akıntın devam etmiyosa sorun düzelmiştir inş. çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
Hanımlar herkes kabızlıktan şikayetçi. ben de durum tam tersi. ishal var. yıllarca kabızlık sorunu çekmeme rağmen şimdi hep ishal oluyorum nedense. artık düzelmesi için haşlanmış patates yiyorum. umarım bebek için bi sorun değildir bu durum.
kabızlığa karşı kuru kayısı yiyin ve maden suyu için hanımlar.
güzel anneler size bişey sormam lazım.. şu günlerde etrafımdaki herkes bi tutturmuş "bebeği hissetmiyor musun, karnını okşayınca gaz gibi kayar" vs diyip duruyorlar. ama ben hiçbir şey hissetmiyorumsizde durum nedir? bende mi bi tuhaflık var bilemedim..
güzel anneler size bişey sormam lazım.. şu günlerde etrafımdaki herkes bi tutturmuş "bebeği hissetmiyor musun, karnını okşayınca gaz gibi kayar" vs diyip duruyorlar. ama ben hiçbir şey hissetmiyorumsizde durum nedir? bende mi bi tuhaflık var bilemedim..
Dün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuşhemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde (
Dün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuşhemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde (
Günaydın arkadaşlar,
İkili testimizi bugün olduk,çok şükür herşeyi normal ..Erkeğe benziyor ama klitoriste olabilir dedi..Hiç takılmadım evlat evlattır,sağlıklı olsunda ..aklımda rüyamda hep kız vardı ama olsun,gerçi henüz belli değil ama Allahım bana hayırlısını nasip edicek,hep öyle dua ediyorum.
Balık yemediğim içim omega-3 yazdı,demir ilacı,multivitamin ve mineral kombinasyonu verdi,bebeğimin gelişimi iyi ,ama ben kilo almam lazımmış,biraz kilo al dedi..Herşey yolunda çok şükür...
Selam KIZLAR ikili test sonucumu öğrendim iyi çıktı çok şükür bir sıkıntı yokmuş değerlerim iyiymiş. Şükürler olsun
Selam KIZLAR ikili test sonucumu öğrendim iyi çıktı çok şükür bir sıkıntı yokmuş değerlerim iyiymiş. Şükürler olsun
gözün aydın darısı bize bebeğinin cinsiyeti belli mi cnm?
Kaçıncı haftasındasin cnm ense kalınlığı kaçcikti acaba?
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarr rabbim kimseye yaşatmasınn ....
Ense kalınlığı 1.2 çıktı canım.
çok geçmiş olsun ben de öğretmenim kanama sorunu yuzunden yatıyorum ve okula gitmeyi de hiç düşünmüyorum çocuklar çok hareketli insallah bebegın saglıklıdır ve kanama sona erer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?