2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
lazer salonundaki doktorla konuşma fırsatım da olmadı zaten. eee bu epilasyon işine nasıl bi çözüm bulsak acaba? ağdayla uğraşmak da sıkıntılı yahu.

Ben en son Haziran da yaptırmıştım zaten üç ay çıkmıo biliosun benim bi de artık son seanslarımdı Ağustos da hamile kaldım zaten (korunmayı bırakınca zaten gitmedim lazere ) şimdi nasıl Mı durum inşallah onca emek Boşuna gitmez ağda vs bi şekilde halledicez bebekler sağlıklı olsun da gerisi mühim değil

çok sağol canım. benim de bitmek üzereydi ama şimdi ince ince çıkmaya başladılar. sir ağda yapcaz artık başka çözüm yok herhalde.

ben de en son haziranda yaptırmıştım,şimdi ince ince çıkmaya başladılar.neyse bebeklerimiz biraz kıllı dolaşcaz

bir de hamilelikte sanki ince tüyler daha artmaya başladı gibi geliyo bana. sizde de var mı böyle bi his?

çatlak için bişeyler kullanmaya başlayanınız var mı? ve ayrıca ne kullanıyosunuz?

ben henüz başlamadım bişey kullanmaya.

Günaydınlar..

Bende lazer epilasyonu yarıda bırakanlardanım.En son temmuzda gitmiştim,dün sir ağda yaptırmak zorunda kaldım ama çok azdı..4-5 seans gitmiştim bitmek üzereydi..Doğsunlarda gideriz yine.Zararlı olduğunu biliyorum bende..

İşteyim bende çıkıcam birazdan..Karnım epey büyüdü..Dr.keşke erkeğe benziyo demeseydi..şimdi nasıl beklicem ,dert etmemiştim dün aslında..ama kızmı erkekmi demekten kendimi alamıyorum...Halbuki dr.a sormamıştım da ..

günaydın kızlar,aranızda üçlü ve dörtlü test yaptırmayı düşünmeyenler varmı? ben biraz araştırdımda çoğu doktor önermiyor,2 li testiniz iyi çıktıysa 3 lü 4 lü testleri yaptırmayın diyorlar,sizin yaptıgınız arı kovanına çomak sokmak gibi birşey oluyor bu durumda diyor doktor,ben yaptırmıycam sanırım...

İğneli olsa zararı olmayabilir ama Bence zararı vardır yaptırmamanı tavsiye ederim

Evet canım benimde arttı ama doğumdan sonra eskiye döner diyorlar

ben 3 aydır kanama sorunuyla ugrastıgım ıcın bu testlerı arastıramadım bıle..ıkılı test yapıldı dr ıyı dedı daha sonuc cıkmadı bu esnada benı geren sürekli şansın az allaha dua et dıyen docent kadını bıraktım erkek profa basladım.. o da 4 lu test ıstedı...şimdi sorsam yanlış anlaşılmakta ıstemıyorum her test 200 tl ben de netten okudum ıkılı ıyı cıktıysa 4 luye gerek yok.... zaten uclu testın bır esprısı kalmamışş 4 ludaha net sonuc verıyormuş.. kafam karısık..rısklı gebeyım dıye benı kullanıyolar gıbı hıssetmeye basladım devlette zaten yuzune bakmıyorlar şasırmış durumdayım

bende acıbadem sağlık grubundan bir doktorun videosunu izledim yaptırmayın diyor,kafam karıştı of ya

Kızlar ben en son kontrolümde dr a sordum iğneli epilasyon yaptırıyordum lazerden daha iyi sonuç almıştım yarım kaldı, yaptırabilir miyim diye, dr kesinlikle yaptırma dedi :44:

Ben 10+5te gittim ama dinleyemediklerini öğrendim.. Gerçekten küçücük bişeydi alınabilir gibi geliyor bana da

ama canım enfeksiyonda ilerlerse zarar verebiliroda önemli.iyice sor doktoruna bence

Bol su içmeye başladım birkaç saatte bir wcye koşuyorum şikayetlerim azaldı gibi inşallah geçer..

Kızlar devlet hastanesinden dr araştırmaya başladım ama burada bir arkadaş da yazmış bu tarz kötü tecrübeler beni korkutuyor. Özelde dr um ama randevuma tam tamına 1ay + 2 gün varrr nasıl geçer bugünler örgüye başladım bu arada ben, eşime atkı örüyorum zevkli bişiymiş tabi kv öğretti biraz oyalanmış oluyorum hem..

merhaba arkadaşlar herzaman yazamasam da takip etmeye çalışıyorum topiği.
ikili test sonucunu aldım.çok şükür iyi çıktı.darısı bekleyenlerin başına...

bende acıbadem sağlık grubundan bir doktorun videosunu izledim yaptırmayın diyor,kafam karıştı of ya

Ben ikili testi zaten düşünmüyordum doktorumlada karşılıklı konuşarak yapmamaya karar verdik doktorumda önermiyor zaten aldırma düşünülmüyorsa.Kafanı karıştırma bence bebeğinin hayatına ne olursa olsun son vermeyi düşünmüyorsan.Üçlü ve dörtlüyüde yaptırmayacam bu testlerin hepsi aynı yüzdeleri farklı sadece ama tanı değil tarama testi hiçbirinde kesin sonuç yok.Riskin yüksek çıkarsa amniyosentez yaptırman lazım ve bu da bebek veya anne için tehlike oluşturabiliyor.Hadi onu da yaptırdın diyelim bi sorun çıkarsa bebeğinin hayatını sonlandırımasını isteyecek misin? İyi düşün dua et :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar kuyruk sokumum inanılmaz agrıyor ayaga kalkıp yurumekte zorlanıyorum böyle şikayeti olan varmı?

Var canim bende ne yazikki.gobek deligi etrafindaki ince ve hic belli olmayan tuyler simdi kalin ve siyah hale geldi.gozle gorulur sekilde birden fark etti cok uzuluyorum vallahi

Var canim bende ne yazikki.gobek deligi etrafindaki ince ve hic belli olmayan tuyler simdi kalin ve siyah hale geldi.gozle gorulur sekilde birden fark etti cok uzuluyorum vallahi

beende de asırı tuylenme basladı normalde hem az hem tuyller acık renktı. sımdı karın bolgesınde basladı druma sordum tuylenme ve asırı sıvılcelenme var dedım. plesanta buyudugu ıcın hormonlar degısıyor cok normal dedi böyle basıt seyleri kafaya takma dedi

ben dogum yapan arkadaslara sordum hepsı 4 lu testı yaptırmış.zaten artık drlar uclu test yapmıyorlarmış 4lu daha ıyı sonuc verıyormuş. dr tanıdıgada sordum yaptır dedi ben yaptırcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…