2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar ben catlaktan korkuyorum çünkü cok müsait vücudum. Hem bitkisel bi krem kullanıyorum hem bebeyagi hem nemlendirici:) umarım bişey olmaz. Benimde çarşamba dr randevum. Ikili test. Cinsiyetide soyler insallah:)

Arkadaşlar kuyruk sokumum inanılmaz agrıyor ayaga kalkıp yurumekte zorlanıyorum böyle şikayeti olan varmı?

benim 9. haftadan beri var cnm.
ozellikle ayakta kalirsam; cok oturursam daha fazla oluyor. hatta agrisindan sabaha kadar uyuyamadigim oluyor.

Aynı sorun bende de var, Kuyruk sokumum ağrıyor diyorum da tuhaf oluyor.

kızlar 2li testini özel hastanede yaptıranlar kaç para ücret ödediniz.

Ben Central Hospital da yaptırracağım. 180 Tl dediler.

Evet canim benimkide tup bebek.benimde 5 yil oldu evleneli.bu ucuncu deneme

canım desene kaderlerimiz aynı Allah sağlıkla bebeklerımızı hepımıze versın de gec olun güç olmasın..benım ılk deneme...3 yıl kendım ıstemedım kendıme çok kızıyorum şimdi.... sonrada zaten olmadı...aşılamanın sansı dusuk dıye dırek tup bebek yaptık ama 6. hftmdn beri yatıyorum. düşük rıskım var..allh bebişlerımızı korusun. benım tek bebek senın ıkız mı cnm

bende senin gibi uc yıl yapmadım canım sonra bir yıl denedik olmadı.ben iki asılama yaptım tutmadı.sonra iki tup bebek ikiside tuttu ama düştüler. bunda iğne kullanıyorum hergün çok şükür herşey yolunda gidiyor.tek bebek benimde.yat dinlen sürekli canım bizim biraz daha narin oluyo gebeliklerimiz.inşallah sorun sıkıntı olmazda alırız bebişlerimizi kucağımıza

ınsallh cnm ben uc gunde bır prolton depot vuruluyorum hergun 1200 progestan vajınadan kapsül...ınsallh şu kasım ayıda bıtse zaman hıc gecmıyor raporumda az kaldı..sen çalışıyor musun. psıkılojım cok bozuldu yurumeyı unuttum.allhtan sımdıkı drum ıyı rahatlatıyor ama gene kanama olcak dıye korkuyorumm

kanama için vermişlerdir o iğneyi canım biliyorum düşük yapmayı engelliyo bi sıkıntı olmaz korkma sakın.içini ferah tut iyi seyler düşün. ben ameliyattan bu yana kullanıyorum kan sulandırıcı hergün kendim vuruyorum evde,doğuma kadar kullanacakmışım.benimde vajinal jelim var.günde 3 tane horman hapım var.allahtan iğne hariç diğerlerini bir hafta sonra kesicem.ben özel işte çalışıyordum ayrıldım evdeyim yani.

ben öğretmenım aspirını kanamadan sonra kestıler benımkı aspırınden oldu ve işe gıdebılırsın dedı merkez keske dınlemeseydım okulda yasadım lk kanamayı sonra ara ara lekeler kanamalar devam ettı..tam 45 gundur evdeyım yatıyorum eskı dr sade tuvalete gıtcen dedı ve cok olumsuzdu sonrada baska dra basladım cok hareketsızlık kotu dedı dolasm ıcın ... yuruyusum bıle degıstı dık yuruyremıyorum hemen yoruluyorum sımdı evde yuruyebılıyorum.. hormon hapı ne alıyorsun.. estrofemı bebek tuttuktan snra bıraktırdı gebelıkn olusunca zararlı bebege ..

Aynı sorun bende de var, Kuyruk sokumum ağrıyor diyorum da tuhaf oluyor.

Ben Central Hospital da yaptırracağım. 180 Tl dediler.

başka arkadaşlar 20 ve 28 tl ödemişler size neden o kadar yüksek dediler ki acaba içinde başka teste mi var

Evet estrofem aliyorum ama bana biraktirmadi.iste haftaya birakcam.bencede ufak ufak evde yuru iyi gelir.

Kızlar ben doktorumu değiştireceğim sanırım. Güngören hastanesi Tülay Koldaş' a kontrole giden var mı ya da bilgisi olan?

Evet estrofem aliyorum ama bana biraktirmadi.iste haftaya birakcam.bencede ufak ufak evde yuru iyi gelir.

bana gebelık olusunca bıraktırdı kanamadan sonra bır suru dra gıttım. estrofemın bırakılması dogru bebege zararlı bunu hepsı dedı cunku ben sandımkı estrofemı bıraktık kanama oldu alakası yokmuş..ıcındede yazıyor dıye hatırlıyorum ama drunun br bıldıgı vardır. ben merkeze dvm etmıyorumm takıp ıcın

başka arkadaşlar 20 ve 28 tl ödemişler size neden o kadar yüksek dediler ki acaba içinde başka teste mi var

cnm ben bır suru özelden fıyat almıstım 100 den asagı yapan yok drda ıyı ölçum yapan bırıne yaptır dedı mm bıle farkedıyormuş. devlet hastannelerı uygun ama yapan hoca önemli.. o yuzden fıyatlar ucuyor...dusuk tehdıtı yoksa rahat dısarı cıkıyorsan rahatca araba yolculugu yapıyorsan ucuz yere yaptırın ben hep yattıgım ıcın eve yakın özel hastanede 200 e yptırdım mecburıyet ıste

anlıyorum cnm ama bu arkadaşlar da devlette değil özel de yaptırmımışlar bende merak ediyorum 10 gün sonra gideceğim inşş sorunsuz atlatırız

Ben de ikili testimi yaptırdım özel hastanede 45 lira verdim. 14+2 haftalık hamileyim bu arada şu kuyruk sokumundaki ağrıdan ben de çok şikayetçiyim hatta acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım bir sonraki kontrolde sorucaktım doktoruma şimdi içim biraz olsun rahatladı

anlıyorum cnm ama bu arkadaşlar da devlette değil özel de yaptırmımışlar bende merak ediyorum 10 gün sonra gideceğim inşş sorunsuz atlatırız

heralde buyuk sehırler pahalı oluyo bende anlamadım 30 tl olması garıp geldı demek kazıklanmısız.cnm bırsey olmuyor bebegın ense kalınlıgını olçuyor. benımkı hep yattı hıc donmedı dr olçemedi.. dr 15 dk yuru gel dedı gene benım kız yatıyor dr gıt meyve suyu ıc cıkolata ye dedı... bana arkadas demıstı cıkolata ye gıt dıye.. ben dra ne dedım .... ben hazır meyv suyu ıcmem zararlı cıkolata ye dedi o da zararlı dedımm...gulmeye basladı.. bır kereden bırsey olmaz yoksa bu bebegın donecegı yok..neyse ıctım gırdım 15 dk sonra bızımkı sadece kolunu bacagını oynatıyo dr gulmeye basladı ıkı kere karnıma vurdu bebısım korkudan fırfır takla attı.bu seferde durmuyor en uzun bızımkı surdu 1 saat:) mıde bulantım yuzunden bırsey yemeden gıtmıstım.sanırım ondan oldu..cıkarkende yuzde doksan kız dedı amaa uyumayı sevcek dedı ınsallh deyıp cıktık...bır de kan alındı okadar

Dedigin gibi vardir bir bildigi heralde.ben tup bebege merkezlerde degilde hastanede yaptirdim ondan hala tup bebegi yapan doktordayim.dogumuda yaptircak insallah. ilk asilamamida o yapti ta ozamandan bu zaman hic degistirmedim.umarim sikinti olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…