merhaba arkadaşlar.
12+3 olduk. yaklaşık 10 gündür göbeğimin altı ve etrafı ara ara kaşınıyor, anneme sordum, oda karnın büyüyor ondan diyor.
aslında göbeğim falan çıkmadı, hatta 6 kilo verdim şimdiye kadar.
takip ettiğim kadarıyla kimsede göbek çevresinde kaşıntı yok galiba? varmı böyle kaşıntısı olan?
sağlık ya da tıp ile ilgili herhangi bir eğitiminiz var mı bilemiyorum fakat,birbirimize yardımcı olma niyetiyle yanlışa yönlendiriyoruz. kusura bakmayın fakat hastanın o anki klinik durumunu görmeden bu konunun uzman doktoru dahi olsanız,'yanlış ilaç verilmiş' yorumunda bulunamazsınız, doğru değil! bugün bu konuyla ilgili başka bir arkadaşı da haddim olmayarak uyarmak zorunda kaldım. hepinizden ricam yeterli bilginiz olmadan ilaçlar ve uygulanan tedaviler hakkında yorum yapmamanız. okudukça dehşete düşüyorum. iyi niyetle verdiğiniz bir tavsiye, arkadaşımızı yanlış bir uygulamaya yönlendirebilir.
arkadaşlar bana yardım edin lütfen. pazar günü havanın güneşli olması nedeniyle ve de kendimi iyi hissedip cam sildim. o günden beri geçmeyen bi ağrım var. karnımın sağ üst tarafında. hemen kaburgamın orası. yürüyünce, özellikle yemeklerden sonra dahada şiddetleniyo nefes alamıyorum. bugün doktorumu aradım görmeden birşey söyleyemem dedi. inşallh kötü birşey yokyur. böyle bişey yaşayan oldumu hiç.
arkadaşım günaydın ,
daha önce migrenim yoktu ama şimdi bir baş ağrısı ki dayanılmaz. Doktorum bana parol bile vermedi de magnezyum efervesan verdi iyi geliyor. bugün de baş ağrısı ile kalktım onu alınca geçti. doktoruna bir sor istersen
kızlar merhaba,
daha doğuma çok var ama doğum yapacağı hastaneye karar verebilen var mı? özelde düşünüyorum ben, ama yenidoğan ünitesi yok şu anda gittiğim hastanenin. fiyatları makul doktorumdan da memnunum. çok kararsızım. siz ne düşünüyorsunuz? yenidoğan ünitesi şart mı yoksa allah korusun olası bir durumda üniversite hastanelerine sevk ediliyor mu? fikirleriniz benim için önemli.:44:
ikili test için aç mı gitmem gerek?
sonuç bir hafta sonra çıkıyormuş gittiğim hastanede acaba sonuç çıkınca mı ultrasona alır?
2li test yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana?
Bu arada birseyi sormayi unuttum, bugun doktorum vitamini ve folik asidi kesti yerine kalsiyum ve demir hapi verdi, vitaminini yemeklerden alacaksin bundan sonra dedi. Siz ne kullaniyorsunuz?
canım ya inş geçer bi sorun çıkmaz stres yapma bence.
Allah yardımcın olsun.Dinlen bol bol dua et.Üzülme demek çok saçma biliyorum ama üzülüp daha da sıkıntılı bir hale dönüşmesin durum.Dualarımdasın.
Geçmiş olsun canım umarım bir sorun çıkmaz.
Simdi nasılsın kaseker? Umarım çalışmıyorsundur ya da raporlusundur? Allah seni ve yavrunu korusun. Hep iyi şeyler düşün, yat dinlen. Komik filmler izle, güzel şeyler oku. Moralini bozma, dualarım seninle.
Can'ın çok geçmiş olsun bol bol dinlen Meryem duası ve ayetel kürsüyü oku senin için okusunlar dualarımız seninle
çok geçmiş olsun bol bol dinlen zaten doktorun gerekli ilaçları vermiştir.moralinide bozma bebeğinde hisseder sonra
tatlım üzme kendini yorulma dinlen dikkat et yapabileceğin başka bir şey de yok...hiçbir şey olmaz bebeğine Allah ın izniyle
İnşallah canım. Geçmesi tek temennim. Sağolasın.
Amin canım. Allah razı olsun.
Sağolasın tatlım. Umarım düzelir.
Teşekkür ederim canım daha iyiyim. Allah razı olsun.
Sağolasın canım. Elimden geldiğince okuyorum. babasınada okutuyorum.
Çok sağolasın canım. Buna dair bi ilaç yok maalesef yasaklar var sadece uyuyorum bende onlara.
Teşekkür ederim canım üzmemeye dikkat ediyorum bende.
kızlar selam,
ben pek iyi degilim iki gündür. dr muayenesinde plasentanın asağıda oldugunu söylediler. kanaman olursa korkma, cinsel ilişkiye girmeyin falan dedi dr. bu ilk bebegim ve ben cok korkuyorum. netten arastırdım, 24. haftaya kadar yukarı çıkma şansı varmış, umarım öyle olur. dr kanaman olursa kıpırdamadan yatacaksın dedi ama ben o kadar korktum ki kanamayı beklemeden işte de evde de sürekli dinlenme moduna geçtim bile. moralimi bozmamam lazım biliyorum ama elimde değil, yalnız kaldıgımda aglayıp duruyorum. benzer durum yaşayan var mı aranızda, ya da konuyla ilgili bilgisi olan?
arkadaşlar bana yardım edin lütfen. pazar günü havanın güneşli olması nedeniyle ve de kendimi iyi hissedip cam sildim. o günden beri geçmeyen bi ağrım var. karnımın sağ üst tarafında. hemen kaburgamın orası. yürüyünce, özellikle yemeklerden sonra dahada şiddetleniyo nefes alamıyorum. bugün doktorumu aradım görmeden birşey söyleyemem dedi. inşallh kötü birşey yokyur. böyle bişey yaşayan oldumu hiç.
Canım aynı durumu bende dün öğrendim. Biraz araştırınca da dünyalar başıma yıkıldı ilk başta ama şu an iyiyim. Erken doğum riski var, annenin kan kaybından ölüm riski var. Tam teşekküllü kan bankası ve yenidoğan ünitesi olan bir hastanede doğum yapmamız gerekiyor böyle devam ederse. Evet yukarı çıkma şansı var hatta 38. haftaya kadarda bekliyorlarmış bunun için. Benim kanamam oldu öyle öğrendim. Düşük riskim vardı yine ondan diye düşünürken bu sefer başka bir şey çıktı ortaya.
Dün bende çok kötüydüm ama güçlü olmam lazım düşük tehdidi var dediler 2 ay elimden geleni yaptım, bebeğim tutundu düşmedi. Daha onu doğmadan güçlü olması için zorladık. Şimdi sıra bende. Bende güçlü olacağım gereken buysa. Dün öğrendiğim andan beri yatıyorum. Yatarak düzelecekse yatıcam. Sürekli dualar okuyorum. Yapmam gereken ne varsa yapıyorum. Yemem gereken ne varsa yiyip içiyorum. Ben elimden geleni yapıyorum tevekkül Allah'tan. Sende güçlü ol emi.
ben mothercare diye birey bile bilmiyordum netten baktım da bulamadım mağazaları yurt dışında mı var acaba İstanbul da nerelerde varİş görüşmenin iyi geçmesine sevindin canim .Bu arada mothercare indirimi bende bilmiyordum süpersinnnn :)
ayyy meslektaş budum kendime ben de edebiyatçıyım canım İstanbul'dayım yalnız Allah hepimizin yardımcısı olsun sınavdaCanım ben Kırşehir'de oturuyorum. Edebiyat mezunuyum. Evet canım pazar günü sınav Allah herkesin yardımcısı olsun.
canım ben aç gittim bu sabahın körüydü ama aç gitmene gerek yok,ayrıca kan verdiğin günkü ölçümlerle kombinleniyor sonuçlarikili test için aç mı gitmem gerek?
sonuç bir hafta sonra çıkıyormuş gittiğim hastanede acaba sonuç çıkınca mı ultrasona alır?
2li test yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana?
böle sabah ve geceleri nasıl kaşınıyorum anlatamam göbek gerildikçe ne yapıcaz bilmemsadece göbek çevrem değil karnımın tamamı ve bel çevremde kaşınıyor canım ama böyle hatır hatır değilde tatlı tatlı
Evimde misafir odası yok. Evin her yerinde eşim oğlum ve ben yaşıyoruz.
Misafir için ayırdığım yemek takımlarım, çakal kaşık takımlarım da yok. En iyileriyle kendimiz yiyoruz. Misafir gelirse onlara da çıkarıyoruz bizimkilerin aynısından.
.Biri evime geldiğinde evim dağınıksa panik de olmuyorum ben. Evimi değil beni görmeye geliyor benim sevdiklerim, sevenlerim... Bu yüzden ev dağıldı diye kızmam oğluma beraber dağıtıyor beraber topluyoruz.
Şimdiye kadar çıkmayan tek bir leke olmadı yaptığımız faaliyetlerde..Hiç bir ev işi "anneee" diye seslenen oğlumdan daha önemli olmadı benim için.
Hiç bir zaman kızmadım büyükler sohbet ederken araya girip fikrini söyledi diye. Dinlemeyen büyükleri ikaz ettim aksine "oğlum size bir şey söylüyor" diye..
Evimde mutluluktan daha fazla önemsediğim hiç bir şey yok benim.
Bu yüzden beni mutsuz etmeye çalışan insanların ne söyledikleriyle de ilgilenmiyorum.
Hayatıma kattığım insanları da böyle insanlardan seçmeye çalışıyorum..
Ailemin huzuru 3 numaralı komşumun evimle ya da oğlumla ilgili ne düşündüğünden çok daha önemli.
Bu kadar üzüp kasmayın kendinizi insanlar için.
Şu ne der bu ne der diye düşünmeyin, ev kirlenir, üzeri kirlenir diye engellemeyin çocuklarınızı ne olur.
GERİ GETİREMEYECEĞİNİZ TEK ŞEY ONLARIN BU YAŞLARI OLACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?