günaydın kızlar,aranızda üçlü ve dörtlü test yaptırmayı düşünmeyenler varmı? ben biraz araştırdımda çoğu doktor önermiyor,2 li testiniz iyi çıktıysa 3 lü 4 lü testleri yaptırmayın diyorlar,sizin yaptıgınız arı kovanına çomak sokmak gibi birşey oluyor bu durumda diyor doktor,ben yaptırmıycam sanırım...
Arkadaşlar kuyruk sokumum inanılmaz agrıyor ayaga kalkıp yurumekte zorlanıyorum böyle şikayeti olan varmı?
çatlak için bişeyler kullanmaya başlayanınız var mı? ve ayrıca ne kullanıyosunuz?
ben henüz başlamadım bişey kullanmaya.
beende de asırı tuylenme basladı normalde hem az hem tuyller acık renktı. sımdı karın bolgesınde basladı druma sordum tuylenme ve asırı sıvılcelenme var dedım. plesanta buyudugu ıcın hormonlar degısıyor cok normal dedi böyle basıt seyleri kafaya takma dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/651164-2014-haziran-anneleri.html Tabii gitmede ama yardım alabileceğin konular olabilir diye düşündüm :) Hayırlı olsun miniğin,gözünüzaydın.
Aman napalim canim takmayalim bari kafamiza.zaten zor kavustum ben bu bebege.dogumdan sonra lazer falan hallettiririm artik.
beende de asırı tuylenme basladı normalde hem az hem tuyller acık renktı. sımdı karın bolgesınde basladı druma sordum tuylenme ve asırı sıvılcelenme var dedım. plesanta buyudugu ıcın hormonlar degısıyor cok normal dedi böyle basıt seyleri kafaya takma dedi
benim 9. haftadan beri var cnm.
ozellikle ayakta kalirsam; cok oturursam daha fazla oluyor. hatta agrisindan sabaha kadar uyuyamadigim oluyor.
benim doktorda bir garip, benden ikili testi değilde 3lü tarama testini istiyor,
mecbur yaptıracağım bende. kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve karaciğer
enzimleri çok yüksek çıkıyor, sebebi çözülemiyor. 2li taramayı yapmayacakmış, 16. haftada 3lü taramaya bakalım dedi:44:
Canim valla benim kafam bembeyaz oldu, yasimdan 15 yas fazla gosteriyorum. Bir de sacim cabuk uzuyor, sen dusun... ama hic bir sekilde kina ya da boya dusunmuyorum. Cok hoslanmazsam tac ya da buyuk tokalarla idare edicem.. kina olayini da hiç yaptiran duymadim canimmerhabalar.Gebeliğimin 10. haftasındayım.gebe kalmadan önce saçlarımda kızıl boya vardı.gebe kaldığımı öğrenince herhangi bir kimyasal işlemden uzak durdum fakat saçlarımın dibinden çıkan siyahlar bana kendimi çok bakımsız hissettiriyor.gebeliğin ilk üç ayında normal kına kullanan var mı? bu süreçte normal kınanın bebeğe herhangi bir zararı var mı bilgisi olanlar aydınlatabilirlerse çok sevinirim.
ne dedi peki doktor? ya bebek iyi dedi onla ilgisi yok dedi benimkisi. anlamadım ben ya
ben de 5 yıllık evlıyım ben de zor kavustum hala rısk devam edıyor benımkı tup bebek senınkıde mı tup bebek
kızlar 2li testini özel hastanede yaptıranlar kaç para ücret ödediniz.
kızlar 2li testini özel hastanede yaptıranlar kaç para ücret ödediniz.
bneimkiside cnm. bende kan sulandırıcı kullanıyorum 2 liye gerek yok dedi 16 da 3 lü muhakkak yapılacak dedi.
Benim doktorum değil boya kiba bile yapamazsin baştan anlasalim dedi Bende bildigin sari siyah cingene gibi dolasiyorum ortada ama inan umurumda değil .Onlar saglikli olsun yeter.merhabalar.Gebeliğimin 10. haftasındayım.gebe kalmadan önce saçlarımda kızıl boya vardı.gebe kaldığımı öğrenince herhangi bir kimyasal işlemden uzak durdum fakat saçlarımın dibinden çıkan siyahlar bana kendimi çok bakımsız hissettiriyor.gebeliğin ilk üç ayında normal kına kullanan var mı? bu süreçte normal kınanın bebeğe herhangi bir zararı var mı bilgisi olanlar aydınlatabilirlerse çok sevinirim.
Ya neye dayanarak sanirim erkek dedi acaba kordonu mu gordu yanlışlıkla ? Çünkü banada 11. haftada erkeğe brnziyor dedi ama 13 .haftadada erkeğe alistirmayin kendinizi cikintu var ama kordonda olabilir dedi :S Kontrole daha cok var 20 günü geçik nerdeyse ben cok meraktayim .Doktorum 12. Haftada gittigimde sanirm erkek demisti.... 15. Haftamdayim bugun cinsiyeti kiz dedi.... hayirlisiii.., butun gece uyuyamamistim.. artik tatli kizim diye sevebilirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?