- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Canım cinsiyetine 2 gün önce bakıldı ama belli değil ne yazıkki. Gerçi kendi doktorum bakmadı onada gidecek :) 3-4 gün sonra
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah...okula gidersende çok dikkat et cnm benim 12.haftaya kadar hiç bir sorun olmamisti düşük riskim bile yoktu .ama bugün böyleyimm
Maşallah cnm iyi çıktığına sevindim benimde 11.haftada 0.177 çıkmıştı dr gayet iyi demişti
Dün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuşhemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde (
Selam KIZLAR ikili test sonucumu öğrendim iyi çıktı çok şükür bir sıkıntı yokmuş değerlerim iyiymiş. Şükürler olsun
2 lı testte bana dr yuzde 95 kız dedi çok mutlu olduk. ıkılı testı yapan docent hersey normal dedi ben bu arada beni süreklı geren bayan dru degıştım bir profa basladım o da ıkılı sonucunu getır ıkı hafta sonrada 4 lu test yapcaz dedi ...4 lu testı yapmak zorunlu mu. sızede 4 lu test dedıler mı
Dün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuşhemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde (
kızlar sonunda yeni doktoruma karar verip gittim. bir hayli baktı döndürmeye çalıştı ama benim miniğim uyuyormuş, bir türlü yan dönmedi, o yüzden ense kalınlığını ölçemedi, yarın ense için bir daha bakıcaz. her şey yolunda sağlıklı görünüyor dedi doktor, 7. haftadan bu yana doktora gitmediğim için bir hayli endişeliydim, henüz ense kalınlığı ölçülmedi ama yine de biraz olsun rahatladım. ellerinin parmakları bile belliydi, dizleri ayakları göbeği, herşeyi var, çok değişik bir duyguymuş gerçekten. cinsiyet kınusunda bir tahmin beklemiyordum, sormadım da ama sormadan söyledi, büyük ihtimalle kız dedi. ama yani daha çok küçük kesin değil, değişebilir değil mi dedim, çok ufak bir ihtimal değişmesi, çünkü net görüyorum dedi. böylelikle sanırım topic'in ilk kızı belli oldu
ha birde az su içiyorsun belli oluyor çok iç dedi. siz de için :)
Gözün Aydın prenses annesi :)) benim de 15 Kasım da randevum var o zaman söylerim dedikızlar sonunda yeni doktoruma karar verip gittim. bir hayli baktı döndürmeye çalıştı ama benim miniğim uyuyormuş, bir türlü yan dönmedi, o yüzden ense kalınlığını ölçemedi, yarın ense için bir daha bakıcaz. her şey yolunda sağlıklı görünüyor dedi doktor, 7. haftadan bu yana doktora gitmediğim için bir hayli endişeliydim, henüz ense kalınlığı ölçülmedi ama yine de biraz olsun rahatladım. ellerinin parmakları bile belliydi, dizleri ayakları göbeği, herşeyi var, çok değişik bir duyguymuş gerçekten. cinsiyet kınusunda bir tahmin beklemiyordum, sormadım da ama sormadan söyledi, büyük ihtimalle kız dedi. ama yani daha çok küçük kesin değil, değişebilir değil mi dedim, çok ufak bir ihtimal değişmesi, çünkü net görüyorum dedi. böylelikle sanırım topic'in ilk kızı belli oldu
ha birde az su içiyorsun belli oluyor çok iç dedi. siz de için :)
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineDün okulda koridorda yürürken bir öğrenci karnima çarptı ama ben önemsemedim.bugün sabah kalktığımda kanamam olmuştu.hemen eşimle dr gittik ,kese içi kanla dolmuş ve kese tutugundu yerden ayrılmış ve o alanda kanla dolmuşhemen serum verdiler igne yaptılar ve rapor verdi yarın tekrar çağırdı benim için dua edinarkadaslar bu cuma gününde (
Rabbim güzel haberler duymanızı nasip etsin,geçmiş olsun.
Arkadaşım çok geçmiş olsun .İçini ferah tut. Dua et bol bol.Cocuk nasil carptiki öyle okadar kanama oldu asiri hizla falanmi carpti? ? Çünkü hamuleyken kaza geçiren tanidiklarim var bu kadar kanama yasamadilar.Insallah bebisin simsiki tutunur annesine canim dualarimiz seninle.
Herkese çok teşekkür ederimmm arkadaşlar...
Terslalecim çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini Korusun. Acil şifalar diliyorum. Okul çok tehlikeli oluyor ben duvar kenarından gidiyorum ya da kalabalık azalınca ortaya çıkıyorumKoşarak çarptı ama canım yanmamisti bende onemsemedim ama dr çok ciddi bir düşük tehdidi oluşmuş dedi aglamaktan dr sorularına bile cevap vermedim ...bundan önce bir düşük daha yapmıştımgüzel dileklerin için teşekkürler rabbim bütün Bebisleri korusun ...
göbüşleriniz çıktımı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?