2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim cok geçmiş olsun Zor zamanlar gecirmissiniz gercekten.Icini ferah tutmaya calis ama zor tabi ben olsam bende telas yapardim haklisin,olmazsa git görün canim doktora.

Bunu sen yapmıcan ki sen bebeğini gezmeye götürünce ev sahibi yapması lazım :) bana gel ben yaparım öğrendim artık :)

heheheh tamam canım gelirim sepetimi de alır giderim :)

Arkadaşım ben de bayramda yorulduğumda olmuştu bana çok şükür şimdi bir sıkıntı yok Allah'a emanet bebeklerimiz zaten, ama biraz daha dinlenmeye özen göstermeliyiz :)

Ben de Lierac mı ne ondan kullanıyorum şu an çok memnunum ama ilerde ne olur bilemeyeceğim :)

Ben yarın için olan randevuma dayanamıyorum senin bugüne dayanamaman çok normal :) Rabbim bebişini sağlıkla kucağına versin, sana el sallasın içerden :)

Oferta canım, çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin eşine, sen de stres yapma eminim bebişin de gayet sağlıklıdır. Sana böyle diyorum ama ben de görmeden yapamıyorum onu ultrason da :)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun, yüzdeki yaralanmalarda iz kalmaması için silikon esaslı kremler var onlardan kullanabilirsiniz eşiniz için.
bebeğin ile ilgili bir şey yoktur bence boşuna evham yapma heyecandan korkudan kasılma ve ağrı oluşmuştur bence ama, için rahat etmeyecekse git doktoruna rahat et.
Allah herkesi görünmez kazadan korusun.

çok geçmiş olsun oferta,allah korumuş yine de verilmiş sadakanız varmış. inşallah kısa zamanda iyileşir. gerçekten avmler özellikle çocuklar için çok tehlikeli.

canım çok geçmiş olsun. Allah kaza beladan korusun.

büyük geçmiş olsun cnm,Allah korumuş gerçekten,dikkat edin...

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin..

Çok çok geçmiş olsun canım...

canım karbonatlı su da iyi gelir yemekten önce ve sonra çalkala bir de yumuşak diş fırçası kullan

ben de yeni kalktım sayılır hep uyumak istiyorum
canım bende de kanama olmamasına rağmen dr rahim içinde kanamaya benzeyen birey gördü ve 1 kutu progestan bitirdim
bulantı ok olmadı şükürler olsun ama iştah ta yok
bence hamilelik kesinlikle hayal gücünü arttırıyor
bence de rüyalarımdan roman olur
benimde birka hafta sürdü ok dua ettim allaha öğretmenim bulantılarla başa çıkmam zor oluyordu şükür ki azaldı ama iştahım yok ve evde birşey yiyemiyorum kendim pişiremiyorum
Kızlar işyerinde aşçı abla beni ikiz hamile olarak görmüş rüyasında :)) kaçıncı haftada belli olur ikiz ise eğer
ben de hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda yatağımda 2 tane kundaklı bebek görmüştüm biri pembe biri maviydi kundaklar...o ay 2 tane yumurtlamıştım ve ikiz kardeşlerim var...ikiz olma olasılığına çok kaptırmıştım kendimi ama tek bebiş var hala
canım sahlep sütlü olduğu için içilebiir diye biliyorum ben ama probiyotik yoğurtlar ve kahvaltılık gevrekler iyi geliyor bana onları da deneyebilirsin
kesinlikle dr a gitmelisin
henüz değil önümüzdeki aydan itibaren lierac kullanmayı planlıyorum ama nemlendirme için bebe yağı da iyi olur bence
canım geçmiş olsun benim eşim de geçen hafta kaza yaptı kolu çatlak 10 gün alçıda kalacak dedi dr,kafasında da dikiş var seni çok iyi anlayabiliyorum ben hala kurtulamadım etkisinden rüyamda görüyorum sürekli

cancağazlarım beni de 11 kazımda çağırdı dr 2 li için görünürse yaparız görünmezse 3 yaparız sonra dedi bu arada özele gidiyorum ama ptesi gününe devletten de randevu aldım bi gideyim bakalım memnun kalırsam hem devlet hem özelden takip ederim bebişi

hamilelik takviminden okumuşsundur cnm,ben orda okudum bu yazıyı

Ayyyy çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın.

kızlar telden giriyodum anca bilgisayara kavuştum
geçmişi okuyamadım inşallah bi sorun yaşayan olmamıştır
kontrolde doktor riskli görünüyosun dedi ne demek istedi bilmiyorum ama 2 hafta herşeyi yasakladı
dua edin şu iki haftayı sorunsuz atlatalım inşallah

ahh ahh çok geçmiş olsun bol bol sadaka verin kızlar rabbim kazadan beladan korusun hepimizi..

kızlar bulantılarım iyice azaldı .. bi kaç yerde bulantı olması saglıklı bebek olması için işaretmiş vs. gibi şeyler okudum. 12. haftaya kadar sürer diye beklerken çok mu erken bitti acaba

kızlar bulantılarım iyice azaldı .. bi kaç yerde bulantı olması saglıklı bebek olması için işaretmiş vs. gibi şeyler okudum. 12. haftaya kadar sürer diye beklerken çok mu erken bitti acaba

o zaman benim oğlumda sağlıksız şu anki bebeğimde.çünkü heriki hamileliğimdede hiçççç bulantım olmadı hiç.

çok geçmiş olsun aman dikkat et canım

Allah korumuş böyle gelsin geçsin daha kötüsü olabilirdi...

Çok yoruldum kızlar bim kuyruğuna girdim acaip atraksiyonluydu:) kadınlar sıraya girmiş vallahi korktum parçalıyacaklar beni diye ama cok şükür battaniyeleri aldım cok güzeller tavsiye ederim.

Bi arkadaşımız yasak seyler yediğinden bahsetmiş merak etme yalnız değilsin bende öyleyim birde acaip pişmanlık hissediyorum ama sınırladım artık kendimi yarın kontrolüm var sabah cok heycanlıyım ve merak içerisindeyim.

bugün bebişlerini gören arkadaşlarımız sağlıklı haberler gelin inşallah

o zaman benim oğlumda sağlıksız şu anki bebeğimde.çünkü heriki hamileliğimdede hiçççç bulantım olmadı hiç.

ben bi yandan sevindim ama bir yandan korkuyorm çünkü ilk gebeliğimde nasıl bulantım geçti kanamam basladı ve kaybettim ister istemez korkuyorm cnm ( dün gecede yazdm içimde bi sıkıntı var bişey olmasından cok korkuyorum... Allah bağışlasın yavrularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…