ikili testin %85 doğruluk payı vardır bu oranlar üçlü ve dörtlü testte azalıyor...neden içimiz rahatlamasın ki bunun belli risk oranları var şükür onların üzerindeyiz...diğer sonuçlarını bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alısınız.
Kızlar bugün bir arkadaşım hamile ikili testim muhakkak 12+0 da olması gerekiyor dedi ve peritinol uzmanı yapmalıymış doktoru ona yönlndirmiş ... Bana doktorum 11-12-13-14 üncü haftalarda yapılıyor ikili test 13 de yapıcam seninkini dedi şimdi arkadaş böyle Diyince kuşkuya düştüm siz de ikili test için başka bi uzman a mı gittiniz ? Ve kaçıncı haftada yaptırdınız
kafanı bulandırma canım perinatol riskli gebeliklerde devreye giriyor mesela ikiz üçüz düşük riski yüksek olan tekil gebeliklerde
zaten bir test yeterli diğerlerini yaptırıp boşa para vermeyin özellikle özel hastanelere gidiyorsanız 4 lü test bile istiyorlar sırf para için ama ben bunu cok araştırdım tek bi test yaptırın kafanızı bulandırmayın diyor çoğu uzman benimde 12.haftam perşembe yapılacak
ben detaylı ultrason için perinatolojiye gidicem
Gunaydin kizlarrr
Saat 9.30 da randevum var ikili test kuxumu gorceeeemm:)) acmi gitmeliyim tokmu ona gire kendime kahvalti hazirlayayim:)
Her sabah kalktığımda midem bulanırdı. Hala daha bulantı yok. Tırsıyorum
Canım zaten üçüncü ayın sonunda bitmesi gerekiyor çok normal bu ... Ben de mesala sadece iki Hafsa bulantı yaşadım bulantı keşişinde korkmuştum kontrole gittik sonrasında maşallah kıpır kıpırdı kuzum annesini yormuo:)
Umarım öyledir canım bir anda kesilince şaşırdım. Ben çok evhamlıyım ya gece bile yatarken yanlış bir hareket yapıcam birşey olacak diye zor uyuyorum
Umarım öyledir canım bir anda kesilince şaşırdım. Ben çok evhamlıyım ya gece bile yatarken yanlış bir hareket yapıcam birşey olacak diye zor uyuyorum
Ben de son iki haftadır rahatladım İnan rahat olunca hamileliğin tadını çıkarıyorsun ... Öbür türlü bebek için de senin için de kötü ... Sola dönüp yat Rabb'ime emanet bizim elimizden bişey gelmez için ferah olsun melekler korur onları ...
Gebelikte mide bulantısı ne zaman geçer?
Sıklıkla gebeliğin üçüncü ayı bittikten sonra (12 - 14 haftalardn sonra) mide bulantısı hafifler ve biter. Nadiren daha uzun sürdüğü hatta doğuma kadar sürdüğü görülebilir. Gebelerin %10'unda bulantı-kusma şikayetleri hamileliğin sonuna kadar sürebilir.
Hiç bulantı yaşamayanlar var bu güzel bişey şükretmek lazım geçtiğine güzelce beslr bebişini madem bulantın yok :) dedim ya benim iki hafta sürdü geçti iki hafta çok yoğun yaşadım ... İçini hep rahat tut güzel şeyler düşün Bebişinle ilgili şeyler yap ben vitamini bişey yediğimde bile mutlu oluyorum bebişime yarıcak diye :))Bende araştırmıştım onu ama bulantılar geçsede sabah bulantılarının devam edeceğini söylemişlerdi. Oda olmayınca evhamlandım işte.
Hiç bulantı yaşamayanlar var bu güzel bişey şükretmek lazım geçtiğine güzelce beslr bebişini madem bulantın yok :) dedim ya benim iki hafta sürdü geçti iki hafta çok yoğun yaşadım ... İçini hep rahat tut güzel şeyler düşün Bebişinle ilgili şeyler yap ben vitamini bişey yediğimde bile mutlu oluyorum bebişime yarıcak diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?