göbüşleriniz çıktımı kızlar
ayrıca sizede oluyomu bilmiyorum ama sağ alt karın bölgemde 2 gündür ufak ufak seyirme gibi bi his oluyo bende.. gaz olduğunu sanmıyorum çünkü ömrüm boyunca hep gaz sıkıntısı çektiğim için gazın her halini bilirim :) bazen orta bölgede bazen sağ bölgede bu hareketi hissediyorum acaba bebişimin hareketlerimi
Kızlar ben 3 gündür aşırı mide yanmasından şikayetciyim. Sadece aksamları oluyordu, bugun sabahtan başladı. Elimde Rennie ile geziyorum ve ayrıca 1 haftadır da tuvalete de çıkmadım...Kayısı fln hak getire, hiç bir faydası olmadı...Netcez böle? :))))
Az önce bende yazmıştım bir arkadaş sormuştu,sürekli gaz sıkıntısı çekip bildiğim için o hissedilen bambaşka birşey :) Ohh be sevindim tek olmadığıma :) Nette paylaşımlarda 3.ay da hissedenlerin olduğunuda okudum.
Dün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuşhemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde (
çok ilginç gerçekten.. 2 gündür hissediyorum sürekli bi hareket değil nadir oluyo ama farklı bi durum olduğu için hemen farkediyorum.. bariz bi tekme değil ufacık seyirme gibi :))
Evet eveetBenimde nadir zamanlarda günde 2 kere fln farkedebildiğim farklı bir hareket var çok az parmak dokundurur gb, tam alt karnımda.Kendim hareket halinde olmayınca hissettim hep.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bence bende hissediyorum sol alt karnımda seyirme gibi gaz fln değil bilirim çünkü genelde akşam uzanırken oluyor..
bugün dr a gttik ikili test için. dr um da bana hiç bi ilaç önermedi maden suyunu tüket faydası çok dedi birde cinisyeti %60 kız dedi paylaşmak istedimmmm:)
Kızlar kontrolümüze 1 hafta var. Bu ayda bir olan kontrol süresi bana çok uzun geldi ya. Bebişimi özledim, nasıl iyimi, büyümüşmü çok merak ediyorum. Sizler ne alemdesiniz heyecan ne durumda ???
Evet çok uzun,pazartesi gitmiştik özel bigüne denk geldiği için bir dahaki gidişimizi Kasım 21'e ayarladık ama çook uzuun..Ama beklediğine değecek inşallah kıpır kıpır görünce :)) Videoyu unutma :)) Gece yatarken sabah kalkınca gün içinde 2-3 kez daha izliyorum çok güzell:109:
Bu gece rüyamda biri bana bebeğimi soruyordu ben de kızım olacak diyordum:))
Yarın kontrolümüz var- 2li test de yapılacak, inşallah hem hayırlı haberini alırım hem de cinsiyetini öğrenirim
Ayrıca konuyu devraldığı için sevgili YağmurDamlası'na da teşekkürler.
Benide 16. Haftada çağırdı canım 3 lü test için sanırım öyle demişti. Iyi olmuş doktorun seni tatmin edemiyorsa için sinmiyorsun değiştirmen daha iyi olmuş. Ben şuanlık memnunum doktorumdan umarım bi sorun yaşamayız. Bence yaptırabilirsin sadece kan alıyorlar sonuçta bi sorun olmaz
kızlar profile resmi nasıl koyuyorsunuz :44: teknolojiden pek çakmadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?