kızlaaarr göbüşler büyüdümü:)
Kızlar sürekli açlık hissediyorum iştahsızlık var mide bulantım yok yanlız sürekli birşeyler yemeye çalışıyorum.ama aradan yarım saat geçtikten sonra tekrar içim geçiyor benim gibi olan varmı acaba
Kizlar dismacunuyla ilgili yazanlar olmus ben bugun dis kontrolune gittim dis eti kanamalarim olmustu bu hafta doktorum kullandigim dismacununu sordu sonra recetede farkli bi dis macunu yazdi paradontaks in pembe rekli kutusu olan bi macunu bunu kullan dikkat et dedi. Diger kullandigim macun hamileler icin uygun degilmis daha dogrusu bi cogu uygun degil kimyasal oldugu icin.. sizde dikkat edin guzel anneler ..
Kızlar sürekli açlık hissediyorum iştahsızlık var mide bulantım yok yanlız sürekli birşeyler yemeye çalışıyorum.ama aradan yarım saat geçtikten sonra tekrar içim geçiyor benim gibi olan varmı acaba
Kizlar dismacunuyla ilgili yazanlar olmus ben bugun dis kontrolune gittim dis eti kanamalarim olmustu bu hafta doktorum kullandigim dismacununu sordu sonra recetede farkli bi dis macunu yazdi paradontaks in pembe rekli kutusu olan bi macunu bunu kullan dikkat et dedi. Diger kullandigim macun hamileler icin uygun degilmis daha dogrusu bi cogu uygun degil kimyasal oldugu icin.. sizde dikkat edin guzel anneler ..
Nasıl yani hangisini içmeliymişiz anlamadım ?
Bu arada gaz sancınız oluyor mu ya . Ben bu sabah gaz sancısıyla uyandım. Evdeyim ve sabahın 8 imden beri ayaktayım. Üşütmüş olabilir miyim acaba
Kızlar bende devamlı yiyorum ya 2 saatten fazla ac kalamıyorum bulantım fazlalaşıyor.
İkili testi yaptıran arkadaşlarım, bazı sorularım vardı acaba beni bilgilendirebilir misiniz ?
Central hospitaldan randevu aldım ikili test için, bunu yapan iki uzman doktorları varmış, biri sadece testi yapıp sonucu veriyormuş, diğeri ise aynı zamanda yorumluyormuş... Eee benim doktorumda o hastanede, ben sonucu alıp kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum. ama tereddütte kaldım, Yoksa anlık yorumlanabilen birşeymi bu ? Yani o anda test yapılıp sonuca bakılabiliyorsa yorumlayanı da tercih edebilirim. Beni bilgilendirebilir misiniz ?
Bir de ulrasonda ikili test için bakarken göbekten mi bakıyorlar yoksa alttan mı ?
hastanede birini gördüm 13 haftalık hamileydi ama karnı bayagı büyüktü,bende o zaman 12 haftalık hamileydim ama dümdüzdü,kişiden kişiye degişiyormuş,kiminin iç karnı geniş olurmuş o yüzden geç çıkarmış,öle duydum ben:)şimdi 13+4 günlügüz ve bikaç gündür karnım belirginleşti,kıyafetlerimin bir kısmı olmuyor artık rahatsız ediyor,sanırım birkaç haftaya kalmaz alışverişe çıkarım kendim için,evde oldugum için rahat eşorfmanlarla dolaşıyorum:)
Canım benim de aynı şekilde şu birkaç günde sanki karnım evrim geçirdi bir anda büyüdü ama cidden birkaç günde oldu çok garip, benim kilomda fazla bir oynama yok ama karnım resmen önden gidiyor artık yavaş yavaş kendini belli ediyor ve hamile kıyafetlerine çoktan başladım karnımı sıkmasın diye ama onda da 36 beden bile hafif bol oluyor düşün bi garip bedenim oldu anlayacağın
İkili testi yaptıran arkadaşlarım, bazı sorularım vardı acaba beni bilgilendirebilir misiniz ?
Central hospitaldan randevu aldım ikili test için, bunu yapan iki uzman doktorları varmış, biri sadece testi yapıp sonucu veriyormuş, diğeri ise aynı zamanda yorumluyormuş... Eee benim doktorumda o hastanede, ben sonucu alıp kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum. ama tereddütte kaldım, Yoksa anlık yorumlanabilen birşeymi bu ? Yani o anda test yapılıp sonuca bakılabiliyorsa yorumlayanı da tercih edebilirim. Beni bilgilendirebilir misiniz ?
Bir de ulrasonda ikili test için bakarken göbekten mi bakıyorlar yoksa alttan mı ?
ben de öyle avutuyorum kendimi canım. benim de ilk bebek olacaktı. yaşayacak günü yokmuş. Allah kimseye yaşatmasıncnm geçmiş olsun ALlah bir daha yaşatmasın.
benimde ilki düşüktü ve 10 gün karnımda ölü kalmıştı. bende önce kendimi suçladım ama DR um bunu yapma dedi, yediğimden mi dedim kızdı bebek zaten kandan besleniyor neden yediklerinden olsun dedi.
ben şunu anladım ki Allah ömür verince ne yapsanda yaşıyolar, ama ömür vermediyse ne yapsak ta boş.
Allah'a dua edelim ki daha da büyümeden alacağını aldı. doğurupta kaybedenler var.
Allah onlara sabır dayanma gücü versin.
cnm kendini suçlama,bende az önce araştırdım bebekte kromozom bozuklugu oldugunda kalp durmasına sebep oluyormuş,en çokda 8 ve 10. haftalarda olurmuş,bende ev temizligiyle çok ugraştım,hamile oldugumu ögrendigimde halılarımı yıkamaya vermiştim ev rezil gibiydi camlar falan heryer temizlencekti,kuzenim ve eşim yardımcı oldular ama tabi bende ugraştım,çokda korktum bişey olcak diye sancılandım hatta o günlerde,çok şükür bişey olmadı,Allahın dedigi olur...
karından bakılıyor cnm,sonrada kan alınıyo zaten...
Canım ikili test karından bakılarak yapılıyor, ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor bildiğim kadarıyla ense kalınlığı atıyorum 3 mm ise bu risk teşkil ediyor(bu arada ölçülere takılma şu anda tam olarak hatırlamıorum sadece ifade etmek için kullandım ) daha düşükse riskin az olduğunu gösteriyor bakarken zaten doktorlar bilgilendirme yapıyor çok bilgilendirilecek bir şey yok anlayacağın daha sonra kan veriosun ve yaş kilo vs bazı bilgiler alıyorlar senden hepsini bilgisayar sistemine girip değerlendiriyorlar riskleri
Benim zaten göbeğim vardı kocaman oldu iyice :) ben de bugün spor salonuna gittim 20 dk yürüyüş yaptım 30 dk yüzdüm oh mis. Şimdi orda verdiğim kalorileri tamamlarcasına yiyorum:)
hastanede birini gördüm 13 haftalık hamileydi ama karnı bayagı büyüktü,bende o zaman 12 haftalık hamileydim ama dümdüzdü,kişiden kişiye degişiyormuş,kiminin iç karnı geniş olurmuş o yüzden geç çıkarmış,öle duydum ben:)şimdi 13+4 günlügüz ve bikaç gündür karnım belirginleşti,kıyafetlerimin bir kısmı olmuyor artık rahatsız ediyor,sanırım birkaç haftaya kalmaz alışverişe çıkarım kendim için,evde oldugum için rahat eşorfmanlarla dolaşıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?