incir yeee amannn duyanda ne kadar şişko sanacak seni be bacımmm, sennn yemene bak evdeki veled eritttirirçok öpüyorummm kib
cnm kullanıcı kontrol panelini açtığında sağ tarafta ayarlar var görceksin profil resmini değiştir,avatarını değiştir yazar altalta,avatarını değiştire tıklarsan orda dosya seç vardır,bilgisayarından dosya seçip kaydedebilirsin...
Dün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuşhemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde (
canım geçmiş olsun dualarımız seninleDün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuşhemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde (
gözün aydın canım darısı başımızaSelam KIZLAR ikili test sonucumu öğrendim iyi çıktı çok şükür bir sıkıntı yokmuş değerlerim iyiymiş. Şükürler olsun
benim sabah yok akşam 5 aylık gibi karnım..ama sabahları inik olmasına rağmen 3 ay önceki dümdüzlük yokgöbüşleriniz çıktımı kızlar
gözün aydın canım pembiş pembiş almaya başla cicileri artıkkızlar sonunda yeni doktoruma karar verip gittim. bir hayli baktı döndürmeye çalıştı ama benim miniğim uyuyormuş, bir türlü yan dönmedi, o yüzden ense kalınlığını ölçemedi, yarın ense için bir daha bakıcaz. her şey yolunda sağlıklı görünüyor dedi doktor, 7. haftadan bu yana doktora gitmediğim için bir hayli endişeliydim, henüz ense kalınlığı ölçülmedi ama yine de biraz olsun rahatladım. ellerinin parmakları bile belliydi, dizleri ayakları göbeği, herşeyi var, çok değişik bir duyguymuş gerçekten. cinsiyet kınusunda bir tahmin beklemiyordum, sormadım da ama sormadan söyledi, büyük ihtimalle kız dedi. ama yani daha çok küçük kesin değil, değişebilir değil mi dedim, çok ufak bir ihtimal değişmesi, çünkü net görüyorum dedi. böylelikle sanırım topic'in ilk kızı belli oldu
ha birde az su içiyorsun belli oluyor çok iç dedi. siz de için :)
ne videosu yaa ben de merak ettimEvet çok uzun,pazartesi gitmiştik özel bigüne denk geldiği için bir dahaki gidişimizi Kasım 21'e ayarladık ama çook uzuun..Ama beklediğine değecek inşallah kıpır kıpır görünce :)) Videoyu unutma :)) Gece yatarken sabah kalkınca gün içinde 2-3 kez daha izliyorum çok güzell:109:
kızlar benden bir soru daha. sizlerinde akıntısı var mı bende var hatta bazen çamaşırım bayağı ıslanıyor. bunun yanında da uzayan akıntıda var . yardımcı olabilecek var mı bana bu konuda :44:
ne videosu yaa ben de merak ettim
Bende en son ayın 12 sinde gittim. 9 Una birdahaki randevum. Acayip merak ediyorum. Yemek yiyemiyorum fazla. Korkuyorum bebişim gelişmemiştir diye. Bi görsemde rahatlasam.
benim ciddi belli olmaya başladı şişkinlik filan diyodum ama doktorum bak karnın belli olmaya başlamış deyince artık emin oldum :) dün arkadaşımın bebek mevlüdü vardı ona gittim ordaki kadınlarda hep aa hamilemisin sen falan dediler çok mutlu oldum
ayrıca sizede oluyomu bilmiyorum ama sağ alt karın bölgemde 2 gündür ufak ufak seyirme gibi bi his oluyo bende.. gaz olduğunu sanmıyorum çünkü ömrüm boyunca hep gaz sıkıntısı çektiğim için gazın her halini bilirim :) bazen orta bölgede bazen sağ bölgede bu hareketi hissediyorum acaba bebişimin hareketlerimi
BÜYÜK bir ihtimalle bebiştir bu benim 2. hamileliğim olduğu için bende az çok hissetmeye başladım çok güzel biduygu içinde bi canlı olduğunu hissetmek bu arada benimde karnım çok belirginleşti ama ben çok utanıyorum büyüklüğünden beni gören 5 aylık sanıyor haftayı söyleyince şaşırıyolr niye bukadar büyük diye oğlumdada öyleydim 3 lere gebe gibiydi karnım aşırı büyüyor gebelikte
Benimde gecen haftalara kadar vardı,regl ouyormuş gb korkuyordum bi an ama şuan yok.
Pazartesi kontrole gittiğimizde yanımızda kuzenim ve eşimin yeğeni vardı kızkardeşim yok da benim onların yeri bi başka bende gelmelerini istemiştim,kuzenim videoya cekmiş yeğende fotoğrafları :)) Telefondan izleyip duruyorum miniğimi :109:
Korkma,dualarını eksik etme iyi düşün,Allah'ın izniyle iyidir inşallah.Doktor son kontrolden öncekinde bebek sizin depolarınızdan beslenir demişti.Sonraki aylardada yediklerimize göre suyunun tadı değişirmiş bu yüzden yemeklerden sonra hareketlenebilirlermiş :) Allah hayırlısıyla güzel haberler almanızı nasip etsin.
selam kızlar ay cumartesi çalışmak zor bende çalışıyorum bugün hemde nöbetteyim sabah 8 de başladım yarın sabah 8 e kadar burdayım
kızlar ben de cumartesi de çalışanlardanım malesef. bişey sorcam size epilasyon konusunda. lazer yaptırıyodum ben hamilelikten önce ama şimdi bıraktım. yaptırmam gerekiyor. bi sakıncası olur mu ki?
doktora da soramadım en son kontrole kayınvalidemle gitmiştik. onun yanında da soramadım.
Haziran anneleri konusunu bulamadım :)
kızlar ben de cumartesi de çalışanlardanım malesef. bişey sorcam size epilasyon konusunda. lazer yaptırıyodum ben hamilelikten önce ama şimdi bıraktım. yaptırmam gerekiyor. bi sakıncası olur mu ki?
doktora da soramadım en son kontrole kayınvalidemle gitmiştik. onun yanında da soramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?