Off burnuma kokuları geliyor böylee ama nasıl aşeriyorum resmen çokta düşkün değilimdir aslında
Kardeşin idare eder durumda mı peki ? Olmamış derkenVazgeçicem içmekten sanırım :)
Benim sormak hiç aklıma gelmedi yani 3 gündür böyle. Ben çok aramam kahveyi 40 yılda bir lakin aşeriyorum işte. Neyse anlaşılan o ki bu sevdadan vazgeçip kendimi portakala vermeye devam edeyim :)
Doktor randevusunada çok var arayıp söylesem muayene etmem lazım der. Düşünmekteydim ama şu bebeğin vücdundan 100 saat atılmaması kafamı karıştırdı
sizler nasılsınız bakalım bugun annişler:)
Yüzümde iltahaplı sivilceler çıktı oldukça da sertler ve sancı yapıyorlar. Daha önce anjioödem geçirmiştim, nüksetmesinden korkuyorum yarın için dermatoloji doktoruna randevu aldım. zaten 2 testin sonucunu göstermek için doktora çıkıcam arada onu da hallederim dedim.
sen nasılsın canım ?
Onların ne oldugunu bılıyor musun?
Kızımda da cıkmıstı..sımdı de cıktılar.
Yalnız benım hep boynumda (kulakaltı) cıkıyorlar.
SErt..bazen beyaz.. agrılı... sonra gecıyor.
Yüzümde iltahaplı sivilceler çıktı oldukça da sertler ve sancı yapıyorlar. Daha önce anjioödem geçirmiştim, nüksetmesinden korkuyorum yarın için dermatoloji doktoruna randevu aldım. zaten 2 testin sonucunu göstermek için doktora çıkıcam arada onu da hallederim dedim.
sen nasılsın canım ?
Kızlar benim de kontrol Aralık başına. 13. haftada gittiğimde erkeğe benziyor demişti. Kayınvalidem fln çok sevinip alısverişe başlamıstı hemen. Biz brz daha temkinliyiz daha birşey almadık. Ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyorum, erkek diyenlere kız demişler bebişler büyüyünce...Bize farketmez de, bnm kayınvalide üzülür gibi geliyor..Ben de bir devlete gitsem mi diye düşünmeye başladım.
Ne olursa olsun sağlıklı olsun inşallah!
sizler nasılsınız bakalım bugun annişler:)
cok gecmis olsun canim.
Canim bendede olmustu kizim tekme degil yatarken geldi ayagiyla karnıma çıktı dru aradım çok korkmuştum alışsın ablasının dayaklarına kanama yoksa sorun yok demiştiGünaydın kızlaar, herkes iyidir umarım.
Bugün kontrolüm var, 15 gün sonra ilk kez görücem kızımı,özledim:) Dün de oğlum diziyle uçarak karnıma zıplamıştı oynamak için, çok canım yandı, yürürken biraz da acıma oluyor inşallah bir sorun yoktur.
Kusura bakmasın da üzülsün yani :) Benim kayınvalide çok iyidir,4 torun var hepsi kız,hep sağlıklı olsun yeter dedi ama dün doktor kıza benzetti bakalım öğrenince ne olacak :) Birşey olmaz belki de tabi ama kız deyince amaan boşver diyen insanlara sinir oluyorum neyi boşvereyim?Rabbim aratmamış bir evlat nasip ediyor kim beğenmiyorsa kendisi yapsınKızına da erkeğine de kurban olsunlar onu verene
Banada soruyorlar cinsiyeti ne kız deyince olsun diyorlar:)) şaka gibi insanlar ya:)
Kızlar benim de kontrol Aralık başına. 13. haftada gittiğimde erkeğe benziyor demişti. Kayınvalidem fln çok sevinip alısverişe başlamıstı hemen. Biz brz daha temkinliyiz daha birşey almadık. Ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyorum, erkek diyenlere kız demişler bebişler büyüyünce...Bize farketmez de, bnm kayınvalide üzülür gibi geliyor..Ben de bir devlete gitsem mi diye düşünmeye başladım.
Ne olursa olsun sağlıklı olsun inşallah!
Günaydın kızlaar, herkes iyidir umarım.
Bugün kontrolüm var, 15 gün sonra ilk kez görücem kızımı,özledim:) Dün de oğlum diziyle uçarak karnıma zıplamıştı oynamak için, çok canım yandı, yürürken biraz da acıma oluyor inşallah bir sorun yoktur.
Günaydıııınnnnnn anneler ve bebişleri;
Benim bugün 11'de kontrolüm var, çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
çok geçmiş olsun
sen nasılsın canım ?
Kusura bakmasın da üzülsün yani :) Benim kayınvalide çok iyidir,4 torun var hepsi kız,hep sağlıklı olsun yeter dedi ama dün doktor kıza benzetti bakalım öğrenince ne olacak :) Birşey olmaz belki de tabi ama kız deyince amaan boşver diyen insanlara sinir oluyorum neyi boşvereyim?Rabbim aratmamış bir evlat nasip ediyor kim beğenmiyorsa kendisi yapsınKızına da erkeğine de kurban olsunlar onu verene
Teşekkürler :) Çok şükür iyiyim,tek doktorla kalmamak amaçlı genel bir kontrol için doktor arayışındayım :) Dün kontrolümüz vardı,nasıl geçer 1 ay hem 1-2 hafta içinde görmüş olurum yine miniğimiSiz nasılsınız?
Ne güzel demişsin canım...
kız deyince aman boşver diyenlermi var cidden.banada ikinciside erkek diyince olsun nasip işte diyenler olmuştu.
Günaydın hayırlı cumalar arkadaslar sizler cinsiyetini öğrenip söyledikçe bende iyice heveslendim 9 una daha çok var dr arıyorum gitsem pazartesi eşim evdeyken belki öğrenirim diye meraktan çatlıycam 4 yaşında bir oğlum var buda içimden kız geçiyor ve kız olmasını çok istiyorum sağlıklı olsunda yinede kız olsun diye dua etmekten kendimi alıkoyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?