve pembe güller, silikon tabancası da var üstelik :)) Bir milyonculara bakarım cinsiyeti belli iken tül ve sepet yeterli, ona göre süslerim

teşekkür ederim

hımm, ben bu adeti bilmiyorum bizde yokmu acaba?
bizde de 40 ında bir yere götürürler onlarda hediye verir bunu biliyordum ama yumurta un şeker olayını bilmiyordum:)
ben manisadayım bizim burda yapıyorlar izmirde de öyle
EKMEK : Elinin bereketi hiç azalmasın, annen baban elinin ekmek tuttuğu günleri görsün, seninle gurur duysun.
PAMUK : Saçın ve sakalın aklaşana kadar çok uzun ömürlü ol, kalbin pamuk gibi yumuşak olsun.
PİRİNÇ : Sana, evine ve evimize bereket gelsin.
ŞEKER : Ağzın hep tatlı olsun, tatlı dilli, güleryüzli bir insan ol ve kimsenin gönlünü kırma.
UN : Çok uzun, sağlıklı ve un gibi tertemiz bir ömrün olsun, ak sakallı dede olup torunlarını ağız tadıyle gör.
METAL BOZUK PARA : Ömrün boyunca hep bol kazançların olsun, bu paralardan çok çok daha fazlasına sahip ol.

Canım sana nacizane tavsiyem, kısa sürelerle başlayıp süreyi uzatarak evde tek kalmaya çalışman..maalesef bu tür korkuların üstüne gitmeden kalıcı bir çözümü olmuyor. Evden annene gittiğin zaman o günü kurtarıyorsun ama uzun vadede korkun artarak devam ediyor. 1-2 saat ile başlayıp daha sonra uzatarak evde kalma egzersizleri seni uzun vadede cok rahatlatacak :)

hımmm, çok güzelmiş. ben seviyorum böyle gelenekleri :)))

olur tabi neden olmasın:) ben ve iki arkadaşım aynı bebişe bi de şeker hamurundan kurbiye yaptık bebek mevlütüne götürdük o da çok güzel oldu ...

Eklentiler

• $kurabiye 2.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $kurabiye.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 67

İlk hamileligimde deki gibi fast food yiyordum hangi akla hizmetse ...Çok kızıyorum kendime 4 kilo oglumu dogurdum ama +24 kiloyla da basbasa kaldim aylarimi aldi o kilolari vermek... Sorun kiloda değil sadece sağlıksız bir kere.Simdi agzima surmuyorum cok canim cekerse hamburger ekmegi alip evde kiymayla hamburger yapıyorum. Oğlumda bayila bayila yiyor. Dikkat etmek lazım gerçekten. Çok geçmiş olsun canim.

ewet bencede korkunu yenmelisin. olduki annen bir yere gitti gidecek bir yerin yok ne yapcan o zaman.
bir defa şöyle bişey okumuştum hamile kadınlara musallat olurlarmış. sen korktukça böyle şeyler olsada olmasada korkuların dahada artar. bende bazan korkarım ama hemen bir ayetel kürsü okurum ve çok rahatlarım. Çok şükür artık Allah'tan başka hiçbişeyden korkmuyorum.

Benim hap progestan iğne proluton. Bende öyle halsizim hep yatasım var. Doktor yatacaksın hep dediğinde nasıl yatarım diye düşünüyordum ama bu ilaçlarla yatılıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…