- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 35
selam kızlar öncelikle bebeklerini kaybedenlere Rabbim sabır versin yakın zamanda tekrar alırlar kucaklarına inşallah ... 4 gün önce kontrole gittik bebegim 3 gün geriden geliyodu önceki kontrolde.. şimdi 1 hafta önden gidiyomus ayakları dikmiş havaya uyuyodu içim pır pır etti :) ense kalınlıgı iyi dedi 2 li testi yaptırmamaya karar verdik .. yanlız ben kendimi çok yoruyorum temizlik bulasık çamasır derken unutuyorum hamile oldugumu heryere uzanıyorum sonra kendime cok kızıyorum ...
bende bazen unutuyorum ya,hopluyorum zıplıyorum sonrada aa hamileydim ben diyorum,bazen insanın aklından çıkıyor maalesef,Allahım korusun miniklerimizi ve bizleri...
bende bazen unutuyorum ya,hopluyorum zıplıyorum sonrada aa hamileydim ben diyorum,bazen insanın aklından çıkıyor maalesef,Allahım korusun miniklerimizi ve bizleri...
merhaba arkadaşlar bugün kısmetse 2 li test için hastaneye gideceğim ultrasyonla bugün bakılacak yarın sabahta kan vereceğim...inşallah hayırlı haberlerle dönerim...
merhaba arkadaşlar bugün kısmetse 2 li test için hastaneye gideceğim ultrasyonla bugün bakılacak yarın sabahta kan vereceğim...inşallah hayırlı haberlerle dönerim...
Kizlar dismacunuyla ilgili yazanlar olmus ben bugun dis kontrolune gittim dis eti kanamalarim olmustu bu hafta doktorum kullandigim dismacununu sordu sonra recetede farkli bi dis macunu yazdi paradontaks in pembe rekli kutusu olan bi macunu bunu kullan dikkat et dedi. Diger kullandigim macun hamileler icin uygun degilmis daha dogrusu bi cogu uygun degil kimyasal oldugu icin.. sizde dikkat edin guzel anneler ..
Merhaba canım bende aynı sorunu yaşıyorum hem bulantım devam ediyor bu aralar tekrar kusmayada başladım hemde ekşimelerim devam ediyor karnımın aç olduğunu anlamıyorum bulantım olduğunda acıktım diyorum yemek yiyorum ağzımda çok kötğ bi tat ne yapsam geçmiyor midem ekşiyor pas yemiş gibi bi tat ağzımda yutkunmak bile istemiyorum rennie duo verdi dr faydası yok gaviscon vereyim dedi onun tadı daha kötü midem daha çok bulanıyor dedim bişey demedi
Merhaba cnm;
Şimdi doktordan geldim gebeliğimin nasıl geçtiğini sordu.Yediğim hiçbirşeyden keyif almıyorum dedim.açken kötü tokken bir okadar.Dilimde kmyasal atık var sanki.İlaçla geçecek bir durum değil biraz daha dişini sık 4.aya girdiğin anda hafifleyip geçecek dedi.Burda kalmış birkaç haftamız :) Yapacak birşey yok.Allahım sıhhat afiyet versinde.10 hafta 3 günlük olmuşum.Ay bir ayda bebek kocaman olmuş :))Hafataya ense kalınlığı ve ikili test yaptırıcam.İnş güzel hayırlı haberler alırım.
sevgiler.
Hadi hayırlı haberle gelirsin inşallahmerhaba arkadaşlar bugün kısmetse 2 li test için hastaneye gideceğim ultrasyonla bugün bakılacak yarın sabahta kan vereceğim...inşallah hayırlı haberlerle dönerim...
Herkese merhabalar tamda tatil gunlerınde hasta olmakta ustume yoktur sabah bogaz agrısıyla uyandım zencefıl fln demısler ama sız ne dersınız:44:
inş cnm,kanı neden aynı gün almıyorlarki?
Merhaba cnm;
Şimdi doktordan geldim gebeliğimin nasıl geçtiğini sordu.Yediğim hiçbirşeyden keyif almıyorum dedim.açken kötü tokken bir okadar.Dilimde kmyasal atık var sanki.İlaçla geçecek bir durum değil biraz daha dişini sık 4.aya girdiğin anda hafifleyip geçecek dedi.Burda kalmış birkaç haftamız :) Yapacak birşey yok.Allahım sıhhat afiyet versinde.10 hafta 3 günlük olmuşum.Ay bir ayda bebek kocaman olmuş :))Hafataya ense kalınlığı ve ikili test yaptırıcam.İnş güzel hayırlı haberler alırım.
sevgiler.
bi yer düzeliyo bi yer başlıyo benim geçen öyle bir ağrı saplandı ki kıvrandım düzelemicem dedim yani 2 büklüm oldum. sırtüstü yatıyorum hep ondanda olabilir dedigin gibi
Herkese merhabalar tamda tatil gunlerınde hasta olmakta ustume yoktur sabah bogaz agrısıyla uyandım zencefıl fln demısler ama sız ne dersınız:44:
herkese hayırlı güzel günler diliyorumnasılsınız bakalım
randevuya son 13 gün,şafak sayıyorumof off bir an önce cinsiyeti ögrenip isim bulmak istiyorum benim doğum nisan sonunada gelebilir,eşim dün diyorki nisanda doğarsa adı nisan olsun,sanki kız olcak kardeşimde ege olsun diyor,bana kalmıcak sanıyorum isim bulma işi:))
Canım benim eşim kullanıyordu çok acı değişik bir tadı var.
Günaydın kızlar. Siz çay içiyormusunuz. Yada alternatif ne içiyorsunuz. Ben şimdiye kadar içiyordum ama Demir ilacına başlayacağım artık o yüzden çayı bırakmak istiyorum. Hem eskisi gibi tat alamıyorum. Yerine ıhlamur flnmı içsekki. Hergün çay gibi içsek bir zararı olurmu acaba..
valla ben isimlerimi hazırladım bile :) cinsiyet kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?