2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Açlığa dayanamaz oldum çok enerji mi tüketiyorum nedir ?:) kiloda almadım ama acıkınca kötü oluyorum

kızlaaarr göbüşler büyüdümü:)

oo kocaman bir gobiş var bende

bende hiç doymuyorum ne olacak sonum meraktayım.

bugün kendi doktoruma gittim herşey yolunda bebeğim gayet sağlıklı ağrılarımla ilgili dinlen kendini çok yorma dedi.ama ne mümkün oğlum sürekli tepemde işten gelince hep benimle olmayı istiyor.nasıl dinleneyimki?

kızlar 12 kasıma doğum günüme randevu aldım cinsiyet için,15+4 oluyoruz o zaman Allah izin verirse,inş bebişim bana doğum günü hediyesi verir ve cinsiyetini gösterir

Son düzenleme:

bilgilendirmen için teşk cnm,bende alayım ondan...

İkili testi yaptıran arkadaşlarım, bazı sorularım vardı acaba beni bilgilendirebilir misiniz ?
Central hospitaldan randevu aldım ikili test için, bunu yapan iki uzman doktorları varmış, biri sadece testi yapıp sonucu veriyormuş, diğeri ise aynı zamanda yorumluyormuş... Eee benim doktorumda o hastanede, ben sonucu alıp kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum. ama tereddütte kaldım, Yoksa anlık yorumlanabilen birşeymi bu ? Yani o anda test yapılıp sonuca bakılabiliyorsa yorumlayanı da tercih edebilirim. Beni bilgilendirebilir misiniz ?
Bir de ulrasonda ikili test için bakarken göbekten mi bakıyorlar yoksa alttan mı ?

kızlaaarr göbüşler büyüdümü:)

Bende greyfurt var gb :))

Bende yemekten kalkınca midem kazınıyor yememiş gb..iyidir güzeldir olsun :))

Paradontaks'ın pembesi özellikle diş eti bakımı içindir.Ben normaldede onu kullanıyordum.Sevindim :)

Nasıl yani hangisini içmeliymişiz anlamadım ?

Bu arada gaz sancınız oluyor mu ya . Ben bu sabah gaz sancısıyla uyandım. Evdeyim ve sabahın 8 imden beri ayaktayım. Üşütmüş olabilir miyim acaba

Benimde oluyor çok gaz sancım.Geceleri sıkıntı basıyor uyanıyorum sürekli.Çok geç saatte meyve yememeye dikkat ediyorum.

Buarada çok şükür bekleyişten sonra miniğimizi gördüm :) Hoşgeldiniz der gb döndü bize,kıpır kıpırdı Beklemek zor,içim rahatladı İkili testimiz hakkında bilgi verdi doktorumuz amniyosentez dışında hatta onda bile kesin değil ve tehlikesi var kayıplar yaşanıyor dedi.Yaptırmıyoruz.Zaten düşünmüyordum.

karından bakılıyor cnm,sonrada kan alınıyo zaten...

Canım benim de aynı şekilde şu birkaç günde sanki karnım evrim geçirdi bir anda büyüdü ama cidden birkaç günde oldu çok garip, benim kilomda fazla bir oynama yok ama karnım resmen önden gidiyor artık yavaş yavaş kendini belli ediyor ve hamile kıyafetlerine çoktan başladım karnımı sıkmasın diye ama onda da 36 beden bile hafif bol oluyor düşün bi garip bedenim oldu anlayacağın

cnm bikaç haftaya rahat rahat olur heralde hamile kıyafetleri,o zaman keyfini çıkarırız bulantılarda yok ohh miss

Canım ikili test karından bakılarak yapılıyor, ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor bildiğim kadarıyla ense kalınlığı atıyorum 3 mm ise bu risk teşkil ediyor(bu arada ölçülere takılma şu anda tam olarak hatırlamıorum sadece ifade etmek için kullandım ) daha düşükse riskin az olduğunu gösteriyor bakarken zaten doktorlar bilgilendirme yapıyor çok bilgilendirilecek bir şey yok anlayacağın daha sonra kan veriosun ve yaş kilo vs bazı bilgiler alıyorlar senden hepsini bilgisayar sistemine girip değerlendiriyorlar riskleri

ben de öyle avutuyorum kendimi canım. benim de ilk bebek olacaktı. yaşayacak günü yokmuş. Allah kimseye yaşatmasın

teşekkür ederim canım moral veriyorsunuz yazdıklarınızla

karından bakılıyor cnm,sonrada kan alınıyo zaten...

Teşekkür ederim arkadaşlar biraz içimi rahatlattınız :)

biraz önce kocaman bir sandviçi mideme indirdim çok mutluyum :) hamileyken yemek yemek çok zevkli bişey :)

Benim zaten göbeğim vardı kocaman oldu iyice :) ben de bugün spor salonuna gittim 20 dk yürüyüş yaptım 30 dk yüzdüm oh mis. Şimdi orda verdiğim kalorileri tamamlarcasına yiyorum :)

cnm yüzme derken bu havada havuza gidiosun die tahmin ediyorum eğer öyleyse bence gitme derim , çükü havuzların temizlenmesinde kullanılan kimyasallrın oranı az fazla olsa düşüğe nede olur die biliorum ,
ben ilk gebeliğimde gidiodum 7. haftamda düşük yapmıştım en çok havuza bağladım
şuan da gitmek istesem de artık korktuğum için doğumdan evvel gitmem

Benimde çevremde benden daha küçük haftalarda olanlar var karınları daha belirgin. Bende henüz birşey yok. Çalıştığım için kıyafet ihtiyacım vardı. Bi kaç tane tunik aldım kendime biraz büyük aldım. Bi kaç ay giyerim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…