öncelikle mandolina arkadaşım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zaman da sağlığına kavusurve yeniden hamile kalırsın.
herkese merhabalar,
kızlar dün annemde tartıldım 1,5 kilo vermişim. aranızda kilo veren oldu mu??? kasımın 2 sinde kontrol var. doktora bu iştahsızlık ve mide bulantısı ile ilgili sorunumu çözmesini isticem artık çok sıkıntı yaşamaya başlıyorum. benim teyzemin kızıda hamile ve benden 1 hafta geriden geliyo ona doktoru %80 erkek demiş. birde beni cinsiyet merakı sardı...
Bende 2 kilo verdim canım bulantilarim eskiye gore azaldı artık su an kilo vermiyorum ama almıyorum da..öncelikle mandolina arkadaşım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zaman da sağlığına kavusurve yeniden hamile kalırsın.
herkese merhabalar,
kızlar dün annemde tartıldım 1,5 kilo vermişim. aranızda kilo veren oldu mu??? kasımın 2 sinde kontrol var. doktora bu iştahsızlık ve mide bulantısı ile ilgili sorunumu çözmesini isticem artık çok sıkıntı yaşamaya başlıyorum. benim teyzemin kızıda hamile ve benden 1 hafta geriden geliyo ona doktoru %80 erkek demiş. birde beni cinsiyet merakı sardı...
Normal tabiki.. Illa kusman gerekmez bulantı halsizlik bende 1,5 ay gündüz gece hiç geçmeden devam etmişti.kızlar bende tam olarak mide bulantısı yok sadece sabahları dişlerimi fırcalayaınca kusma durumum var ama gün içinde de kusma olmasada mide bulantım var. özellikle bu aralar çok halsizim belim ağrıyor. 3 haftadır dr gitmiyorum bebeğiminden haberisizim 2li test için bekliyorum. normal mi bunlar.
Bende iki kilo verdim ama bende bulanti kusma falan yok hic olmadida zaten.yememde iyi.ben neden kilo verdim acaba.kilo veren herkes yedigini cikardigi icin vermis sanirim
kızlaaarr göbüşler büyüdümü:)
Canım bende sabahları bulantı oldu oda çok sürmedi benim yemem çok değil ama
Valla bende bir futbol topu var:))
Valla bende kızmda aldım 5 kg şimdi oda bırakmıyor rahat sürekli hareket ediyorum mecbur. Sende dikkat et canım ilk çocuğun keyfini sür:)Demekki bebislerin ihtiyaci cokbenim daha once iki dusuk var buda zaten tup bebek cok hareetli degikim o yuzden.normalde olsa 5 kilo almistim rahat.
Valla bende kızmda aldım 5 kg şimdi oda bırakmıyor rahat sürekli hareket ediyorum mecbur. Sende dikkat et canım ilk çocuğun keyfini sür:)
kızlar bende tam olarak mide bulantısı yok sadece sabahları dişlerimi fırcalayaınca kusma durumum var ama gün içinde de kusma olmasada mide bulantım var. özellikle bu aralar çok halsizim belim ağrıyor. 3 haftadır dr gitmiyorum bebeğiminden haberisizim 2li test için bekliyorum. normal mi bunlar.
kızlaaarr göbüşler büyüdümü:)
hemde 2 haftada bir gittim ilk kez bu kadar ara verdim. çok sabırsızım. ara ara kasık ağrım var. çok pinpirikli bir anne adayıyımCanım o diş macunu benide mahvetmişti. Neyseki atlattım. Ben 2 haftada bir gittim hep sadece ikili test zamanı 3 hafta girmişti araya. Halsizlik bel ağrısı yorgunluk olacak şeyler sonuçta karnında bir canlı var. Vücudun buna alışması zor olacaktır
Büyümedi dahaakşamları hafif çıkıyo gibi ama sanırım gaz o sabah dümdüz yine:) ama sıkı taytlarimi giymiyorum artık rahatsız ediyo sanırım biraz büyüdü ama henüz dışarı çıkmadı bundan sonra buyur benim ins..bu arada 3 ayımız bitti bugun çoook sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?