2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bağırsaklarınızı çalıştıracak besinleri mutlaka göz önünde bulundurun ..Sancıların çoğu bağırsakların yapmış olduğu baskıdan oluşuyor.

Merhaba arkadaaslar bugun ultrason kontrolum vardi bende mayis annesiymisim 28 mayis dediler

grip oldum, hayırlı olsun
burnum kapalı nefes alamıyorum.
işteyim. limonlu çay, kivi, acı biber falan tükettim ama şimdide midem bulanıyor((
geçmiş olsun canım dinlenmelisin okyanus suyu rahatlatıyor burnu bir de şu breathright ı dene yatarken
Kızlar ben bir haftadır çok şeker tüketir pldum günde bir iki paket bitiriyorum ama midem ekşiyor sürekli ne yapayım bebeğime zararı oluyomudur ki

kızlar dikkat edin gebelik şekeriniz çıkar allah korusun tarçınlı süt ile bastırın tatlı ihtiyacınızı arkadaşımda eker ıktı ok zorlanıyor allah korusun bebişleri de tehlikeye atmayalım
sevinirim canım bilgilendirisen.ben karsıyakada oturuyorum.

canım merakımdan soruyorum adının yanındaki rakamlar neyi temsil ediyor?

kızlar bugün idrar tahlilimi yaptırdım yarın göstereceğim doktora yalnız tahlil yaptırmadan önce unutup çok su içmiştim etkisi olmuşmudur acaba?bu arada bugün kremlere falan baktım piyasa arraştırması için sebamed in atlak kremini gördüm daha önce hiç duymamıştım fiyatı çok uygundu watsons da 15tl biooil de 25 tl idi,4. aya kadar elimdeki nemlendiricileri bitirip 4. ayda atlak için özel kremlere karışımlara başlamayı düşünüyorum

Kizlar aslinda adet gunu hesaplamalarina gore dogumum 6 hazirandaydi bugun ultrasonla 28 mayis olacagi soylendi.bebegim sukur bi problemi yok allah herkese bebegini saglicakla almayi nasip etsin

izmirli arkaşdaşlar varmış ben de izmrdeyim.sizler nerelerde oturuyorsunuz belki tanışıp ilerde de oyun grubu falan oluruz ne dersiniz

Kocaman bir gülümseme oluştu yüzümde yazdıklarını okuyunca. Çok sağol canım dileklerin için, aminnn diyorum.

Kizlar aslinda adet gunu hesaplamalarina gore dogumum 6 hazirandaydi bugun ultrasonla 28 mayis olacagi soylendi.bebegim sukur bi problemi yok allah herkese bebegini saglicakla almayi nasip etsin
demekki senin bebei de önden gidiyor :)

Off burnuma kokuları geliyor böylee ama nasıl aşeriyorum resmen çokta düşkün değilimdir aslında
Kardeşin idare eder durumda mı peki ? Olmamış derken Vazgeçicem içmekten sanırım :)

Benim sormak hiç aklıma gelmedi yani 3 gündür böyle. Ben çok aramam kahveyi 40 yılda bir lakin aşeriyorum işte. Neyse anlaşılan o ki bu sevdadan vazgeçip kendimi portakala vermeye devam edeyim :)

Doktor randevusunada çok var arayıp söylesem muayene etmem lazım der. Düşünmekteydim ama şu bebeğin vücdundan 100 saat atılmaması kafamı karıştırdı

Son düzenleme:
Günaydın kızlaar, herkes iyidir umarım.
Bugün kontrolüm var, 15 gün sonra ilk kez görücem kızımı,özledim:) Dün de oğlum diziyle uçarak karnıma zıplamıştı oynamak için, çok canım yandı, yürürken biraz da acıma oluyor inşallah bir sorun yoktur.

bende cok severim kahveyi ama ya filtre yada turk kahvesi 2-3 günde, gunde bir fincan iciyorum yemeklerden 2 saat geçmesini bekliyorum tabiki.. Cunku Demir emilimini azaltıyor.. Ben hamilelikte bu kadar kendimi kısıtlamak istemiyorum sonuçta 2 birim kafein alınabilir deniyor..ayrıca bi rivayete gore turkkahvesi içen annelerin bebekleri Zeki olurmuş:)
ama granül kahveden uzak duruyorum illa 2 si bi arada olanlardan falan da degil kavonozda olanlardan da..cunku saglikli kahve tanesi suya girdiğinde eriyip kaybolmaz..sende içeceksen filtre yada turk kahvesi iç derim..

Günaydıııınnnnnn anneler ve bebişleri;
Benim bugün 11'de kontrolüm var, çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

Günaydıııınnnnnn anneler ve bebişleri;
Benim bugün 11'de kontrolüm var, çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
Cinsiyet belli olur artık heralde:) hadi iyi randevular :) iyi haberlerle gel.

Günaydın herkese ne güzel kontrolleriniz var ben çok özledim kizimi 2 hafta oldu görmeyeli.Bugun dayanamadim aradim doktorumu izindeymis.aslinda ayda bir randevu verdi.Baska doktora ddarandevu almistim onada 7 araliga verdi. Günler geçmek bilmiyor anliyacaginiz. Kontrolleri ilan arkadaslar hepiniz güzel haberlerle dönün inşallah :)

kızlar dr um bana şurup verdi benical diye. içiyorum ama bebeğime bişey olur diyede korkuyorum ben haftaya ankaraya gideceğim çok bunaldım. kayınvalidemler orada. aşure yapacakmış bana:) gitmişken çok iyi bi dr var onun muayenesine gtmek istiyorum ama. cinsiyetini söyler belki gitmişkende bişeyler alırım:) çok heyecanlıyım 1 hafta nasıl geçecek acaba. burdaki dr uma kontrolüm 6 aralıktaydı. ozmana kadar bekleyemezdim zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…