lazer salonundaki doktorla konuşma fırsatım da olmadı zaten. eee bu epilasyon işine nasıl bi çözüm bulsak acaba? ağdayla uğraşmak da sıkıntılı yahu.
hamilelik döneminde lazer kesinlikle önerilen bir şey değil. kanıtlanan bir zararı olmamasına rağmen, bebeğe zararı olup olmadığı konusunda bilgi sahibi olunmaması nedeniyle önerilmiyor. zaten siz isteseniz de lazer merkezlerinde uygulamıyorlar. benim yıllar süren uğraşlarım sonucunda neredeyse bitmişti fakat hamilelik nedeniyle yeniden kıllanma başladı. sıkıntılı bir durum gerçekten
Ben en son Haziran da yaptırmıştım zaten üç ay çıkmıo biliosun benim bi de artık son seanslarımdı Ağustos da hamile kaldım zaten (korunmayı bırakınca zaten gitmedim lazere ) şimdi nasıl Mı durum inşallah onca emek Boşuna gitmezağda vs bi şekilde halledicez bebekler sağlıklı olsun da gerisi mühim değil
çatlak için bişeyler kullanmaya başlayanınız var mı? ve ayrıca ne kullanıyosunuz?
ben henüz başlamadım bişey kullanmaya.
seninki daha zormuş ben en azından yarım gün çalışıyorum cumartesi.sen ne iş yapıyordun?
kızlar ben de cumartesi de çalışanlardanım malesef. bişey sorcam size epilasyon konusunda. lazer yaptırıyodum ben hamilelikten önce ama şimdi bıraktım. yaptırmam gerekiyor. bi sakıncası olur mu ki?
doktora da soramadım en son kontrole kayınvalidemle gitmiştik. onun yanında da soramadım.
ben de en son haziranda yaptırmıştım,şimdi ince ince çıkmaya başladılar.neyse bebeklerimiz biraz kıllı dolaşcaz
bir de hamilelikte sanki ince tüyler daha artmaya başladı gibi geliyo bana. sizde de var mı böyle bi his?
günaydın kızlar,aranızda üçlü ve dörtlü test yaptırmayı düşünmeyenler varmı? ben biraz araştırdımda çoğu doktor önermiyor,2 li testiniz iyi çıktıysa 3 lü 4 lü testleri yaptırmayın diyorlar,sizin yaptıgınız arı kovanına çomak sokmak gibi birşey oluyor bu durumda diyor doktor,ben yaptırmıycam sanırım...
ben 3 aydır kanama sorunuyla ugrastıgım ıcın bu testlerı arastıramadım bıle..ıkılı test yapıldı dr ıyı dedı daha sonuc cıkmadı bu esnada benı geren sürekli şansın az allaha dua et dıyen docent kadını bıraktım erkek profa basladım.. o da 4 lu test ıstedı...şimdi sorsam yanlış anlaşılmakta ıstemıyorum her test 200 tl ben de netten okudum ıkılı ıyı cıktıysa 4 luye gerek yok.... zaten uclu testın bır esprısı kalmamışş 4 ludaha net sonuc verıyormuş.. kafam karısık..rısklı gebeyım dıye benı kullanıyolar gıbı hıssetmeye basladım devlette zaten yuzune bakmıyorlar şasırmış durumdayım
Canım benim burda 9. haftada dinlemişlerdi. Ağrı şikayetim vardı bayram olduğu için doktorda yoktu ebe kalp atışı var mı bakalım bi dedi o da telaşlandı çünkü ve dinledi. Hatta o cihazdan almayı bile düşünmüştüm ultrason kadar pahalı değildir diye oyuncak telefon gibi birşeydi :)
ama canım enfeksiyonda ilerlerse zarar verebiliroda önemli.iyice sor doktoruna bence
bende acıbadem sağlık grubundan bir doktorun videosunu izledim yaptırmayın diyor,kafam karıştı of ya
ben de en son haziranda yaptırmıştım,şimdi ince ince çıkmaya başladılar.neyse bebeklerimiz biraz kıllı dolaşcaz
bir de hamilelikte sanki ince tüyler daha artmaya başladı gibi geliyo bana. sizde de var mı böyle bi his?
Var canim bende ne yazikki.gobek deligi etrafindaki ince ve hic belli olmayan tuyler simdi kalin ve siyah hale geldi.gozle gorulur sekilde birden fark etti cok uzuluyorum vallahi
bende acıbadem sağlık grubundan bir doktorun videosunu izledim yaptırmayın diyor,kafam karıştı of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?