2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

fazkasıyla var hemde bi hesapladım evden en son geçen ayın 27 sinde çıkmışım çalışıyorum evden işe işten eve sadece bi iki arkadaşıma ev ziyaretine gitmişim onun dışında hep eve çağırmışım kendimi evimde çok güvende hissediyorum. anlamadım ama bunalımamı girdim acaba hafta içi akşamları ing. kursum var evin arkasında Allahtan yoksa gidemezdim normalde hiç böle bi insan deilim.

canım seninle aynı durumdayım bir oğlum var 3.5 yaşında birde kızım olsun istiyorum 15+4 de doktor göremedim dedi bende 28 başka doktordan randevu aldım bakalım inşallah gösterir bende çok kız çocuğu istiyorum dua ediyorum hep inşallah kızımız olur ikimizinde Allah herkesin gönlüne göre zağlıklı sıhatli bebekler versin amin amin amin....

Evet canım mesela ben hatta psikiyatriye bile gittim ama hamilelere hiçbişey yapamadıklarını söyledi 3 gündür evdeyim havalar kötü ve sıkılıyorum ,bunalıyorum bende zaman geçsin bunalmayayım diye kendimi işe verdim bi oturuyorum bi iş yapıyorum akşama kadar böyle geçiyor akşamda 10 gibi gözlerimi açamıyorum uyuyorum dün eşim isyan etti artık hayatımız çok monotonlaştı dedi geliyorum yemek yiyoruz sen bi koltuğa ben bi koltuağa uzanıyoruz sen uyuyosun ben tek tv izliyorum yatıyorum sabahta kalk kahvaltı yap işe git dedi hiç bişey paylaşmıyoruz ,artık ilgi göstermiyosun ,suratın asık dedi ,sevgini belli etmiyosun dedi .

Bende varım canım sıpa göstermedi kapattı heryerini ama çok merak ediyorum pazartesi devlet hastanesine randevu aldım şansımı deniycem belki bi ihtimal söylerler.

ogrenmemeyı mı tercıh ettın.
Ablam 5 cocugunun da cınsıyetını hıc ogrenmek ıstememıstı.

evet öğrenmemeye karar verdik eşimle. ama son aylarda ultrasonla bakıldığında biz anlarmıyız onu bilemiyorum. bütün hazırlıklarımıda ağırlıklı beyaz, yeşil, sarı vb. yapıcam.

Benimde hamilelik psikolojim bugünlerde azmış durumda eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum

Akşam sen bana hiç sarılmıyosun dedim aşkım bunalıyorum diyen sen değilmiydin cok üzerine düşmek istemiyorum dedi bilmiyorum ne konustuğumuda bilmiyorum artık ...

bazen gelip geciyor öyle düzeliyor sonra hayırlısı bakalım

benim bir oğlum var bir oğlum daha olacak.bebeklerim tüp bebek ikiside .kızlar çok tatlı oluyor çok.kız anneleri çok şanslısınız.

uu çok geçmiş olsun canımm benim yüzümde sivilce doldu ama öyle büyük değil. allah şifa versin.

evet öğrenmemeye karar verdik eşimle. ama son aylarda ultrasonla bakıldığında biz anlarmıyız onu bilemiyorum. bütün hazırlıklarımıda ağırlıklı beyaz, yeşil, sarı vb. yapıcam.

yooo anlasılmıyor.. oldukca sıkısmıs oluyor- hadı hayırlısı:))

canım benim hayırlı uğurlu olsun. ne güzel birbirine destek olurlar. Rabbim tamamına erdirsin inşallah:)

oyy oyy :) Her zaman ki halinizden daha güzel olduğunuzu unutmayın :) Hem annelik yolundasınız,hem bunu daha fazla sorumlulukla yapıyorsunuz,hem hormonlarınız sizden yana (tamam bazen çok çektiriyorlar ama iyi manada olanlar fazla ) kendinizi daha iyi hissetmelisiniz.Eşlerinde işi zor,normalde hafızamdan şikayetçiyimdir hiçbirşeyi unutmam,bugün üstüste aradı şu vardı bu vardı diye eşim,ne oluyor sana diyor gülüyor :) Buarada araştırdığım şeylerde ikizlerle ilgili birşey görünce hemen siz geliyorsunuz aklıma,çok farklı bi heyecan olsa gerek

Gelmişsiniz,bekliyorum kontrolden gelenleri :) Randevuya giden olunca bende heyecanlanıyorum.

Bende varım canım sıpa göstermedi kapattı heryerini ama çok merak ediyorum pazartesi devlet hastanesine randevu aldım şansımı deniycem belki bi ihtimal söylerler.

ama daha bizde varız teyzeleri yavrum daha cok ufak görünmüyor birşey :)))
ama annesi meraktan ölüyoooo :)

Aynı mesaj:) .............................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…