bayanlar ben 15 kasımda kontrole gidcem o zmn 13+1 olcam cinsyet belli olmaz değil mi
Yav ne olucak benim bu halim ilk haftalar kafami yastiktan kaldiramazken simdi 4:30 dedinmi ayaktayimUyumak istesemde uyuyamiyorum. Uykumu cokdan almis oluyorum .
Arkadaşlar merhaba;
Bulantılarım azaldı mide yanmalarım geçti,son iki haftadır ağzımın tadı zehir gibi..Yemek yerken sorun yok .bitirip su içtikten sonra ağzım zehir gibi.fırçalıyorum yok şeker atıyorum yok.Bu ne zamana kadar sürecek.Uzun bir dönemse ne yapıcam ya.Aranızda aynı sorunu yaşayanlar var mı? İlk çocuk olduğu için bu değişimleri yadırgıyorum.Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize.
Yav ne olucak benim bu halim ilk haftalar kafami yastiktan kaldiramazken simdi 4:30 dedinmi ayaktayimUyumak istesemde uyuyamiyorum. Uykumu cokdan almis oluyorum .
Çoğunlukla evde olunca bende farketmemistim dün normal eteklerimden birini giydim biraz sıkıntılı geldi yani karnım yok ama ben rahatsız oluyorum bu arada 2 kilo verdim aslında kıyafetlerin daha bol gelmesi gerek ama dar geldiğine gore büyümüş demekki..hastanede birini gördüm 13 haftalık hamileydi ama karnı bayagı büyüktü,bende o zaman 12 haftalık hamileydim ama dümdüzdü,kişiden kişiye degişiyormuş,kiminin iç karnı geniş olurmuş o yüzden geç çıkarmış,öle duydum ben:)şimdi 13+4 günlügüz ve bikaç gündür karnım belirginleşti,kıyafetlerimin bir kısmı olmuyor artık rahatsız ediyor,sanırım birkaç haftaya kalmaz alışverişe çıkarım kendim için,evde oldugum için rahat eşorfmanlarla dolaşıyorum:)
36 beden hamile kıyafetleri bile cok buyuk ya nası 36 beden onlar? Gecen baktım da acaba yanlış mı yazdılar dedim:)Canım benim de aynı şekilde şu birkaç günde sanki karnım evrim geçirdi bir anda büyüdü ama cidden birkaç günde oldu çok garip, benim kilomda fazla bir oynama yok ama karnım resmen önden gidiyor artık yavaş yavaş kendini belli ediyor ve hamile kıyafetlerine çoktan başladım karnımı sıkmasın diye ama onda da 36 beden bile hafif bol oluyor düşün bi garip bedenim oldu anlayacağın
Bende erken uyanıyorum maalesef:) en gec namazda bi daha uyku yok..sonra acıkıyorum açlıktan hiç uyuyamıyorum bu yüzden sabah 5-6 hiç farketmez kalkıp kahvaltı yapıyorum ve birazdan uyucam mesela cok tatlı uyku bastı:)Yav ne olucak benim bu halim ilk haftalar kafami yastiktan kaldiramazken simdi 4:30 dedinmi ayaktayimUyumak istesemde uyuyamiyorum. Uykumu cokdan almis oluyorum .
Arkadaslar gunaydin, nasilsiniz ?
En son arife gunu gorduk minik arkadasi bir sonraki randevu 18 kasimda, nasil sabredecem ben o zamana kadar?
kızlar yardım edin bana midem çok fena sanki biri avucuna almış sıkıyor. ne yesem ağrıyorkilo vermeye başladım bende 3 kilo almıştım ikisini geri vermişim. midem sanki gaz bombası nasıl geçer tavsiyesi olan varmı
günaydın kızlar;
Bu bel ağrısı beni mahvediyor sanki yatağa yapışıyorum kendimi çok kötü hissediyorum
bende aynı şekildeyim canım fıtıkmı var acaba dedim artık biyerleri tutmadan yataktan kalkamıyorum
yok ben kalktığımda düzeliyorum fıtık olsa hiç rahat edemeyiz..
sanırım uzun süre aynı sekilde yatmaktan kaynaklanıyor.Kemiklerim birbirine geçiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?