2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
incir yeee amannn duyanda ne kadar şişko sanacak seni be bacımmm, sennn yemene bak evdeki veled eritttirir çok öpüyorummm kib

gökçecim zayıfladım tamam da ben kiloyu hiç dert etmiyorum hamilelikte bu bulantılar kilolu olmaktan daha kötü dayanılmaz onun için öyle dedim kuzum sen nasılsın?

tek başıma yapabilecğim bişey değil yarım saattir uğraşıyorum inan artık eşim gelsinde ona devredeyim ... ayrıntılı şekide annlattığın için çok teşekkür ederim canım umarım içinden çıkabiliriz

çok geçmiş olsun canım inş bişey olmaz bebeğin seninle olur

canım geçmiş olsun dualarımız seninle
Selam KIZLAR ikili test sonucumu öğrendim iyi çıktı çok şükür bir sıkıntı yokmuş değerlerim iyiymiş. Şükürler olsun
gözün aydın canım darısı başımıza
göbüşleriniz çıktımı kızlar
benim sabah yok akşam 5 aylık gibi karnım..ama sabahları inik olmasına rağmen 3 ay önceki dümdüzlük yok
gözün aydın canım pembiş pembiş almaya başla cicileri artık
ne videosu yaa ben de merak ettim

kızlar ben bu zaman kadar hep 2 yada 3 hafta arayla gittim dr a hep özele gidiyordum geçen hafta devlete de bir gideyim dedim aman Allah'ım adam yüzüme dahi bakmadı şikayetiniz ne diye sordu direk dedim gebeyim kasık ağrım var 2 gündür ultrasonda baktı bebek canlı 10 haftalık haftaya zeka testi var burada yapılmıyor başka yere sorun dedi idrar testi istedi gönderdi...toplam 5 dk sürmedi bu anlattıklarım monitörü bile göstermedi bana düşünün eşimde sinir oldu demiştim gelmeyelim buraya diye yedi beni...testi yaptırdım ama sonuç göstermedim kendi dr uma gösteririm diye bir daha da düşürmesin Allah...sadece semt polikliniğine giderim o da kan idrar gibi testler için..takip için gitmem artık devlet hastanesine ilgi sıfır...

kızlar benden bir soru daha. sizlerinde akıntısı var mı bende var hatta bazen çamaşırım bayağı ıslanıyor. bunun yanında da uzayan akıntıda var . yardımcı olabilecek var mı bana bu konuda :44:

Benimde gecen haftalara kadar vardı,regl ouyormuş gb korkuyordum bi an ama şuan yok.

ne videosu yaa ben de merak ettim

Pazartesi kontrole gittiğimizde yanımızda kuzenim ve eşimin yeğeni vardı kızkardeşim yok da benim onların yeri bi başka bende gelmelerini istemiştim,kuzenim videoya cekmiş yeğende fotoğrafları :)) Telefondan izleyip duruyorum miniğimi :109:

Bende en son ayın 12 sinde gittim. 9 Una birdahaki randevum. Acayip merak ediyorum. Yemek yiyemiyorum fazla. Korkuyorum bebişim gelişmemiştir diye. Bi görsemde rahatlasam.

Korkma,dualarını eksik etme iyi düşün,Allah'ın izniyle iyidir inşallah.Doktor son kontrolden öncekinde bebek sizin depolarınızdan beslenir demişti.Sonraki aylardada yediklerimize göre suyunun tadı değişirmiş bu yüzden yemeklerden sonra hareketlenebilirlermiş :) Allah hayırlısıyla güzel haberler almanızı nasip etsin.

Son düzenleme:

BÜYÜK bir ihtimalle bebiştir bu benim 2. hamileliğim olduğu için bende az çok hissetmeye başladım çok güzel biduygu içinde bi canlı olduğunu hissetmek bu arada benimde karnım çok belirginleşti ama ben çok utanıyorum büyüklüğünden beni gören 5 aylık sanıyor haftayı söyleyince şaşırıyolr niye bukadar büyük diye oğlumdada öyleydim 3 lere gebe gibiydi karnım aşırı büyüyor gebelikte

Günaydın :) O kadar yazdım yazdım hepsi silindi.Neyse listeyi almayı isterdim ama hem beceremem hemde ben telefindan giriyorum.Normal yaziyi bile karistiriyorum bu velette onu hiç yapamam sanirim İnşallah alan bir arkadaş çıkar.

aynen benimde karnım kocaman oldu.. mutlaka gazında etkisi vardır ama bana direk doktorum söyledi bak karnın büyümüş diye ben hepsi gaz filan sanıyodum :))

Günaydın güzel anneler 4 gündür şiddetli başağrısı çekiyorum bide bugün görümcemn düğünü var akşama ve ben akşamları çok kötü oluyorum dün kınaya gittim akşamı zor ettim akşaam eşim eve bıraktı oğlumda durmadı bakalım bugün nasıl geçecek halsizlik çok düğün salonunda nerde yatayım off

günaydın kızlar.işteyim pofff sıkıldımmm bugün.çarşamba günü kontrolüm var doktorum ilaçlarını keseriz dedi artık hergün iki iğne olmaktan delik deşik oldum belkide cinsiyet tahminide yapar çok heyecanlıyım.

selam kızlar ay cumartesi çalışmak zor bende çalışıyorum bugün hemde nöbetteyim sabah 8 de başladım yarın sabah 8 e kadar burdayım

İnşAllah canım ya. 3 Hafta geçti. Son 1 hafta geçmiyo sanki. Bu defada bi sağlıklı görsem hayırlısıyla. Daha önce tam 2 aylıkken bebeğimi kaybettim bu defa doktorum gayet iyi dedi ama 3. Ayımızda da iyi derse o zaman rahatlayp tam anlamda hamile olduğumu hissedicem sanırım.

Merhaba kızlar,

Benim de bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım. Bakalım napcaz.

kızlar ben de cumartesi de çalışanlardanım malesef. bişey sorcam size epilasyon konusunda. lazer yaptırıyodum ben hamilelikten önce ama şimdi bıraktım. yaptırmam gerekiyor. bi sakıncası olur mu ki?
doktora da soramadım en son kontrole kayınvalidemle gitmiştik. onun yanında da soramadım.

Kesinlikle yaptırma canım zararlı hamileyken zaten laZer salonundaki doktor izin vermio ...

lazer salonundaki doktorla konuşma fırsatım da olmadı zaten. eee bu epilasyon işine nasıl bi çözüm bulsak acaba? ağdayla uğraşmak da sıkıntılı yahu.

hamilelik döneminde lazer kesinlikle önerilen bir şey değil. kanıtlanan bir zararı olmamasına rağmen, bebeğe zararı olup olmadığı konusunda bilgi sahibi olunmaması nedeniyle önerilmiyor. zaten siz isteseniz de lazer merkezlerinde uygulamıyorlar. benim yıllar süren uğraşlarım sonucunda neredeyse bitmişti fakat hamilelik nedeniyle yeniden kıllanma başladı. sıkıntılı bir durum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…