2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Aynen,erkeğe benziyor dedi dr. ama ben kız hissediyorum belirtiler hep kıza işaret ediyor..
Demin yazmışsınya ekmek yiyemiyorum diye..ben tamamen sanırım hayatımdan çıkardım..Genelde karbonhidratlı şekerli mesela patates filan yemek istemiyorum..2 gün önce makarna yemiştim aylar sonrası..Et,peynir protein içerikli yiyecekler yemek istiyorum..
Haftaya kameraya çekicem,oğlum okulda olduğu için göremiyor,çok özledi kardeşini..izler dururuz artık :)

O diger uyardiginiz kiside benim ama maalesef bıraz itici bir uyari oluyor sizinki insan geriliyor yoksa kotu niyetiniz olmadigi kesin. Ama bizimki bir uyari, biliyosunuz bazen arastirmadan kendi doktorumuza danismadan birseyler yapabiliyoruz. Ben sakin icmeyin dedim ama cumlenin devami doktorunuza danismadandi:) sevgiler

bugün doktor kontrolümüz vardı.Allaha şükür herşeyimiz normal dedi doktorumuz.son gittiğimizde kesecik içinde fasülye kadar bişeydi.şimdi maşallah elleri kolları bacakları herşeyi tam şükürler olsun.13+5 deyiz ama daha cinsiyet için bişey demedi.net olarak 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi.napalım bekliycez.benim ikinci çocuğum bir kızım var 3 yaşında.belki de görmüştür doktor ama kesin olmadığı için söylememiştir..hayırlısı bakalım.bidahaki kontrol 1 ay sonra artık kısmetse o zaman öğreniriz..

inşl. gönlündeki olur canım sağlıkla en başta.. ben sütlü tatlıları yiyorum oyüzden etrafımdakilerde erkek diyor ama bilmiyorum bakalım yarın kesinleşir sanırım evet ekmeği hayatımdan çıkarttım bitek sabahları 1 dilim kepek ekmeği o da zorla yiyorum genelde peynir et 2 gündür süt içmeyede başladım aynen patates ekmek bu tür şeyler afedersn sanki midemde hamurlaşıyo yiyemiyorum iyide oldu gereksiz kilo zaten onlar:) bende videoya çekeyim evde oturup izlerim gün boyu:)) sürekli ultrasyon kağıdına bakıp duruyorum

ikili test için aç mı gitmem gerek?
sonuç bir hafta sonra çıkıyormuş gittiğim hastanede acaba sonuç çıkınca mı ultrasona alır?

2li test yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana?

aç olman gerekmiyor. önce usg ye aldı beni dr um sonra kan verdim. benimde sonuçlarım 1 hafta sonra çıkacak:)

:)) karşılıklı konuşma gibi oluyor ama kendim gibi görünce sizi yazmadan duramadım..

Seninde inşallah gönlündeki gibi olur..Sütlü tatlıları yiyebiliyorum ama kendim yaparsam..oda haftada bir ancak yapıyorum..

Hayırlısı hakkımızda,sağlıklı olsunlarda..

olsun canım tabiki yazablrsin hepimiz burda hamileyz ve sevinçlerimizi aglamalarımızı paylaşmamız lazım ben bu topiktn çok memunum ço giremiyorum fırsat buldukça ama çok güzel dostluklar oluşuyor bence ben çok güzel yemek yaparım ama tatlı heleki sütlü tatlı beceremiyorum car door'un yeni çıkan ürünlerini yapıyorum çokta lezzetli oluyor:))

Kızlar merhaba bugün feci şekilde boğazlarım ağrıyarak kalktm. Ne yapmalıyım sizce nasıl geçer ki

çok geçmiş olsun canım ben iki gün önce öyleydim bugun çok azaldı ağrım yurkunurken çok çok az acıyo. bolbol limonlu ballı ıhlamur mandalina vede ballı limonlu sıcak su içtim geçti. umarım geçer seninde:)

Melisanurum,hazırların içeriğinde çok katkı maddesi var..Ben sana tarifde ederim tarifte veririm canım..:)))

Benimde kontrolüm 22 sinde kızlar. Doktor sabah 8 dedi gelemem dedim diye çok pişmanım 11'e aldık randevuyu fazladan 3 saate bile tahammülüm yok valla

inşallah canım benim sende güzel haberlerle dönersin allah herkese nasip etsin harika bi duygu

arkadaşlar merhaba,
uzun süredir buraya yazmıyorum ama her sayfayı mutlaka okuyorum. yazmama sebebim, düşündüklerimi veya yaşadıklarımı benden önce yazmanız bana ise okumak kalıyor.
midem son bir haftadır iyiydi. ama 2 gündür bulantılar yine başladı, acaba diyorum pantolonum mu sıkıyor ondan mı veya kan ve vitamin ilaçlarına başladım ondan mı kaynaklanıyor olabilir?

Kızlar 2 haftadır birşey yoktu dün sabah uyandığımda kanamam olmuş ve şu saat oldu hala oluyor doktor progestana devam et diyo ne olacak böle ya bugun 12 hafta olduk

bugün bir yazı okudum. ve hamilerler üzerinde yapılan deney aşağıda anlatılıyor. güzel anneler hep mutlu olun, bebeğiniz de mutlu olsun..

Afrika, çocuk psikolojisinin bir numaralı laboratuarı ve en acımaz deney tahtasıdır. Bir çocuğun gelişimini takip etmek, bir annenin psikolojisini bozup yeniden yapmak, daha sonra da bunu bilim dünyasına hediye etmek isteyen bilim adamlarının (!) ilk adresidir Afrika… Ve Afrika’nın talihsiz ülkesi Kongo…

Beyaz adamın “sadık köle” merakı…

Kongo’nun sömürüldüğü yıllarda, beyaz adam, Kongo’da daha rahat hareket etmek için, Kongo’nun yerli insanlarından yardım almak zorundaydı. Ama en büyük sorun, siyah insanın istedikleri ölçüde sadik olmamasıydı ki nihayetin de o köleler de insandı. Beyaz adamın istediği ise ölümüne sadakatti. Yani kölelik genlerine kadar işlemiş olmalıydı…

İşte beyaz insanın sıkıntısı buradan kaynaklanıyordu. Para ile satın alınan Kongolu köleler, her şeyi çok iyi yapıyor ama iş kritik bir noktaya geldiğinde, beyaz efendiyi tehlikede bırakabiliyorlardı…

Sorun, “Kölelik ruhu genlerine kadar işlemiş köleler nasıl yaratılır(!)?”da kilitlenip kalıyordu…. Ve sonunda beyaz adam, köleliği, ruhuna kadar sindirmiş köle “yaratma!” fikrini, Kongolu anneler üzerinde denemeye karar verdi…

Şizofrenik bir araştırmanın kurbanı anneler…

Yapılacak şey başlangıçta her ne kadar üzücü de olsa, sonuç itibari ile, beyaz adama sadık köleler edinme fırsatı vereceği için, vicdanlar bir süre susturuldu…

O günlerde Kongo’da didik didik, hamile kadın arandı… Kimisi üç, kimisi beş, kimisi de dokuz aylık bebeklerini karınlarında taşıyan anne adayları, zorla büyük bir meydana getirildi. Bunların arasında dokuz aylık doğumuna bir iki gün kalmış hamile bir anne seçildi, yere doğru gerilerek mancınık haline getirilmiş bir ağaca bağlandı. Etrafta, yüzlerce siyahi hamile annenin korku dolu bakışları arasında bu annenin, bağlı olduğu ağacın ipi kesilerek, yavrusu ile birlikte havaya fırlatıldı. Bir annenin karnındaki çocukla birlikte havada parçalanışına şahit tutulan etraftaki diğer anneler, çığlık çığlığa sağa sola kaçışsalar da, beyaz adamın elinden kurtulmayı başaramadılar…

Yaşadıkları bu olayı haftalarca üzerinden atamayan hamile anneler, beyaz adamı nerede görse bela bulaşmamasın diye büyük hürmet göstermeye başladılar… ve anne karnındaki çocukların ruhu bu korku ile karışık hürmet duygusu ile şekillenmeye başladı…

Henüz bu olayın travmasını üzerlerinden atamayan anneler bir sonraki ay yine aynı meydanda zorla toparlandı…Ve yine aynı vahşet ... ertesi ay yine aynı vahşet...

Hamileliğinin daha ilk aylarından itibaren, anne karnında bu korku nöbetlerini yaşayarak dünyaya gelen çocuklar, tam da tahmin edildiği gibi, “korkuyu ruhuna sindirmiş ve efendisine ölümüne sadık” birer köleler olmaya başlamışlardı bile… beyaz adam için paha biçilmez kıymetteki “sadık köleler”…

Daha anne karnındaki ceninin psikolojisini, travmalarla şekillendiren beyaz adam bilim adına da bir çığır açtığını düşünüyordu… Embriyo psikolojisi…

Embriyo psikolojisi nedir?

Embriyo psikolojisi, anne karnındaki embriyonun anne vasıtası ile yaşadığı psikolojiye verilen addır.

Kısaca diyebiliriz ki, hamilelik süresince, bir anne ne ile meşgul ve duygu dünyası ne ile şekilleniyorsa, karnındaki embriyonun da duygu dünyası aynı olaylarla şekillenmektedir.

Yukarıdaki örnekte olduğu gibi, eğer anne korku nöbetleri ile hamileliğini geçirmiş ise, muhtemel ki, doğacak çocukta da bu korku nöbetlerinin izleri bir ömür boyu devam edip gidecektir. Veya çok karşılaşılan bir başka örnekten bahsetmek gerekir ise, istenmeyen bir hamileliği mecburi olarak yaşayan bir annenin karnındaki bebek, dokuz ay boyunca kendisini istemeyen bir annenin psikolojik baskısı altında eziklik hissedecektir. Bu ezilmeler, çocuğun bir ömür boyu taşıyacağı “psikolojik karakterin” en belirgin özelliği olarak, bir gölge o çocuğu takip edecektir.

Kızlar 2 haftadır birşey yoktu dün sabah uyandığımda kanamam olmuş ve şu saat oldu hala oluyor doktor progestana devam et diyo ne olacak böle ya bugun 12 hafta olduk

merhaba bende senin gibiyim ilk hamilelikte hiç bi sorun yokken bu hamilelikte kanamam var ben de aynı ilaçtan kullanıyorum unuttuğum zaman hemen kanamam oluyor Dr sallanmadan baktı bana onun için yarın başka bi Dr gidicem bakalım o ne diçek:44:

öyle kritik bi dönemde paylaştın ki bunu..dertlerin sorunların içinde boğulmuştum dün resmen..uykusuzluk karın ağrısı stres sinir..ben kendime bunu hep yapıyorum ama minik de üzülürmüş meğer

ah canim niye uzuyorsun kendini.biraz hassas duygusaliz ama asmaya calis canim.kiyma kendine canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…