2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bende bazen unutuyorum ya,hopluyorum zıplıyorum sonrada aa hamileydim ben diyorum,bazen insanın aklından çıkıyor maalesef,Allahım korusun miniklerimizi ve bizleri...

bende bazen unutuyorum ya,hopluyorum zıplıyorum sonrada aa hamileydim ben diyorum,bazen insanın aklından çıkıyor maalesef,Allahım korusun miniklerimizi ve bizleri...

Amin canım bende hamile gibi değilim koşuyorum eğiliyorum sonra aa hamileyim oluyorum kızımda var oda yoruyor çok

merhaba arkadaşlar bugün kısmetse 2 li test için hastaneye gideceğim ultrasyonla bugün bakılacak yarın sabahta kan vereceğim...inşallah hayırlı haberlerle dönerim...

Herkese merhabalar tamda tatil gunlerınde hasta olmakta ustume yoktur sabah bogaz agrısıyla uyandım zencefıl fln demısler ama sız ne dersınız:44:

Son düzenleme:

amiin inşallah Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı

merhaba arkadaşlar bugün kısmetse 2 li test için hastaneye gideceğim ultrasyonla bugün bakılacak yarın sabahta kan vereceğim...inşallah hayırlı haberlerle dönerim...

hayırlı haberler inşallah canım

Valla cnm ya al benden de o kadar valla bazen de korkuyorum niye hic belirtim yok gerci benim bastan beri yoktu gogus agrilarim da baya gecti bu sefr de insan korkuyo bisey mi oldu diye

Canım benim eşim kullanıyordu çok acı değişik bir tadı var.

Merhaba cnm;
Şimdi doktordan geldim gebeliğimin nasıl geçtiğini sordu.Yediğim hiçbirşeyden keyif almıyorum dedim.açken kötü tokken bir okadar.Dilimde kmyasal atık var sanki.İlaçla geçecek bir durum değil biraz daha dişini sık 4.aya girdiğin anda hafifleyip geçecek dedi.Burda kalmış birkaç haftamız :) Yapacak birşey yok.Allahım sıhhat afiyet versinde.10 hafta 3 günlük olmuşum.Ay bir ayda bebek kocaman olmuş :))Hafataya ense kalınlığı ve ikili test yaptırıcam.İnş güzel hayırlı haberler alırım.

sevgiler.

herkese hayırlı güzel günler diliyorum nasılsınız bakalım

Aaa cnm ikimizde ayniyix benim de 10+3 gunluk bugun:)

Hadi hayırlı haberle gelirsin inşallah
Herkese merhabalar tamda tatil gunlerınde hasta olmakta ustume yoktur sabah bogaz agrısıyla uyandım zencefıl fln demısler ama sız ne dersınız:44:

Zencefil bal sıcak su yap iyi geliyor canım

Ayyy inş geçer canım geçmezse beni çok ama çok zorluycak diye düşünüyorum .
Birde arkadaslar halsizlik ve yorgunluk bende çok fazla sizlerdede öylemi?

randevuya son 13 gün,şafak sayıyorum of off bir an önce cinsiyeti ögrenip isim bulmak istiyorum benim doğum nisan sonunada gelebilir,eşim dün diyorki nisanda doğarsa adı nisan olsun,sanki kız olcak kardeşimde ege olsun diyor,bana kalmıcak sanıyorum isim bulma işi:))

bi yer düzeliyo bi yer başlıyo benim geçen öyle bir ağrı saplandı ki kıvrandım düzelemicem dedim yani 2 büklüm oldum. sırtüstü yatıyorum hep ondanda olabilir dedigin gibi

tek ceken ben değilmişim demekki benimde küt diye bi ses geldi eşim bana bakıyor dedim heralde sakat oldum ben Allah korusun yavaş yavaş döndüm sonra

ıhlamur ve nane limon ılık ılık iç canım

herkese hayırlı güzel günler diliyorum nasılsınız bakalım

sağol canım sen nasılsın...

valla ben isimlerimi hazırladım bile :) cinsiyet kaldı

Günaydın kızlar. Siz çay içiyormusunuz. Yada alternatif ne içiyorsunuz. Ben şimdiye kadar içiyordum ama Demir ilacına başlayacağım artık o yüzden çayı bırakmak istiyorum. Hem eskisi gibi tat alamıyorum. Yerine ıhlamur flnmı içsekki. Hergün çay gibi içsek bir zararı olurmu acaba..

ben normalde çay fazla içmem zaten günde 2 bardak,ıhlamurun bi zararı olmaz sanıyorum ama fazlada abartmamak lazım,geçen hafta bogazım yanmaya başlamıştı hemen ıhlamur içtim geçti,ara arada içicem iyi geliyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…